Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Superfijn geholpen door Tom en zijn assistente. Duidelijke uitleg over het zitcomfort, prijs kwaliteit, duurzaamheid etc., dit alles onder het genot van een kopje koffie. Het gevolg een prachtige b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fijne ervaring van begin tot eind. In de winkel in Amsterdam ben ik heel goed geholpen door de verkoper,die echt de tijd nam om mee te denken. Uiteindelijk gekozen voor een bank en stoel waar ik er... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje o SOFACOMPANY Nederland
Napisane przez firmę
Bij SOFACOMPANY ontwerpen we al onze meubels zelf en verkopen we ze rechtstreeks aan jou. Dat betekent minder tussenschakels, betere prijzen – en meubels die gemaakt zijn om het dagelijks leven aan te kunnen. Daarom geven we ook 10 jaar garantie op al onze meubels.
Meer dan 3.000 klanten hebben ons beoordeeld op Trustpilot, en we zijn trots op de mooie feedback die we gekregen hebben. We lezen en beantwoorden elke review – omdat we waarde hechten aan jouw mening en voortdurend willen verbeteren om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken.
Of je nu online aan het rondkijken bent of een van onze winkels bezoekt, we staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw volgende bank – en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen.
Napisane przez firmę

Dane kontaktowe
Gele Rijders Plein 13, 6811 AN, Arnhem, Holandia
- +31 (0)85-8769389
- nl-info@sofacompany.com
- nl.sofacompany.com
Blij met de aankoop…
Al lagere tijd was ik op zoek naar een nieuwe loungebank en deze vond ik bij Sofacompany! Mooie bank, stevige materialen, aluminium onderstel en stevige kussens. In Arnhem in de winkel de bank getest en bekeken. Had thuis al samples van de mogelijke kleuren stof ontvangen. Heel vriendelijk en goed geholpen door stagiaire Anne.
Blij met de aankoop.
Goed advies en fijne en accurate hulp…
Goed advies en fijne en accurate hulp bij het kiezen van de juiste samenstelling en accessoires door de verkoopster van SofaCompany Rotterdam!
Vlotte levering!
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej

Odpowiedź od SOFACOMPANY Nederland
Wij zijn erg blij met de spullen die…
Wij zijn erg blij met de spullen die wij hebben gekocht. Alles voldoet aan onze verwachtingen en de kwaliteit is top. Daarnaast zijn we ook heel goed geholpen door Tom vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Product zoals gehoopt
Product zoals gehoopt, en zelfs nog beter. Aflevering prima en snel

Alles netjes geregeld
Alles netjes geregeld. Alleen erg jammer dat de transporteur niet het verpakkingsmateriaal mee terug neemt. Dan zou ik zeggen perfect.

Heavy delays in delivery
When I ordered my couch, delivery time was 2-3 weeks. After 2 weeks passed I called in to check whether I can expect the delivery soon and I was told that my delivery is postponed to 3 more weeks. They didn't care to notify me about that, I wouldn't even know if I haven't called myself.
There was no apology, nothing. And for that kind of delivery service I had to pay money.

Odpowiedź od SOFACOMPANY Nederland
Fijne ervaring van begin tot eind.
Fijne ervaring van begin tot eind.
Uiteindelijk gekozen voor een bank en stoel waar ik erg tevreden mee ben. Mooie kwaliteit en comfortabel.

Odpowiedź od SOFACOMPANY Nederland
Wat een geweldige winkel "Sofa's"
Superfijn geholpen door Tom en zijn assistente.
Het gevolg een prachtige bank gekozen,
naar volle tevredenheid.

Ik heb twee mooie
Ik heb twee mooie, goede kwaliteit banken van Sofa company. Geleverd onder goede servicevoorwaarden.

Quick, Easy and Stylish
Quick, Easy and Stylish. Pop into the showroom, receive the following week!

Odpowiedź od SOFACOMPANY Nederland
Super mooie banke en snel geleverd
Super mooie banke en snel geleverd. Mooi dat je langs de winkel kan komen om het te testen, goede communicatie en bezorging ging goed ondanks veel trappen. Heel blij mee!

Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, snelle levering, duidelijk website en goede kwaliteit.

Amazing
Amazing, everything was perfect. Would highly recommend this company for your needs, and Ramona was very very helpful, thank you!

Alles
Alles, showroom medewerksters, goede informatie, snel bezorgd en uitgepakt door bezorgers. Nog niet in gebruik jammer.

Odpowiedź od SOFACOMPANY Nederland
We had a wonderful experience at Sofa…
We had a wonderful experience at Sofa Company and would especially like to thank Tom for his outstanding service. He took a lot of time to help us and explained all the different modules in great detail, helping us find the best configuration for our needs. He also guided us through a very detailed color consultation, patiently going through different sofas and combining various color options with us for our new home. Tom shared his expertise and gave us very helpful advice throughout the entire process. He was incredibly friendly, patient, and made us feel very comfortable the whole time. We truly appreciated how much time and care he dedicated to us. Thank you, Tom, for such a great experience — five stars!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.