Prachtige stoel met sprekende bekleding. Dat de stoel bij aflevering een beschadiging had is heel goed opgepakt door Kim. Na enkele dagen is de beschadigde stoel omgeruild voor een ander exemplaar... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Ik ben ontzettend goed geholpen door Workliving bij het vinden van een nieuwe bureaustoel. Vanwege rugklachten en problemen met mijn stuitje was dit geen makkelijke zoektocht. Ik ben al lange... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De stoel voldoet aan de verwachting, en werd zeer snel geleverd. Via de mail op de hoogte gehouden en levertijd naar wens aan te passen. Deze gerefurbised stoel heeft uitgebreide instelmogelijkhe... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Workliving biedt (kantoor)meubilair om je thuis bij te voelen voor zowel bedrijven als particulieren. Dit doen wij binnen heel de Benelux. Wij zijn specialist in ergonomie en design waardoor jij je altijd thuis voelt!
Dane kontaktowe
Thomas Malthusweg 2, 1689ZP, Zwaag, Holandia
- +31 (0)85 00 41 412
- support@workliving.nl
- workliving.nl
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Na bestelling bleef het maar duren we…
Na bestelling bleef het maar duren we ontvingen niets. Op een gegeven moment hebben we contact via de chat opgenomen wanneer we de stoelen geleverd zouden krijgen. De medewerker heeft dit toen geregeld. 4 van de 6 stoelen wilde we houden. De andere 2 wilde we retour sturen. Via mail contact opgenomen. Kregen optijd reactie terug, maar geen verzendlabel niets enkel dat ze ermee aan de slag gingen. Maar helaas daar ook na weer een week wachten via de chat achteraan moeten gaan. Toen kregen we gelijk een retourlabel.

Odpowiedź od Workliving
Stoel was niet mijn ding
Stoel was niet helemaal mijn ding 1 mailtje en hij wordt weer opgehaald en geld terug.

Perfect product
Goede levering en product zoals vermeld. Zeer goede kwaliteit en ervaring.

Workliving Zuidas Comfort Bureaustoel
Zeer spoedige verwerking van bestelling & verzending. Naast dit kwaliteit van het product voelbaar.

Voldoet ruimschoots aan m'n
Voldoet ruimschoots aan m'n
verwachtingen.
Alles verliep vlotjes.
Doorgaan zo zou ik zeggen.

Alleen maar lof
Alleen maar lof. Bureaustoel is heel vakkundig gestoffeerd. Ik ben er dan ook super blij mee. Ook de naservice is buitengewoon. Dank jullie wel. Peter Weitgraven.

Leververwachtingen helder
Ze gaven direct aan wanneer ik de stoelen kon verwachten. Helaas hadden ze ziekte en ze belden me netjes om te vragen of het een dagje later geleverd kon worden. Tuurlijk, geen punt. Netjes gedaan!

Odpowiedź od Workliving
Refurbished stoel ziet eruit als nieuw!
Van te voren contact gehad over het product, een refurbished stoel. Goede informatie en advies gekregen over de stoel.
Snelle en perfecte levering op de dag. Via de mail wordt je geïnformeerd over de tijd. De stoel ziet eruit als nieuw en de nieuwe wieltjes zijn al gemonteerd. Ik kan in het nieuwe jaar top zitten. Super prettig en heel fijn voor je lijf.

Odpowiedź od Workliving
Prima kwaliteitsstoel voor een mooie…
Prima kwaliteitsstoel voor een mooie prijs. Keurig bezorgd door DutchNed, een bedrijf dat je stoel met hart en ziel bezorgt!

Goed en snel geholpen
Goed en snel geholpen. Netjes gebeld over welke dag ik bestelling wenst te ontvangen en na levering gebeld of alles goed gegaan is.

ROBUSTE EN STEVIGE STOEL
ROBUSTE EN STEVIGE STOEL. ZIT PERFECT EN GOEDE ONDERSTEUNING VOOR DE RUG. VALT NIET UIT DE TOON BIJ OVERIG MEUBILAIR.

Odpowiedź od Workliving
Mijn 30-jaar oude Herman Miller…
Mijn 30-jaar oude Herman Miller Aeron-bureaustoel ziet er na vermaak gloednieuw uit. Alle functies werken weer.

Vriendelijke behulpzame mensen.
Vriendelijke behulpzame mensen.
De stoel is goed gerepareerd en mooi opnieuw gestoffeerd. Hij kan er weer jaren tegenaan.
Hartelijk dank

Correct en vlotte service
Het aanbod is goed - communicatie kan beter
Het aanbod is goed. Voor verbetering is in de omschrijving aangeven of een product in delen komt, oftewel zelf in elkaar sleutelen. Of kant-en-klaar.
Communicatie kan ook beter. Vanaf het moment van retourneren tot het daadwerkelijk ophalen vergt wat e-mail berichten en telefoontjes.
Jammer, want de kast was op zich wel mooi.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.