BESTSECRET Recenzje

13 844

4,2

Świetny sklep. Zawsze wspaniałe promocje markowych ubrań znanych projektantów. Szybka dostawa a w razie potrzeby prosty i szybki zwrot towaru. Polecam. Robię zakupy od kilku lat 🤗

Uwielbiam ten sklep. Ile razy tutaj zajrzę, wychodzę z nowym produktem. Są świetne marki i wspaniałe okazje. Na dodatek, często oferują bonusy okazjonalne, od 10-20% ceny. Zajrzałam na chwilę i nowe... Zobacz więcej

Niestety, mimo porannej wiadomości, zwrot nie został przez Państwa przetworzony 🤷‍♀️ Od jakiegoś czasu robię zakupy w Best secret. Nigdy wcześniej nie było problemu, aż do teraz. O ile realizacja... Zobacz więcej

Zawartość sklepu jest olbrzymia jest w czym wybierać o ile będzie rozmiar ....bo przeglądając bez podania rozmiaru są bardzo na mój gust ubrania oraz buty ..i coś co mi się bardzo podoba nie ma rozmia... Zobacz więcej

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z odzieżą dla niemowląt
  3. Sklep z odzieżą dziecięcą
  4. Dom mody haute couture
  5. Sklep z odzieżą męską
  6. Sklep z odzieżą damską

O BESTSECRET

BESTSECRET is one of Europe’s premier destinations for off-price premium and luxury fashion.

Thanks to partnerships with some of the world’s most sought-after brands, we offer a high-end shopping experience like no other. From womenswear, menswear, and kidswear to beauty, home décor, and accessories, our customers enjoy access to discounted prices not available anywhere else.

In addition to our online platform, BESTSECRET operates members-only retail locations in Munich, Dornach, and Vienna — together forming a private community where style meets exclusivity.

Dobra

14 tys. recenzji

(13 844)

Moje doświadczenia z firmą Bestsecret…

Moje doświadczenia z firmą Bestsecret są bardzo dobre. Mają oryginalne rzeczy w bardzo dobrym gatunku i świetych cenach

22 lutego 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Mamy nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku. Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoimi wspaniałymi doświadczeniami z Bestsecret. To dla nas naprawdę wiele znaczy, że doceniasz nasze oryginalne produkty, wysoką jakość i świetne ceny. Twoja satysfakcja jest dla nas priorytetem, a Twoje miłe słowa sprawiają, że nasz zespół jest dumny.

Świetne promocje

20 lutego 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasze promocje przypadły Ci do gustu. Mamy nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku.

wszystko ok

11 lutego 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że zakupy przypadły Ci do gustu i że nasze ceny były dla Ciebie atrakcyjne.

Jestem zadowolony 😀

Jestem zadowolony 😀

10 lutego 2026

Wspaniały sklep

Wspaniały sklep, super obsługa, polecam!!!

9 lutego 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna i motywuje nas do dalszego działania. Mamy nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku i zapraszamy ponownie do BestSecret!

Team BESTSECRET

Bardzo latwo Znajdziesz to czego szukasz

Bardzo laywoman znaleźċ to czego szukasz!!

4 lutego 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Thank you so much for your message! Cieszę się, że łatwo znajdziesz to, czego potrzebujesz. Jeśli będziesz potrzebować dodatkowej pomocy, zawsze jestem tutaj, aby Cię wesprzeć. Miłego dnia życzy zespół BestSecret!

Dobre ceny

Fajne ceny. Jest duzy wybor

7 lutego 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że zakupy sprawiły Ci przyjemność i że nasze ceny są dla Ciebie atrakcyjne.

Bardzo dobry sklep

Bardzo dobry sklep, szybka realizacja zamówień i dobra współpraca z klientem w razie wystąpienia problemu

6 lutego 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że zakupy sprawiły Ci przyjemność.

Wszystko ok

30 stycznia 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Cieszę się, że wszystko w porządku! Jeśli będziesz potrzebować jakiejkolwiek pomocy, śmiało daj znać.

Spoko tego benc

27 stycznia 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że zakupy sprawiły Ci przyjemność.

Team BESTSECRET

Zamówienie miało przez 7 dni status…

Zamówienie miało przez 7 dni status spakowane gotowe do wysyłki. 8 dnia dostałem informację ze zwróciłem produkt, mimo że nie robiłem żadnego zwrotu. 2 razy dzwonilem co z moim zamówieniem. Pracownicy na infolinii, zapewniali mnie ż sprawa zostanie wyjaśniona i że paczka zostanie wysłana w możliwie najszybszym terminie. Zamiast tego dostałem maila ,że zrobiłem zwrot, którego nie robiłem. Mało tego płatność zrobiona Blik więc pieniądze mieli od razu. Natomiast w mailu mi piszą bzdury, że zlecili zwrot ale uwaga metoda Blik czyli tę która płaciłem i u nich będzie to trwało kilka dni. Od kiedy to Blik idzie kilka dni? Blik trwa kilka sekund więc pieniądze powinny być na moim koncie od razu. Nie mam kurtki, nie mam pieniędzy, kłamstwo na infolinii i mydlenie oczu.

Edit:
Pieniądze po mojej opinii i interwencji jednak dało się wysłać od razu, zostały zwrócone. Niemniej jednak nie polecam tego sklepu, który sam sobie robi zwroty i nigdy nie wiesz czy dostaniesz swoje zamówienie, kiedy i czy w ogóle.

23 stycznia 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy, że tak szczerze opisał(a) Pan/Pani swoje doświadczenie. Doskonale rozumiemy, jak frustrująca była ta sytuacja i jest nam naprawdę przykro, że pojawiły się niejasności związane z zamówieniem.
Cieszymy się, że zwrot środków został już pomyślnie zrealizowany i że pieniądze dotarły na Pana/Pani konto. Państwa opinia jest dla nas bardzo cenna — przekażemy ją dalej do wewnętrznej analizy, aby wyciągnąć wnioski i ulepszać naszą obsługę.
Dziękujemy za zwrócenie naszej uwagi na ten problem oraz za cierpliwość w tak trudnej sytuacji.

Pomylka zamowienia

Calkiem inne zamowienie, w wersji zenskiej zamiast meskiej. 1 zamowienie tam masakra, inny kolor.

28 stycznia 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za Państwa ocenę i opinię. Traktujemy je naprawdę poważnie i chętnie przekażemy je do odpowiedniego działu. Życzymy Państwu miłego dnia.

Team BESTSECRET

Coś zdecydowanie się popsuło...

Zdecydowanie coś sie popsuło. Od ponad tygodnia czekam na zamówienie- od kilku dni status "wysłane". Dziś Informacja, iż przetworzono moj zwrot, mimo iż nic nie zwracałam. Oczywiscie pieniędzy na koncie (zwrot brak). Znalezienie danych kontaktowych w aplikacji graniczy z cudem, wiec niestety, przestaje to wyglądać poważnie

28 stycznia 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za Państwa ocenę i jest nam bardzo przykro, że nie otrzymali Państwo jeszcze swojego zamówienia.

Chętnie przyjrzymy się temu dokładniej, dlatego prosimy o przesłanie nam numeru zamówienia lub numeru klienta. Skontaktujemy się z Państwem niezwłocznie po jego otrzymaniu.

Team BESTSECRET

Zamówienie miało przez 5 dni status…

Zamówienie miało przez 5 dni status gotowe do wysyłki,po czym szóstego dnia dostałam informację ze zwróciłam produkt.Czuję się oszukana,w piątek rozmawiałam z pracownikiem infolinii,który zapewnił mnie, ze paczka zostanie wysłana w możliwie najszybszym terminie.teraz mam info,że zrobiłam zwrot.

20 stycznia 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy bardzo za Państwa opinię i bardzo nam przykro, że nie otrzymali Państwo swojej przesyłki.

Chętnie przyjrzymy się dokładniej przyczynom tej sytuacji. Prosimy o podanie numeru klienta lub numeru zamówienia, a sprawdzimy Państwa zgłoszenie. Dziękujemy i życzymy miłego dnia.

Tragedia

Tragedia. Buty zamówione 14 stycznia. Mamy 21 styczeń, nadal widnieje jako zlecenie utworzone. Zażądałem anulowania tego zlecenia i natychmiastowego zwrotu pieniędzy, to w odpowiedzi przeczytałem, że nie mogą już tego cofnąć, mimo że nie zostało nawet zamówienie ogarnięte i jeżeli chce, to jak mi przyjdą buty, mogę je odesłać i od momentu jak do nich dotrą poczekać 14 dni na zwrot kosztów. Przecież to jest paranoja. Pierwszy i ostatni raz. Omijać ten badziew szerokim łukiem.

21 stycznia 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za Twoją opinię i bardzo nam przykro z powodu niedogodności, których doświadczyłeś.
Gdy zamówienie osiągnie określony etap w naszym procesie logistycznym, niestety nie możemy go już anulować – nawet jeśli nie zostało jeszcze przygotowane do wysyłki. Rozumiemy, że może to być frustrujące.
Oczywiście możesz odmówić przyjęcia przesyłki lub odesłać buty bezpłatnie po ich dostarczeniu. Po otrzymaniu zwrotu środki zostaną automatycznie zwrócone – zazwyczaj zajmuje to do 14 dni.
Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za Twoją szczerość

Team BESTSECRET

Ignorowanie email, towar zamówiony w grudniu nadal niedostarczony

towar zamówiony w grudniu nadal nie dotarł i czeka u przewoźnika. Bestsecret się pomyliło nadając 4 paczki z tylko 2 nr przesyłek przez co towar leży w magazynie inpostu od prawie miesiąca, sprawa jest nie załatwiona a Obsługa Klienta BestSecret milczy, zero odpowiedzi, ignorują moje wiadomości. Brak możliwości kontaktu w żaden inny sposób.

20 stycznia 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Dziękujemy za Twoją opinię. Bardzo nam przykro słyszeć, że Twoje zamówienie utknęło w magazynie przewoźnika z powodu błędnego przypisania numerów przesyłek. To zdecydowanie nie odpowiada standardom obsługi, do których dążymy.
Twój przypadek został przez nas priorytetowo potraktowany i nasz zespół skontaktuje się z Tobą tak szybko, jak to możliwe, aby całkowicie wyjaśnić sytuację i zapewnić szybkie rozwiązanie. Dziękujemy za cierpliwość – zajmujemy się tym natychmiast.

Produkt bez metki

Zamówiłam kurtkę dla narzeczonego. Dostawa była dość szybka, natomiast produkt przyszedł bez metek, ani jednej. Nie wiem czy dostałam zwrot po kimś, kto te metki obciął i zwrócił, czy może nawet zatrzymał ją chwilę dłużej i sobie ponosił… Sklep jest dla mnie niewiarygodny.

19 stycznia 2026

Odpowiedź od BESTSECRET

Jest nam bardzo przykro słyszeć, że zamówiona kurtka dotarła do Pani/Pana bez metek – oczywiście nie powinno się to zdarzyć. Chcemy upewnić się, że otrzymali Państwo produkt w idealnym i oryginalnym stanie.
Prosimy o ponowny kontakt z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli dokładnie wyjaśnić tę sprawę. Zdjęcia artykułu (szczególnie miejsc, w których powinny znajdować się metki) byłyby dla nas bardzo pomocne, aby szybko i prawidłowo rozwiązać problem.
Dziękujemy za zwrócenie nam uwagi na tę sytuację. Zależy nam na tym, aby mieli Państwo pozytywne doświadczenia z naszym sklepem.