Betalingsservice Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jeg har fået rykkere og ekstra gebyrer, selvom jeg havde penge på kontoen. Betalingsservice trak ikke betalingen til tiden, og jeg endte med problemer, som jeg ikke selv var skyld i. Jeg ble... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

ØV man kan ikke give NUL stjerner!! Den ringeste app jeg har prøvet til dato…. Pinligt for en branche der vil signalerer troværdighed. Kan ikke hente korrekte tal - selvom de fremgår andre sted... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Hvorfor ikke bare bruge betalingskort? Betalingsservice har altid virket indviklet for mig, og hver gang jeg skulle opsætte en ny aftale, så har det været en øvelse. Det mest irriterende e... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi płatnicze

Napisane przez firmę

Betalingsservice er danskernes foretrukne betalingsløsning.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Den siger konstant “servicekode ERROR”

Den siger konstant “servicekode ERROR”, så jeg skal mindst 2-4 gange om måneden afinstallere og dernæst geninstallere PBS appen. I burde altså få nogle teknikker til at se på appen. Jeg flere gange kontaktet jer, foruden bedre kvalitet. Så jeg tror jeg sletter appen.

PBS burde se på de dårlige anmeldelser og gøre noget ved det end da vende det blinde øje til.

23 marca 2024

Sikke dog en værdiløs service

Sikke dog en værdiløs service

Nu har det igennem flere dage ikke været muligt at logge ind og canselerer en betaling, og at komme i telefonisk kontakt med Betalings Service er jo også noget nær umuligt

Løsningen bliver at alle Betalings Service aftaler afmeldes første kommende hverdag, og regninger herefter betales manuelt

22 marca 2024

troede det bare var mig

troede det bare var mig, men det er da helt vildt at appen tydeligvis ikke fungerer...jeg kører bare i ring mellem login siden og mitID....hvis det at LOGGE PÅ fungerer så dårligt tør man da ikke gisne om hvordan sikkerheden så fungerer...ikke så få personlige informationer de ligger inde med...NUL STJERNER

10 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Hver evig eneste måned er der problemer…

Hver evig eneste måned er der problemer med den app så man ikke kan logge på,man for bare en rød skærm og ingen info om noget som helst,dårligste service EVER

Driftforstyrrelse - BS App
Vi oplever i øjeblikket problemer med login med MitID i BS App. Problemet kan påvirke både Android- og iPhone-brugere. Vi arbejder på at få løst det hurtigst muligt.

Den samme fejl har været der i flere dage,kalder i det hurtigt ?!!!! HVOR HERRE BEVARES

9 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Hvis man kunne give 0 stjerner..

Hvis man kunne give 0 stjerner... havde jeg gjort det. Igen og igen. Betalingsservice appen er til grin, og der findes ingen måde at tjekke sine betalinger hvis man ikke har en mobil. Der burde være en alternativ metode frem for KUN at bruge en app. Det er utroligt dårligt programmering og det er røveri af dem at overhovedet tilbyde sådan noget lo... og tage penge for det. Det ser ud til at de slet ikke har tænkt sig at gøre noget ved det. Det vi alle sammen burde gøre er at framelde os BS og køre betalingerne over fx faste overførsler i banken eller mobilepay så længe de tilbyder det. Så kan det være de lytter når de ser hvor mange der framelder sig.

7 marca 2024

Virker ikke.

Virker ikke.
Kan ikke logge på.
Har ikke kunne logge på i jeg ved ikke hvor lang tid.
Den skriver noget om ansigtsgenjendelse - det ER slået til på min telefon.
Kom nu ind i kampen og få det til at virke.

5 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Appen virker ikke, siden MITID's indførsel

har ikke kunne logge på appen, siden MITID blev indført... forstår ikke det endnu ikke er blevet ordnet. De har ekstremt mange kunder og burde have råd til at hyre et IT team der kan fikse problemet. Kan se på de andre anmeldelser at jeg er langt fra den eneste med problemet

27 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Virker stadig ikke og har ikke gjort…

Virker stadig ikke og har ikke gjort det månedsvis. Mastercard Payment Services Denmark kan lige så godt nedlægge bs app permanent, og kun lade betalingsservice køre gennem bankerne, når der alligevel ikke kan findes en løsning på problemerne.

20 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Få så lavet jeres app NU

Få så lavet jeres app NU? 😡
Eller glem alt om 9.75 kroner
I betalings gebyr når ikke gives noget tilbage til os kunder eller forbruger af Betalingsservice appen til Android eller iOS styresystemer nu har det stået på længe nu og vi er i februar år 2024 og har ikke i januar

14 lutego 2024

Hvor er kunde service

Har ikke kunne lokke ind på appen i lang tid, kundeservice oplyst mig om jeg ikke var den eneste
Det gør jo ikke problemet mindre så kom i gang med at få løst problemet

9 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

jeg har forsøgt at logge på jeres app…

jeg har forsøgt at logge på jeres app siden den 10 måned 23 og jeres app virker ikke....
må jeg foreslå i finder jer nogen nye folk til at håndtere jeres it for dem i har gør et elendigt stykke arbejde.
det er godt nok belastenede at være så afhængig af et firma der tydeligvis ikke har styr på hvad de foretager sig

30 września 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej