Aldrig har jeg følt mig så snydt. Først og fremmest ser det ud som om at det koster 99 kr. For 24 uger Men i virkeligheden trækkes der 2394 kr. Efterfølgende vil jeg opsige abonementet. Så det i de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sono dei truffatori . Applicano tariffe trimestrali che poi prelevano mensilmente con la scusa di opzioni sull’iscrizione. Garantiscono via mail annullamento dell’abbonamento e risarcimento e non lo f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
har betalt for premium. etter jeg hadde betalt en gang til sa jeg jeg vil ikke forsetter med det. jeg vær ikke fornøyd og vil avsluttes. det vær 2 feb 2021, fikk ingen svær. 22dec 2022 fikk jeg ny pre... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Søppel ap har fått 0 matches etter å ha betalt 2800 for premium!! Det er nesten ingen her. Jeg får bare folk som bor i Bergen,Trondheim osv når jeg bor i Oslo. Heller ingen 18 åringer bare 22+. det fi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
På be2 ønsker vi at forbedre vores service og har i den forbindelse bl.a. tilmeldt os Trustpilot. Skriv derfor venligst til os på den angivne e-mailadresse, så vi sammen kan finde en løsning. Tak!
13, rue du Commerce, L-1351, Luxembourg, Luksemburg
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Hold dere langt vekke vekke fra denne dating BE2 siden ..nå har eg fått et brev fra E collect fra sveits eller tyskland så vil ha 3079 kr av meg ..prøvde å melde meg ut av be2 hva umuligt.. sperra korte mitt på grunn av det...høre flere andre og sperre korte da det er svindel satt i system ..prøvde mange ganger .skreiv e mail at det hva feil på avmeldings tjenesten deres...Har nå vært hos politiet å fått pappirer på å anmelde de.kommer å sende inn pappira om de ikkje trekke tilbake kravet ..å ikkje minst så jeg skreiv i e mailen til be2 ..at eg Vil ha en beklagelse !!

Odpowiedź od BE2
Ja, hold jer langt væk, har forsøgt at hjælpe min hjerneskadede søn med at slette sin profil. Den sidste måned har der under “slet min profil” stået: “det er i øjeblikket ikke muligt at slette din profil”
Jeg har sendt dokument med alle data og min søns underskrift til kundeservice om udmelding. De svarer blot: hvis du sender yderligere mail, kommer du bagerst i køen” 😡
Der er flere gange blevet skrevet fra min søns e-mail, uden det er lykkedes ham at få slettet sin profil. Det er VIRKELIG dårlig kundeservice.

Odpowiedź od BE2
Jeg som flere andre så en annen pris på medlemskap da jeg opprettet det, men tenkte det var sikkert jeg som så feil, men sendte oppsigelse av medlemskap da jeg oppdaget at de trekker 799 kr pr måned for ingenting og fikk det bekreftet tilbake på mail at det var sagt opp, med dato på siste betalingsdato og likevel trekker de meg 799 kr måneden etter, sender da en mail med demmes egen bekreftelse og de svare tilbake at det stemmer de ikke skulle ha trukket pengene fra mitt kort og at de vil betale tilbake igjen, har nå gått 16 dager etter de sendte meg det svaret og har fortsatt ikke fått pengene mine, jeg måtte sperre kortet mitt for at de ikke skulle trekke en gang til nå, så håper ikke de prøver på inkasso fordi de ikke kan trekke pengene fra kortet, synes det er dårlig service når de skal betale tilbake igjen, kan ikke ta så lang tid å tilbake betale penger, kan ikke være riktig at man skal sperre kortet sitt fordi man er nervøs for at et firma skal trekke penger de ikke er berettiget til. Sendte de en mail igjen nå, så får jeg se om de får gjort noe mer med det, ellers må dette være en sak for forbrukerrådet når det er så mange som er misfornøyde, og betaler de ikke da er det å stjele pengene mine og da kan det politi anmeldes for svindel.
Fikk nå noen av pengene igjen, men innen jeg kunne få igjen pengene da ble jeg bedt om å bekrefte en masse fra min side om jeg hadde krevd tilbake penger fra banken da pengene var feil trukket. og så utbetaler de kun noen av pengene, mangler kun å få tilbake 50 kr, de bruker flere måneder på å betale tilbake og så kreve masse info fra meg og så innbetaler de kun noe av beløpet, de burde betaler tilbake med renter og gebyr akkurat som hvis jeg skyldte de penger i flere måneder, for da ville det komme på purregebyr og renter, i verste fall inkasso salær, så dette blir en prinsipp sak for meg nå at de skal betale de siste 50 kr også.
Utrolig dårlig service.

Odpowiedź od BE2
Jeg troede det var 1 måned til 99 kr.
Men den 21/10 blev trukket 1789kr
fra mit konto.
Hvad gør jeg?
Mvh
Liza Sørensen

Odpowiedź od BE2
Jeg har opsagt mit abonnement, men be2 har skrevet til mig, at min profil fortsat vil være aktiv. Og det er lige netop problemet med be2's profilforslag. Mange er slet ikke aktive længere, men be2 fortsætter med at matche og sende forslag. Hvordan kan man tilbyde et produkt, som man ikke har ?? Det er for at puste medlemstallet op. Svindel og bedrag.

Odpowiedź od BE2
Hold jer langt væk. Man kan ikke slette sin profil igen og for at kunne noget som helst skal man betale, mega dårligt, Får nu en masse mail fra be2 hver dag, virkelig irriterende.

Odpowiedź od BE2
Finn et alternativ til denne tjenesten fra be2. Vil du skaffe deg problemer, er det bare å tegne et Premium medlemskap her. Et sammenhengende rot av innviklede regler for oppsigelse og betaling. Du vil garantert bli lurt både på pris og mulighet for å komme ut igjen. Inkasso er et våpen de bruker flittig.

Odpowiedź od BE2
Har også dummet mig troede det var 1 måned til 99 kr. Her i formiddag håber jeg kan nå og stoppe. Også ved mig står der 2300 Ca. For 6 måneder
Hilsen Anita troede jeg havde nået at spære min konto men øvøv er også blevet trukket 2376 kr i formiddag. Hvad gør jeg så.

Odpowiedź od BE2
Så lykkedes det mig at gå i fælden med et firma.
Jeg læste avisartikel om datingsider, og faldt over Be2.dk, som blev beskrevet som seriøs side. Så gik egentlig fra at checke firmaet på trustpilot. Hvilket skulle vise sig at være meget meget dumt.
Men jeg kommer ind og oprettet profil og vil tegne premium abonnement. Bliver guidet igennem det hele og kommer til at skulle vælge mellem 3 muligheder.
- 6 mdr. 99 kr. 20procent rabat samt mest valgte.
- 3 mdr. 119 kr.
-1 mdr. 179 kr.
Jeg vælger den for 6 mdr. og kommer til side og indtaster kortoplysninger. Her er problemet allerede opstået, at her er der vist med småt i gråt felt foroven at det er 6 mdr. 99kr/uge
engangsbetaling 2376 kr.
Denne opsætning er fuldstændig vildledende, da jeg er af den overbevisning, at det er 99 kr. pr. måned i 6 mdr. Samt det egentlige beløb og det så pludselig er 99 kr. hver uge, er skrevet småt i mørkt gråt felt.
Jeg ved godt, hvorfor det er opsat sådan. Det er for at man så fra Be2´s side kan sige, at du har selv godkendt og det fremgår på siden.
Det ændrer ikke en tøddel ved, at det er fuldstændig misvisende, da jeg er af den opfattelse at det er mdr. man arbejder ud fra og ved betaling er det pludselig uger.
Er i skrivende stund ved at lave anmeldelse til forbrugerombudsmanden desangående. Har skærmprint af hele forløbet, hvorfor det er meget meget nemt at illustrere, hvor vildledende opsætningen er.
Jeg når at bruge det i en time, efter bestilling, da en sms fra NETS fanger min opmærksomhed, med at jeg har givet tilladelse til at der trækkes beløb 2376.
Herefter går jeg straks igang, spærrer mit dankort, forsøger at finde ud af, hvor jeg kan kontakte Be2, for at anullere det medlemskab. Da det ikke var det, jeg tilmeldte mig...! Leder og leder og leder og ikke til at finde noget med kontakt eller noget, hverken i skriftelig support eller andre steder.
Kundekontakt kun mulig via email, finder jeg endelig ud af, da jeg læser min velkomstmail som premiumkunde. Her læser jeg alle handelsbetingelser igennem.
Kan finde nogle link og vælger sågar ud printe opsigelse ud, skrive, scanne ind og vedhæfter ved min opsigelse og gør fortrydelsesretten gældende.
Skriver sågar, at jeg fra tidspunkt ca. halvanden time efter abonnemnt oprettet logger af siden. Vil ikke bruge det yderligere. Samt havde spærret mit dankort.
Dagen efter får jeg en mail, at det at jeg vil opsige mit abonnemnt, kan ikke lade sig gøre, idet jeg har taget det i brug. Havde nået at skrive til to profiler. Kort besked.
Så returretten var bortfaldet. Men som goodwill, ville de sørge for, at jeg blev anulleret i deres system for næste betaling i feb 2023. (Som om jeg stoler på de har gjort det.)
Så gjorde jeg det, at jeg nærstuderede deres handelsbetingelser igen, afsnit 11 pkt. 1, 2 og 3 hvor følgende citat er kopieret fra:
"Har du har forlangt påbegyndelse af tjenesteydelserne, inden fortrydelsesfristen er udløbet, skal du betale os et rimeligt beløb svarende til omfanget af de tjenesteydelser, so
m allerede er leveret indtil det tidspunkt, hvor du informerer os om din udøvelse af fortrydelsesretten med hensyn til denne aftale, sammenlignet med det samlede omfang af de i aftalen fastsatte tjenesteydelser".
Så hvordan man kan skrive, at jeg ikke kan gøre returretten gældende vidner om, for mig, 2 mulige scenarier, enten sidder der medarbejder, som intet aner om, hvad reglerne er eller har fået instruks om, fuldstændig at ignorere gældende regler samt lov.
Så i skrivende stund, er jeg udover, at klargøre anmeldelse til forbrugerombudsmanden for vildledende markedsførring (hvilket der er klar rød tråd af i de 76 procent af folk, som har udtalt negativt om Be2.
Endvidere er jeg ved at klargøre en anmeldelse til politiet for bedrageri jf. straffelovens § 279, idet man vildleder folk til at tro, at man har fortrydelsesret, hvad der fremgår af de medsendt handelsbetingelser fra Be2, også selvom abonnement er taget i brug,
Hvad de så skriver man ikke har....!
Ydermere forsøgte jeg, at få transaktionen annulleret, hvilket ikke var muligt, da jeg selv havde godkendt den.
SLutteligt er jeg ved at undersøge ved mit pengeinstitut med kortindsigelse, hvor pengeinstitut evt. kan trække pengene tilbage. (her gælder reglerne normalt ikke, når man har købt en vare og taget den i brug, men her er efter min overbevisning tale om et strafbart forhold, da man ikke overholder fortrydelsesretten, hvorfor den kan komme på tale)
Alt jeg har beskrevet kan dokumenteres, og nu får jeg sikkert henvendelse fra Be2, at de vil gerne snakke med mig og jeg kan sende mail til noget med Be2-trustpilot be2.dk eller lign. samt de kan ikke kommentere personopl.
Giver jo god mening når jeg har skrevet med deres kundeservice. Siger alt et firma opretter mail specifikt til trustpilot
Men nok nødvendig når 76 procent er utilfredse.
Jesper

Odpowiedź od BE2
Ville købe adgang til en mdr og blev automatisk trukket for tre mdr.... Svineri og har da ikke op levet noget så dårligt et datingsite som dette.

Odpowiedź od BE2
Brug ikke den side til at finde en kommen veninde da jeg har oplever at der didr mænd bag ved noget af profiler og hvis man så vil ud af det igen kan det også blive svært for må man bere om en ling til at lave sin mail om . Men der er også en anden ting og det er at de skriv at det koste Ca. 300 kr per måned men de trække et måde støre beløb af en Ca. 2200 kr.
Og det er også man skal tænke over .
Helge

Odpowiedź od BE2
Umulig å si opp premium!!
I tillegg trukket over 2000 kr når det sto 99kr, svindel!!! Styr unna! Hvis de ikke ordner opp, anmelder jeg de rett og slett for svindel

Odpowiedź od BE2
Du skal ikke bruge dette med mindre du kan lide at kikke i et spejl.
Jeg ændret min Erhverv som 100% ikke kan være andre overhoved, med et ændret ca. 30-40% sig om til mit Erhverv, stol ikke på deres system.
Hvis de ville, kunne de sikkert lave et godt system, men som den er nu, kan du ikke stole på det.

Odpowiedź od BE2
I'm on an adventure since I began utilizing this application.

Odpowiedź od BE2
hej denne side er kun for de skal tjene penge flere af personer er på andre sider også hvor de er fiktive singel 50 og singel dk tjækker man er det samme firma det er ren svindel hold jer væk

Odpowiedź od BE2
Be2 har klart å trekke meg for over 2000 kr utenat jeg har vært medlem på mange år. Må lage kort reklamasjon på dem.

Odpowiedź od BE2
Elendig nettside med mange fake profiler.
STYR UNNA!

Odpowiedź od BE2
Dagen efter jeg oprettede en profil og købte 1 måneds abonnement ønskede jeg at gøre brug af de 14 dages fortrydelsesret men bliver afvist fordi jeg har været i dialog med partnerforslag. Har overhovedet ikke været i dialog og samtidig er der trukket 716 kr på min konto som slet ikke er 1 måneds pris. Jeg vil bede min bank om at afvise trækningen da det er tyveri og anmelde firmaet.
Hold jer langt væk.

Odpowiedź od BE2
They are cheaters! Don't trust them. They charge money constantly from your card and impossible to stop it. Nobody answers. Worst people ever !!!!

Odpowiedź od BE2
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.