Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Va lite fundersam över alla dåliga kommentarer och kändes inte så hoppfullt. ARN har på riktigt blivit en rutten myndighet. Besluten är inkompetenta, dokumentation vrids till annat och ignoreras och v... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Fick ett dörruppslag i bilen, trots lack med pärlemoreffekt beslutade försäkringsbolaget att endast lackera dörren. All praxis säger att man ska lackera mer ytor, allså anliggande ytor. Skickade in ti... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Helt ofattbart att de dömde till FLYTT-Expertens fördel med tanke på vad de ställt till med. Trasig bokhylla som vi fick vänta på i 5 månader. Slarvigt packat trasig CD samt trasiga oskyddade prylar.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Sex månader efter att jag har skickat in all dokumentation och mängder av bevis frågar de efter bilens registreringsnummer. Det är svårt att beskriva det som något annat än ren amatörism. Resultatet... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,3

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 51

Napisz recenzję

Rena skämtet

Rena skämtet. Har aldrig hjälpt till med något. Bara massa jidder och bluffande. De ända dom gör är att sitta på sina feta bakdelar och tro dom kan något om lagen. Riktigt skämt.

23 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Har använt ARN två gånger, oseriöst.

Jag har använt ARN två gånger. Båda gångerna resulterade det i ofattbara beslut – rättsosäkert i högsta grad.

Den första gången gällde det en diskmaskin som slutade värma vattnet under garantitiden. ARN gav Bosch/Siemens rätt, trots att jag hade betalat en tredje part för att bekräfta felet med värmeelementet. Jag tvingades till slut slänga maskinen och köpa en ny.

Den andra gången handlade ärendet om en soffa som lätt välte bakåt om ett barn stod i den och lutade sig mot ryggstödet. Trots löften från tillverkaren och ett misslyckat försök att åtgärda problemet gav ARN rätt till företaget, med motiveringen att jag inte hade bevisat felet (man kan för övrigt inte bifoga videor till ett ärende).

Deras bifallsprocent säger en hel del – endast 39 % av konsumenterna fick helt eller delvis rätt under 2024.

31 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Håller helt med dom allra flesta som…

Håller helt med dom allra flesta som skrivit här.
Att man ger dessa klåpare som utger sig för att vara hantverkare rätt, helt oacceptabelt.
Helt onödigt att ens ta sig tid att använda ARN överhuvudtaget, så sjukt missnöjd med detta.

29 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Helt utan nytta för oss konsumenter Nu…

Helt utan nytta för oss konsumenter Nu ska man utöver skattemedel ha betalt för varje anmälan. Bedragare och charlataner har öppen marknad i Sverige och gör som de vill, utan tillsynsmyndigheter. Låt Sverige gå under så kan vi bygga upp det på nytt, med myndigheter som jobbar för befolkningen istället för mot oss

19 października 2025
Oceniono na 1 z 5

En nämnd som inte utgör någon nytta…

En nämnd som inte utgör någon nytta varken för företag eller privatpersoner. De tolkar fel och sedan vägrar ompröva beslutet. Detta gynnar varken företag eller privatpersoner om man är ute efter en rättvis bedömning.

1 października 2025

Lägg ner Allmänna reklamationsnämnden

Lägg ner Allmänna reklamationsnämnden.

Min fru anmälde en biltillverkare för ett fel som de vägrar att åtgärda trots nybilsgaranti. I mina ögon var det ett solklart fall. Arn valde dock att gå på biltillverkaren linje då vi inte enligt dem presenterade tillräckligt med bevis. Om någonting går sönder år efter år, hur kan detta inte vara bevis nog? Deras egna mekaniker har ju själva sagt att vinterkylan är anledningen. Vi känner att Arn har misslyckats i sitt uppdrag. Om Du är konsument och vänder Dig till Arn, förvänta Dig då en svag insats då de dels tar lång tid på sig och dels vill fatta bekväma beslut. Att sätta sig emot en större aktör, de undviker de gärna. Eller kan det finnas korruption med i bilden? Ingenting verkar förvåna en längre. Mitt ståndpunkt är i alla fall: lägg ner Arn. Denna åsikt går ej att överklaga.

2 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Ett år för ingenting – lögner belönas, konsumenten straffas

Allmänna reklamationsnämnden framstår som direkt rättsosäker. Mitt ärende tog över ett år – för att sedan sluta i ingenting. Jag hade rätt i sak, motparten ljög inför nämnden och erkände senare skriftligen att deras uppgifter var falska, vilket jag kan bevisa med dokumentation. Trots detta vägrar ARN att pröva om eller ta upp ett nytt ärende, och hänvisar istället till formalia. Resultatet blir att en näringsidkare kan ljuga sig fri från ansvar och ändå gå vidare oberörd, medan konsumenten lämnas med en obrukbar bil och kostnader. Ett år bortkastat, utan rättelse.

2 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Har haft att göra med dom tidigare vid…

Har haft att göra med dom tidigare vid en begagnad bilaffär och det ärendet tog nästan ett år med lite småpengar som av det jag tyckte var rimligt för en ren bluff affär. Nu har dom infört en minimum gräns på värdet för att du ens ska få prova ärendet och betala en avgift utan att ens veta om du kommer få någon hjälp. Att dom skulle ha något högt rykte är löjligt och det man trodde dom gjorde, hänga ut usla företag, det har dom lagt ner så det finns konsekvenser för konsumenten.

8 września 2025

Köpte beg

Köpte beg. bil som enlig annonsen gått 19000 mil, det var milesmätare i den o när man konverterade miles till km hade den gått 12000 mil mer än vad som stod i annonsen o ARN tycker att det var ok, så tack ARN för ingenting

20 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Min bil blev stulen och återfanns

Min bil blev stulen och återfanns. Dock med flertalet skador. Werkstad Danderyd (If:s krav )skulle åtgärda dessa . Hade flera skador gjorda av W-D samt ej utförda arbeten och dåliga resultat. Fick lägga ut tusentals kronor på materiel vilket W_D skulle betala.
På bilbesiktning gick inte bilen igenom för att man hade monterat dimljus upp och ner samt vänster till höger. Höger dörr hade glipa mm mm. På egen bekostnad lät jag en neutralt bilreperationsföretag ge mig en offert för att återställa bilen till det den skulle vara. Ca 51000:-.
ARN fick alla uppgifter . Bevis : En lista med bilder och besiktningsprotokoll även från W_D. , kvitton mm.
ARN ansåg att inget skulle betalas . Dessutom ansåg man att arbetet var fackmannamässigt gjort. Usch !
Totalt värdelöst.

25 marca 2025

Hopplöst

När jag behöver göra hela jobbet själv och inte får något konkret stöd eller snabba beslut från ARN, undrar jag vad det egentligen finns för vits med att anlita dem. Det känns ofta som att man står ensam kvar med hela ansvaret, medan processen tar lång tid och resultatet blir oklart. För mig känns det ibland mer som ett onödigt steg än en hjälp i rättsprocessen.

31 lipca 2025

Bil från Riddermark

Köpte en bil från Riddermark som började fallera efter någon månad, reparationer och inköp av delar för att få bilen att gå men ville inte ändå. Hann använda bilen ca 2 månader innan första felet och 5 månader innan bilen var död (igen) med flera uppenbara fel sen innan jag köpte bilen. Bland annat bromsar, elfel, ventilations fel och fel på hela krockkudde systemet. Nu har jag en bil som Riddermarks försäljare föreslog (som varit caca sen dag 1) istället för den bilen jag sökte intresse på. Riddermark kan böja sig framåt o köra sitt huvud i arslet o ARN kan stoppa sitt på samma ställe.

27 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Toppen

Reklamationsnämnden är bästa två gånger jag behövde hjälp dem hjälpte mig tusen tack för allt ni gjorde

26 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Lata och arbetströtta på ARN?

Otroligt. Avslag för exakt det jag motsätter. Påstår att jag gjort fel för att jag inte deklarerat värdet på ett paket då jag inte visste HUR jag skulle deklarera värdet. UPS visste själva inte HUR jag skulle göra, så jag avbröt frakten och bad om retur. De tappade då bort paketet bara några mil från mig, den var borta i 8 månader och till slut fick jag det råttinfesterat. Och ARN STÅR PÅ DERAS sida? Otroligt. Läser de ens dokumenten? Lata handläggare och trötta ledamoten eller?

17 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Fick ingen hjälp trots vattentäta bevis…

Fick ingen hjälp trots vattentäta bevis mot försäkringsbolaget.
Undrar varför ni finns, ni är inte villiga att hjälpa en ”vanlig dödlig konsument ” Väntat 1 år på att få svar att ni står på försäkringsbolaget SIDA istället för att kämpa mot bolaget som avslår hjälp mot Psykisk ohälsa.
Lägg ner ARN istället!

6 kwietnia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej