Świetny sklep. Zawsze wspaniałe promocje markowych ubrań znanych projektantów. Szybka dostawa a w razie potrzeby prosty i szybki zwrot towaru. Polecam. Robię zakupy od kilku lat 🤗
Uwielbiam ten sklep. Ile razy tutaj zajrzę, wychodzę z nowym produktem. Są świetne marki i wspaniałe okazje. Na dodatek, często oferują bonusy okazjonalne, od 10-20% ceny. Zajrzałam na chwilę i nowe... Zobacz więcej
Niestety, mimo porannej wiadomości, zwrot nie został przez Państwa przetworzony 🤷♀️ Od jakiegoś czasu robię zakupy w Best secret. Nigdy wcześniej nie było problemu, aż do teraz. O ile realizacja... Zobacz więcej
Zawartość sklepu jest olbrzymia jest w czym wybierać o ile będzie rozmiar ....bo przeglądając bez podania rozmiaru są bardzo na mój gust ubrania oraz buty ..i coś co mi się bardzo podoba nie ma rozmia... Zobacz więcej
Margaretha-Ley-Ring 10, 85609, München, Niemcy
Świetna firma. Bezkonkurencyjne ceny szerokiego asortymentu. Bardzo dobrze zapakowane produkty. Wygodne, ewentualne zwroty. Bardzo przyjemne zakupy.

Odpowiedź od BESTSECRET
Jestem stałym klientem BestSecret od dłuższego czasu i zawsze byłem zadowolony z zakupów.
Do tej pory wszystko było w porządku – produkty zgodne z opisem, szybka wysyłka, dobre ceny.
Niestety tym razem bardzo się zawiodłem.
Zamówiłem buty Adidas Predator Accuracy +, które miały być nowe, a przyszły używane i wyraźnie zniszczone.
Wyglądały tak, jakby ktoś ich wcześniej używał, a potem po prostu odesłał.
Zgłosiłem się do obsługi klienta , ale jedyne, co otrzymałem w odpowiedzi, to informacja, że mogę sobie utworzyć zwrot.
Uważam, że to bardzo nieprofesjonalne podejście – sprzedać używany produkt jako nowy i nie zaproponować żadnego realnego rozwiązania.
Szkoda, bo do tej pory miałem o BestSecret bardzo dobre zdanie

Odpowiedź od BESTSECRET
Jestem stałym klientem, to co ostatnio dzieje się z tą firmą to jawna kpina… zamówienie zrobione 3 tygodnie temu nie dostarczone - po telefonie na infolinię, z konsultantką nic nie da się ustalić. Nic nie jest w stanie pomóc jedynie czekać. Po całym incydencie dostaje maila że zamówienie zostało anulowane-i mam oczekiwać na zwrot pieniędzy 7 dni, czyli defakto „pożyczono” moje pieniądze na miesiąc. Płatność z góry i traktowanie firmy poniżej krytyki. Nawet na zwrot za poprzednie zamówienie musiałem czekać aż 4 tygodnie(wraz z 3 interwencjami telefonicznymi). Nigdy więcej już nie kupię w tej pseudo firmie.

Odpowiedź od BESTSECRET
Odradzam jakiegokolwiek zakupu na sklepie bestsecret. Spory czas temu bo w maju zamówiłem produkt (plecak), który po czasie zdecydowałem się odesłać. Miałem parę różnych zamówień w domu i omyłkowo odesłałem inny plecak, co zresztą potem zgłosiłem przez infolinię i tak jak nakazał mi konsultant odesłałem prawidłowy produkt przez własną etykietę, ponieważ system nie zezwalał na wygenerowanie kolejnej przez bestsecret. 2 dni po doręczeniu przedmiotu otrzymałem informację na mailu o przetworzeniu zwrotu pieniędzy ALE NIGDY GO NIE OTRZYMAŁEM. Kontakt z obsługą klienta jest tragiczny (jeśli już po miesiącu czekania dostanę odpowiedź to jest ona bez żadnych konkretów i argumentów.) CZEMU MAM NIE DOSTAĆ ZWROTU PIENIĘDZY ZA PRODUKT, KTÓRY ODESŁAŁEM?? PRZECIEŻ MOŻNA TO NAWET SPRAWDZIĆ NA KAMERZE JAKIEGO DNIA PLECAK DOTARŁ NA MAGAZYN. numer śledzenia paczki dhl, którą odesłałem plecak: 29260858678. Proszę o niezwłoczną odpowiedź bo to nie jest normalne, że tyle czekam na zwrot pieniędzy. W przeciwnym razie sprawa zostanie zgłoszona do UOKiK. EDIT: NIKT PO WPISIE TUTAJ SIĘ ZE MNĄ NIE SKONTAKTOWAŁ, PRZESTAŃCIE KŁAMAĆ.

Odpowiedź od BESTSECRET
Problem ze zwrotem środków na konto.
Zamówienie zostało odesłane na początku października… otrzymałem kwotę zwrotną po silnych przepychankach mailowych ale tylko za 4 produkty z 5. W dalszym ciągu ubiegam się o zwrot pełnej kwoty za produkty.
Jestem kilkuletnim klientem ale po takiej sytuacji na pewno zastanowię się zanim coś od Was znów kupię a tym bardziej polece Was jako wiarygodny sklep.
EDIT : wszystkie środki zostały zwrócone na konto

Odpowiedź od BESTSECRET
Kupowałam w tym sklepie wielokrotnie. Nigdy nie było żadnego problemu. Teraz jednak zwróciłam paczkę już dawno, jednak nie otrzymałam nadal zwrotu środków. Akurat dość duża kwota. Mam nadzieję, że środki do mnie jednak dotrą.
dot. zamówienia 2143471134

Odpowiedź od BESTSECRET
Firma nie zwraca pieniędzy pomimo upływu już ponad 3 tygodni od zwrotu zamówienia i przeprocesowania go na ich stronie.
Best Secret odzywa się np. tutaj w odpowiedzi, że błyskawicznie naprawią sprawę i się nią zajmą, ale tego nie robią, tylko piszą, że się odezwą, ale i tak nic z tym nie robią. Przestrzegam przed jakimkolwiek zakupem - byliśmy wieloletnim klientem, ale już nigdy więcej tutaj nic nie kupię.
Sprawa będzie zgłoszona do UOKiK oraz na policję.

Odpowiedź od BESTSECRET
Zamawiałem z tej strony wielokrotnie, produkty są oryginalne, również zwracałem produkty i nigdy nie było problemu ze zwrotem środków. Przy ostatnim zamówieniu niestety doświadczyłem problemu ze zwrotem środków, mimo kontaktu z supportem problem nie jest rozwiązany, a ja w dalszym ciągu, mimo upływu ustawowego czasu na zwrot środków nie otrzymałem rekompensaty za zwrócone produkty.
EDIT: Środki zostały zwrócone po 16 dniach od dostarczenia paczki

Odpowiedź od BESTSECRET
Zwrot dostarczono 23.09.25, jest 17.10.2025 a ja nadal nie otrzymałam środków z powrotem! Nawet status zwrotu się nie zmienił… a podobno na zwrot pieniędzy jest 14 dni. Katastrofa :(

Odpowiedź od BESTSECRET
Dwa tygodnie temu doszedł do firmy bestsecret mój zwrot. Pisząc do nich maila niejednokrotnie dostaje caly czas identyczną odpowiedzi :Przepraszamy kiedy tylko zwrot zostanie przetworzony pieniazki zostaną zwrócone, przepraszamy za zaistniałą sytuacje". Ile można przetwarzać zwrot. Dużo kupuje na tej stronie i do tej pory nie było takiej sytuacji.Nr zamowienia 2143426866. Kiedy nastąpi zwrot pieniążków. Proszę o konkretna informacje.

Odpowiedź od BESTSECRET
23.09.2025 paczka ze zwrotem dotarła do magazynu, do tej pory nie mam pieniędzy za zwrócony towar. Na pytania co się dzieje nikt nie odpowiada. Wcześniej nie było żadnych problemów ze zwrotami. Oddawali pieniądze bardzo szybko.

Odpowiedź od BESTSECRET
Zwrot odebrany 19 września przez Bestsecret nie został przetworzony do dziś tj 03 października! Tyle czasu ma wg informacji trwać max. Cały proces obsługi zwrotu!!!!

Odpowiedź od BESTSECRET
Zamówiłem tydzień temu- do dziś nie wysłali zamówienia i nie oddali pieniędzy. Nie kupujcie bo stracicie pieniądze - napisali, że wyślą w ciągu 36 godzin i kłamali - OSZUŚCI. Odpowiedzieliście- po prostu zwróćcie natychmiast pieniądze!!!!!!!!!!!

Odpowiedź od BESTSECRET
Sklep 10.09.2025 potwierdził mi mailowo, że moja paczka doszła do nich i zwrot wkrótce zostanie przetworzony. Po licznych mailach dopiero po 2 tygodniach skontaktował się ze mną ktoś w celu wypełnienia oświadczenia, że paczkę nadałem. Zgodziłem się na to, bo chciałem mieć to już za sobą. Dodatkowo zostałem poproszony o potwierdzenie nadania paczki. Odpisałem, że paczka była wysłana przez paczkomat, więc siłą rzeczy nie mam takiego. Dostałem odpowiedź że bez tego mój wniosek nie ruszy. PRZECIEŻ TO SĄ ŻARTY Z KLIENTA. Na stronie/w aplikacji mają ten numer przesyłki zwrotnej, wysyłałem im to jeszcze na maila a ci udają głupich. Sklep potwierdził otrzymanie paczki, status można sprawdzić na stronie przewoźnika a ci i tak przerzucają odpowiedzialność na klienta!!!!!!

Odpowiedź od BESTSECRET
Zamówione buty ON w bardzo atrakcyjnej cenie z dodatkowym kuponem do tego -60 zł. Długie oczekiwanie na wysyłkę 5 dni. Po tym czasie mój telefon do nich- przepraszają za opóźnienie i w kolejnym tygodniu paczka zostanie nadana. W weekend przychodzi zwrot kasy na konto bez żadnej informacji. W apce info że nie mogli zrealizować zamówienia. Oszukiwanie ludzi na towar w dobrej cenie. Te same buty nadal dostępne na stronie 200 zł już droższe. NIE POLECAM!