Canal Digital Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Tænkte, fedt billigere tv men stadig samme udvalg. Men ak bliver man skuffet. Kun genstart på udvalgte (egne) kanaler Elendig menu system Ubrugelig favorit liste Skrabet fjernbetjening uden f.e... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Utrolig dårlig behandling. Opsagde abonnement den 1.9.2020, hvor jeg lige havde betalt næsten 8.000,-kr.. De lovede pengene retur 30 dage efter opsigelse. Har nu midt i januar endnu ikke modtaget ine... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Deres Telefon sælger er uprofessionelt i sin måde at kommunikere på, sammen med en voldsom pressens fremtoning. Hvorefter at røret blev smit på da han blev afvis. Dage efter blev der forsøgt igen. C... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Hvornår bliver Canal Digitals app kompatibel med andre mærker end Samsung? Jeg er egentlig tilfreds med Canal Digital App'en hvor man kan streame sin tv-pakke på fx. en ipad eller en PC. Men det er sk... Zobacz więcej

1. Dostawca usług telekomunikacyjnych

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Canal Digital vil vi give dig den bedste kundeservice. Du kan derfor komme i kontakt med os på www, telefon, chat og sociale medier ugens syv dage. Spørg og få svar på vores Facebook-side "Canal Digital Danmark" alle hverdage 9 - 20 og 10 - 17 weekender og helligdage.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Svindel og humbug

Svindel og humbug

Jeg har her til aften haft en telefonsamtale med en sælger, der ringede mig op og påstod at vi havde snakket sammen for et år siden og at han nu havde et endnu bedre tilbud. Det var LØGN. Jeg har ikke snakket med ham for et år siden og HVIS jeg havde, kunne han have noteret at jeg ikke har fjernsyn.
Da jeg fortalte ham at jeg ikke har fjernsyn, smed han røret på. Han kunne have valgt at sige pænt undskyld ulejligheden. Skulle jeg nogensinde anskaffe mig et fjernsyn, har jeg hermed noteret mig at jeg under ingen omstændigheder skal benytte mig af Canal Digital. Sikke en uforskammet sælger!

4 lutego 2021

Hej Karina

Tak for din feedback.

Jeg er ked af at høre, at du har haft sådan en oplevelse med en af vores sælgere.

Det er selvfølgelig ikke i orden af afslutte kaldet på sådan en måde. Vi ønsker selvfølelig at folk har en god oplevelse med os, kunder eller ej. Hvis du ønsker at frabede dig kald, vil jeg anbefale dig at kontakte os via mail på info@canaldigital.dk eller via chat på vores hjemmeside eller Facebook.

Her skal du blot oplyse at du frabeder dig opkald, samt fremsende dit nan og telefonnummer. Så vil vi sørge for, at din accept trækkes tilbage, og at du ikke vil blive kontaktet igen.

Jeg ønsker dig en god dag, trods ulejligheden.

Kundeservice - ha' ha' - nyt indlæg

Ville i dag opsige aftalen med C.D. da deres sommerhus-løsning ikke findes længere og jeg derfor har fundet en anden løsning. André (uden efternavn) fortæller så at der er en ny bindingsperiode på 6 måneder fra det øjeblik det hvilende abonnement igangsættes igen, fordi jeg har fået tilbudt en nedsættelse af den månedlige betaling i juli måned 2020, da jeg dengang ville opsige abonnementet. Tilbuddet lød på halv pris i 6 måneder fra august 2020. Jeg sagde allerede dengang at mit abonnement jo var i hvile fra oktober til april, fordi det var et sommerhusabonnement, men det betød bare ifølge sælgeren dengang at den halve pris så fortsatte fra april og yderligere 4 måneder.
Da jeg ringer i dag siger André så at det tilbud jeg fik for at blive i C.D. i sommeren 2020 betyder at der er en bindingsperiode på 6 måneder fra den dag abonnementet aktiveres og ikke løbende måned + 30 dage som står i mine abonnementsbetingelser på trods af at tilbuddet om halv pris jo var givet for at holde på mig som kunde.
Nu er min tålmodighed sluppet op og jeg beder derfor om at tale med Andrés chef: ingen chef at omstille til og ingen navne man kan kontakte - kun en mailadresse hvor man så kan stile en klage.
Hvor er I nogle krystere til chefer, som stiller jeres kundeservicemedarbejdere foran jer til at tage "skraldet" uden at de kan stille om til en chef. I giver dem heller ikke lov til at foretage selvstændige bedømmelser. André var ikke i tvivl om at det i mit tilfælde ikke var rimeligt at jeg skulle bindes i yderligere 6 måneder, men han kunne ikke gøre noget selv. Og når man så ikke har en chef der tør stå frem og tage samtalen med kunden, så forstår jeg godt at Trustpilot er fuld af dårlige anmeldelser.
Jeg kan se her på Trustpilot, at selv besvarelser hér kun ledsages af et fornavn. Vær dog voksne og skriv under med fornavn, efternavn og titel. Det skal jo være ledelsen der står på mål for firmaets navn og rygte - ikke den menige kundeservicemedarbejder, som ikke har en chance for at lave noget om.

8/2-21 Tak for svaret Amalie (igen uden efternavn). Intet af det du skriver om "pause" og bindingsperiode er blevet fortalt mig på daværende tidspunkt. Det var tværtimod aftalen i august at der naturligvis blev en pause fra oktober til april og at det blot var en fortsættelse af mit abonnement. Ellers ville jeg jo da (i august) ha' opsagt mit abonnement.
Du skriver at jeg er velkommen til at indsende en klagesag , men det gjorde jeg allerede d. 3. februar, så svarer I på den?

2 lutego 2021

Hej Keld

Mange tak for din feedback.

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med Canal Digital.

Det ser ud til, at det er en lidt særlig aftale der er blevet lavet omkring dit abonnement. Særtilbuddet som du fik tilbage i august, er et ekstraordinært tilbud som forudsætter 6 måneders binding på grundpakken Lokal. Vi kan normalt ikke stille abonnementer i bero, når man befinder sig i denne bindingsperiode.

Det er dog blevet godkendt, at vi ville gøre det ekstraordinært for dig, men under de forudsætninger, at bindingen oggså "pauses" og fortsætter efter genaktiveringen af abonnementet. Selvom det er en ekstraordinær løsning, så kan vi desværre ikke se bort fra denne binding.

Det er desværre ikke muligt for vores kundeservicemedarbejdere at stille om til en leder, da lederne har meget travlt. De sidder ikke klar på telefonerne, på samme måde som vores agenter i kundeservice gør. Vi vil stadig meget gerne behandle din klagesag, men klagen skal sendes ind til os på mail på info@canaldigital.dk. Så ser vi meget gerne nærmere på det.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Goddag,

Goddag,
Ja ligesom mange andre har skrevet så er deres vente på kundeservice meget lang ja måtte opgive efter 2 timer ja vi snakker 2 timer,, ikke noget med ringer dig op eller hvad nr man er i køen,, ja tror hvis de mister mange kunder jeg er da klar til det

29 stycznia 2021

Hej Henrik

Mange tak for din feedback.

Det betød, at vi havde meget trafik på de telefoniske linjer, som så resulterede i lang ventetid. Vi arbejder på at få inkorporeret en funktion, som kan fortælle vores kunder hvad nummer de er i køen.

Jeg beklager selvfølgelig mange gange for, at vi ikke kunne leve om til den service, som vi normalt stræber efter at yde vores kunder.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag trods ulejligheden!

Oceniono na 1 z 5

Jeg er lige blevet ringet op af en af…

Jeg er lige blevet ringet op af en af jeres medarbejder fra tlf. nr 20601834 kl. 20.45.
Der påstår at vi har talt sammen hvilket ikke er sandt, fordi sidste gang en mandlig af jeres medarbejder ringede fik i også en anmeldelse herpå og har meddelt at i IKKE skal ringe til mig.
Hvorpå at røret bliver smækket på.
I oplærer jeres medarbejder rigtigt dårligt.q

Hej Charlotte

Mange tak for din feedback.

Jeg er ked af at høre, at du fortsat modtaget opkald, selvom du har frabedt dig det. Man skal selvfølgelig have lov til at trække sin accept tilbage, så vi ikke kontakter dig.

Det er selvfølgelig heller ikke en opførsel vi ønsker at møde vores kunder med. Jeg vil derfor underrette rette vedkommende om din oplevelse, så vi kan undgå den slags i fremtiden.

Jeg vilderudover bede dig sende os en privatbesked på Facebook, på vores mailadresse info@canaldigital.dk eller via vores chatfunktion på hjemmesiden, som er åben mellem kl. 09.00-17.00 alle hverdage. Her må du meget gerne skrive dit fulde navn og telefonnummer, så vil vi sørger for at på det sendt videre i systemet, så vores sælgere ikke vil kontakte dig igen.

Jeg ønsker dig en god dag!

Oceniono na 1 z 5

Jeg har nu ventet 1 time for at få…

Jeg har nu ventet 1 time for at få kontakt til en medarbejder. Ingen besked om hvor langt jeg er kommet i køen, kun "ekstraordinær ventetid vent lidt endnu"

Hej Tina

Tak for din feedback!

Jeg ønsker dig en god dag,

Oceniono na 1 z 5

Find en anden udbyder af TV

Gennem det sidste lange stykke tid fryser TV mange gange i løbet af en aften.
Bare den sidste time jeg sidder og har ventet på at komme igennem til Canal digital stoppede jeg med at tælle ved 8. gang.
Og ja, efter 1 time er jeg stadigvæk ikke kommet igennem.
Aldrig har jeg haft så ringe TV udbyder før.

Hej Carina

Mange tak for din feedback!

Vi oplevede desværre et teknisk nedbrud i onsdags, som berørte de af vores kunder, som streamer via OnePlace-boksen. Det fortsatte med en smule knas i de efterfølgende dage. Det betød også, at vi havde meget trafik på de telefoniske linjer, som så resulterede i lang ventetid. Det skulle dog gerne være blevet løst, så I kan se TV igen.

Hvis I helt generelt oplever problemer med TV-signalet, når boksen kører via internet, så ville det
være en fin idé at lave en speedtest på sit internet for at tjekke sin forbindelse.
Det kan også tjekkes på boksen i Menu>Indstillinger>Tekniske oplysninger>Kundeservice.
Her kan man under punkt 10 tjekke sin netforbindelse. Den skal gerne ligge mellem -30 og -60.

Vi beklager mange gange for ulejligheden med nedbruddet.

Vi vil selvfølgelig altid gerne prøve at tage et kig på det sammen med dig, så vi kan se, om vi ikke gerne skulle kunne løse problemet. Du skal være mere end velkommen til at tage kontakt til os igen via vores chatfunktion på www.canaldigital.dk eller via telefon på tlf.: 7013 1919. Chatten er åben alle hverdage mellem kl. 09.00-17.00 og vores telefon er åben alle hverdage mellem kl. 09.00-20.00, og i weekender mellem kl. 10.00-17.00.

Mvh Amalie

CANAL DIGITAL HOLDER IKKE DERES LØFTER

For et par år siden skulle jeg købe et nyt tv, fordi det jeg havde, havde dårlige modtageforhold.

Jeg henvendte mig i ELGIGANTEN, der anbefalede mig et TV med en fordelagtig aftale til CANAL DIGITAL.

Jeg ville både få det ene og andet, men bedst af alt, en tekniker ud.

Der kom en tekniker fra Radio- TV Gården. Teknikeren var flink, installerede parabol og antenne, men sagde "jeg bliver nød til at komme igen i morgen, for forbindelsen rækker ikke".

Jeg spurgte teknikeren om det var muligt, at der ved samme lejlighed kunne trækkes en ledning til annekset (det drejede sig om en ledning på ca. 10m, da den skulle løbe igennem hele huset), hvor jeg overnattede om sommeren.

Teknikeren svarede, at han lige skulle tale med CANAL DIGITAL først og ha accept fra dem.

Selvsamme tekniker kom og tilsluttede alt. Der blev på INTET tidspunkt nævnt noget om, at JEG skulle betale. Havde jeg vidst at en almindelig stueantenne kostede 1200,- for 10m. så havde jeg ALDRIG forespurgt.

Jeg blev kontaktet af CANAL DIGITAL. En mand spurgte til om alt var tilfredsstillende. Vi havde en længere samtale, hvor jeg bl.a. gav udtryk for, at det undrede mig, han skulle ha så mange personlige oplysninger.

Manden forklarede mig, at det var nødvendigt for afregning til Radio- tv gården, men sikrede mig også, at den telefon han ringede fra var FIRMAETS og når vores samtale sluttede, så havde han glemt mit nummer.

Omkring midnat samme dag, indkommer flere sms'er. Det var CANAL DIGITAL's medarbejder der var i byen og i en beruset tilstand, var kommet til at trykke mit nummer!!

... men... det var jo firmaets telefon, hvordan kunne den komme med i byen?

Jeg fik snart en opkrævning fra Radio- TV gården på ca. 1.200,- og kontaktede STRAKS CANAL DIGITAL.

Manden der havde kontaktet mig om natten lovede, at han nok skulle tage sig af mellemværendet til Radio- TV Gården og jeg var glad.

Desværre viser det sig, at CANAL DIGITAL IKKE vil vedkende sig deres løfter. De kunne IKKE levere en stabil forbindelse, trods det, at det var noget de havde kunnet se var umuligt, allerede ved ordre indgivelse.

Jeg har modtaget flere rykkere fra Radio- TV Gården og efterfølgende henvendt mig til CANAL DIGITAL for at få dem til at betale, for det arbejde de bad om at få udført hos mig, men med negativt udfald.

CANAL DIGITAL'S medarbejdere har tilbagevendende opfordret mig til, at ignorere Radio- TV Gårdens udestående og fralagt sig ansvaret.

Jeg kan derfor kun advare imod, at lade sig overtale til at modtage, via CANAL DIGITAL.

Servicen er dårlig og man kommer selv til at stå med regningen og fogedsag, fordi firmaet IKKE holder deres installerings løfter eller pludselig ringer til een, i en brandert midt om natten.

Jeg syntes, at det havde været en fin conduite hvis CANAL DIGITAL straks havde taget sig af at afregne 1200,- med deres partnere, istedet for at Radio- TV gården og jeg nu er kommet på kant med hinanden fordi, jeg IKKE vil betale for noget, som jeg ALDRIG ville ha bedt om, dersom jeg havde vidst på forhånd, at jeg skulle, for en ustabil forbindelse.

Mvh. Sanne Fals

27 stycznia 2021

Hej Sanne

Mange tak for din feedback!

Jeg er meget ked af, at du har haft sådan et forløb og oplevelse med Canal Digital.

Jf. vores mailkorrespondance, og din snak med min kollega i kundeservice, så har vi heldigvis fået fundet en løsning på det hele.

Jeg beklager selvfølgelig meget for, at du skulle igennem dette. Jeg håber derfor også, at du er tilfreds med udfaldet af selv samme korrespondance. Du skal også altid være velkommen til at kontakte os igen, hvis du skulle have yderligere spørgsmål.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag trods ulejligheden.

MEGET DÅRLIG SERVICE!!!

MEGET DÅRLIG SERVICE!!!! jeg fik en tv boks gennem Elgiganten og fik 1000kr rabat hvis jeg skiftede til dårlige firma og ham der kom og satte det hele op med boks, internet og teet sagde der er noget galt da det hakker i det men han syntes lige vi skulle give det et par dage da boksen var ny og kanalerne jo lige skulle falde til men hvis det ble ved skulle jeg ringe ind om et par dage og det gjorde jeg jo så men de kommer med den ene UNDSKYLDNING efter den anden. at det kunne jo være jeg "lige" skulle justere det og det :-( men igen virkede det ikke og det samme ævl de kommer med efter 2. gang jeg ringer også 3. gang og i dag d. 27/1 for 4 og SIDSTE GANG det samme ævl og L de kommer med tænk jeg har betalt over 600 i md for at få en MEGET DÅRLIG SERVICE!!! føj i skulle skamme jer behandle kunder sådan :-( det er en skal man ikke kunne give MINUS så fik i helt bestemt det herfra men tak for en dejlig oplevelse og god service det var så en kunde mere der forsvandt

27 stycznia 2021

Hej Gert

Tusinde tak for din feedback.

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med Canal Digital, og at du oplever tekniske udfordringer derhjemme.

Hvis det er OnePlace-boksen I har derhjemme, og den udelukkende kører via internet, så kan det være en idé at tjekke op på downloadhastigheden på netværket. Det kan man gøre via en speedtest på nettet eller via appen Analiti. Her skal man have in mente, at der skal reserveres omkring 15-20 mbit downloadhastighed pr. OnePlace-boks man har. Man kan også prøve at forbinde boks og router med et ethernetkabel for en mere stabil forbindelse.

Hvis du derimod har fået installeret en parabol på adressen, vil jeg anbefale dig at lave en signalmåling. Det kan du gøre ved at gå i Menu>Indstillinger>Satellit. Her skal signalkvaliteten gerne være over 14 dB.

Jeg ønsker dig en god dag!

Virkelig DÅRLIG selskab

Virkelig DÅRLIG selskab. Vi ringer ind til jer, ventede i 40 min og ikke kommet igennem.
Det fryser konstant i billedet op til flere gange dagligt.
Ski trælst..
I lover guld og grønne skove og hvad får man ikke en disse af det I siger man får.
Vi har hermed opsagt ved jer.
Vil absolut IKKE ANBEFALE JER TIL NOGEN...

Grrrrrrr .....

26 stycznia 2021

Hej Annette

Tak for din feedback!

Jeg er ked af at høre, at I oplever tekniske udfordringer derhjemme, og at det ikke er lykkedes jer at komme igennem til vores tekniske support.

Vi har desværre ekstra travlt for tiden, hvilket har resulteret i lang ventetid på vores telefonlinjer. Vi er heldigvis i gang med at ansætte flere medarbejdere, så vores kunder ikke skal sidde i venteposition i lang tid før de kan få hjælp.

Hvis I har yderligere spørgsmål, eller er i tvivl om noget, må I meget gerne tage kontakt til os igen via vores chatfunktion på www.canaldigital.dk eller via telefon på tlf.: 7013 1919. Chatten er åben alle hverdage mellem kl. 09.00-17.00 og vores telefon er åben alle hverdage mellem kl. 09.00-20.00, og i weekender mellem kl. 10.00-17.00.

Vi har heldigvis ikke lige så travlt i dag, som vi har haft den seneste tid.

Jeg ønsker jer en god dag!

Oceniono na 1 z 5

Hold jer væk fra canaldigital

Der var en sælger der ringede fra canal digital, han sagde vi kunne prøve at få en boks der fra 2 måneder og se om det var noget for os. Vi spurgte tydeligt mange gange, “er der binding” hvor han svarede “nej, jeg ringer efter de 2 måneder, hvis ikke det er noget for jer, henter vi boksene igen” vi sagde så ja tak, til og prøve det, efter 1,5 måned fik vi en regning, det forstod vi så ikke. Vi prøvede at ringe der ind og kom i kontakt med en der skulle sende os videre, vi sad så i 50 min og kom ingen vejene.
Prøvede så at ringe igen et stykke tid efter, og ventede 50 min igen og kom ingen vejene.
Vi fandt så en man kunne skrive med, der skrev vi havde bundet os i 6 måneder.
Det er det man kan kalde dårlig service, hold jer væk fra dem.

26 stycznia 2021

Hej Jacob

Tusinde tak for din feedback.

Jeg er ked af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse med Canal Digital.

For nye kunder, kan vi nogle gange tilbyde en kampagne kaldet Try n' Choose i starten af abonnementet, hvor man har adgang til flere af vores kanalpakker. Det er en prøveperiode, så man derefter kan afstemme sin pakke efter sit behov. Efter prøveperioden kan man så vælge at afmelde de tilvalgspakker, som man ikke ønsker.

Jeg beklager meget, hvis det blev formidelt på en sådan måde, at det blev misforstået.

Efter installationen af udstyret derhjemme, træder en aftaleperiode på 6 måneder i kraft. Dette fremgår af fremsendte ordrebekræftelse og vedhæftede abonnementsvilkår. Det er desværre kundens eget ansvar at læse dette igennem. Når vi har sendt ordrebekræftelse og vilkår, kan vi desværre ikke andet end at formode, at kunden er indforstået med de vilkår der gøre sig gældende, når installationen udføres.

Det er selvfølgelig også beklageligt, at I har siddet længe i vores telefonkø uden at komme igennem. Vi har haft ekstra travlt på det seneste, hvilket har resulteret i lang ventetid. I dag har vi ingen til meget lidt ventetid.

Jeg kan se, at min kollega har henvist jer til vores abonnementsafdeling for opsigelse. Vi er selvfølgelig rigtig kede af, hvis I ønsker at opsige abonnementet, men i så fald, vil jeg anbefaler jer at kontakte vores abonnementsafdeling. De kan kontaktes ved at ringe på tlf.: 7013 1919 og derefter taste 4. De er tilgængelige mellem kl. 09.00-17.00 på alle hverdage, og vil glædeligt hjælpe jer videre.

Jeg ønsker jer en god dag.

Oceniono na 2 z 5

I skriver i vil helst gi’ jeres kunder…

I skriver i vil helst gi’ jeres kunder den bedst mulige oplevelse. Fint. Nu har jeg læst anmeldelser. Det er stort set kun klager over jer. Alle henvises til 70131919. Jeg havde tænkt mig at ringe og spørge, hvorfor kanalerne “fryser”. “Ingen sending” står der på skærmen, hvorefter det tænder efter nogle sekunder. Tro mig, jeg ringer ikke. Orker ikke den ventetid. Søger i stedet anden udbyder.

25 stycznia 2021

Hej Mia

Mange tak for din feedback.

Jeg er ked af at høre, at du oplever tekniske udfordringer med dit udstyr derhjemme.

Vi har haft rigtig travlt på det seneste, hvilket har resulteret i lang ventetid på vores telefoniske linjer. Vi er heldigvis i fuld gang med at ansætte flere medarbejdere, så vores kunder ikke skal vente længe på at komme igennem til os. I dag har vi haft ingen til meget kort ventetid på linjerne, så det kunne være en fin idé at ringe ind i dag og få hjælp til signalet derhjemme.

Jeg kan se på dit abonnement, at der er digitale kortlæsere registreret, som kører via parabol forbindelse. Hvis det driller med signalet, kan man lave en signalmåling i TV'ets menu for at se hvad signalkvaliteten siger. Har du brug for hjælp til dette, vil jeg henvise dig til TV-producentens kundeservice, da vi ikke har kendskab til selve TV'ernes menuer.

Jeg er også meget ked af at høre, at du ikke ønsker at ringe til os på baggrund af vores anmeldelser her på TrustPilot. Vi oplever, at kunder som tilfredse med og glade for Canal Digital ikke finder motivationen til at gå ind og skrive en anmeldelse af os. Denne platform bliver derfor tit en ventil for at lufte sin utilfredshed. Det kan derfor blive misvisende, når man kigge på virksomheders TrustPilot-score.

Jeg håber derfor, at du vil give os et kald alligevel, så vi kan få mulighed for atsvare på diverse spørgsmål og hjælpe med de udfordringer I oplever.

Jeg ønsker jer en god dag.

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Deres tekniske afdeling kan slet ikke svare på spørgsmål og vil heller ikke oplyse hvilken person som der er chef for afdelingen. Og derved tager ingen ansvar for at man sidder som bruger uden TV. Kan ikke anbefale dem.

25 stycznia 2021

Hej Søren

Tak for din feedback!

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med Canal Digital.

Vi gør selvfølgelig altid vores bedste for at hjælpe og rådgive vores kunder. Jeg beklager meget, hvis du ikke fik den hjælp du havde brug for.

Jeg kan se, at du har været i kontakt med os omkring visning af kanaler på vores streamingtjeneste, som du prøvede at tilgå via din computer. Jeg beklager meget, at vi ikke fik løst problemet i første omgang. Jeg kan dog se, at vi samme aften prøvede at ringe dig op igen uden held. Fejlen du møder via streaming kan skyldes, at du ikke bruger en Google Chrome-browser. Google Chrome er den browser vores tjeneste er bedst kompatibel med, og der kan derfor opstår fejl, hvis man bruger browsere som fx Edge/Internet Explore, Firefox eller andre.

Jeg håber, at ovenstående kan hjælpe.

Hvis du har yderligere spørgsmål, eller er i tvivl om noget, må du meget gerne tage kontakt til os igen via vores chatfunktion på www.canaldigital.dk eller via telefon på tlf.: 7013 1919. Chatten er åben alle hverdage mellem kl. 09.00-17.00 og vores telefon er åben alle hverdage mellem kl. 09.00-20.00, og i weekender mellem kl. 10.00-17.00.

Oceniono na 1 z 5

Bondefangeri af værste skuffe!

Den værste omgang bondefangeri jeg har været udsat for!

Efter at have snakket med jer og blevet fortalt at i kan alt det jeres konkurenter kan, bestiller jeg en streamingboks.
Da i er rare nok at aktivere abonnementet med det samme finder jeg ud af at i ikke har alt; i mangler tekst-tv på de danske kanaler. Dette bliver bekræftet af jeres kundeservice efter jeg har ventet det meste af en time i jeres telefonkø.
Det ende med at vi enes om blot at annulere abonnementet da vi ikke ønsker plade eller parabol udenfor, og jeg tænker at historien slutter der.

Men nej, jeres "tekniske" afdeling ringer og fortæller at salgsafdelingen ikke er helt up-to-date, og man kan godt få tekst-tv. Det vil teknikeren kunne sætte op når han kommer med boksen. Det ender med at jeg lader mig overtale.

Teknikeren kommer med boksen, men aner ikke noget om tekst-tv. En opringning til teknisk afdeling afslører at det er det rene vrøvl de har fortalt. De mente at en app på google kunne vise lidt af teksten fra DR1...

Til gengæld kan jeg ikke længere få lov til at annullere mit abonnement, fordi nu har jeg jo modtaget boksen!!!

Jeg har sendt skriftlig klage og opsigelse; men sjovt nok er der intet svar efter 2 uger. Nu skriver jeg dette, og i næste uge vil jeg overveje en politianmeldelse!
-----------------------------------------------------------
Update 04-02-2021
Hardware er nu sendt retur, kvittering modtaget men jeg skal alligevel modtage daglige mails om at sende hardware retur???
Indtil videre er vi på 4 dag efter varen er udleveret til jer. Lad os se hvor mange dage det tager inden i selv finder ud af det
Trackingnummer hos Bring 373325382753843372 og 373325382754184573
Indtil videre har jeg modtaget 13 retursedler og én tilfredshedsundersøgelse...

22 stycznia 2021

Hej Svend

Mange tak for din feedback!

Jeg er meget ked af at høre, om dit forløb hos os.

Tekst-TV er desværre ikke tilgængeligt uden parabol på nuværende tidspunkt. Det skyldes vores rettigheder til at tilbyde det. Jeg beklager mange gange, at der er blevet givet misinformation i forbindelse med oprettelsen af dit abonnement. Det er vi bestemt ikke interesserede i, og vi er derfor ved at kigge ind i dagen, så vi kan undgå det i fremtiden.

Jeg kan se, at du har været i kontakt med vores abonnementsafdeling, hvor I er kommet frem til at abonnementet annulleres, når vi har modtaget boksene retur. Vi holder selvfølgelig løbende øje med modtagelsen af disse, så vi kan lukke abonnementet ned.

Jeg er glad for at se, at der blev fundet en løsning på det. Jeg håber selvfølgelig også, at du finder løsningen passende. Jeg beklager igen dybt for, at du har fået denne oplevelse med os.

Jeg ønsker dig en god dag trods ulejligheden.

Oceniono na 1 z 5

Har fået en service af sælger som ikke …

Har fået en service af sælger som ikke levede op til det forventet og kunne ikke opsige. Skulle betale for december og som plaster på såret kunne jeg få januar og februar fri plus jeg kunne få viaplay gratis. Får en opkrævning sidst i december på 5000kr og får så en opkrævning igen her i januar på over 5000 og nu bliver det rigtig sjovt. Da jeg ringer ind angående første opkrævning taler jeg men en som godt kan se at den som jeg har aftalt noget med nok ikke lige har måtte lave det han må men vil blive kontaktet. Det er jeg også blevet med en mega regning pr girokort. I må for guds skyld ikke lave nye aftaler med canal digital hvis tv boksen er sløv. Der er ikke det indhold som sælger lovede over tlf i uge arkivet osv. De er onde mennesker som forsøger at fastholde dig for så derefter at ribbe dig økonomisk.

21 stycznia 2021

Hej Tor

Tak for din feedback!

Jeg er ked af at høre om din situation, og at du ikke synes, at produktet lever op til dine forventninger.

Jeg kan godt forstå, at du synes, at en regning på 5000 kr. er voldsom. Jeg vil slå fast, at det bestemt ikke er vores hensigt, at vores kunde skal stå med en følelse af bat blive økonomisk udnyttet. Vi er selvfølgelig altid interesserede i at finde en løsning på tingene med vores kunder. Vi vil derfor meget gerne forklare hvorfor regningen er som den er, samt se på, om der er noget vi kan gøre for dig.

Jeg vil anbefale dig, at tage kontakt til os i privat forum, så vi kan gå mere i dybden med din sag. Du må derfor meget gerne tage kontakt til os via vores chatfunktion på www.canaldigital.dk eller via telefon på tlf.: 7013 1919. Chatten er åben alle hverdage mellem kl. 09.00-17.00 og vores telefon er åben alle hverdage mellem kl. 09.00-20.00, og i weekender mellem kl. 10.00-17.00.

Du skal også være velkommen til at sende os en mail på info@canaldigital.dk

Oceniono na 1 z 5

Har haft mit abb i bero da jeg skulle…

Har haft mit abb i bero da jeg skulle flytte i lejlighed, og skulle finde ud af om jeg kunne undvære tv. Det kan jeg godt så ville opsige mit abb hos jer. Det kunne jeg også godt men skal betale for februar md. Jeg fik at vide af en fra kundeservice, at jeg bare skulle opsige det her i januar, så skulle jeg ikke betale noget.... SÅ det er flot at man skal betale for noget man ikke kommer til at bruge.

21 stycznia 2021

Hej Søren

Mange tak for din feedback.

Det er selvfølgelig ikke sjovt, at skulle betale for noget, som man ikke bruger.

Jeg kan se , at abonnementet blev sat til at gå i bero d. 1. august 2020. Det er jf. vores vilkår kun muligt at have abonnementet i bero i op til 6 måneder på en 12 måneders periode. Abonnementet står derfor til genåbning per d. 1. februar. Vores opsigelsesvilkår på løbende måned + en måned er stadig gældende, selvom abonnementet er sat på pause. Jeg beklager meget, hvis det blev forklaret på en sådan måde, at du fik en anden opfattelse.

Jeg kan se, at vi har modtaget din opsigelse. Den er gældende fra den dato vi har modtaget den, og den vil blive behandlet snarest muligt.

Oceniono na 1 z 5

53 min for at komme igennem til Canal…

53 min for at komme igennem til Canal digital det er for ringe

20 stycznia 2021

Hej Jakob

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at du skulle vente længe på at komme igennem til os.

Vi prøver så godt vi kan, at få hjulpet alle vores kunder når de ringer ind til os. Vi har desværre ekstra travlt for tiden, hvilket betyder, at der er ventetid på linjerne, og nogle gange er denne ventetid lang. Det beklager jeg selvfølgelig meget.

Jeg håber, at du fik den hjælp du havde brug for. Ellers må du meget gerne tage kontakt til os igen. Det kan du evt. gøre via vores chatfunktion på www.canaldigital.dk.

Jeg beklager ulejligheden.

Du ønskes en god dag!

Oceniono na 1 z 5

Jeg har nu ventet over 30 minutter for…

Jeg har nu ventet over 30 minutter for at få kontakt til en medarbejder.
lad vær med at brug det her firma, de er ligeglade med din tid.

20 stycznia 2021

Hej Rasmus

Jeg er ked af at høre, at du føler, at vi er ligeglade med din tid. Det er vi bestemt ikke!

Jeg kan dog se, at det lykkedes dig at komme igennem, og det ser ud til, at du fik den hjælp du skulle bruge.

Jeg ønsker dig en god dag trods ulejligheden!

Fusk og svindel firma

Jeg fik cabal digital i forbindelse med et nyt tv.
Nu efter 5 mere fik jeg så en regning på fuld gebyr selv om i aftalen stod der det var gratis de første 3mdr. Jeg sendte en mail i nov. Som jeg fik af vide jeg skulle med en opsigelse det er så ikke gået igennem og nu har jeg modtaget endnu en regning på næsten 5000 kr

Det er bondefangeri som man ikke kan komme ud af

19 stycznia 2021

Hej Christian

Tusinde tak for din feedback!

Jeg er ked af at høre om din situation. Det er selvfølgelig ikke vores hensigt, at vores kunder skal stå tilbage med en følelse af at være blevet bondefanget.

Jeg kan umiddelbart se, at vi først modtog din opsigelse d. 19.01.2021. Vi har derfor behandlet den, således at abonnementet stoppes d. 01.03.2021. Det er desvære beklageligt, når man får sendt mailen forkert, da vi så ikke har mulighed for at behandle opsigelsen. Af denne grund varsler vores abonnementsafdeling også omkring det autosvar, som man vil modtage efter modtagelsen af din mail.

Det ser ud til, at du har været i kontakt med os angående regningen, og at du har fået en foklaring på, hvorfor den lå til dette beløb. Jeg kan også se, at der gerne skulle være fundet en løsning på det.

Jeg ønsker dig en god dag trods ulejligheden.

Oceniono na 1 z 5

Blev presset efter 4opkald hvor jeg…

Blev presset efter 4opkald hvor jeg gjorde opmærksom på at min mor lå for døden og havde nok .hun snakket også med min mand der svarede nej tak,ringede hun igen lovet mig en smart fjernbetjening og kunne optage 4 programmer af gangen ,den dag de skulle sætte det op kom der ingen jo en havde lagt sig kort i brevkassen men ikke banket på.kom næste dag og jeg sagde det var en dårlig tid da præsten kom,gik ud i gangen og sagde han hørte det men starte det op og da vi var samlet om præsten kom han i stuen lige op af hvor vi sad og satte den til .vi afslutte så præsten hurtig og så blev han færdig ,vi blev så opmærksom på at det ikke var det vi fik lovet så jeg bad ham om at tag det med ,nej vi kunne ikke slippe for at betale u 6 med for nu var han der ingen hjælp med noget jeg har født mig presset løjet og nedgjort ingen respekt for sig så når vi når dagen er vi ude vi har tog udbyder da vi må optage da manden arbejde af/nat

19 stycznia 2021

Hej Jette

Tak for din feedback.

Jeg er meget ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos Canal Digital.

Det er selvfølgelig ikke belejligt, at montøren kom på et upassende tidspunkt. Jeg kan ikke andet end at beklage for den dårlige timing.

Jeg er også ked af at høre, at I sidder tilbage med følelsen af, at I ikke har fået havd lovet er. Vi vil meget gerne finde en løsning på det sammen med jer, så vi kan få opfyldt jeres behov og ønsker, hvad angår TV-løsningen. Jeg vil derfor anbefale jer, at I tager kontakte til vores abonnementsafdeling ved at ringe på tlf.: 7013 1919 og derefter taster 4. De er tilgængelige mellem kl. 09.00-17.00 på alle hverdage.

De vil meget gerne tage en snak med jer omkring hele situationen, og kigge ind i at finde en passende løsning på det.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Oceniono na 1 z 5

Vi skændes dagligt over tv kanaler

Jeg har haft Viasat i 30 år næsten problemløst, er flyttet og må ikke have parabol, har haft kabel tv uden held ustabilt 🤬skiftede til Canal digital og nu kan jeg ikke se tv på Ipad og ej heller ikke på iphone, de har problemer med ældre modeller (iOS) har klaget med 1måneds mellemrum dette er dog ikke blevet løst som lovet. Vi er tvunget til at se den samme kanal. Vi har den store pakke, det er rigtig øv
Når vi er tæt på bindingsperioden er overstået må det så blive en ny udbyder

Det er rigtig dejligt at i har en tekniker på sagen, men det har i haft siden 15 dec 2020 og jeg har rygget igen14 januar 2021, så det er jo åbenbart en hastesag og jeg er vel ikke den eneste der har dette problem.

Nu har jeg ringet på det ovennævnte nr og det giver mig ikke muligheden at taste 4 kun 1 eller 2

Jeg er bundet til jer til 1.7.2021 så i får chancen til slutningen af marts for at få det til at virke

18 stycznia 2021

Hej Lone

Tak for din feedback!

Jeg er ked af at høre, at du oplever tekniske udfordringer derhjemme med vores app. Det er selvfølgelig rigtig kedeligt, når man gerne vil gøre brug af den.

Jeg kan umiddelbart se, at det er blevet fejlmeldt, og at der bliver fulgt op på sagen for at få fundet en løsning. Vores teknikere er derfor sat på sagen, og vi håber på at de finder en løsning meget snart. Je håber til gengæld, at I får set lidt TV via jeres OnePlace TV-boks derhjemme.

Jeg er desværre ikke i stand til at løse fejlen nu og her, og jeg kan derfor ikke andet end at beklage, at I har skulle opleve dette.

Jeg ønsker jer en god dag trods ulejligheden.

Canal Digital

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej