Workliving Recenzje 1086

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Prachtige stoel met sprekende bekleding. Dat de stoel bij aflevering een beschadiging had is heel goed opgepakt door Kim. Na enkele dagen is de beschadigde stoel omgeruild voor een ander exemplaar... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Na bestelling bleef het maar duren we ontvingen niets. Op een gegeven moment hebben we contact via de chat opgenomen wanneer we de stoelen geleverd zouden krijgen. De medewerker heeft dit toen geregel... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ik ben ontzettend goed geholpen door Workliving bij het vinden van een nieuwe bureaustoel. Vanwege rugklachten en problemen met mijn stuitje was dit geen makkelijke zoektocht. Ik ben al lange... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

De stoel voldoet aan de verwachting, en werd zeer snel geleverd. Via de mail op de hoogte gehouden en levertijd naar wens aan te passen. Deze gerefurbised stoel heeft uitgebreide instelmogelijkhe... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu biurowego
  2. Sklep meblowy
  3. Meble biurowe
  4. Sklep z używanymi meblami biurowymi

Napisane przez firmę

Workliving biedt (kantoor)meubilair om je thuis bij te voelen voor zowel bedrijven als particulieren. Dit doen wij binnen heel de Benelux. Wij zijn specialist in ergonomie en design waardoor jij je altijd thuis voelt!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 5 z 5

Prima bureaustoel en geweldige…

Prima bureaustoel en geweldige klantenservice.
Een refurbished bureaustoel. Eerst wat bedenkingen maar toch gedaan. Geen spijt van. Gekozen voor een mesh uitvoering. Dat is in de winter wel iets kouder. Wel iets om rekening mee te houden.
De klantenservice heeft me prima geholpen aan een handleiding. Ik kreeg eerst de zitting niet omhoog, maar dankzij hun zit ik nu op de goede hoogte.

3 grudnia 2024

Beste Jaap,

We vinden het erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor je review!

Oceniono na 2 z 5

Geen vlotte voorbereiding van aflevering

Foute afspraken over levertijdstip, over leveradres, communicatie

29 listopada 2024

Beste Koen,

Dankejwel voor het delen van je ervaring! Ik zie dat de communicatie in het begin wat lastig was omdat er geen emailadres was ingevuld bij het plaatsen van de bestelling. Dat is gelukkig opgelost en hopelijk ben je tevreden over je nieuwe stoel. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan vooral weten. We wensen je veel plezier van de nieuwe stoel!

Oceniono na 5 z 5

Van tevoren telefonisch het probleem…

Van tevoren telefonisch het probleem duidelijk gemaakt. Bij aankomst werd de stoel meegenomen en mij een kopje koffie aangeboden.Het personeel had de reparatie eerder verricht dan ik mijn koffie op had.
De betaling kon gewoon met een overschrijving worden betaald.
Prima service.

20 listopada 2024

Beste Peter,

Wat goed dat het de reparatieservice zo snel uitgevoerd kon worden. Hopelijk smaakte de koffie goed, dankjewel voor het delen van je ervaring!

Oceniono na 4 z 5

Fraaie stoel, goed instelbaar, zitting vrij stevig

De stoel is goed instelbaar. De bekleding past perfect bij de kleuren in ons interieur. Voor mij persoonlijk wel wennen aan wat steviger zitting.

11 listopada 2024

Beste Ron,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. We wensen je heel veel plezier van je stoel!

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Makkelijk om mee in contact te komen bij een vraag. En prettig contact

15 listopada 2024

Hoi Marieke,

Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent en dat we je goed hebben kunnen helpen. We zien je graag terug in de toekomst.

Prachtige stoel

Prachtige stoel. Helemaal naar wens.
Telefonisch goed bereikbaar, ook heel fijn.

12 listopada 2024

Beste Ingrid,

Super om te horen dat de stoel zo goed bevalt! Bedankt dat je je ervaring hebt willen delen.

Oceniono na 1 z 5

Wat ging er mis

Wat ging er mis? Wat ging er niet mis kan je beter zeggen. 1 stoel besteld, verkeerde stoel geleverd, opgehaald, weer verkeerde stoel geleverd, stoel opgehaald, weer verkeerde stoel geleverd. En dat met heel veel mailen en geen reacties van Workliving en heel veel tijd die hier overheen ging. Kortom, voor ons is dit bedrijf geen ster waard.

23 kwietnia 2024

Beste Aranea,

Wat een bijzondere gang van zaken zeg. We zijn heel benieuwd wat er met je bestelling is gebeurd en hoe dit heeft kunnen gebeuren. Omdat je review niet geverifieerd is, kunnen we geen bestelling van je vinden. Zou je contact met ons willen opnemen om dit door te geven?

Oceniono na 5 z 5

keurige en snelle bezorging.

keurige en snelle bezorging.
Enige verbeterpuntje is dat ik bij mijn refurbished bureaustoel graag nog een gebruiksaanwijzing had willen ontvangen.

4 listopada 2024

Hi Michelle,

Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar worden we blij van! We verzamelen zoveel mogelijk gebruiksaanwijzingen van refurbished bureaustoelen. Stuur ons gerust een mailtje, dan kijken we of we deze digitaal naar je kunnen verzenden.

Oceniono na 5 z 5

Goede ervaringen qua levering en…

Goede ervaringen qua levering en garantie.
Meerdere bestellingen reeds gedaan en een vlotte en correcte afhandeling ervaren, ook in de aftersales/garantie.

Beste Peter,

Heel fijn om te lezen dat alles zo goed bevalt tot nu toe. Bedankt voor het delen van je ervaring, dat is heel belangrijk voor ons. We zien je graag weer terug de volgende keer.

Oceniono na 1 z 5

Ongevraagd totaal andere stoel retour gekregen

Bureaustoel ter reparatie aangeboden.
Na drie weken een factuur ontvangen voor "meerwerk". Factuur ter goeder trouw voldaan, gevraagd om specificatie, en gewacht op afleveren van mijn bureaustoel. Geen specificatie ontvangen.

Bij aflevering bleek een hele andere stoel aan mij te zijn geleverd. Nu ben ik mijn eigen stoel kwijt. Ik wilde helemaal geen tweedehands refurbished stoel kopen, ik wilde mijn EIGEN stoel gerepareerd hebben.
Zo heeft WorkLiving geprobeerd mij voor de "gouden revisie kosten" plus "65 euro meerwerk" somme 224 euro, een tweedehands refurbished bureaustoel te verkopen.

Ik wil mijn *eigen* stoel terug.

Ik heb gemaild voor de specificatie, ik heb ook gemaild om de meerkosten terugbetaald te krijgen, en ik heb ook gemaild om deze stoel weer te laten ophalen en mijn eigen stoel te laten retourneren.

Geen antwoord ontvangen. Telefonisch op vrijdag besproken dat ze dinsdag (vandaag) de stoel weer zouden komen halen. Echter, geen mail ontvangen over een tijdslot - en geen antwoord op mail.

Gelukkig betaald met Amex, zal 159 euro terugclaimen als ze geen contact meer opnemen.

8 listopada 2024

Beste Jason,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Ontzettend vervelend dat je de verkeerde stoel hebt ontvangen. Ik zie dat we inmiddels alweer een aantal keren contact met je hebben gehad en dat alles inmiddels opgelost is. Nogmaals onze excuses voor de verwarring!

Prima ervaring

Goede communicatie, snelle levering, en prima product

1 listopada 2024

Hoi Johan,

Dankjewel voor je goede beoordeling!

Prima gedaan

Snel en goed verzorgd

Hoi Marius,

Hartelijk dank voor de 5-sterren beoordeling!

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende bureaustoel voor zijn geld.

Uitstekende bureaustoel voor zijn geld.
En heel snel geleverd door een zeer vriendelijke mevrouw!!

Beste Hans,

We zijn blij dat je zo tevreden bent met je bureaustoel. Dankjewel voor het compliment over de levering en onze collega, dat geven we aan haar door!

Keurig op tijd

Keurig op tijd, goede informatievoorziening

24 października 2024

Beste Petra,

Bedankt dat je de moeite hebt willen nemen om ons een mooie 5 sterren te geven! We wensen je alvast een heel fijn weekend.

Oceniono na 4 z 5

Ik heb een goede stoel ontvangen en…

Ik heb een goede stoel ontvangen en werd zeer snel bezorgd. Ik heb alleen wat moeite met het instellen van de stoel.

28 października 2024

Beste Adri,

Dankjewel voor je positieve beoordeling! We helpen je graag met meer informatie over het afstellen van je bureaustoel. Mocht je daar behoefte aan hebben, neem dan gerust contact met ons op.

eind goed, al goed.

Na in eerste instantie een ondeugdelijke stoel geleverd te hebben en wat vertraging in de communicatie is een en ander prima opgelost door de stoel om te ruilen. Zit nu op een prima bureaustoel voor een schappelijke prijs.

1 listopada 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej