BatteryKing.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

I purchased a cell phone battery for an older phone which I realized was hard to find. BatteryKing said they had them in stock. Never got the battery and one week later they told me they didn't have... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De woensdag het verschuldigde bedrag overgeschreven, de vrijdag reeds levering bij ons in Belgie. Hoe snel kan iets geleverd worden!? Blijkbaar zoooo snel :-) Zat heel veilig verpakt, prima kwalitei... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bij deze firma 1 MAHA C9000 en 8 Sanyo eneloops (NiMh AA accu's) gekocht voor mijn nitecore EA4. Binnen twee dagen netjes aangeboden met een derde dag eraan vast omdat wij er niet waren bij het afl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik koop eigenlijk alleen nog maar Eneloops voor mijn camera's en flitsers; vergeet de rest want deze gaan een eeuwigheid mee zonder noemenswaardig kwaliteitsverlies. Batteryking was me de vorig... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zakład fotograficzny
  2. Sklep z bateriami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Bij BatteryKing.nl kunt u alles vinden op het gebied van batterijen, accu's en laders. Of u nu een oplaadbare batterij, alkaline batterij, lithium batterij, hoorbatterij, knoopcel batterij, een lader voor uw camera, boormachine, elektrisch gereedschap, smartphone of laptop zoekt: wij leveren het allemaal! Wij verkopen losse AA, AAA, C, D en 9V batterijen maar ook extra voordelige voordeelpacks. Bij ons heeft u al vanaf €20,- gratis verzending!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

gemengde gevoelens

Goede beoordelingen, maar mijn order blijft maar op backorder staan, terwijl de product status varieert tussen "op voorraad" en "niet beschikbaar"

Tevens is het Mcaffee secure logo verlopen...

27 maja 2013
Logo BatteryKing.nl

Odpowiedź od BatteryKing.nl

Beste heer Meester,

Hartelijk dank voor uw review.

Ik vind het erg vervelend dat de levering van uw order langer op zich heeft laten wachten dan u van ons kunt verwachten.
Onze excuses hiervoor.

Ik zie in ons systeem dat de bestelling inmiddels is verwerkt en verstuurd.
Op de barcode van PostNL wordt aangegeven dat u het pakket vandaag in huis kunt verwachten.

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wij hopen u in de toekomst graag weer van dienst te zijn.

Petra van de Bovenkamp
Klantenservice BatteryKing.nl

Oceniono na 1 z 5

OPLICHTERS+

Mijn naam is J. de Vet.
Ik heb op 16 mei een batterij besteld en betaalt ,Na 2x bellen naar BATTERYKING
heb ik op 24 mei nog niets in huis. Waar is die snelle service die men belooft als men iets bij BATTERYKING bestel .Ik hoop dat ze iets sneller zijn met mijn geld terug storten op mijn rekening.

met vriendelijke groeten uit Valkenswaard

24 maja 2013
Logo BatteryKing.nl

Odpowiedź od BatteryKing.nl

Beste heer De Vet,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij vinden het erg vervelend dat de bestelde accu niet op tijd bij u afgeleverd kon worden.
Wij hebben naar aanleiding van uw telefonische contact dan ook de bestelling geannuleerd en het bedrag op uw rekening teruggestort.
Helaas zijn wij, met betrekking tot het leveren van onze producten, afhankelijk van onze leverancier. in verband met onze verhuizing, liep niet alles zoals u van ons kunt verwachten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Wij hopen u in de toekomst graag van dienst te zijn en wensen u een prettige dag toe.

Petra van de Bovenkamp
BatteryKing.nl

Uitstekende snelle levering.

Ik heb Eneloope oplaadbare batterijen besteld voor mijn fotocamera. Normale oplaadbare batterijen waren al na +/- 30 foto's leeg nu met Eneloope na 144 foto's nog steeds power.

13 maja 2013

Snelle service en Goedkope batterijen

Een super service en de batterijen zijn van goeie kwaliteit en niet duur. We zochten een kleine batterij voor de deurbel en in de winkel waren we 18 euro kwijt voor 1 en bij jullie hadden we er 2 voor 8 euro. Wat een enorm prijsverschil. En het zijn gewoon echte duracel batterijen dus geen b kwaliteit.
Prima service !!

6 maja 2013

uitstekende webwinkel

heb al diverse keren batterijen besteld. De website is uitstekend en biedt informatie over alternatieven voor dure merkbatterijen, Na bestelling krijg je meteen een mail met de status van je bestelling. Meestal is de bestelling de volgende dag al in huis.

2 maja 2013

duidelijke site, snelle levering

Batteryking is een internetwinkel die ik iedereen kan aanbevelen.
Ik bestel heel regelmatig bij deze winkel, en de goederen worden zonder uitzondering dezelfde dag verzonden.
Een aantal malen per jaar stuurt de batteryking kortingscodes, van 10 15 en een enkele maal zelfs 20% altijd een aanleiding om de battery voorraad weer aan te vullen

22 kwietnia 2013

charged and ready!

Binnen twee dagen netjes aangeboden met een derde dag eraan vast omdat wij er niet waren bij het afleveren. Alles netjes verpakt en keurig verzorgd.
After sales niet nodig gehad. Koop hier de volgende keer graag weer!

15 kwietnia 2013

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej