Canal Digital Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Tænkte, fedt billigere tv men stadig samme udvalg. Men ak bliver man skuffet. Kun genstart på udvalgte (egne) kanaler Elendig menu system Ubrugelig favorit liste Skrabet fjernbetjening uden f.e... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Utrolig dårlig behandling. Opsagde abonnement den 1.9.2020, hvor jeg lige havde betalt næsten 8.000,-kr.. De lovede pengene retur 30 dage efter opsigelse. Har nu midt i januar endnu ikke modtaget ine... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Deres Telefon sælger er uprofessionelt i sin måde at kommunikere på, sammen med en voldsom pressens fremtoning. Hvorefter at røret blev smit på da han blev afvis. Dage efter blev der forsøgt igen. C... Zobacz więcej

1. Dostawca usług telekomunikacyjnych

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Canal Digital vil vi give dig den bedste kundeservice. Du kan derfor komme i kontakt med os på www, telefon, chat og sociale medier ugens syv dage. Spørg og få svar på vores Facebook-side "Canal Digital Danmark" alle hverdage 9 - 20 og 10 - 17 weekender og helligdage.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

God service og gode priser

Hej Hildur

Tak for din feedback og de 5 stjerner.

Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med vores service. Det er også altid det vi bestræber os efter således, at vi kan skabe en god kundeoplevelse.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Sundas

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Jeg fik en mail om at jeg havde en personlig rabat på 107 kr. pr. måned.
Da jeg gerne ville inkassere den var det pludselig en fejl. Rabatten vedr. Loyalitets bonus til gamle kunder.
Nu er jeg spændt på hvad jeg så tilbydes som gammel kunde?

Hej Jørgen

Jeg er ked af at læse, at du ikke fandt en løsning med vores kundeservice. Jeg beklager rigtigt meget, hvis der er sket en misforståelse.

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du ringe på 70 13 19 19 og derefter taste 4 for at snakke med vores abonnementsafdeling omkring, at du ikke har fået hvad du menes at være lovet. De har åbent mellem 9-17 på hverdage.

Jeg ønsker dig en god dag.

Mvh Sundas,

Besynderlig forretningsmodel

Jeg modtog med få dages mellemrum flere e-mails fra Canal Digital med modstridende og forkerte oplysninger om mit abonnement, måske for at sløre substansen. Det fremgik ved nærlæsning, at prisen ville stige, hvis jeg ikke aktivt frabad mig flere (uønskede) TV-kanaler og streamingtjenester, “Ændringerne sker automatisk”, stod der. Det lykkedes at logge på hjemmesiden og afmelde alle de uønskede kanaler og tjenester. Det tog derimod > 1 time at komme igennem til kundeservice.
Hej Sundas
Tak for svaret. E-mailen fra den 19. februar siger Lokal, Sport og Underholdning. Mit abonnement omfatter Lokal, men ikke Sport og Underholdning, som jeg forlængst har afbestilt. Du kommenterer ikke, at Canal Digital prøver at udvide mit abonnement uden en aftale.

Hej Niels

Tak for din feedback.

Jeg beklager rigtigt meget, at du har modtaget en masse mails med forkerte oplysninger.
Jeg kan dog se, at vi efterfølgende har sendt dig en mail, hvor vi undskylder for fejlen. Vi har også sendt dig en mail d.19.02.201, som indeholder de korrekte informationer.

Vi har haft ekstra travlt den seneste tid, hvilket har resulteret i lang ventetid på telefonen. Vi er heldigvis kommet godt med igen.
Jeg kan også se, at du har været i kontakt med os, og håber at vi fik råde bod på det hele. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os med yderligere spørgsmål.

Jeg ønsker dig en god dag.

Mvh Sundas,

Oceniono na 1 z 5

For dårlig kvalitet og man får ikke varen de lover

For dårlig kvalitet og man får ikke den vare man betaler for.

Eksempler på, at der ikke leveres billedkvalitet i verdensklasse er:

Billede fryser ofte fast, hakker og er grynet, lyd og billede er ofte asynkront. Tidsforskydningen mellem lyd og billede er op til 70 sekunder.
Der mangler ofte undertekster på Viasats kanaler.
Da der var håndboldfinale var billedet så dårligt, grundet alvorlige udfald, at jeg slet ikke kunne følge med, da bolde og kontraangreb pludselig forsvandt.

Jeg har skrevet til dem mange gange, men får ikke fyldestgørende svar eller slet intet svar (autosvar d. 5. Februar).

Ovenstående gør, at jeg ikke får den vare jeg betaler for, og derfor mener jeg ikke, at jeg skal betale for 6 måneder i alt. Jeg har derfor krævet øjeblikkelig opsigelse, men får blot svar, at der er en bundingsperiode på 6 måneder. I normale butikker, hvis ikke man får den vare der loves, får man pengene tilbage. Her skal man åbenbart betale flere penge for et ufyldestgørende produkt.

Det er yderst utilfredsstillende.

Som jeg fik svar fra en af deres medarbejdere: "vi kan se de fleste opdager, at det er svært at matche vores gode billede kvalitet og kundeservice", så mener jeg bestemt ikke, at de lever op til deres egne påstand.

Hej Jens

Tak for din feedback.

Jeg er ked af at høre, at du har problemer med signalet derhjemme.

Canal Digital er et firma som udbyder parabolt TV, hvorved billedekvaliteten er svær at matche. Vi anbefaler selvfølgelig altid at få monteret en parabol på baggrund af billedekvaliteten og signalstabiliteten.

Det er dog muligt, at bruge vores OnePlace-boks uden parabol, da den kan fungere udelukkende via internet. Her skal man dog sikre sig, at ens internet kan give en tilstrækkelig og stabil forbindelse til boksen, da man ellers kan opleve disse slags udfordringer, som du nævner.

Her skal man bl.a. være opmærksom på, at disse bokse bruger omkring 20 mbit downloadhastighed hver. Det skal man "sætte til side" til boksene. Derudover er de bedst kompatible med IPV4 IP-adresser, hvor visse internetudbyderer kører med IPV6. Det kan man heldigvis få dem til at ændre.
Sidst, men ikke mindst, så kan skal signalet fra ens router kunne række til der hvor TV-boksen står, og der skal helst ikke være noget der kan blokere signalet mellem disse to.

Du skal altid være velkommen til at kontakte vores tekniske support på tlf.: 7013 1919, så vi kan kigge nærmere på det sammen. Vi har åbent alle hverdage mellem kl. 09.00-20.00 og mellem kl. 10.00-17.00 i weekenderne.

Jeg beklager meget, at du føler, at vi ikke svarer på dine henvendelser. Vi har haft meget travlt på det seneste, og er derfor en smule bagud på de skriftlige henvendelser. Det er selvfølgelig en prioritet at behandle opsigelserne, men der kan forekommer længere svartid på andre mails som sendes ind. Vi vil dog behandle dem så snart vi kommer til dem.

Jeg ønsker dig en god dag!

Oceniono na 5 z 5

Super god og venlig service

Super god og venlig service. Desuden en rigtig god pris. God oplevelse.

Hej Britta

Mange tak for din feedback og de 5 stjerner.

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at du fik den hjælp du skulle bruge.

Det er altid dejligt når vi kan tilgodese vores kunder og matche deres behov.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag!

Oceniono na 2 z 5

Hvornår bliver vi fri for de mange…

Hvornår bliver vi fri for de mange dårlige og gentagende reklamer.
Hvorfor skal der absolut spilles høj baggrunds musik så det stort set er umuligt at høre hvad programmet handler om?

Hej Gunnar

Tak for din feedback.

Jeg er ked af at høre, at du ikke kan lide indholdet på kanalerne.

Canal Digital er desværre ikke herre over hvad der sendes på de pågældende kanaler. Det vi står for er, forhandling af hvilke kanaler vi har i vores sortiment. Det er derfor ikke muligt for mig at hjælpe dig med denne udfordring, desværre.

Jeg vil anbefale dig, at du retter henvendelse til selve kanalejerne med din feedback, da vi ikke har mulighed for at gøre til eller fra herinde fra.

Du ønskes en god dag!

Oceniono na 2 z 5

Hvornår bliver Canal Digitals app…

Hvornår bliver Canal Digitals app kompatibel med andre mærker end Samsung? Jeg er egentlig tilfreds med Canal Digital App'en hvor man kan streame sin tv-pakke på fx. en ipad eller en PC. Men det er skidt prioriteret af Canal Digital, at de ikke engang har en plan for hvornår (jfr. deres kundeservice) de forventer at appen kan understøtte andre mærker and Samsung - come on, vi er i 2021

17 lutego 2021

Hej Jakob

Tak for din feedback!

Du har helt ret! Vores app burde gøres kompatibel med TV fra andre producenter end Samsung. Det kan jeg kun være enig i.

Det er desværre ikke en realitet på nuværende tidspunkt, og som du nævner, så ved vi ikke om det kommer til at ske, og i så fald hvornår. Om ikke andet, vil jeg tage din forespørgsel med videre, da du heller ikke er den første der belyser denne problematik.

I mellemtiden må man desværre gøre sig brug af alternative løsninger, såsom at chromecaste indholdet fra sin tablet eller smartphone.

Jeg ønsker dig en god dag!

Oceniono na 1 z 5

Nu er jeg nød til at gå videre med min…

Nu er jeg nød til at gå videre med min klage, vores billede fryser ofte fast, hakker, så lidt i det.
Nogle gange springer det så frem til, hvor det er nået til, andre gange bliver der sort skærm.
Jeg har skrevet til dem mange gange, men får ikke svar.
Når man ringer og venter i meget lang til, får man blot oplyst, at de ved det, og arbejder på en løsning, men der er ingen tid på en løsning
kundenr. 40743180
Børge

16 lutego 2021

Hej Børge

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg er ked af at læse, at du har udfordringer med dit TV og også at du har haft svært ved at komme i kontakt med os. Vi har ansat en masse nye søde medarbejdere, og du kan derfor nu sagtens ringe til os og få hjælp, helt uden at hænge længe i kø.

Det er selvfølgelig ikke optimalt at dit TV hakker, og det skal vi bare finde en løsning på med det samme.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Manglende penge retur

Min mor opsagde hendes abb. til den 1. januar, og hun skal have ca. 4700 kr retur. Her 1 1/2 måned efter kan I stadig ikke fortælle mig hvornår pengene bliver returneret. Kommer med dårlige undskyldninger som at det "vist sker indenfor 2-3 uger" og "det kan jeg ikke lige fortælle dig". "VI kan ikke udbetale til Nemkonto". Er helt sikker på at hvis min mor skyldte penge, så ville der kommer rykkergebyrer og trusler om lukning af signal. Det er simpelthen for dårligt!!!

16 lutego 2021

Hej Per

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg er ked af, at du ikke har fået et klar svar når du har ringet til os. Jeg vil gerne bekræfte, at pengene er sat til udbetaling. Pengene er sat til udbetaling d. 27/1 – herfra kan der gå op til 30 dage før pengene kan ses på kontoen.

Jeg håber snart pengene er hos jer.

Oceniono na 1 z 5

Canal Digital hæver et helt andet beløb for indgået abonnement en det aftalte

Vi har lige modtaget et brev om, at Canal Digital og Viasat bliver til Allente - i den sammenhæng går det op for os, at den aftale om et abonnement på 250,- om måneden, som vi har indgået for nogle år tilbage ( sommeren 2017) er blevet til 429,- om måneden. Den eneste besked om prisstigning, vi har modtaget er fra november 2018, hvor vi får besked om, at der er lagt 10 kroner oveni pr måned. Vi har stolet på, at vi ville få besked ved ædring af indgået aftale, og har derfor ikke løbende tjekket, det beløb Canal Digital har trukket fra vores konto - Nå vi tjekker nu, kan vi se, at vi har betalt 429,- om måneden siden sommeren 2018. Vi føler os i den grad snydt og bedraget !!!!
NB - Vi er ikke ny kunde pr juli 2017, så der er ikke tale om en introduktionis, som så har normaliseret sig - abonnementsprisen på de 250,- blev indgået efter, at vi havde kontaktet Canal Digitals kundesrvice, fordi vi dengang opdagede, at prisen på vores abonnement var blevet væsentligt højere, end det oprindelige. Så der er tale om en en indgået abonnementpris efter aftale om, hvilke kanaler, vi gjorde brug af.
Men vi går selvfølgelig ud fra, at vi vil få det beløb retur, som Canal Digital har trukket for meget fra vores bankkonto. mvh kundenummer 824347623

......så har vi fået forklaringen - Canal Digitals forretningsmetode er den - at når man ringer og klager over at abonnementsprisen gennem årene har taget et gevaldigt hop opad, og man tror, at man har indgået en ny blivende aftale - så har man modtaget et tilbud, som udløber igen, hvorefter prisen vender tilbage til den oprindelige. Vi indgik i sin tid en aftale om, at vi betalte for de kanaler, vi benyttede: DR1, DR2 og TV2 - og det har vi så betalt 429,- for, i stedet for de oprindeligt aftale 250. Det er noget af en pris, må man sige.
Men de ville da gerne give os en ny tilbudspris, var 'sælgesvaret' under den telefoniske samtale i dag.
Men - Nej, tak !!

15 lutego 2021

Hej Birgit

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg er ked af at læse, at du føler dig snydt – det har bestemt ikke været vores mening. Jeg er også ked af, at du har fået opfattelsen af, at du ville få en fast lav pris på 250,00 kr. Vi ønsker selvfølgelig ikke, at vores kunder skal føle vi snyder dem, derfor sørger vi også altid for at sende en bekræftelse på alle de aftaler vi laver, så der ikke bliver misforståelser.

Hvis du føler, at der stadig er nogle ting i forhold til aftalen du ikke har fået klart svar på, må du meget genre give os et kald.

Umuligt at opsige

14 lutego 2021

Hej Morten
Jeg er ked af at læse, at du synes det er umuligt at opsige.
Du må meget gerne give os et kald på 70 13 19 19, så vi kan hjælpe dig.

Oceniono na 1 z 5

Opsigelse på Canal Digital.

Jeg har flere gange skrevet til Canal Digital at jeg vil opsige mit abonnemang hos dem da jeg flytter til Sverige om 3 Måneder ikke et ord har jeg hørt fra dem så jeg kan godt forstå hvorfor de har så mange opsigelser Listen her er meget lang de får ikke mange stjerner.

12 lutego 2021

Hej Børge

Jeg er ked af, at du har måtte vente lidt på din bekræftelse på din opsigelse – vi har været ramt en smule af travlhed i denne periode.
Jeg kan dog se, at din opsigelse er behandlet og du skulle meget gerne have modtaget en bekræftelse på netop dette i dag.

For besværligt at opsige

Det er kritisabelt besværligt at opsige sit abonnement.
Det BURDE være muligt via hjemmesiden, men det er det ikke.
Hjemmesiden henviser i stedet til at man kontakter telefon support, men det resulterer blot i at de bliver ved med at prøve at overtale en til ikke at opsige alligevel - når man så insisterer, får man besked på at sende en mail til kundeservice for at opsige, da det åbenbart "skal være skriftligt".
Jeg vil mene at chat-supporten er skriftlig på lige fod med en email, men ej heller der er det muligt at opsige.
Chat-supporten henviser ligeledes til telefonsupporten for at opsige, velvidende at det ikke kan lade sig gøre at opsige der, eftersom det åbenbart kræver en email for at opsige.

Opsigelsesfrist er desuden indeværende måned + en måned, dvs. op til 2 måneder. Helt uacceptabelt lang tid for en digital tjeneste.

Jeg kan på ingen måde anbefale nogen at indgå kontrakt med et firma med en så forældet og gammeldags holdning til og behandling af opsigelser.

DET SKAL VÆRE *MINDST* LIGE SÅ NEMT AT OPSIGE, SOM DET ER AT OPRETTE SIG.
OG DET ER DET ****IKKE**** HOS CANAL DIGITAL!

Opdatering efter svar fra Canal Digital:
Den måde i talte til mig i telefonen, gjorde det 100% klart at den eneste grund til at i kræver at man ringer ind, er at i igen og igen og igen kan forsøge at tale kunden ud af opsigelsen.
Det er frygteligt irriterende og provokerende.
Det eneste i opnår er at jeg ALDRIG ALDRIG ALDRIG skal være kunde hos jer igen!
Hvilket jeg ellers godt kunne have fundet på at blive, hvis det havde været muligt for mig nemt at opsige da jeg ville. I stedet gjorde i det så besværligt at jeg på ingen måde vil udsættes for det svineri igen.

11 lutego 2021

Hej Martin

Jeg vil gerne beklage, at du har haft udfordringer med opsigelsen af dit abonnement.
Jeg kan godt forstå, at det kan virke lidt mærkeligt, at man både skal tale med os på telefonen og efterfølgende skrive en mail, når man gerne vil opsige abonnementet. Vi vil gerne sikre os, at der er styr på alt, og der ikke sker nogle misforståelser, og det er derfor vi gerne vil tale med vores kunder – dette indebærer selvfølgelig også, at vi gerne vil forsøge at løse den udfordring, der måske har været skyld i opsigelsen.

Herefter skal vi have en skriftlig bekræftelse – og dette skal altså ske på mail.
Jeg er ked af, at du har følt det som en besværlig omgang, det er bestemt ikke det der er vores mening.

Oceniono na 1 z 5

Har forgæves prøvet at ringe til…

Har forgæves prøvet at ringe til kundeservice af flere omgange, men er stadig ikke Løkkes mig at komme igennem trods flere timers venten. Billedet fryser og hakker, og i øjeblikket er der bare sort skærm. Problemet er nu snare en regel end en undtagelse, hver aften er der udfald på signalet, og det har der været rigtig længe efterhånden. Havde nok håbet på at det blev udbedret med tiden men det ser det bestemt ikke ud til. Syntes det er underligt man ikke får besked hvis der er problemer med signalerne. Lidt trist, har ellers været godt tilfreds med Canal digital, men på det sidste er det blevet helt utåleligt. Bliver nok nød til at finde en anden udbyder, vil ihvertfald ikke betale så mange penge bare for en sort skærm.

10 lutego 2021

Hej Hans Peter

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Det er selvfølgelig meget beklageligt, at du har haft udfordringer med at komme igennem til os. Vi har haft en periode med lang ventetid – vi kunne ganske enkelt ikke følge med. Heldigvis har vi nu sørget for at få ansat en helt masse nye medarbejdere, så du (og andre kunder) ikke vil opleve dette igen.

Jeg vil derfor bede dig give os et kald, så vi kan hjælpe dig med at få styr på din forbindelse, så du ikke skal være ude for at dit TV hakker – det ønsker vi ikke for nogen.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Hvor er jeg glad

Hvor er jeg glad for, at vores bindings periode er slut i denne måned, så vi kan komme i noget bedre.
Vi kan intet tv se, eller følge med i, da ALT fryser og hakker eller helt sort skærm.
Min far ville prøve jer, men ham har jeg heldigvis fået overtalt til at prøve noget andet. Så han ser tv uden problemer.
De dyreste penge vi nogensinde har givet, dem burde I betale tilbage )-:

8 lutego 2021

Hej Susanne

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Hvor er jeg ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med dit abonnement. Vi er selvfølgelig ikke interesseret i, at vores kunder ikke har stabilt TV.

Jeg er ked af, at du vil skifte udbyder, men synes bestemt også, at vi skal sikre os, at du har ordentlig forbindelse i den tid du er her hos os.

Derfor vil jeg meget gerne bede dig ringe til vores kundeservice på 70 13 19 19, så vi kan få styr på forbindelsen.

Har haft 3 installationer i mange år

Har haft 3 installationer i mange år, men har haft bøvl med 1,som ikke virkede ordentligt.
Efter 3 besøg af en tekniker, så virker det 👍.
Tak til canal digital for en god behandling 👍

Hej Henrik

Tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse.

Det er selvfølgelig ærgerligt, at du har haft udfordringer med den ene installation – dog er jeg rigtig glad for, at I fandt en løsning og at du fik en god behandling.

Bondefangeri

Bliver ringet op af en sælger, som bestemt mener at canal digital kan gøre det billigere end de 299 kr vi giver hos boxer idag, plus de 99 vi giver for Viaplay, altså 398 kr ialt, da deres pris kun er 286 kr pr måned incl Viaplay.
Jeg siger, at jeg gerne vil have mailet et tilbud på det, og siger flere gange NEJ til at vi har aftalt noget, jeg vil bare have et tilbud jeg kan kigge på. Men straks efter samtalen kommer en ordrebekræftelse, samt en sms om at der kommer en tekniker på onsdag og installerer bokse !!
Ved nærlæsning af aftalen, ses at prisen for de to første måneder er 0 kr, derefter 429 kr i 4 måneder, og efter 6 måneder er prisen 498 pr måned. Det er da ikke i nærheden af de lovede 286 kr, og slet ikke billigere end de 396 vi giver er idag.
(Jo hvis man deler de 429 ud på 6 måneder, så giver det 286 i gennemsnit, men det er jo ikke det vi fremover kommer til at betale pr måned)
Og nu skal jeg så have bøvl med at opsige et abbonement jeg ikke har sagt ja til.
Sikke en frækhed, og løgn om prisen ovenikøbet :-(

