Firma absolutnie niegodna polecenia.Uważam ich za oszustów ponieważ nie dostałem zamówionego towaru,oraz za złodziei ponieważ nie oddali mi pieniędzy.08/12/24 zamówiłem towar a także za niego zapłacił... Zobacz więcej
Baterie + ładowarka zamówione 27/09, dostarczone dziś 3/10. W 6 dni towar dostarczony z NL, kontakt przez maila błyskawiczny. 5/5, polecam wszystkim.
trochę miałem obawy zakupu z uwagi na sklep poza Polską, ale z zakupu jestem bardzo zadowolony
Czas oczekiwania na zrealizowanie zamówienia: blisko miesiąc. Totalny brak odpowiedzi na 2 wysłane e-maile.
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
BatteryUpgrade.com provides batteries, chargers and accessoires for 200.000 different devices and brands. Since 2006, we have delivered to more than 850.000 customers worldwide
Luchthavenweg 81 - 1.39A, 5657 EA, Eindhoven, Holandia
- info@batteryupgrade.com
- www.batteryupgrade.com
Bardzo dobra jakość produktu
Bardzo dobra jakość produktu . Zadowolony klient . Polecam .
Tragedia
Oczekuję na baterię już ponad miesiąc.Piszę maile z prośbą o podanie terminu realizacji .brak odpowiedzi
Baterie z Chin mogłem zamówić sam za 24 zł albo i taniej tutaj ponad 100 zł w ofercie było 3-4 dni termindostawy

Tragedia
Tragedia, czekam na baterie już 8 tygodni, zapłaciłem ponad €21 pisze do nich o zwrot kosztów a oni że muszę czekać, Dobrze ze tylko €21, Nie polecam i jak najdalej od tej pseudo firmy u której kupujesz a oni zamawiają z Chin i trzeba czekać kilka tygodni. Sam mogę sobie zamówić taka baterie z Chin za €1 i czekać kilkanascie tygodni jak bym miał czas.

Produkt niezgodny
Czekałem na zamówione baterie ponad miesiąc. Po otrzymaniu baterii okazało się że nie pasują ponieważ nie mieszczą się w urządzeniu.

Bad performance evaluation - unreliable company - nierzetelna firma
Bad performance evaluation - unreliable company
79 days after payment, I did not receive the batteries - this is the "reliability" of deliveries.
How long do I have to wait?
Poland
Po 79 dniach od zapłaty(19.06.2020) nie otrzymałem akumulatorów - to jest "rzetelność" dostaw. Jak długo jeszcze mam czekać?
Wiktor Wyszywacz
Reliable or unreliable company??? Rzetelna czy nierzetelna firma???
OK, after 3 months I have got my money back. If I order something again, how long will I wait for it? I will check BatteryUpgrade and let you know what the result is,
best regards,
OK, po 3 miesiącach otrzymałem zwrot pieniędzy. Jeśli zamówię coś jeszcze raz, jak długo będę na to czekać? Sprawdzę BatteryUpgrade i dam wam znać, jaki jest wynik.
Pozdrawiam
11.09.2020
I complete the information, after re-ordering 2 batteries after 5 days, I got them plus a 15% discount code for my next purchase. But apparently, I'm unlucky because one battery is broken and I have to replace it. We'll see how the matter is dealt with.
Uzupełniam informacje, po ponownym zamówieniu 2 baterii po 5 dniach dostałem je plus kod 15% rabatu na kolejny zakup. Ale najwyraźniej mam pecha, bo jedna bateria jest uszkodzona i muszę ją wymienić. Zobaczymy, jak sprawa zostanie załatwiona.
podrawiam
15.09.2020
Hello, another episode of the "Batteries" series. After 79 days I got my money back (because I didn't get 2 batteries) and was very surprised to get these 2 batteries after 87 days. In the meantime, I bought 2 batteries, one of which is damaged. So I'll send 1 broken battery back and pay for one.
Witam, kolejny odcinek serii „Baterie”. Po 79 dniach odzyskałem pieniądze (bo nie dostałem 2 baterii) i byłem bardzo zaskoczony, gdy po 87 dniach dostałem te 2 baterie. W międzyczasie kupiłem 2 baterie z których jedna jest uszkodzona. Więc wyślę 1 zepsutą baterię z powrotem i zapłacę za jedną.
Regards

Nieuczciwi
Nieuczciwi
Zamówienie na baterię do i-robot Roomba złożyłam 2 lipca. Pieniądze wpłaciłam, baterii nie otrzymałam. Na moje ponaglające e-maile otrzymałam najpierw odpowiedzi o identycznej treści, potem grzeczne wyjaśnienie że muszę czekać ponieważ przesyłka idzie z Tajwanu.
Nie można odzyskać pieniędzy, nie można zmienić adresu dostawy (wyjeżdżam na wakacje), można tylko wpłacić pieniądze bez gwarancji realizacji zamówienia.
Małgorzata W.

Odpowiedź od BatteryUpgrade 🔋
Zakupiłam w BatteryUpgrade baterię do…
Zakupiłam w BatteryUpgrade baterię do odkurzacza Dyson SV10 5000 mAh za sumę 382,66 zł,-. Zakupu dokonała 26.04.2020 i dotychczas nie otrzymałam zamówionej i opłaconej baterii. W dniu 12.05 otrzymałam tylko maila, że towar musiano sprowadzać i 12.05 wysłano go do mnie z Holandii. Przesyłki nadal nie otrzymałam - a mój mail został zblokowany bo żadna korespondencja do Państwa z mojej skrzynki nie dochodzi. O dziwo po wysłaniu z innej skrzynki mailowej zwrotek braku dostarczenia brak. Firma nie podała w korespondencji ani numeru przesyłki, ani sposobu dostarczenia (znam tylko numer zamówienia). Jestem rozczarowana czasem realizacji zamówienia i mam wątpliwości czy w ogóle otrzymam zamówiony towar lub zwrot pieniędzy. Mariola
2020.06.08 W nawiązaniu do powyższej informacji muszę dodać, że zamówiony towar dotarł do mnie. Trochę to trwało, ale bateria doszła. Niestety okazało się, że nie pasuje ona do mojego modelu odkurzacza. W tej chwili mam bieżący kontakt z firmą BatteryUpgrade, która zaproponowała mi jej odesłanie i wymianę na właściwy model. Na tym etapie jestem już zadowolona z obsługi, a przede wszystkim sprawnego kontaktu. Mam nadzieję, że sprawa zostanie doprowadzona do szczęśliwego finału. Dziękuję Kim i pozdrawiam Mariola.

Odpowiedź od BatteryUpgrade 🔋
Bateria przyszła równo w miesiąc
Bateria przyszła równo w miesiąc, porządnie opakowana w pudełko. Działa jak złoto. Polecam
Ok jednak bardzo długi czas dostawy
Problemy.
Problemy.
Otrzymałem fakturę na zakupiony sprzęt.
Jestem zaskoczony że wysyłka jest z HONK KONG. i VAT n.a.
Przy zamawianiu widoczne jest ze towar jest wysyłany w aktualnym tygodniu ale nie widziałem informacji że spoza UE.
Tak więc nie wiem kiedy towar otrzymam i a ponadto mam problem księgowy (VAT n.a.)
Jacek

Masakra
Masakra!
06.02 zamówiłem baterię do defibrylatora.
Dwa dni później dostałem maila że przesyłka jest już w drodze a płatność jest poprawnie zaksięgowana na ich koncie.
Po dwóch tygodniach dostałem informację że jednak moja bateria nie jest dostępna a system błędnie wygenerował etykietę transportową. Przez kolejne trzy tygodnie zwodzili mnie że czekają za dostawą, więc wkurzony poprosiłem o zwrot kasy. I do dzisiaj czekam... (drugi tydzień)
Nie polecam !

Odpowiedź od BatteryUpgrade 🔋
Bardzo solidna firma. Dobrej jakości akumulatory
Polecam wszystkim firmę BatteryUpgrade.pl. Jest to solidna firma, która nie zostawia klientów z problemami. Starają się zawsze pomóc.Zamówiłem baterię do odkurzacza Samsung Navibot SR8855. Moja przesyłka zaginęła. Przesyłka została ponownie wysłana. Bateria działa długo i bez problemów.
Polecam wszystkim
Toshiba Camileo bateria (Black, 1050 mAh)
Spełnia moje oczekiwania. Produkt dobrej jakości w przystępnej cenie.
Bardzo sprawna i w miarę szybka obsługa. Jestem zadowolony. Po zamontowaniu zadziałała od razu.
Jestem zadowolony
Produkt dobrej jakości. Ja i mój klient jetesmy zadowoleni ze współpracy z Wami.
Jerzy Frączak
NewCom s.c.