I purchased a cell phone battery for an older phone which I realized was hard to find. BatteryKing said they had them in stock. Never got the battery and one week later they told me they didn't have... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De woensdag het verschuldigde bedrag overgeschreven, de vrijdag reeds levering bij ons in Belgie. Hoe snel kan iets geleverd worden!? Blijkbaar zoooo snel :-) Zat heel veilig verpakt, prima kwalitei... Zobacz więcej
Bij deze firma 1 MAHA C9000 en 8 Sanyo eneloops (NiMh AA accu's) gekocht voor mijn nitecore EA4. Binnen twee dagen netjes aangeboden met een derde dag eraan vast omdat wij er niet waren bij het afl... Zobacz więcej
Ik koop eigenlijk alleen nog maar Eneloops voor mijn camera's en flitsers; vergeet de rest want deze gaan een eeuwigheid mee zonder noemenswaardig kwaliteitsverlies. Batteryking was me de vorig... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Bij BatteryKing.nl kunt u alles vinden op het gebied van batterijen, accu's en laders. Of u nu een oplaadbare batterij, alkaline batterij, lithium batterij, hoorbatterij, knoopcel batterij, een lader voor uw camera, boormachine, elektrisch gereedschap, smartphone of laptop zoekt: wij leveren het allemaal! Wij verkopen losse AA, AAA, C, D en 9V batterijen maar ook extra voordelige voordeelpacks. Bij ons heeft u al vanaf €20,- gratis verzending!
Dane kontaktowe
Einsteinstraat 22R, 3902HN, Veenendaal, Holandia
- 0318-210110
- klantenservice@batteryking.nl
- www.batteryking.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Inderdaad, snelle levering en een goed advies
Snelle levering en goed advies.
Snelle levering!
Na het verliezen van mijn lader voor de camera, bang dat ik een nieuwe camera kopen moest. Totdat ik een oplossing vond bij batteryking. Besteld en snel in huis!
Geweldig,zeer goede en snelle ervaring.
Je moet echt naar de King als je accu's voor je gereedschap zoekt.
Perfect communicatie via de mail en je blijft continue op de hoogte waar en hoelaat je je pakketje kan verwachten.
Ik bestel veel via internet maar van deze goede service kunnen veel website's wat leren.
Binnen 1 dag thuis en nog goedkoop ook. Ik ga voor de King er is geen beter ding!
Zeer goede ondersteuning via de live chat
Dankzij goed advies via de live chat direct geweten welke accu's ik gebruiken kon voor de lader bij mijn accuboormachine. Vervolgens besteld en de accu's wwerden de dag erop keurig verpakt afgeleverd.
BATTERYKING STAAT IN MIJN LIJST MET FAVORIETEN.
Goede service maar duurde langer dan normaal
Prima service, levertijd langer dan je normaal gewend was. Een berichtje had geholpen.
Zeer snel, zowel in het beantwoorden als de levering.
Zeer goede webwinkel. kreeg snel een goed antwoord op mijn vraag.
Artikelen zijn makkelijk te vinden en uiterst nauwkeurig omschreven.
Snelle betaalservice en aflevering.
Door middel van email wordt je ook goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Hier iets besteld en was de dag erna al binnen. Product was ook prima verpakt en goed aangekomen.
Keizer van de batterijen
Ik ben zeer tevreden, Willem Alexander! Je batterijen moet je hier ook kopen, dat geldt ook voor Maxima!.
Doen hoor!!!!!!
Je bewonderaar, Frans W.
Hoorbatterijen besteld
Wij hebben hoorbatterijen 725 besteld en deze werden de volgende dag al geleverd, Prima. Zo hoor het te gaan en we zijn ook prima tevreden
Beter kan vrijwel niet, scoort overall (prijs, assortiment, levering, service) uitstekend.
Opnieuw bestelling geplaatst, welke met de bekende zorgvuldigheid en snelheid werd uitgevoerd. Een dag na bestelling alweer in huis.
Produkten zijn van de betere kwaliteit en de prijzen zijn scherp. Kan iedereen aanraden hier aankopen te doen, je komt niet op de koffie.
Van harte aanbevolen.
Zeer uitgebreid assortiment
Onvoorstel prima assortiment, ook voor verouderde modellen (laptop), en een supersnelle levering.
Ik zou zeggen, vooral zo door blijven gaan.
Aanrader!
Duidelijke website, goede verpakking, prima communicatie en snelle levering.
Snel maar op verkeerd adres
De bestelde lader werd snel geleverd maar helaas niet op het opgegeven afwijkende afleveradres.
Niets nieuws te melden
Ik heb een Eneloop lader besteld en de volgende dag is die geleverd; zoals beloofd, niks nieuws te melden dus...
Snel en korrect geleverd aan de beste prijs op het net
Desondanks klein adresfoutje perfect geleverd binnen het verwachte tijdstip. Beste prijs van vergelijkbaar product op het internet.
Voor herhaling vatbaar.
Voor mij, HET adres om mijn batterij gedreven apparaten operationeel te houden...
een een camera heeft voeding nodig!!!
in de late namiddag gebeld en de volgende dag lag het om 9 uur al bij me in de bus.
Met de auto naar de stad was veel duurder en lastiger geworden.
Kortom een mooie handels wijze,Geweldig bedankt.
Snel en betrouwbaar
Dit bedrijf is wat het beloofd. Servicegericht, snel, professioneel. Grote collectie
Doświadczenie Trustpilot