Har fået fjernet alle 4 visdomstænder hos Frederik. Behandlingen gik hurtigt (kun 15 min!) og jeg var tryg hele vejen igennem. Frederik er nem at snakke med, nede på jorden og god til at svare på alle... Zobacz więcej
Mega skøn oplevelse😊 Min første gang hos dem, tre tænder revet ud og jeg kunne ikke hverken have følt mig bedre tilpas eller bedre behandlet. De var sjove og skønne. Meget trygt og i skønne omgivels... Zobacz więcej
De gode ting er en det er en pæn klinik og jeg at jeg i efteråret 2024 fik en second opinion efter en anden tandlæge end min normale tandlæge havde informeret mig om at jeg havde syreskade... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fik i går min 1. Tandrodsbehandling nogensinde af søde og MEGA dygtige Frederik og assistent :-) og gik helt opløftet fra besøget !! Hvem skulle have troet det? - men - Det gik hurtigt - der... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Alhambravej Tandlægerne på Frederiksberg er en større tandlægeklinik, hvor vi tilbyder alle gængse former for tandpleje, herunder almindelig undersøgelse, tandproteser, tandimplantat, rodbehandling, tandkrone og hjælp ved akut tandpine. Vi er et godt team af specialister, som besidder kompetencerne til at udføre alt fra mindre til mere komplicerede og krævende behandlinger. Vores klinik er moderne og udstyret med den nyeste teknologi, der garanterer en høj behandlingskvalitet. Ud over et fagligt højt niveau værdsætter vi en afslappet atmosfære – og ingen ventetid. Behandling foregår altid smertefrit, og det er især afgørende, at du føler dig godt tilpas og er velorienteret igennem hele forløbet. Benyt vores online booking for tidsbestilling, ring til os eller send os en mail, så bestræber vi os på at hjælpe dig hurtigst muligt.
Alhambravej 1, st th, 1826 Frederiksberg C, Danmark, Dania
- info@alhambravej.dk
- www.alhambravej.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Troværdig, Sympatisk og Fremragende
At finde den rigtige tandlæge, kan være som at finde en nål i en høstak men hos Alhambravej tandlægerne får du virkelig fremragende kvalitet OG troværdig og professionelle tandlæger. Jeg har kun varme ord at sige om Alhambravej tandlægerne. Jeg er virkelig glad for Frederik Justesen!
De bedste tandlæge på Frederiksberg
Min tredie tandlæge i Kbh. og absolut den bedste.
Man føler sig rigtigt godt taget imod, det faglige er helt i top og der følger en super information og vejledning med behandlingen.
Tandlægerne Alhambravej får 5 meget store stjerner!
Kompetente, søde tandlæger
Tandlægen gav sig tid til at forklare mig mit tandproblem, ordnede det professionelt og var rigtig sød undervejs.
Den bedste tandlæge jeg har været hos!
Meget kompetent, professionel, venlig og imødekommende, og samtidigt økonomisk overkommeligt.
Super oplevelse
Dygtig og behageligt personale. Altid den en super oplevelse hos dem.
Fremragende, professionel og behagelig oplevelse
Ud af tandlægekollektivet på Alhambravej handler min anmeldese primært om Frederik, da det er ham jeg går hos.
Jeg frygtede lidt på forhånd en rodbehandling i min ene fortand (gammel cykelskade, kronisk betændt område), men der var intet at bekymre sig om. Jeg mærkede ingenting og alt gik godt med god stemning og en professionel tilgang.
Om man er typen der vil have alt skåret ud i pap eller bare læne sig tilbage og få det overstået, så tilpasses der og alt går efter bogen.
Kan virkelig anbefales
Meget behagelig oplevelse!
Fik anbefalet Alhambravej tandlægerne af min bror. Var til tandlæge for første gang i 4 år. Jeg var selvfølgelig en smule nervøs, men Frederik var meget flink til at guide mig igennem, hvad han så, og hvad han syntes, var det rigtige at gøre. Generelt en meget rolig og absolut ikke ubehagelig oplevelse! Kom ud med en dejlig frisk følelse, og jeg kan bestemt anbefale klinikken!
Super god service !!
Skøn oplevelse, sødt personale, høj service, kan varmt anbefales ( især Frederik Justesen :D )
Billig, rar betjening.
Det var helt igennem en rar oplevelse. Jeg vil helt sikkert anbefale dem til andre.
Professionelt og venligt personale
Lige fra ankomsten til tandlægehuset til selve behandlingen med tandlæge Frederik Justensen var oplevelsen yderst behagelig og professionel.
Frederik virker som en dedikeret og kompetent tandlæge, der tog sig tid til at gennemgå behandlingen grundigt så jeg følte mig tryg med den.
Jeg har efterhånden været hos en del tandlæger i København og jeg kan klart anbefale Alhambravej Tandlægerne.
Fantastisk oplevelse
Havde et rigtigt godt første-gang-besøg hos tandlæge Frederik Justesen, Alhambravej Tandlægerne. Meget grundig behandling og flink service i klinikken. Fornemmede at jeg var i gode hænder. Kan varmt anbefales. Der kommer jeg bestemt igen.
Anbefales
Jeg har nu 2 gange været til tandlæge hos Frederik Justesen, Tandlægerne Alhambravej. Det var begge gange gode oplevelser. Professionelt, fagligt kompetent, imødekommende og med en følelse af at der blev taget sig god tid.
Den største anbefaling herfra
Læge, Li Juel Mortensen
Virkelig god oplevelse.
Jeg har netop været inde hos Frederik Justesen for første gang. Han er virkelig flink og var rigtig god til at forklare tingene stille og roligt.
Jeg har i lang tid ikke turdet gå til tandlægen, men fik anbefalet at gå ind til Frederik og jeg forstår nu hvorfor. En kæmpestor anbefaling herfra!
Søde
De er virkelig søde og professionel. Alt fra tandlæge ass. til tandlægen.
Forklarede alt hvad der skulle ske og hvad de gjorde før de gjorde det.
Gode priser 😄
Super behandling
Jeg har netop flyttet tandlæge og var der for første gang. Helt i gennem professionelt og venlig service. Kan kun anbefales.
En rigtig god oplevelse
Jeg fik hevet en visdomstand ud af Frederik S. Justesen d. 13/3 - det var smertefrit og gik hurtigt. Frederik er meget god til at guide en igennem det hele, og skaber en naturlig og rolig stemning. Meget god oplevelse.
Fantastisk tandlæge
Rigtig dejlige omgivelser og en meget behagelig og professionel behandling. Kan varmt anbefales.
Fantastisk
Jeg har i en del år ikke været til tandlæge fordi jeg er mega bange, men da jeg kom ind til Frederik og den måde han gjorde tingene på har gjort at jeg blev rolig og føler at jeg kan få en tandlæge her som forstår mit problem, han er lyttende og behagelig, god til at forklare tingene om, hvad der skal ske. selvom jeg svedte under og efter, kommer jeg igen når det er jeg skal det. Kan varmt anbefale stedet
Glade og forstående
De var rigtig søde, gjorde deres arbejde rigtig flot!