Betalingsservice Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jeg har fået rykkere og ekstra gebyrer, selvom jeg havde penge på kontoen. Betalingsservice trak ikke betalingen til tiden, og jeg endte med problemer, som jeg ikke selv var skyld i. Jeg ble... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

ØV man kan ikke give NUL stjerner!! Den ringeste app jeg har prøvet til dato…. Pinligt for en branche der vil signalerer troværdighed. Kan ikke hente korrekte tal - selvom de fremgår andre sted... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Den siger konstant “servicekode ERROR”, så jeg skal mindst 2-4 gange om måneden afinstallere og dernæst geninstallere PBS appen. I burde altså få nogle teknikker til at se på appen. Jeg flere gange... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Hvorfor ikke bare bruge betalingskort? Betalingsservice har altid virket indviklet for mig, og hver gang jeg skulle opsætte en ny aftale, så har det været en øvelse. Det mest irriterende e... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi płatnicze

Napisane przez firmę

Betalingsservice er danskernes foretrukne betalingsløsning.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Virker normalt uden problemer

Virker normalt uden problemer, men ved gud hvor der mangler flere oplysninger på de enkelte betalinger til eks motorkontoret, kan ikke se hvilken køretøj de omhandler..
Måske et skrivefelt til hver enkelt post ,så man kan holde styr på indbetalingerne..

4 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Jeg har fået rykkere og…

Jeg har fået rykkere og ekstra gebyrer, selvom jeg havde penge på kontoen.

Jeg blev nød til at betale for både maj og juni måned.

Når man bruger Betalingsservice, forventer man, at regninger bliver betalt til tiden – ikke at man skal bekymre sig om rykkere og ekstra omkostninger.

1 czerwca 2026

Elendig!

Hold jer væk fra Betalingsservice! De har dyre gebyrer, og deres brugerflade er fuldstændig umulig! Man kan ikke engang bruge søgefeltet til at søge efter kunder.

15 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Virker ikke! Er blevet amerikaniseret!

Logind via appen sender mig til et amerikansk side? Hvorfor? Hvorfor? Som ikke godkender mit Login. Tænk at det skal være så amerikansk, tidskrævende og omstændigt. Uden vi jeres kunder findes i ikke. I glemmer at i er her for at servicere os. Kunderne.
Er helt enig i de andre negative anmeldelser.

1 kwietnia 2026

Dårlig service Dårlig app

Jeres app virker af h.... til, alt hvad jeg har som bs er forsvundet fra app og ifølge en arrogant kundeservice så var det ihvertfald ikke deres system der var noget galt med, han kunne ikke se mig i system så jeg havde helt sikkert i gen aftaler hos dem, til alt helt kan banken se alle aftaler og betaler..

27 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

This service is completely unreliable

This service is completely unreliable. Nothing works as expected, and if you’re lucky enough to set something up, it soon disappears. The amount of wasted time and late fees I’ve received is disgraceful. No company should be allowed to advertise this service in Denmark.

23 września 2025

kunde 'service' Umulig kommunikationer, når noget fejler - ingen support

Jeg havde lavet en tastefejl, så jeg havde betalt for en forkert adresse vejlaug bidrag i stedet for min egen.

Først da jeg via vejlaugets formand bad om et skriftligt bevis for, at de havde opkrævet kun 600 kr på min adresse, og ikke 2000 kr, som betalings'service' lød på, tog de sig sammen til at sammenholde nummeret på regningen med adressen.
Det viste sig, jeg slet ikke var tilmeldt betalings'service' og den rigtige regning lå i min ferie ramte postkasse.

De eneste ord, supporten kan, er 'desværre' og GDPR. I stedet for at undersøge, at jeg og min adresse slet ikke er tilknyttet med den regning i betalingsservice-
SJUSK og dårlig kommunikation

29 sierpnia 2025

Dårlig service!

Dårlig hjemmeside, dårlig app og dårlig telefonservice! Der er ingen hjælp at hente nogle steder og jeg bliver bare mødt af en ubrugelig robotstemme der gentager sig selv uden at hjælpe! Jeg håber der kommer en konkurrent på banen som man kan bruge i stedet!

5 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

I tjener inkasso firmaerne ikke…

I tjener inkasso firmaerne ikke borgere/kunderne.
Når betalings aftaler ikke går igennem sender I ingen notifikationer eller noget som helst. Jeg blev oprettet med betalings service hos mit elfirma, troende i ordnede regningerne indtil jeg fik sendt inkasso. Nu ved jeg i det mindste hvem i tjener.

1 kwietnia 2025

Ingen kontaktmulighed

Havde problem med overflytning af aftaler og forsøgte at kontakte Betalingsservice, da min Bank ikke kunne hjælpe. Men man kan ikke kontakte dem. Ingen mail adresse og på telefonen kun telefonsvarer med standardinstruktioner. Sendte et quick brev til dem men fik intet svar. En virksomhed der ikke kan kontaktes af derse slutbrugere bør man undgå.

5 maja 2025

Totally useless

Totally useless. Not being able to sign into the app, after hours finally was working but you canñt create new agreements. Is MasterCard going into bankrupt? How is possible a company that size to give such a bad service?

22 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Jeg har nu forsøgt i over en time at…

Jeg har nu forsøgt i over en time at oprette en betalingsservice aftale.. Det er fuldkommen umuligt at foretage sig noget på jeres hjemmeside. Samtidig bliver i ved at henvise til jeres app, hvor man ikke engang kan oprette en betalingsservice. Gud fri mig! Hvor har I besværliggjort noget, der burde være simpelt. Jeg forventer at få en respons fra jer, hvordan I har tænkt jer at løse det her.

21 kwietnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej