Aldrig har jeg følt mig så snydt. Først og fremmest ser det ud som om at det koster 99 kr. For 24 uger Men i virkeligheden trækkes der 2394 kr. Efterfølgende vil jeg opsige abonementet. Så det i de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sono dei truffatori . Applicano tariffe trimestrali che poi prelevano mensilmente con la scusa di opzioni sull’iscrizione. Garantiscono via mail annullamento dell’abbonamento e risarcimento e non lo f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
har betalt for premium. etter jeg hadde betalt en gang til sa jeg jeg vil ikke forsetter med det. jeg vær ikke fornøyd og vil avsluttes. det vær 2 feb 2021, fikk ingen svær. 22dec 2022 fikk jeg ny pre... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Søppel ap har fått 0 matches etter å ha betalt 2800 for premium!! Det er nesten ingen her. Jeg får bare folk som bor i Bergen,Trondheim osv når jeg bor i Oslo. Heller ingen 18 åringer bare 22+. det fi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
På be2 ønsker vi at forbedre vores service og har i den forbindelse bl.a. tilmeldt os Trustpilot. Skriv derfor venligst til os på den angivne e-mailadresse, så vi sammen kan finde en løsning. Tak!
13, rue du Commerce, L-1351, Luxembourg, Luksemburg
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Mon, 28 Nov 2022 at 23: skriver eg til Be2
Takk for medlemskap - men eg vil ikke ha automatisk forlenget medlemskap det vil eg ha kontroll på og velge selv. Venligst bekreft mitt valg
Nå i mai-juli
Ticket#2023060110034998] re: Advarsel -- Slett pr
Ticket#2022120110033747] re: Slett profilen Ottar
Dette ignorerer Be2, og går så til automatisk fornyelseskrav, og haler prosessen over tidsdato og ignorerer forespørsel gjort for mndr siden, og igjen i mai før utløpsdato om sletting og - de spekulerer i å manipulerer til fornyelseskrav, ved å gi nye tickets for gamle forfaller bak i køen og nå løper.
Dette er korrupt. Eg har hele email utvekslingen
Be2 bekrefter
Fri, 2 Jun at 07:39
Hei,
Takk for din henvendelse.
Vi har mottatt din oppsigelse, selv om gjeldende betaling fortsatt blir behandlet.
Hvis den gjeldende betalingen blir fullført til rett tid vil din utløpsdato bli 28/11/2023.
Vi har også mottatt din forespørsel om å slette profilen. Siden oppsigelsen din ikke er gjort i tide, belastes Premium-medlemskapsavgiften fortsatt som planlagt. Hvis du vil at vi skal fortsette med slettingen, vennligst svar på denne meldingen og bekreft at du ønsker å få profilen din slettet, uavhengig av betalingen forklart ovenfor som blir belastet og uavhengig av tap av ditt ubrukte Premium-medlemskap.

Hvad har i gang i be2??
Man bestiller et medlemskab til 99kr om måneden og man ender med at betale 2376 kr?? DET ER SVINDEL.
Nåede desværre ikke at opdage det før jeg havde trykket ok.
Går i banken på mandag og retter en indsigelse imod jer.

Pas på.
Ville bare prøve I 3 måneder og trykkede på de 149 kr..for 3 måned .3 gange 149 kr.
men tænk de har snuppet over 1700 kr fra min konto..
De mener åbenbart jeg ville ha Premium og ha 1 år....
Og Nej nej dette har det slet
ikke trykket på.
Min bank Nordea har hjulpet mig og de har desværre oplevet dette før. De har nu spærret min konto, så de ikke kan stjæle flere penge fra mig ,idet det også er svært at komme ud af..
Jeg har forgæves forsøgt at ringe op til flere gange, ingen forbindelse..

Odpowiedź od BE2
Ikke brugt denne datingside, men de har hævet 2376 kr fra min konto.
Håber det er en fejl og pengene bliver refunderet.

Hej!
Vad är det ni sysslar med? Nu idag 2023-06-06 kommer det en räkning ifrån 2021-06-27 på 4879kr!!
ifrån Themys&dyke!
Jag har ej något med er att göra,och ber er ta tillbaka detta omgående!
Vilket bedrägeri ni håller på med!
Hoppas nu ni rättar till detta omgående!!

Odpowiedź od BE2
Nå har jeg prøvd å mange ganger å forklare at min oppsigelse ble sendt inn i tide og jeg ønsker mine penger tilbake ettersom jeg ikke har brukt deres tjenester i mnd de har bare trukket penger fra kontoen min. Jeg har tidligere anmeldt dem her og de tok kontakt. Jeg sendte inn dokumentasjon krevd men de ignorerer fullstendig mailen jeg sendt inn den 08 mars da jeg sa opp abn, betalte for den mnd jeg brukte tjenesten. Jeg har nå gått videre til forbrukerrådet. IKKE MELD DERE INN I Be2 nettsiden. Det er ikke tel nr å komme i kontakt med. Det er ingen plass på Google du kan legge i gjen anmeldelse osv. Jeg har nå prøvd å komme til en fornuftig kontakt person via FB også. Men det skulle ikke være nødvendig å bruke så mye tid og energi på å penger de har trukket ulovlig tilbake i gjen.
29 mai : De har i dag bekreftet tilbakebetaling for 1 mnd. Men de skylder meg for 2 mnd. April og mai. Jeg brukte og betalte for mars mnd. På min profil var ikke automatisk skru av funksjon aktivert. Det opplyste jeg kundesenteret om da jeg sendte mail og spurte om de kan hjelpe meg med det. Så da skylder de meg fortsatt for 1 mnd.

Odpowiedź od BE2
Jeg har prøvet at opsige abonoment men har intet hørt. Men der er trukket over 2000 kr på min konto

Odpowiedź od BE2
Be2 spekulerer i å lure kundene. Hold dere langt vekka fra denne dating sidet, Fått brev fra e collection.
SKAL ANMELDE TIL POLITI i morgen

Odpowiedź od BE2
Den mest forfærdelige oplevelse. Kan ikke anvende fortrydelsesret og er blevet trukket mange penge. Har forgæves forsøgt at kontakte kunde service, men de svarer ikke tilbage. HOLD jer fra dette svindelfirma!!!
Mvh. Irene

Odpowiedź od BE2
Dårligste forretningsmetoder der nogensinde er
oplevet , ingen mulighed for at slette account ,
trækker penge , må for at stoppe det spærre kort ,
bliver så sendt til et ligeså dårligt inkassofirma med
ligeså dårlig service og forretningsmoral , intet positivt
herfra

Odpowiedź od BE2
Jeg ville prøve dating i 1 mnd for kr 99. Fikk ikke se ansiktene og trykket for oppgradering. Fikk regning på kr 2340! Skrev klage, men fikk til svar at jeg måtte lese de små bokstavene. Noe jeg ikke finner! Så hold dere unna! Dette er svindel fra ende til aen!

Odpowiedź od BE2
Jeg har idag modtaget besked om at jeg nu er i RKI på baggrund af en gæld til BE2
Ret fantastisk når jeg ALDRIG har brugt den dating side
Så jeg undrer mig såre over hvordan BE2 kan få et inkasso firma til at smide mig i RKI? Når jeg aldrig har set en regning for mit “medlemskab”. Jeg har aldrig oprettet en konto. I hører fra min advokat. Svindel firma !

Odpowiedź od BE2
No response from multiple customer service emails. It seems like it is impossible to cancel, they do not reply to requests via email. They continue to take money. Awful company.

Odpowiedź od BE2
Be2 ADVARSEL: Be2 spekulerer i å lure kundene med etter mitt skjønn ulovelige og spekulative metoder og kontrakter. Hold deg langt unna Be2 og andre selskaper som er knyttet opp mot Be2
Meld deg ut så raskt som mulig hvis du er kunde hos Be2
Et godt råd!

Odpowiedź od BE2
Få relevante medlemmer. Kan ikke se, hvem der er premium medlem og dermed kan læse beskeder. Har skrevet for 5 dage siden for at benytte mig af fortrydelsesfristen, men har intet hørt fra dem. Det er som så mange andre her skriver - elendig service og en dårlig app.

Odpowiedź od BE2
De bliver ved og trække penge, selv om profilen er slettet
Jeg kan ikke sende mail, den bliver ved med og komme retur!

Odpowiedź od BE2
Etter 29 eposter hvor jeg beskriver i detalj hvordan dette svindelselskapet oppererer, en politianmeldelse, en sak hos min bank, anmeldelser her,
Har jeg i dag mottatt full refusjon fra Be2. Tok en måned med frustrasjon og forbannelse!
Poenget er at de kynisk bruker en utmattelses teknikk slik at forbruker gir opp.
De forlanger bevis for at kunde har bedt om refusjon fra sin bank!
Dette er svindel satt i system, og dette godtok ikke jeg.
Svindelava i min bank har mange mange henvendelser fra fortvilede kunder som ikke eller orker og ta opp kampen.
Slette min profil i dag og ser at det fortsatt blir generert falske hendvendelser. Det falske profilbildet på min profil var også fortsatt synlig!
Det lønner seg og anmelde her for det er dessverre det eneste dette møkka selskapet reagerer på.
Blir så sint og dette er en kynisk umoralsk måte og tjene penger på.
Jeg fikk først en epost hvor de bekrefter refusjon på mitt kort.
4 dager etter kom det at de måtte ha Swift Iban mitt navn for og overføre.
Bare tull, men de fikk dette men 3 dager etter måtte de ha bankens navn som alle vet står først i Iban/Bic !!!
Er de også komplett idioter?
Dette skulle også ta 6 uker noe alle banker bekrefter er vrøvl og vås.
Dette skrev jeg i min siste epost av mange.
I dag kom pengene,
Så til alle ofre her:
Ikke gi opp men ta opp kampen.
Jeg har nå sperret kort, fått nytt kort og endret passord,
Håper dette hjelper

Odpowiedź od BE2
I can’t seem to be able to download be2 app from my AppStore. Has the name changed from AppStore or anything?

Odpowiedź od BE2
Disse jordrottene har ingen moral/etikette!Ingen utdannelse!Kun bedrive svindel og framstår som tapere i denne verden.Vi ser stadig mer av dette år etter år!Dessverre!

Odpowiedź od BE2
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.