Uiterst vriendelijke monteur en een bekend gezicht want een vaste monteur per regio/postcodegebied werkt voor beide partijen het beste. Geeft altijd goede uitleg en is er voor de klant. Kortom: iemand... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Snelle reaktie op ons probleem. Monteur kwam dezelfde dag. Probleem zat in een verstopte afvoer. Monteur gaf advies hiervoor een gespecialiseerd bedrijf te bellen om dit op te lossen Tevens heeft... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De monteurs die de kachel en het rookgaskanaal hebben vervangen hebben keurig en netjes gewerkt. Toen ze klaar waren werd alles keurig opgeruimd en zelfs werd er om de stofzuiger gevraagd, perfect eno... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij Breman Installatiegroep beheren we met trots 450.000 woningen. Onze installaties variëren van cv-ketels en warmtepompen tot zonnepanelen, ventilatiesystemen en slimme thermostaten. Elk van deze systemen komt van verschillende merken en materialen, wat ons werk zowel uitdagend als boeiend maakt. Met meer dan 1600 toegewijde medewerkers staan we dag én nacht klaar om onze klanten te helpen. We doen ons uiterste best om elke klus tot een goed einde te brengen.
Napisane przez firmę

Wij zorgen voor de beste service en onderhoud van jouw installaties.
Ceintuurbaan 15, Gebouw ZA, 8022 AW, Zwolle, Holandia

Odpowiada na 99% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
In principe niets ik vind de monteurs van Breman , ze vragen zoveel
Binnen de opgegeven tijdwindow gearriveerd print plaat Intergas ketel vervangen. n.a.v. sluiting in meterkast (hoofdzekkeringen L1 en L3 vervangen )

Odpowiedź od Breman Installatiegroep
Vriendelijke monteur die heel erg servicegericht was.

Odpowiedź od Breman Installatiegroep
Hij heeft het probleem waarschijnlijk nu echt opgelost.

Odpowiedź od Breman Installatiegroep
Jammer dat de wachttijd vrij lang was. De monteur had meteen door wat er aan schortte en wist dit zeer snel te verhelpen, Verder was hij vriendelijk en correct.

Odpowiedź od Breman Installatiegroep
De monteur die langs kwam, vertelde ons na de onderhoudsbeurt hoe de staat van onze cv was: prima in orde.
Hij was twee jaar geleden ook bij ons geweest en dus een bekend gezicht.

Odpowiedź od Breman Installatiegroep
Duidelijke communicatie bij afspraak. Sms vlak voor aankomst is prettig. Uitleg van wat is gedaan en netjes achtergelaten

Odpowiedź od Breman Installatiegroep
Kwam keurig op tijd, deed zijn werk naar behoren, vroeg of er nog problemen waren die hij eventueel zou kunnen oplossen
Kortom prima service geleverd

Odpowiedź od Breman Installatiegroep
Vriendelijke monteur Henk heeft het probleem goed verholpen.

Odpowiedź od Breman Installatiegroep
Zeggen op het laatste moment af. Komen er op de dag van afspraak achter dat ze de onderdelen niet hebben. Moeten twee keer terug komen om te kijken wat de onderdelen zijn (terwijl ze de eerste keer als foto’s hadden gemaakt), doen verkeerde aannames mbt oorzaak van de storing. Met een service contract al 3 weken in storing.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.