SOFACOMPANY Nederland Recenzje 4108

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Superfijn geholpen door Tom en zijn assistente. Duidelijke uitleg over het zitcomfort, prijs kwaliteit, duurzaamheid etc., dit alles onder het genot van een kopje koffie. Het gevolg een prachtige b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fijne ervaring van begin tot eind. In de winkel in Amsterdam ben ik heel goed geholpen door de verkoper,die echt de tijd nam om mee te denken. Uiteindelijk gekozen voor een bank en stoel waar ik er... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

5. Sklep z sofami

Informacje o SOFACOMPANY Nederland

Napisane przez firmę

SOFACOMPANY | Deens design voor altijd lage prijzen

Bij SOFACOMPANY ontwerpen we al onze meubels zelf en verkopen we ze rechtstreeks aan jou. Dat betekent minder tussenschakels, betere prijzen – en meubels die gemaakt zijn om het dagelijks leven aan te kunnen. Daarom geven we ook 10 jaar garantie op al onze meubels.

Meer dan 3.000 klanten hebben ons beoordeeld op Trustpilot, en we zijn trots op de mooie feedback die we gekregen hebben. We lezen en beantwoorden elke review – omdat we waarde hechten aan jouw mening en voortdurend willen verbeteren om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken.

Of je nu online aan het rondkijken bent of een van onze winkels bezoekt, we staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw volgende bank – en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Napisane przez firmę

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Blij met de aankoop…

Al lagere tijd was ik op zoek naar een nieuwe loungebank en deze vond ik bij Sofacompany! Mooie bank, stevige materialen, aluminium onderstel en stevige kussens. In Arnhem in de winkel de bank getest en bekeken. Had thuis al samples van de mogelijke kleuren stof ontvangen. Heel vriendelijk en goed geholpen door stagiaire Anne.
Blij met de aankoop.

19 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Snelle en nette levering. Bank ziet er mooi uit

25 marca 2026

Odpowiedź od SOFACOMPANY Nederland

Bedankt voor uw positieve feedback! Geweldig dat alles snel en netjes geleverd werd en dat de bank in de smaak valt.✨

Oceniono na 5 z 5

Onze bank vorig jaar hier gekocht

Onze bank vorig jaar hier gekocht! Zeer tevreden 🤎

16 kwietnia 2026

Odpowiedź od SOFACOMPANY Nederland

Bedankt voor uw mooie review! Geweldig dat uw bank u nog steeds zo goed bevalt. Wij wensen u nog jarenlang zitplezier! 💛

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn erg blij met de spullen die…

Wij zijn erg blij met de spullen die wij hebben gekocht. Alles voldoet aan onze verwachtingen en de kwaliteit is top. Daarnaast zijn we ook heel goed geholpen door Tom vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Zeker een aanrader!

7 kwietnia 2026

Beste Jenn,

Dank je wel voor je mooie review! 😊

Wat fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is en dat jullie zo tevreden zijn over de kwaliteit. Ook super om te lezen dat Tom jullie zo goed heeft geholpen  dat geven we zeker aan hem door!

Heel veel plezier met jullie aankoop en graag tot een volgende keer!

Product zoals gehoopt

Product zoals gehoopt, en zelfs nog beter. Aflevering prima en snel

7 kwietnia 2026

Beste,

Dank je wel voor je mooie review! 😊

Wat fijn om te horen dat het product zelfs boven verwachting is en dat de levering soepel en snel is verlopen. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer.

Oceniono na 4 z 5

Alles netjes geregeld

Alles netjes geregeld. Alleen erg jammer dat de transporteur niet het verpakkingsmateriaal mee terug neemt. Dan zou ik zeggen perfect.

31 marca 2026

Beste Gert,

Dank je wel voor je review en je eerlijke feedback 😊

Fijn om te horen dat alles verder netjes is verlopen! We begrijpen goed dat het jammer is dat het verpakkingsmateriaal niet standaard wordt meegenomen. In de planner van onze transportpartner kun je er wel voor kiezen om de meubels ook te laten uitpakken, waarbij het verpakkingsmateriaal direct wordt meegenomen.

We nemen je feedback zeker mee om onze service verder te verbeteren. Veel plezier met je aankoop!

Mooie bank

Mooie bank, alle afspraken nagekomen

31 marca 2026

Beste Sybren,

Dank je wel voor je mooie review! 😊

Fijn om te horen dat je blij bent met de bank en dat alles volgens afspraak is verlopen. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Oceniono na 1 z 5

Heavy delays in delivery

When I ordered my couch, delivery time was 2-3 weeks. After 2 weeks passed I called in to check whether I can expect the delivery soon and I was told that my delivery is postponed to 3 more weeks. They didn't care to notify me about that, I wouldn't even know if I haven't called myself.

There was no apology, nothing. And for that kind of delivery service I had to pay money.

14 kwietnia 2026
Opinia niezależna

Hey Daniella,

Thank you for your feedback and once more our apologies. As explained on the telephone we check the orders by hand for a delay and it crossed the communication with you.

I just send you the information as spoken by phone.

SOFACOMPANY
Emma

Oceniono na 5 z 5

Fijne ervaring van begin tot eind.

Fijne ervaring van begin tot eind.
Uiteindelijk gekozen voor een bank en stoel waar ik erg tevreden mee ben. Mooie kwaliteit en comfortabel.

Odpowiedź od SOFACOMPANY Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad van begin tot eind. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aanwinsten!

Oceniono na 5 z 5

Wat een geweldige winkel "Sofa's"

Superfijn geholpen door Tom en zijn assistente.
Het gevolg een prachtige bank gekozen,
naar volle tevredenheid.

30 marca 2026

Odpowiedź od SOFACOMPANY Nederland

Wat fijn om te horen, bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij dat Tom en zijn collega u zo goed hebben kunnen helpen en dat u met een goed gevoel een prachtige bank heeft gekozen. Veel plezier ervan!💛

Ik heb twee mooie

Ik heb twee mooie, goede kwaliteit banken van Sofa company. Geleverd onder goede servicevoorwaarden.

30 marca 2026

Beste Carolina,

Bedankt voor je mooie review! 😊

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je banken én onze service. Daar worden we blij van!

We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Quick, Easy and Stylish

Quick, Easy and Stylish. Pop into the showroom, receive the following week!

9 września 2025

Dear Anton,

Thank you for your lovely review! 😊

We’re delighted to hear that you experienced our service as quick, easy, and stylish exactly what we aim for. We hope to welcome you back to our showroom again soon!

Have a lovely day!

With kind regards,

Oceniono na 5 z 5

Super mooie banke en snel geleverd

Super mooie banke en snel geleverd. Mooi dat je langs de winkel kan komen om het te testen, goede communicatie en bezorging ging goed ondanks veel trappen. Heel blij mee!

Odpowiedź od SOFACOMPANY Nederland

Wat een fijne review, dankjewel! Leuk dat je de tijd hebt genomen om langs te komen in de winkel en dat alles naar wens is verlopen, van communicatie tot levering. Veel plezier met je prachtige bank!✨

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, snelle levering, duidelijk website en goede kwaliteit.

21 marca 2026

Odpowiedź od SOFACOMPANY Nederland

Wat fijn om dit te lezen! Bedankt voor uw mooie woorden over ons team, de levering en de kwaliteit van de sofa. Geniet van uw aankoop en hopelijk tot snel!💛

Oceniono na 3 z 5

Härtegrad

Das Sofa ist zum Schlafen sehr hart

24 marca 2026

Hallo,

vielen Dank für Ihre Nachricht.

Wenn Sie Fragen oder Anliegen zu Ihrem Sofa haben, können Sie uns jederzeit eine E-Mail an info-nl@sofacompany.com senden. Wir helfen Ihnen gerne weiter.

Mit freundlichen Grüßen,

Amazing

Amazing, everything was perfect. Would highly recommend this company for your needs, and Ramona was very very helpful, thank you!

23 marca 2026

Hi Abhishek,
Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear that everything went perfectly and that Ramona could assist you so well. Your recommendation means a lot to us!
Best regards,
The SOFACOMPANY Team

Alles

Alles, showroom medewerksters, goede informatie, snel bezorgd en uitgepakt door bezorgers. Nog niet in gebruik jammer.

23 marca 2026

Beste Carole,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze showroommedewerksters, de informatie en de bezorging! We hopen dat je straks net zoveel plezier hebt van je bank zodra je hem in gebruik neemt.
Bedankt voor je positieve feedback en dat je de tijd hebt genomen om dit te delen!
Het SOFACOMPANY team

Oceniono na 5 z 5

We had a wonderful experience at Sofa…

We had a wonderful experience at Sofa Company and would especially like to thank Tom for his outstanding service. He took a lot of time to help us and explained all the different modules in great detail, helping us find the best configuration for our needs. He also guided us through a very detailed color consultation, patiently going through different sofas and combining various color options with us for our new home. Tom shared his expertise and gave us very helpful advice throughout the entire process. He was incredibly friendly, patient, and made us feel very comfortable the whole time. We truly appreciated how much time and care he dedicated to us. Thank you, Tom, for such a great experience — five stars!

Opinia niezależna

Hi Celine,
Thank you so much for your wonderful review! We’re delighted to hear that Tom provided such outstanding service and guided you so thoroughly through both the modules and color options. It’s fantastic to know that he made the experience enjoyable and comfortable for you.
We’ll be sure to share your kind words with Tom he’ll be thrilled! Thank you again for taking the time to share your experience and for giving us five stars.
Best regards,
The SOFACOMPANY Team

Goede communicatie mooi product

Goede communicatie mooi product

20 marca 2026

Beste Jacolien,
Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over zowel de communicatie als het product.
Het SOFACOMPANY team

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej