Jetnet Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 2 z 5

Stadig bedre end yousee men Får først en defekt router Derefter får jeg en ny og min hastighed er 90/30 og jeg har betalt for 300/90 derefter ringer og de siger der ikke er problemer men de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nemt, enkelt og hurtigt - Internettet virker ubeklageligt, men jeg vil virkelig gerne rose de ekstremt kompetente og venlige kundeservice, som giver sig tid til at sætte sig ind i dig og dit inte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har haft en god oplevelse som kunde hos Jetnet. Især fra teknisk support. Havde nogle tekniske problemer og fik hurtigt fat i en supporter der hed Elias. Med hans hjælp blev problemet hurtigt l... Zobacz więcej

1. Dostawca internetowy
  2. Dostawca usług internetowych

Napisane przez firmę

JETNET er en dansk bredbåndsudbyder. Vi leverer kun højhastighedsbredbånd til en lav pris. Dette gør vi både via fiber og coax (kabel-tv-stikket). Vi kan levere via en række forskellige netværk, herunder: TDC Net, EWII, Norlys, Nord Energi og Onefiber. Så vælg JETNET, hvis du vil have et kvalitetsprodukt til super lav pris.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Ikke helt forfærdeligt men ikke pengene værd

Stadig bedre end yousee men
Får først en defekt router
Derefter får jeg en ny og min hastighed er 90/30 og jeg har betalt for 300/90 derefter ringer og de siger der ikke er problemer men de kan opdele netværket i 2 dele

Selve hastigheden var meget ustabil og næsten aldrig det jeg betalte for

Betaler så ca 800kr Per kvartal for at se en hastighed på 1000/500 næsten koster det samme efter prisændring derinde

Ville så opsige abonnementet efter den lange periode binding hvorefter man ikke kan opsige på hjemmesiden eller noget sted men der står gemt at man skal ringe til kundeservice for at gøre det i deres telefon rum
Herefter prøver de så at sælge mig en masse gode rabatter jeg synes jeg burde have haft før
Lad os nu se om den går igennem med opsigelsen:)

20 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

De fjerner de dårlige anmeldelser

De fjerner de dårlige anmeldelser, så må lægge den op igen. Tekniker kommer efter aftalt tid til trods for man venter en hel arbejdsdag hjemme. Får stadig ikke internet den dag det er aftalt. Da det endelig kommer op og køre har vi flere dage haft mangel på internet der bare forsvinder. Ikke pengene værd selvom det er billigst da de tager ens tid og leverer elendig service

20 października 2025
Oceniono na 1 z 5

En stjerne, som burde være ingen stjerne.

En stjerne, eftersom at man ikke kan give 0 stjerner..

Det er den absolut ringeste kundeservice jeg nogensinde har modtaget....
Efter at jeg havde annulleret min ordre, skriv de pludselig til mig efter 3-4 uger og ville hører hvilken anden internet udbyder jeg havde valgt i stedet for dem, da han/hun så ville prøve at matche tilbuddet som jeg havde fået.
Så oplyste jeg jer, at det var jeg ikke interesseret i da jeg er fint tilfreds med min nuværende internet udbyder.
Så går der en lille uge, men så bliver jeg kontaktet endnu engang af jeres kundeservice.. Men denne gang, der prøvede de simpelthen at påstå at jeg ikke havde annulleret min ordre korrekt, og at jeg derfor skulle betale et annullerings gebyr. Og det prøvede de at fastholde igennem 3 mails, eftersom at jeg satte mig imod.
Det var først da jeg spurgte hvilket hustler firma de var, samt at de kke ville få 50 øre fra mig. Og at vi bare tog den i fogedretten så, eftersom at jeg havde annulleret ordren korrekt..
FØRST der, der accepterede de først at jeg ikke ville være kunde hos dem samt at jeg intet skyldte dem...
Men det ville de først acceptere EFTER at jeg havde kaldt dem for et hustler firma, samt truet med fogedretten...

Så efter min mening, så har de den ringeste kundeservice jeg nogensinde har fået! Også prøver de at bruge diverse ulækre metoder for at narre en til at være kunde hos dem..

4 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Er ikke villig til at forhandle pris og

Jeg har været kunde hos dem længe. Får besked om at mit abonnement stiger. På internettet reklamere de med billigere abonnementer (IKKE intropris-tilbud) end hvad de rykker mig til. Jeg ringer og høre om jge ikke kan komme på den løsning i stedet, men det er ikke muligt.
Jeg finder en anden udbyder og vælger at opsige mit abonnement. Herefter vil de pludselig gerne prismatche og sender tonsvis af emails.
Det er altså ikke til fordel at være kunde i længere tid.
De tilbyder heller ikke at sende et returlabel, når det udlånte udstyr skal tilbage. Jeg ved godt det ikke er en selvfølge, men det er de små ting, der gør det til en samlet dårlig oplevelse at være kunde hos dem, helt til forholdet slutter.
Kigger du efter internet, så husk at overveje at der er mere end bare pris og hastighed

18 stycznia 2025

Jeg har fået fjernet 3 anmeldelser nu

Jeg har fået fjernet 3 anmeldelser nu, selvom jeg aldrig har de skrevet noget "ondt", men bare fakta om min oplevelse med dem.

Hold dig langt væk, jeg håber nogen ser det her, inden det bliver fjernet.

Shame on JetNet og shame on Trustpilot, fordi de accepterer JetNet på deres platform.

Edit: min tidligste oplevelse med JetNet kan åbenbart ikke gå længere tilbage end 2024. Jeg håber at JetNet er bedre i dag og ikke fjerner denne anmeldelse, så de trods alt har en kunde i betragtning

1 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Ikke muligt at opsige abonnementet

Som følge af at JetNet lukker flytter jeg til anden udbyder, og har derfor 16/1 25 opsagt mit abonnement pr. 27/2 25. Jeg har nu fået 2 mails retur med forståelse og beklagelse samt forslag med rabat de første måneder hos Fastspeed. Men det har ikke min interesse, men det er åbenbart ikke muligt blot at få en bekræftelse på min opsigelse. Sikke en afslutning..:

17 stycznia 2025

aldrig mere Jet-net

jeg har været kunde hos jet net i ca 3-4 år og på det seneste haft problemer med det trådløse net ?? der har været en teknikker på min adresse og konstateret at mit nætværk var ok men der var en forbindelse ode på vejene i nogle bokse der lavede fejl har sagde så at fejlen blev rettet og kørte sin vej men fejlen er der stadig så jeg bestilte en ny samtale hos Jet-net og dagen efter ringede de så og sagde at fejlen lå i mit netværk hvilket jeg jo vidste var løgn , hvilket gør mig rasende for jeg har sat de 2 stk radioer lige ved siden af routeren og de falder begge ud samtidigt flere gange hver time så nu har jeg sagt abonnementet op og skal sende routeren tilbage som jeg selv skal betale for fordi de ikke vil sende en returlabel
rigtig god service øv øv øv

23 stycznia 2025

Dårlig kundeservice

Den 2. Januar 2025 opsagde jeg mit bredbånd hos Jetnet. Den 8. Januar fik jeg en kvittering for opsigelsen og hvis jeg har penge til gode, vil de blive tilbageført via mobilepay, som vil tage op til 5 bankdage eller kortbetaling, som vil tage op til 7 bankdage
Da jeg har betalt via mobilepay og der var gået over 5 bankdage, så chatte jeg med Dem og for at få at vide, hvor mit tilgodehavende bliver af. Jeg får herved at vide, at det tilgodehavende ikke kan tilbageføres via mobilepay og man skal have registrering- og kontonummer. Da de havde fået det, ville gå endnu 5 - 7 bankdage.
Jetnet havde ikke tænkt sig, at sende en mail, hvor de skriver, at vi mangler registrering- og kontonummer, for at vi kan tilbageføre Deres tilgodehavende

16 stycznia 2025

Hold jer langt væk fra den

Hold jer langt væk fra den
Fik et tilbud fra dem og 14 dage efter sender de et modem med posten
Som jeg sender retur da jeg ikke har bestilt net ved dem
Nu efter 2 måneder sender de regning på det.
Så kontakter jeg dem og de siger jeg har bestilt det og har 6 mdrs opsigelse.
Men har en anden internet og tv udbyder
Så bruger ikke deres net men de vil ha betaling og 6 mdrs opsigelse.

13 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Prøv at opsige abonnement og se om du får rabat i 6 mdr.

Startede med at være tilfreds med jetnet. Fin pris men efter kortere tid begyndte prisen at stige på deres abonnement. Ville så opsige og pludselig kunne jeg få 6 mdr til en lavere pris. Holdte fast i min opsigelse og selvom jeg har skrevet den 4 januar og de skriver at der er 30 dages opsigelse udløber mit abonnement først den 9 februar.

Da jeg ville opsige kunne de ikke svare hurtigt nok på min henvendelse på at få mig til at blive men efter jeg har gjort opmærksom på den fejlagtige dato så er der fuldstændig tavshed.

11 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Skiftede til Jetnet få måneder tilbage

Skiftede til Jetnet få måneder tilbage, nettet er absolut ikke som lovet, hastigheden er ringe og efter 2 måneder fortæller de os at det modem vi har ikke virker for godt med deres system, hvilket de sagde var helt i top inden vi flyttede🙈

Nu modtager vi så en regning, der åbenbart efter kun 4 måneder er steget fra det lovede på 289 kr. Til 329 i måneden, vel og mærket uden varsel, regningen bliver bare sendt og forventet man bare lader køre på Pbs..

Hold da op, sjældent har jeg følt mig mere latterligt behandlet, Jetnet, tænker ikke jeres fremtid er i at tilbyde folk internet, faktisk intet med denne kundeservice.!

1 stycznia 2025

SPAM SPAM SPAM - Slipper dig aldrig

Efter man har opsagt sit abn. via mail - der kan ikke ringes eller opsiges direkte på hjemmesiden, bliver de ved med at sende spam. Den første svarede jeg høfligt på, på min mors vegne, at opsigelsen skyldtes flytning til andet selskab - færdig! Men nej. Så kom endnu en mail om, hvor triste de blev over at blive forladt. Der gik jeg også i fælden og svarede venligt, at opsigelsen skyldtes, at der er kommet billigt fibernet i ejendommen. Noget Jetnet ikke tilbyder på adressen. Nu burde det være sivet endegyldigt ind. Men nej! Endnu en mail kom, om man måske kunne lokkes til at blive, mod en lavere pris... Det styrker virkelig ikke troværdigheden og lysten til at fortsætte, når de på den måde indirekte skriver, at de tog rø... på en før, men NU får man den rigtige pris. Der er ikke tale om spammails fra en robot, men fra en navngiven kundeservicemedarbejder. Det er ulovlig spam - STOP DET!

2 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg har været kunde i over et år uden…

Jeg har været kunde i over et år uden problemer. Kundeservicen er hurtig til at svare, og de går faktisk op i den service, de giver, og ønsker at beholde dig hos Jetnet, stor tak for det til Tobias P. Det er ikke noget, jeg har oplevet hos nogen anden udbyder.

16 grudnia 2024

Vanvittig god kundeservice!

Vanvittig god kundeservice!

Skulle ikke sidde i kø, da man kunne blive ringet op, når det bliver ens tur.
Spørgsmålet blev løst med det samme.

Har været kunde i mere end et år, og har endnu ikke oplevet nedbrud.

9 grudnia 2024
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej