BESTSECRET Recenzje

13 851

4,2

Świetny sklep. Zawsze wspaniałe promocje markowych ubrań znanych projektantów. Szybka dostawa a w razie potrzeby prosty i szybki zwrot towaru. Polecam. Robię zakupy od kilku lat 🤗

Uwielbiam ten sklep. Ile razy tutaj zajrzę, wychodzę z nowym produktem. Są świetne marki i wspaniałe okazje. Na dodatek, często oferują bonusy okazjonalne, od 10-20% ceny. Zajrzałam na chwilę i nowe... Zobacz więcej

Niestety, mimo porannej wiadomości, zwrot nie został przez Państwa przetworzony 🤷‍♀️ Od jakiegoś czasu robię zakupy w Best secret. Nigdy wcześniej nie było problemu, aż do teraz. O ile realizacja... Zobacz więcej

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z odzieżą dla niemowląt
  3. Sklep z odzieżą dziecięcą
  4. Dom mody haute couture
  5. Sklep z odzieżą męską
  6. Sklep z odzieżą damską

O BESTSECRET

BESTSECRET is one of Europe’s premier destinations for off-price premium and luxury fashion.

Thanks to partnerships with some of the world’s most sought-after brands, we offer a high-end shopping experience like no other. From womenswear, menswear, and kidswear to beauty, home décor, and accessories, our customers enjoy access to discounted prices not available anywhere else.

In addition to our online platform, BESTSECRET operates members-only retail locations in Munich, Dornach, and Vienna — together forming a private community where style meets exclusivity.

Dobra

14 tys. recenzji

Wszystkie recenzje

(13 851)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4900

Napisz recenzję

Niezawodna

Korzystam z bestsecret regularnie już około dwa lata i nigdy się nie zawiodłam. Zakupy i ewentualne zwroty bezproblemowe. Mam bardzo pozytywne doświadczenia także w sytuacji związanej z reklamacją. Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu obsługi klienta. Każdy kontakt uprzejmy i z wysoką kulturą osobistą. Dziękuję i cieszę się, że jesteście.

8 września 2025

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że zakupy przypadły Ci do gustu i że nasze ceny były dla Ciebie atrakcyjne.

Team BESTSECRET

Best Secret nie oddaje pieniędzy za zwroty

BestSecret potwierdził odbiór mojego zwrotu 19.08, ale do dziś nie oddał pieniędzy. Obsługa klienta jest całkowicie bezradna, a tłumaczenia o „odrzuconych przelewach” brzmią jak wymówki. Kiedyś była to dobra firma, dziś zakupy tutaj to duże ryzyko. Jeśli środki nie zostaną zwrócone, sprawa trafi do UOKiK i Rzecznika Praw Konsumenta.
Nr zamówienia 2116118002 - gdyby ktoś z tej platformy chciał się jednak tym zainteresować.

19 września 2025

Dziękujemy za Twoją opinię.

Z przyjemnością zapoznaliśmy się z Twoją sprawą. Obecnie jest ona już w trakcie rozpatrywania przez odpowiedni dział.
Nasi specjaliści skontaktują się z Tobą najszybciej jak to możliwe.

Życzymy Ci miłego dnia.

Team BESTSECRET

Jakość produktu jest taka jaką…

Jakość produktu jest taka jaką chciałem. Obsluga klienta na bardzo dobrym poziomie. Bardzo szybko odpisują. Ale czas dostawy mógłby być krótszy dlatego nie daje 5 gwiazdek

10 września 2025

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że zakupy sprawiły Ci przyjemność i że nasze ceny są dla Ciebie atrakcyjne.

wszystko gra

wszystko gra
szybko i pewnie

29 sierpnia 2025

Team BESTSECRET

Dostałem koszulkę Polo z dziurą…

Dostałem koszulkę Polo z dziurą dziadostwo odradzam

20 lipca 2025

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za Twoją opinię i bardzo przepraszamy, że otrzymałeś uszkodzony produkt.

Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta, podając numer zamówienia – z przyjemnością Ci pomożemy.

Team BESTSECRET

Czekam na przesyłkę już drugi tydzień

Czekam na przesyłkę już drugi tydzień . Żadnych informacji o przyczynie opóźnienia . Zamówiłam już tyle produktów - żeby nikt nie pofatygował się i nie napisał dlaczego takie opóźnienie .

28 lipca 2025

Odpowiedź od BESTSECRET

Thank you very much for your review.

We are very sorry that you did not receive your order. Please contact our customer service and provide your order number and we will be happy to assist you.

Team BESTSECRET

Sklep dalej nie odpisuje pomimo kilkunastu telefonów, okropny kontakt oraz nawijanie makaronu na uszy klientowi. Zwrot środków, który był rzekomo zlecony 18.07 DALEJ NIE DOTARŁ! Specjaliści, którzy mieli się pilnie zająć moją sprawą są chyba specjalistami widmo, ponieważ mieli odpisać w ciągu 72h, nie dostałem odpowiedzi po prawie dwóch tygodniach. Stanowczo odradzam

18 lipca 2025

Dziękujemy za Twoją opinię.

Bardzo nam przykro, że nie otrzymałaś/nie otrzymałeś jeszcze zwrotu pieniędzy. Twoja sprawa jest obecnie nadal rozpatrywana przez nasz dział specjalistyczny. Skontaktujemy się z Tobą najszybciej, jak to będzie możliwe.

Dobra cena….

26 lipca 2025

Odpowiedź od BESTSECRET

Vielen Dank für Ihre freundlichen Worte! Es freut uns zu hören, dass Sie Ihr Einkaufserlebnis genossen haben und unsere Preise ansprechend fanden.

Szybką dostawą, darmowa dostawa

Umożliwia zakup ekskluzywneych marek w dobrej cenie.

17 lipca 2025

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! 😊
Cieszymy się, że doceniają Państwo możliwość zakupu ekskluzywnych marek w atrakcyjnych cenach. Zapraszamy ponownie!

Team BESTSECRET

Złożyłem reklamację i po automatycznej…

Złożyłem reklamację i po automatycznej odpowiedzi – cisza. Kolejne maile pozostają bez odpowiedzi, zero kontaktu ani aktualizacji. Problem dotyczy zwrotu towaru, który został uznany przez nich za wadliwy lub niewłaściwy. Oczekiwałem minimum: potwierdzenia przyjęcia, wyjaśnienia dalszych kroków, albo terminu zwrotu pieniędzy. Nic z tego. Mam poczucie, że moje zgłoszenie zostało zignorowane.

Takie postępowanie to nieprofesjonalizm i brak szacunku wobec klienta. Jeśli nie dostanę odpowiedzi w ciągu 7 dni, zmuszona będę eskalować sprawę – zgłoszenie do UOKiK, Rzecznika Praw Konsumenta, a także ostrzeżenie innym użytkownikom. BestSecret – liczyłem na znacznie więcej niż tę ciszę.

14 lipca 2025

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za Państwa opinię i przepraszamy za zaistniałą sytuację. Jest nam bardzo przykro, że Państwa doświadczenie z naszym działem obsługi klienta nie spełniło oczekiwań. Taka sytuacja zdecydowanie nie odpowiada naszym standardom.

Państwa zgłoszenie zostało przekazane do odpowiedniego zespołu i zostanie pilnie sprawdzone. Skontaktujemy się z Państwem bezpośrednio, aby wyjaśnić sytuację i zaproponować odpowiednie rozwiązanie.

Dziękujemy za cierpliwość i przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Team BESTSECRET

No i mamy 8 lipca odpowiedzi dalej nie…

No i mamy 8 lipca odpowiedzi dalej nie dostałam kiedy pieniądze zostaną mi zwrócone dodam że buty kupiłam 24 czerwca zero Państwa pomocy i konkretnego działania!P.S.nie odpisujcie że przepraszacie brzmicie jak zdarta płyta!

8 lipca 2025

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za Twoją opinię i bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Rozumiemy Twoje rozczarowanie i frustrację.

Chcemy Cię zapewnić, że sprawa została przekazana do naszego zespołu wsparcia i jest traktowana priorytetowo. Zwrot środków został już zaplanowany i powinieneś/powinnaś wkrótce otrzymać potwierdzenie.

Doceniamy Twoją cierpliwość i przepraszamy za brak szybkiej odpowiedzi — naszym celem jest zawsze zapewnienie uczciwej i sprawnej obsługi.

Mój ulubiony sklep

Bestsecret to ostatnio mój ulubiony sklep. Szeroka oferta atrakcyjnych rzeczy w bardzo dobrej cenie. Aplikacja prosta w obsłudze. Szybka realizacja. Byłoby super, gdyby dostawa była darmowa np. powyżej 100 zł a nie 220.

6 lipca 2025

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię!
Cieszymy się, że BestSecret stał się Twoim ulubionym sklepem – to dla nas ogromna motywacja. Miło nam słyszeć, że doceniasz szeroki wybór, atrakcyjne ceny, prostą obsługę aplikacji i szybką realizację zamówień.

Dziękujemy również za sugestię dotyczącą darmowej dostawy – przekazaliśmy ją już do odpowiedniego działu. Twoja opinia naprawdę ma dla nas znaczenie

Team BESTSECRET

100na1000 Zawartość sklepu jest olbrzymia jest w…

Zawartość sklepu jest olbrzymia jest w czym wybierać o ile będzie rozmiar ....bo przeglądając bez podania rozmiaru są bardzo na mój gust ubrania oraz buty ..i coś co mi się bardzo podoba nie ma rozmiaru 😭ale zawsze coś dla kogoś..jeszcze nie sprawdzałem powiadom mnie o tym przedmiocie bo można mimo że niema rozmiaru uruchomić apel że już jest dostępny ..w każdym razie polecam .i pozdrawiam

3 lipca 2025

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy serdecznie za tak szczegółową i szczerą opinię!
Cieszymy się, że nasz asortyment przypadł Ci do gustu – rzeczywiście staramy się, aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Rozumiemy frustrację związaną z brakiem dostępnych rozmiarów – to dla nas ważna informacja i stale pracujemy nad poprawą dostępności.

Zachęcamy do korzystania z funkcji „Powiadom mnie”, dzięki której otrzymasz informację, gdy dany rozmiar znów będzie dostępny

SCAM

ceny przed "obniżką" są mocno wygórowane, cena po "obniżce" to zwykła cena produktu taka sama jak na stronie producenta

1 lipca 2025

Dziękujemy za Twoją opinię.
Nasze ceny są oparte na warunkach, które otrzymujemy od naszych dostawców. Staramy się, aby były one jak najbardziej konkurencyjne i przejrzyste. Ceny przed promocją i po niej mogą się różnić w zależności od aktualnych ofert i dostępności produktów.

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna – dziękujemy, że ją podzieliłeś/-aś.

Udany zakup

Otrrzymalam buty bardzo dobrej jakosci za niska cene. Jestem zadowolona zakupami.

23 czerwca 2025

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy serdecznie za miłą opinię!
Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z jakości i ceny naszych produktów. Zapraszamy ponownie na zakupy!