Har beställt från Bodystore i flera år och alltid varit nöjd, men min senaste upplevelse var faktiskt utöver det vanliga 😃 Jag hade glömt använda min rabattkupong vid beställning dagen innan, skriv... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag har nog vart kund i 10 till 15 år, och kundservicen har blivit bättre och bättre. Sätter en 4:a för en del varor är dyra men del har bra pris. Uppskattar att företaget är ärligt och är det rabatte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag är nöjd med bodystore. Varit kund flera år och känner att jag alltid får mer när jag handlar. Brett sortiment och bra kampanjer. Intressanta produkter. Dock skulle jag önska att de vågade ta i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har varit kund i många år och uppskattat utbudet, men ... Hemsidan har blivit "sämre'/ svårnavigerad. Känns som en app gjord för mobiltelefon, på dator / Google Chrome blir sidan "knepig"
Reakcja na opinię
Bodystore.com är en hälsokostbutik på nätet. Hos oss hittar du ett brett sortiment av: Hälsokost och naturliga livsmedel, Sport- och träningstillskott, Träningskläder och träningsredskap, Ekologiska skönhetsprodukter såsom kosmetika, hud- och hårvård, Naturliga hemvårds- och hushållsprodukter. Vi finns till för att förse våra kunder med de bästa produkterna på marknaden inom hälsa och välmående till konkurrenskraftiga priser och samtidigt stötta och peppa våra kunder att leva ett sunt och hälsosamt liv.
HQ: Svetsarvägen 15, 17123, Solna, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Riktigt besviken på deras kundservice.
Svarade först inte alls och ignorerade sedan hälften av mina frågor. Fick tillslut hjälp med att returnera min defekta vara MEN det var via post nord och mitt nya paket skickar de med budbee box. Känns irriterande att behöva besöka flera ombud på grund av att Bodystore har strulat till det och skickat defekta varor.

Odpowiedź od Bodystore.com
Var ett jätte bra företag en gång i tiden och har handlat en hel del där, men verkar gå neråt i snabb takt. Har en retur som dom haft hos sig i mer än två veckor, väntar fortfarande på att den ska behandlas. Får bara förhalande mailsvar på när dom ska behandla den. Vet inte om det rör sig om att dom ska dra in så mycket ränta som möjligt på pengarna, så dom drar ut på återbetalningen så mycket dom kan. Bara spekulationer, men man börjar ju undra. Ordernr: Y3791863

Odpowiedź od Bodystore.com
Bra sortiment, men tyvärr fått extremt långa leveranstider på det senaste... tog fyra arbetsdagar innan paketet ens blev skickat trots att allt fanns i lager

Odpowiedź od Bodystore.com
Beställde 2 produkter, vanlig vardag, varorna fanns i lager.
Det tog dom 3 dagar att skicka varorna från lagret och när mitt paket väl var framme så saknade jag 1 vara.. och detta är inte första gången det varit drygt.
Så nu måste jag kontakta klarna, sen bodystore, köpa någon annanstans... Spara er besväret, handla någon annanstans..
Tips till Bodystore: Anlita fler lagerarbetare.

Odpowiedź od Bodystore.com
Kan ikke afmelde deres sms'er
De ryger i blokerede, utrolig aggressiv markedsføring

Odpowiedź od Bodystore.com
Det har fungerat bra tills jag köpte en solkräm. Datumet visade att den bara höll i 4 månader eftersom den tillverkats för länge sedan. Så det innebär att jag kan inte använda den till utlands resa. Dåligt! För en ny fick jag inte eftersom de tyckte det var ett okej datum.

Odpowiedź od Bodystore.com
Rätt bra sortiment om en gillar ekologiskt, leveranstid ok. Enkel betalning.

Odpowiedź od Bodystore.com
Seg leverans hantering. Föredrar mmsport pga detta dom håller leveranstiden och är snabba med att skicka. Handlar bara av bodystore när inte varan finns nån annanstans. Tråkigt för bodystore men ni måste faktiskt vara mer "competitive" med snabbare leverans.

Odpowiedź od Bodystore.com
När man inte håller vad man lovar i dagens läge så är man körd. Står det 1-3 dagars leveranstid så kan varorna inte komma efter fem dagar.
Kundservicen är inte bra!
"Någon dag längre" är inte 2 dagar längre. Jag har därför valt att inte hämta ut paketet och gjort en retur, men ni har inte lyckats hantera returen heller.

Odpowiedź od Bodystore.com
Bra intressanta produkter men usel kundservice! Det utlovas snabb leverans men efter flera vardagar inget besked om när ordern kommer att påbörjas. Kontaktar kundservice, får endast automatiskt svar att någon ska undersöka ärendet...Det var första och sista gången, om ingen förbättring sker snarast.

Odpowiedź od Bodystore.com
Dåligt!!! Beställde och det skulle vara snabb leverans. Jag behövde ngt innan helgen och beställde på en söndag. Tog kontakt flera gånger och berättade detta eftersom jag inte hade fått ett leverans mail eller en uppdatering på min postnord app De skrev, det plockas nu, ja nu ska det hämtas och är det på väg etc. DE ÄR JU INTE HÄR I SVERIGE SÅ DET HADE ALDRIG FUNNITS EN CHANS ATT DET SKULLE HA KUNNA KOMMIT I TID! När jag frågar de 4 gånger utan att nämna att det aldrig skulle hinna i tid eftersom man inte ha lager i samma land då ljuger man! Leveransen tar 2 veckor!

Odpowiedź od Bodystore.com
Varorna fanns på lagret när jag beställde, men efter 3 dagar har de ännu inte skickat paketet ens, mailat 3 ggr , får svar att mitt mail ska granskas(!) och på den vägen är det, de hade gått fortare om jag åkt in till stan (flera mil bort)och handlar direkt i butik.

Odpowiedź od Bodystore.com
Skrev fel adress vid köpet och meddelade direkt till företaget via epost då telefon tiden var slut. Ringde på morgonen utan svar. Nu kräver de att jag betalar fraktens retur fast än varan ännu inte har skickats, eller att jag häver köpet vilket inte ens går via deras hemsida. Helt orimligt att de inte ens kan leverera till ombud när jag pröjsat extra för hemleveransen.

Odpowiedź od Bodystore.com
Handlar väldigt ofta där men är så less på hur dom packar varorna. 9 av 10 gånger så är nåt intryckt, skadat mm. Köper tex 5 liters dunkar och nästan varje gång så är nåt. Lägg papper bubbelplast runt hela innehållet o inte bara överst el på ena sidan!! Posten är ju inte försiktiga precis.

Odpowiedź od Bodystore.com
Uselt! Beställde en vara, det tog nästan tre dagar för den att lämna lagret. Sedan ytterligare ett par dagar för varan att komma fram (de tar dessutom betalt för frakten, vilket flera andra liknande butiker på nätet inte gör för samma vara såg jag senare). Jag ringde kundtjänst efter två dagar och fick ett drygt bemötande: "Du får ett mail när den har lämnat lagret". "Men jag undrar bara varför den inte skickats ännu?". "DU FÅR ETT MAIL NÄR DEN HAR LÄMNAT LAGRET!". Alltså, inget "jag ber om ursäkt att det tar lång tid just nu" etc.

Odpowiedź od Bodystore.com
Købte en pakke protein pulver, og da jeg fik den var der igen et hul i siden på den. Pakken var fyldt med pulver og da jeg hentede den dryssede der endda stadig pulver ud af den:(
Mega dårlig oplevelse

Odpowiedź od Bodystore.com
Stort urval och många varumärken
Handlar ofta på Bodystore då de har så stor sortering och många olika varumärken . Deras priser är nästan alltid lägst också och det gör ju inget.
Ibland känns det som jag gör min veckohandling där.
Nyttiga hälsningar
Cellmemories

Odpowiedź od Bodystore.com
Beställde hem flera olika varor varav ena förpackningen var bruten, ganska ordentligt på det sättet att jag inte vågade förbruka produkten. Skrev till supporten.
Inom mindre än 24 timmar den Jan 19, 2022 svarade kundtjänst-medarbetaren Sofia. Som då hade redan skickat iväg en ny förpackning + registrerat min retur.
Fantastiskt snabb och smidig beställning och support vid problem! Kommer definitivt att beställa från bodystore igen. Rekommenderar :)

Odpowiedź od Bodystore.com
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.