Stadig bedre end yousee men Får først en defekt router Derefter får jeg en ny og min hastighed er 90/30 og jeg har betalt for 300/90 derefter ringer og de siger der ikke er problemer men de... Zobacz więcej
Nemt, enkelt og hurtigt - Internettet virker ubeklageligt, men jeg vil virkelig gerne rose de ekstremt kompetente og venlige kundeservice, som giver sig tid til at sætte sig ind i dig og dit inte... Zobacz więcej
Har haft en god oplevelse som kunde hos Jetnet. Især fra teknisk support. Havde nogle tekniske problemer og fik hurtigt fat i en supporter der hed Elias. Med hans hjælp blev problemet hurtigt l... Zobacz więcej
De fjerner de dårlige anmeldelser, så må lægge den op igen. Tekniker kommer efter aftalt tid til trods for man venter en hel arbejdsdag hjemme. Får stadig ikke internet den dag det er aftalt. Da det... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
JETNET er en dansk bredbåndsudbyder. Vi leverer kun højhastighedsbredbånd til en lav pris. Dette gør vi både via fiber og coax (kabel-tv-stikket). Vi kan levere via en række forskellige netværk, herunder: TDC Net, EWII, Norlys, Nord Energi og Onefiber. Så vælg JETNET, hvis du vil have et kvalitetsprodukt til super lav pris.
Bygmestervej 10, 2 TV, 2400, København, Dania
- hej@jetnet.dk
- jetnet.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jetnet internet
Thank you Jamie for your prompt service and assistance! Your quick response and support made everything so much easier. Highly appreciated!
Fantastisk kundeservice🙏
Tak for god kundeservice, Danny J. Super rar og flink, vi havde haft problemer med internet som dsv ikke kan fikses da vi bor dårligt, men stadig var han ekstrem hjælpsom og tålmodig.
speaked with Jamie
quick support to help me move my connection to a new appartment
Good services
De ka deres shid.
De ka deres shid..
man bliver ringet op af en tekniker som Guider en i gennem
så trylles der lidt fra deres side..
Og så der hul igennem og skidtet virker
Perfekt 👌
Det var en god samtale
jetnet virker ikke om man kan kun…
jetnet virker ikke om man kan KUN kontakte deres support skrifligt via deres hjemmeside. De har ikke vendt retur, så man man så bare finde en bedre udbyder som har en support der gider at svare
Har desværre ikke jetnet mere
Har desværre ikke jetnet mere, da foreningen jeg bor i er gået over til fibernet.
Men i den tid jeg havde jetnet var jeg godt tilfreds, fornuftige priser, og god hastighed.
Har måske en enkelt gang skulle genstarte min router på cirka 2 år.
Der skete en lille upser, da jeg afleverede min router retur, men det blev hurtigt løst.
Så kan sagtens anbefale jetnet.
Jeg fik løst mit problem af Oliver
Meget hjælpsom og venlig kundeservice
I was having issues getting my internet…
I was having issues getting my internet connected and Oliver was very helpful in and speedy in finding a solution when some other people couldn't. Thanks for the help!
Perfekt service
Hvad bestilt nyt internet og det virkede ikke, Havde dialog med en dygtig tekniker (Danny), som forsøgte flere ting og brugte nok en time ialt, TAK for super service
(Det var min egen router som var defekt, så ikke Jetnet)
Utrolig dårlig kundebehandling
Utrolig dårlig kundebehandling. Har opsagt abonnementet, og i stedet for at få en faktura for 1 måneds opsigelse får jeg en faktura uden kontonummer hvor betalinger er 3 måneder. Jeg har nu skrevet til dem 7 gange og bedt om en faktura med kontonummer og det rigtige beløb. Noget enhver virksomhed kan finde ud af. De responderer ikke på min henvendelser. I stedet for sender de sagen til inkasso. Tror ikke rigtig de har styr på det. Deres hjemmeside viser glade ansigter, men virksomheden virker ufleksibel og bestemt ikke kundevenlig. De har ovenikøbet spammet en ven af mig, der ikke har noget med sagen at gøre, med sms'er om inkassovarsler. Under mig over hvordan de har fået fat i det nummer, og hvorfor de spammer vedkommende, i stedet for bare at sende mig en faktura. Er det overhovedet lovligt?
Da jeg endelig fik telefonkontakt blev jeg mødt meget afvisende, med en besked om at jeg nu måtte betale inkasso + inkassogebyret. Ganske absurd, og meget arbejde for at få lov at betale 260.-
Marianne, fik vendt dårligt oplevelse
Efter en dårlig opstart i weekenden er der sket meget her i løbet af mandagen. Jeg fik et opkald fra support, og der er allerede bestilt et teknikerbesøg til på onsdag. Derefter blev vi kontaktet af Marianne fra kundeservice, som vendte vores frustration til en positiv oplevelse. Det gør, at vi igen tror på vores beslutning om at skifte til Jetnet. Nu venter vi på en teknisk løsning på problemet, men stor ros til Marianne! Weekendvagten kunne måske lære en del af hende!
Jeg er meget tilfres og anbifale min…
Jeg er meget tilfres og anbifale min vender at melde jet net.😊👍👍👍🙏
Har været i dialog med sælger fra jeres…
Har været i dialog med sælger fra jeres søster selvskab fastspeed som sælger jeres abonoment med en aftale med betaling på månedlig basis hvorefter jeg ikke kan forstå i trækker mig pr kvartal og vil holde på mig resten af bindingsperioden som hedder et halvt år jeg gjorder omkærksom på det var vigtigt for mig at kunne betale på månedlig basis og det var hvad jeg blev lovet det viser så så at i kun har den løsning pr kvartal