Een occasion lens Fujinon f. 2.4 60 mm macro gekocht in ruil voor een Zeiis Touit f. 2.8 50 mm macro en een statief plus bijbetalen. De ze transactie is prima verlopen. Alle lof voor de medewerker va... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Camera Occasion heeft een fysieke winkel in het centrum van Geldermalsen met meer dan genoeg 2e-hands (en ook nieuwe) camera's, lenzen en tassen tegen schappelijke prijzen. Ik zocht een camerar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
CameraOccasion is een camerawinkel gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle grote merken, o.a. Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Leica, Hasselblad, Sigma, Vortex, Zeiss en Swarovski. In onze showroom hebben we altijd meer dan 600 occasions staan. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van nieuwe en outletproducten.
Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
De ze transactie is prima verlopen. Alle lof voor de medewerker van deze fotozaak.

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Fijne winkel voor in- en verkoop van camera's, lenzen en accessoires. Vriendelijk en deskundig personeel. Eerlijke prijzen voor zowel inkoop als verkoop. Aanrader!

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
They were fast, they were accurate and they were friendly. The product was exactly as they said it would be. Only top marks.

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Ik zocht een camerarugzak waarin ik meerdere body's + lenzen (4) compleet in mee kan nemen op veldtochtjes. Na een beetje zoeken op Internet kwam ik uit bij deze winkel waar ze een cameratas hadden naar mijn wensen.
Gisteren ben ik naar de winkel in Geldermalsen toegereden (zonder vooraf een afspraak te maken) met 3 body's + lenzen om te zien of de tas die ik op het oog had hiervoor geschikt was. En voornamelijk om de mogelijkheid te hebben om de camera's fysiek te kunnen passen in de tas.
De man die mij hielp was vriendelijk, behulpzaam en heeft ook geholpen om de tas pas te maken voor een Olympus OM-D E-M1 + 100-400 mm.

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Ontzettend goed geholpen door Ruud bij de aanschaf van een verrekijker. Met goede informatie enkele uitgeprobeerd. Ruud gaf me de tijd. Uiteindelijk is het de Swarovski Pure Nl 10x42 geworden met de FRP voor de stabiliteit. Dank Euud.

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Duidelijke omschrijving van het product in uitstekende staat tegen een zéér acceptabele prijs. Nette communicatie en een snelle en goed verzorgde af levering. Voor mij een aanrader en ik blijf Camera Occasion volgen voor een eventuele volgende aankoop!

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Ontzettend tevreden met de fantastische service van Camera Occasion! Ik heb afgelopen weekend een prachtige occasion gevonden, welke al lang op mijn wensenlijstje stond. Deze is in de beste zorg verpakt en aangekomen. De beschrijving klopte exact met de lens en ik ben er echt dolblij mee!
Ook heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van de verkoop service in de winkel. In plaats van de lenzen op te sturen heb ik besloten er een ‘dagje weg’ van te maken en persoonlijk langs de winkel te gaan.
Ik werd vriendelijk verwelkomd met een kopje koffie en de lenzen welke ik wilde verkopen werden direct nagekeken en geaccepteerd. Ik ben zeer dankbaar voor de vlotte maar vooral erg fijne service.
Ik kan CameraOccasion aan iedereen aanraden zowel voor inkoop als verkoop.
Mijn dank is enorm!

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Een gebruikte maar niet van nieuw te onderscheiden Nikon extender TC/20 iii gekocht via de website. Deze werd snel geleverd, goed verpakt en ziet er als nieuw uit en werkt zoals het hoort!

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
product zoals geleverd en snel verzonden en bezorgd

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Zeer sneller levering en picobello in orde

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Op zoek naar een passende verrekijker zijn we in de winkel in Geldermalsen geweest. Een bekwame vriendelijke medewerker nam alle tijd voor ons en hielp de beste uit te kiezen. We hebben ter plaatse veel kijkers kunnen uitproberen en kregen uitstekend advies. Aanrader.

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Heb hier mijn camera gebracht om te verkopen. Een prachtige winkel, met geweldig mooie occasions voor een scherpe prijs. Zeer klantvriendelijk en deskundig personeel, die zeer snel bediend. En een zeer goede prijs gekregen voor mijn camera. Echt een aanrader deze winkel voor koop of verkoop.

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Mijn ervaring met CameraOccasion is ontzettend positief. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk, eerlijk en deskundig geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je als klant en denken goed met je mee. Nadat mijn eigen spullen zorgvuldig waren nagekeken en beoordeeld, kreeg ik helder advies zonder enige druk.
Uiteindelijk heb ik dankzij hun begeleiding een prachtige Nikon Z8 aangeschaft, samen met de 180–600 mm lens. Alles werd netjes uitgelegd en de aanpak voelde betrouwbaar en persoonlijk. Je merkt dat klanttevredenheid hier echt voorop staat.
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit én goede service!

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Voor het eerst in de winkel geweest en meteen een super ervaring! Ik heb een tweedehands Canon 24-105 f/4 objectief gekocht voor een scherpe prijs, en het ziet er zó goed uit dat het bijna niet van nieuw te onderscheiden is, zelfs nog in de originele verpakking.
Ruud heeft me ontzettend goed geholpen. Als beginnende fotograaf ben ik nog zoekende naar wat het beste bij mij past, en hij gaf eerlijk en deskundig advies zonder druk.
Wat het helemaal afmaakte was het handgeschreven kaartje met een persoonlijke boodschap en de leuke extra attenties bij mijn aankoop. Ook fijn dat er een jaar garantie op de lens zit, dat geeft extra vertrouwen.
Absoluut 5 sterren waard en zeker een aanrader!

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Geheel conform afspraak de volgende dag geleverd, en dat met een handgeschreven kaartje. Blij mee!

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Makkelijk reserveren, en goed advies.

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Mooi assortiment, prima inruilprijs geboden en daarmee mooie tweedehands camera aangeschaft.
Personeel heel prettig in de omgang en een lekkere kop koffie erbij.

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.