Hej

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Jeg er meget ked af at læse, at du har haft denne oplevelse, hvor der tydeligvis har været misforståelser omkring aftalen. Det lyder bestemt som om, at der ikke har været en tydelig forklaring på prisen og jeg kan sagtens forstå, at dette har skabt forvirring.

Vi ønsker selvfølgelig heller ikke, at der skal være bøvl omkring opsigelsen af abonnementet, når nu det ikke er noget du har sagt ja til.

Giv os endelig et kald på 70 13 19 19 – så kan vi finde en løsning hurtigst muligt.

Oceniono na 1 z 5

Efter at jeg har læst en masse af de…

Efter at jeg har læst en masse af de her anmeldelser bliver jeg da godt nok i tvivl....nej jeg tør ikke vælge Canal digital det ser ikke for godt ud for dem

Hej Thomas

Jeg kan godt forstå, at man kan få et ret dårligt indtryk af Canal Digital, når man læser de anmeldelser der er lavet – og jeg er rigtig ked af, at dette betyder du ikke vælger Canal Digital som din udbyder.

Jeg håber vi en dag for muligheden for at vise dig, at dette indtryk ikke er korrekt.
Du ønskes en god dag.

Pas på !

Pas på !! Selvom man anskaffer sig tvboks og køber en tilhørende harddisk, så er der rigtigt mange programmer som ikke kan starte forfra, fordi Canal Digital ikke har rettigheder til dette. Der er heller ikke undertekster på rigtigt mange af programmerne hvis man streamer dem. Disse alvorlige mangler får du intet at vide om i deres informationsmateriale, og naturligvis slet ikke i deres marketings materiale. Det er simpelt hen for ringe, og så snart jeg er ude af binding, så er jeg den der er skredet.

5 lutego 2021

Hej Jan

Først og fremmest vil jeg gerne takke dig, fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse.

Det er selvfølgelig beklageligt, at du føler dig misinformeret i forhold til dit udstyr – det ønsker vi bestemt ikke. Der er nogle forskellige muligheder, alt efter om man kører via parabol eller internet og det er selvfølgelig meget beklageligt, at vi ikke har været mere tydelige omkring, hvilke muligheder du har på din opsætning.

Du er meget velkommen til at give os et kald, så vi kan få styr på, hvilke muligheder du har.

Oceniono na 1 z 5

Man kan desværre ikke give minus

Man kan desværre ikke give minus. Kanalerne fryser konstant og hver gang at vi ringer til jer så er det de samme uduelige råd i giver. Hvordan kan i sælge sådan L. O. R. T. til folk. Og vores internet fejler intet og har aldrig gjort det men i kommer med undskyldninger hver gang. Min bror har lige fået en box hjem på prøve. Og der er præcis de samme problemer. Han vil allerede aflevere alt tilbage til jer.
Det er sku for dårligt at i levere så ringe ting til folk. Jeg har tænkt mig at tage fat i Diverse myndigheder for vi vil ikke finde os i det mere. Det er dyrt nok i forvejen for noget man ikke kan se☹️👎🏻 Så minus 100 fra os af

4 lutego 2021

Hej Leifa

Tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse til os.

Jeg er meget ked af at læse, at du har haft så mange udfordringer med dit abonnement, det ønsker vi selvfølgelig ikke for nogen. Jeg kan også godt forstå, at du er utilfreds, når nu du har været i kontakt med os flere gange, hvor dit problem ikke er blevet løst.

Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe dig, så du kan få den bedste oplevelse med dit abonnement fra os – jeg vil derfor bede dig kontakte os igen, hvor vi kan sende dig videre til vores support afdeling, der kan hjælpe dig med at finde en holdbar løsning.

Nadja, Canal Digital

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej