Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn onlangs in de CameraNU winkel in Eindhoven geweest om een DJI Osmo Pocket 3 te kopen en zijn erg positief over onze ervaring. We werden vriendelijk ontvangen en direct goed geholpen do... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zakład fotograficzny

Napisane przez firmę

Om het maken van mooie beelden mogelijk te maken verkoopt CameraNU.nl alles wat je hiervoor nodig hebt, in alle prijscategorieën. Zo is het maken van bijzondere beelden voor iedereen toegankelijk. Professionele en semi-professionele beeldmakers en onze eigen experts kijken mee met jouw verhalen en geven tips hoe de beelden nóg beter gemaakt kunnen worden. We willen je inspireren, enthousiast maken en uitdagen. We doen dit met workshops, lezingen, blogs, social media, video's en adviezen op onze website. Zo kies jij zelf de manier waarop je deze kennis bij ons vergaart.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 89% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 3 z 5

DJI 3 microfoontjes laden niet meer op!

DJI 3 microontjes van 350 euro gekocht. Na een jaar laden ze niet meer op. Contact opgezocht, reperatie duurt tussen 4-6 weken. Gevraagd hoe ik mijn werk moet uitvoeren aangezien ik niet iets te leen krijg, en het antwoord was 'niet lijkt mij'. Idk of dit AI is, maar wat een grap deze service. Reminder: koop gewoon bij de partij waar het merk ook daadwerkelijk van is. In ieder geval voor een betere service. Adios.

14 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Ze doen maar wat met hun prijzen

Op zoek naar de DJI Osmo 360. In de ochten om 9.30 uur te koop voor 339 euro. In de middag na nog wat uitgezocht te hebben wil ik kopen om 16.00 uur. Zit nog steeds in het winkelmandje voor deze prijs. Maar bij check out is de prijs 479 euro geworden! Gebeld, gemaild maar geen resultaat. Dan niet! Misschien maar beter ook als je de reviews op Trustpilot leest....

13 kwietnia 2026

Uitstekende service en deskundig advies bij aankoop van de DJI Osmo Pocket 3

Wij zijn onlangs in de CameraNU winkel in Eindhoven geweest om een DJI Osmo Pocket 3 te kopen en zijn erg positief over onze ervaring. We werden vriendelijk ontvangen en direct goed geholpen door het personeel.

Wat vooral opviel, was de deskundigheid van de medewerker. Er werd rustig de tijd genomen om onze vragen te beantwoorden en alles duidelijk uit te leggen over de DJI Osmo Pocket 3. We kregen eerlijk advies en voelden ons totaal niet onder druk gezet om iets te kopen.

Dankzij de goede uitleg hebben we met vertrouwen onze keuze kunnen maken. De service was professioneel én persoonlijk, wat het hele aankoopproces erg prettig maakte.

Kortom: een aanrader als je op zoek bent naar goed advies en fijne service bij de aankoop van camera-apparatuur!

4 kwietnia 2026

Bezorging is waardeloos

Step down ring besteld. Dat is een kleine dunne verpakking die door de brievenbus zou kunnen passen. Kost ook geen vermogen. Zeker niet als je op Amazon of uit China bestelt. Maar ik wilde er in het weekeinde mee aan de slag dus bij Cameranu besteld. Allereerst kreeg ik een mail dat het toch niet verstuurd was zoals beloofd en dus een dag later zou komen. En het werd aangetekend verstuurd en kon niet naar een postpunt of pakketautomaat. Dus ik moest er of een dag voor vrijnemen of op zaterdag thuis blijven of extra betalen voor avondbezorging. Kort samengevat helemaal niet makkelijk. Nu heb ik extra moeten betalen om de vrijdag avond in huis te blijven om op een pakje te wachten voor een step down ring die op zoveel andere manieren bezorgd had kunnen worden zonder dat ik aan huis gekluisterd moet blijven.

10 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Overall a very pleasant experience.

In context, it's my first time purchasing from Cameranu. I traded my Nikon lens for an upgrade (to 24-120 f4) and the staff has been very helpful in all steps. They made everything easy and convenient and made a "one-off" exception so I could still enjoy the spring promos one day after the deadline.

I had some issues placing the order and they were able to resolve and answer my questions via Whatsapp and one phone call. Exceptional as an expat in NL that we were able to communicate clearly and quickly.

My trade-in was quickly and fairly appraised plus had the extra bonus because of an existing promo. I also had my preferred product reserved for me even if they have not received my shipment yet.

Overall a very pleasant experience.

2 kwietnia 2026

TOP winkel.

Bij cameranu.nl word je geholpen door zeer vriendelijke medewerkers die echt meedenken met de klant, er wordt je niet aangesmeerd of opgedrongen en je gaat er na een kopje koffie weg met een heel goed gevoel. Of je nu iets koopt of alleen heen gaat voor advies, hier wordt je als gewaardeerde klant behandeld.
Ik zeg dus bij deze: "Cameranu gevraagd altijd geslaagd".

2 kwietnia 2026

Good service

Good service, very nice store. It's always nice when an actual local store competes with online prices when one can go to a physical store to see the product.

28 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Gebruikt product ontvangen bij bestelling van nieuw product

Ik heb een product ontvangen dat al was gebruikt, gekocht als nieuw en voor de retail prijs, dat 2800 euro was destijds.

De verzegeling was verbroken en had lichte gebruikssporen, de verwachting is toch echt dat als ik een nieuw product koop ik niet een retour of demo product geleverd krijg.

Na contact te hebben gehad met de support van cameranu is mij verteld dat dit mogelijk in de winkel uit de verpakking is gehaald en dat dit heel normaal is.
Dit terwijl er specifiek een "opruiming" categorie op de site is waar normaal 2dehands en demo producten met een opruiming korting worden aangeboden, maar daar is hier geen gebruik van gemaakt.

Dit soort praktijken schend mijn vertrouwen in een verkoper erg.

3 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Cameranu adverteert met “vóór 23:59…

Cameranu adverteert met “vóór 23:59 besteld, de volgende dag in huis”. Ik heb mijn drone rond 22:00 uur besteld, maar deze werd helaas niet de volgende dag geleverd. Ook heb ik hierover contact gehad via de chat. Daar gaf ik aan dat, als levering de volgende dag niet mogelijk was, de bestelling voor mij niet meer verstuurd hoefde te worden. Helaas werd daar niet goed op ingespeeld. Daarnaast was mijn ervaring met het personeel in de winkel in Apeldoorn ook niet positief; ik vond hen niet vriendelijk. Voor mij is dit de laatste keer dat ik hier bestel.

1 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

They sent me part of my order and when…

They sent me part of my order and when I contacted customer service it took them two days to request a picture of the package on a weight scale in order for them to take any action but ofcourse I throw the empty boxes away. So I lost my money. Never again cameranu! I definitely do not recommend it!

25 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Camera became defective and they didn't repair it but called it repaird.

Bought Ricoh GR4, product went defective within 1 month. Sent it for repair where I had to pay for postage myself. They said they fixed it but sent back defective product again. Basically the repair was fake. They did not even test if the issue existed or if it was even fixed. This is so bad! Now I have to chase them up for refund or a replacement. Would not recommend.

31 marca 2026

Super service

Super service! Elke keer als ik bij Cameranu bestel, is de communicatie duidelijk, wordt het altijd snel geleverd en heb ik nog nooit problemen gehad.

30 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Na een lange dag op pad te zijn geweest…

Na een lange dag op pad te zijn geweest op diverse urbex locaties, wist ik het zeker. Dat gesjouw met mijn zware camera gare stond mij helemaal tegen.
Dus, thuisgekomen op zoek naar een lichtere camera.

Na heel veel geGoogle, Youtube, advies van medefotografen wist ik het en heb ik eindelijk de knoop doorgehakt. Ik ben volledig van merk geswitcht naar OM Systems.

Bij CameraNu kon ik alles, camera body, lenzen, accessoires en mijn camerarugzak inleveren. Alles werd netjes op waarde ingeschat en thuis opgehaald door een aparte chauffeur. Zo veilig en vertrouwd. Dat gaf al een goed gevoel.

Nadat mijn waarde van inruilen definitief was, kon ik kiezen tussen uitbetaling of producten kopen in hun shop. Voor dat laatste heb ik gekozen.

Mijn keuze was gevallen op de OM-1 Mark II. Met daarbij een lens 12-200 mm die handig zijn voor het reizen en lekker licht in de hand liggend.

Op zaterdag 21 maart ben ik afgereisd naar Utrecht en heb daar bij Tom Reuvers de workshop gevolgd voor het leren van de fijnere kneepjes van de camera. Wat heb ik weer veel bijgeleerd. Helaas kwam ik er daar achter, dat mijn lens een prima lens is om te reizen. Maar dat deze lens niet alle functionaliteiten van mijn OM-1 Mark II ondersteund. Balen.

Maandagmorgen vroeg gebeld met klantenservice. Zo gewoon en bijzonder tegelijkertijd, weer super vriendelijk te woord gestaan. Mijn issue uitgelegd. Geen probleem hoor. Ik kan mijn lens binnen de omruiltijd van 30 dagen omruilen. Zo tof! Ik heb online een andere lens uitgezocht. Die is nu gereserveerd.

Dus reis ik zaterdag 28 maart af, nu naar Eindhoven, om daar mijn lens om te ruilen en gelijk een lezing bij te wonen tijdens de Experience Day.
Heb er nu al zin in.

Van mijn kant alleen maar complimenten.

21 marca 2026

GEWELDIGE SERVICE

GEWELDIGE SERVICE
In januari 2022 een Panasonic Lumix DMC-FZ300 compact camera gekocht met 5 jaar garantie. In 2023 gemeld dat de on-off knop niet altijd direct reageert maar de Camara niet ter reparatie aangeboden. In januari 2026 de camera opgestuurd omdat nu ook de batterij soms blijft zitten, de veer werkte niet goed. 10 maart bericht ontvangen dat de reparatie tot 25 juni zou duren. Toen ik reageerde dat ik dat wel erg lang vond duren werd direct aangeboden om het aankoopbedrag te crediteren. En ja hoor, na het opsturen van de accessoires vandaag keurig op mijn rekening!
Wat een top bedrijf! Dat bedrag gaat dus op mijn budget voor aankoop van een nieuwe camera bij CameraNU. Dank jullie wel!

10 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Wij waren op zoek naar een verrekijker…

Wij waren op zoek naar een verrekijker voor onze vakanties en uitjes. Na een hartelijke ontvangst hebben wij onze doelstelling duidelijk gemaakt aan de verkoper, en deze heeft toen een aantal kijkers binnen onze gebruiksdoelstelling neergezet en deze konden wij op ons gemak uitproberen. Daaruit hebben wij dan een keuze van drie gemaakt, en deze hebben wij toen buiten bij de winkel uitgeprobeert. Uiteindelijk hebben wij er van deze drie 1 uitgekozen die ons het beste beviel in het gebruik en voor ons een mooi en licht beeld gaf.
Wij zijn zeer te spreken over de ongedwongen sfeer waarmee we geholpen zijn en hopen lang plezier te hebben van onze kijker.
Team cameranu ga zo door.

28 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

Lezingen gingen niet door, maar geen annuleringen verstuurd, laat staan geld terug!

Ingeschreven voor een aantal lezingen op Zondagen.
De eerste de beste ging niet door maar ruim op tijd keurig een annulerings mail ontvangen en geld teruggestort gekregen.
De keren daarna was dit niet meer zo goed geregeld, dus voor niets de agenda vrijgehouden van andere afspraken, mijn vrouw haar werkrooster in de zorg voor niets aangepast en kilometers voor Piet Snot gereden 😡 en natuurlijk ook het inschrijf geld nog niet teruggestort. Oh ja, toch. Een WEEK LATER na herhaaldelijk bellen. EN MIJN GEREDEN KILOMETERS DAN??????
Waar mag ik declareren aub????
U begrijpt, inschrijven doe ik mij nergens meer voor!
Ook niet na toch terugbetaling van het inschrijfgeld, een FLUTexcuus maakt mijn gemaakte kosten niet goed!! 😡 en geen compensatie 😡 Flut zaak

8 marca 2026
Logo Cameranu

Odpowiedź od Cameranu

Goedendag,

Hartelijk dank voor je review.
We zien dat er inderdaad iets mis is gegaan met het doorgeven van de annulering van één van de lezingen. Dit had uiteraard niet mogen gebeuren en hiervoor hebben wij reeds onze oprechte excuses aangeboden.
Wel zie ik dat het inschrijfgeld dezelfde dag nog teruggestort zou moeten zijn. Mocht je dit nog niet hebben ontvangen kijk ik graag met je mee. Je kunt ons mailen via vragen@cameranu.nl

Belabberde service

De service is belabberd. Op het moment dat een onderdeel defect is, doen ze er alles aan om het niet tijdig te vervangen of te repareren. De communicatie is eveneens erg slecht.

27 lutego 2026
Logo Cameranu

Odpowiedź od Cameranu

Beste Mattijs,

Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te horen dat je ontevreden bent over onze service.
Ik heb de conversatie bekeken, en zie dat wij, zoals gebruikelijk bij dit soort zaken, een reparatie hebben aangeboden.
Helaas vond jij dit te lang duren en heb je elders een nieuwe aangeschaft.
Wel geldt natuurlijk nog steeds het aanbod om de andere op te sturen ter reparatie. Er is op dit moment namelijk nog garantie, en dan heb je nog een reserve.
Mochten we de reparatiemelding weer open kunnen zetten verneem ik het graag.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej