Witjes Verzendhuis Recenzje 1597

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik had een vraag voordat ik mijn bestelling wilde plaatsen. Kreeg een aardige dame aan de lijn. Maandag 29 december bestelling geplaatst en woensdag 31 december geleverd. Prachtige solide bench die ni... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Besteld op maandag, maar pas een week later geleverd. Tracking en communicatie zijn slecht. Erg frustrerend, verwacht betere service. Er staat 1-2 dagen maar duurde dus 8 dagen. Werd pad verzonden naa... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik ben zeer teleurgesteld in Witjes Verzendhuis. Rond Dierendag maken ze mooie reclame, maar als je vervolgens iets bestelt voor je huisdier, blijft levering uit. Geen bericht dat het pakket verzonden... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Schneller Versand, doch leider kam die Ware nicht an. Mich hätten die bestellten Artikel am 30.8. erreichen sollen. Irgendetwas auf dem Transportweg oder bei der Auslieferung ging jedoch schief.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Witjes Verzendhuis uw groothandel in dierenbenodigdheden. 20-40% korting op winkelprijzen. Verzending in binnen en buitenland. Groot assortiment, snel en veilig bestellen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 2 z 5

Bestellte und bereits bezahlte Ware kam nicht an

Schneller Versand, doch leider kam die Ware nicht an.
Mittlerweile sind seit Bestellung 4 Wochen vergangen.
Lediglich ein Nachforschungsantrag beim Paketservice läuft... und das bei bereits bezahlter Ware, die ich nicht erhalten habe.
Ich bin mittlerweile enttäuscht und werde meine zukünftigen Bestellungen wohl woanders tätigen.

25 września 2019
Oceniono na 1 z 5

Geen produkt ontvangen en geen geld terug gekregen !

25 juli 2019 bestelling geplaatst en betaald doch nooit iets ontvangen. Er was schijnbaar bij koerier DPD iets misgegaan maar Witjes is hier verantwoordelijk voor !
2 x telefonisch contact gehad daarna. Zouden het geld terug storten op mijn rekening. Op 15 augustus 2019 nog steeds geen geld terug gekregen. Zeer kwalijke zaak, slechte service.
Eens maar nooit meer !

15 sierpnia 2019

Kapotte accu tondeuse

Ik ben zeer te spreken over de vlotte service.
De accu van mijn tondeuse bleek stuk te zijn na 5 keer te zijn gebruikt.
Net buiten de garantie termijn.
Vanochtend ontving ik mijn gerepareerde tondeuse!
Top, heel blij mee👍

31 lipca 2019
Oceniono na 3 z 5

De info op de website is niet correct.

De info op de website is niet correct.
Het product zou 18cm lang zijn. Op de verpakking staat 17,5cm, wat dus al fout is, maar goed, we vallen niet over een halve cm.
Maar als ik het product meet, dan geraak ik met de beste wil van de wereld zelfs niet aan 16cm.
Dat vind ik toch al een serieus verschil.
Verder wel vlotte levering.

14 maja 2019

Super service

Weer besteld bij Witjes omdat dit bedrijf goed is. Dit keer had ik mijn bestelling nog sneller dan snel nodig🤔 telefonisch contact gehad met Witjes. Geregeld, super, bedankt.

3 maja 2019

Bereidwillig personeel

Bereidwillig personeel. Zeer informatief. Product is helemaal naar wens. Is goed meegedacht door personeel m.b.t. doel van het product en daarmee samenhangend advies. Zat geen gebruiksaanwijzing bij product, maar samen met een personeelslid telefonisch het product in elkaar gezet.

8 kwietnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Al een aantal keren wat besteld

Al een aantal keren wat besteld, altijd prima service. Nu had ik met spoed grote vetbedden nodig, gebeld 's middags om 3 uur, in overleg een rol besteld en en de volgende ochtend al binnen! Top service en hele mooie kwaliteit voor goeie prijs die verbedden.

23 marca 2019
Oceniono na 4 z 5

Aanbiedingen vetbedden klopt niet DPD slecht

Aanbiedingen vetbedden klopt niet, zijn de zelfde prijs als normaal, nu bv circle vetbed in de aanbieding kijk je bij vetbedden 3 kleur is de prijs zelfde, hier enige tijd geleden melding van gemaakt maar niets veranderd .
De levering van DPD is heel slecht!!!!!

Heerlijke vetbedden!

9 marca 2019

hondenbench kapot

Mijn probleem met de hondenbench werd netjes en heel snel opgelost. Nieuwe bench gekregen en wat extra voor onze hond. Ben super tevreden en zal het bedrijf zeker aanbevelen.

1 marca 2019

super snel bezorgd

Voor mijn aan zijn poot geopereerde hondje een Topmast buggy gekocht. Hij mag niet veel lopen maar is wel heel graag buiten.
Heb telefonisch contact gezocht met Witjesverzendhuis en de situatie uit gelegd. De volgende dag al had ik de buggy in huis, Toppie.

28 lutego 2019

Topservice!

Een paar weken geleden een Bench compleet besteld en een extra leuk verbed welke ik zeer snel + een klein cadeautje ontvangen heb .
Omdat ik meerdere verdiepingen in onze woning heb , bedacht ik dat ik een 2e Bench en vetbedje nodig heb, dus maandag besteld en gisteren al in huis! Supersnelle service dus. De Benches tonen van een goede kwaliteit en de vetbedden zijn lekker kleurig en zacht.

24 stycznia 2019
Oceniono na 1 z 5

Ik wacht nog steeds op een bestelling…

Ik wacht nog steeds op een bestelling van 4 december 2018...DPD zou komen, kwam tot 2x toe niet terwijl ik zat te wachten en leverder toen het pakket af aan de andere kant van Utrecht bij een parcelshop. Ik heb contact opgenomen met Witjes, het zou teruggestuurd worden en dan nogmaals IN OVERLEG verzonden worden zodat ik het in ontvangst kon nemen. Toen kreeg ik op 7 januari terwijl ik op mijn werk was een mail dat DPD het pakket tussen 13:52 en 14:52 kwam brengen. Uiteindelijk weer bij de parcelshop afgeleverd. Op woensdag 9 januari heb ik weer gebeld naar Witjes, het pakket zou mogelijk alsnog geleverd worden op ons adres maar ik werd daarover nog teruggebeld...Tot nu toe niets gehoord. 4 december besteld...Trieste zaak :-(

21 stycznia 2019

Gevaarlijke puppy rennen

Ik heb een puppie ren gekocht bij witjes verzendhuis. Deze voldoet niet aan de omschrijving. Er staan dat hij geschikt is voor puppies en dat ze er zorgeloos in kunnen verblijven. Het tegendeel is waar. De pups (middel tot groot ras) kruipen tussen de spijltjes eruit en zitten regelmatig klem tussen de spijltjes. Erg jammer dat de beschrijving zo misleidend is. Ook spijtig dat de website zelf geen reviews mbt artikelen heeft.

30 grudnia 2018
Oceniono na 4 z 5

bezorging met DPD erg slecht, webshop prima

Witjesverzendhuis zelf vind ik een prima webwinkel. Alleen in mijn geval word er met DPD bezorgt en dat duurd veel te lang. Veel mensen schrijven hier dat er een snelle bezorging is geweest, ik zie dat niet terug. 27 december heb ik een track en trace ontvangen, en tot nu toe (29 december) geen bezorging. Hopelijk maandag. Je artikel bij witjes zelf ophalen gaat een stuk sneller dan bezorging met DPD. Totaal niet blij met deze bezorgings manier.

29 grudnia 2018
Oceniono na 4 z 5

Snelle levering! Eerste indruk top.

Gistermiddag een mat voor in de bench en een vetbed besteld, vanmorgen al in huis. Top! Vetbed voelt lekker zacht en dik aan. Ik kan nu nog geen review schrijven over de artikelen zelf omdat onze pup pas 1-1 komt, maar eerste indruk is goed.

29 grudnia 2018
Oceniono na 1 z 5

Gebruikt vies en kapot product ontvangen

Vandaag van Witjes verzendhuis een droogloopmat ontvangen die reeds gebruikt was,. De mat was vies, er zaten diverse vlekken in en er waren delen kapot. Ik begrijp niet dat een zichzelf respecterend bedrijf als Witjes verzendhuis zoiets durft te versturen. De mat is in zo'n slechte staat dat hij direct naar de milieustraat kan.

24 listopada 2018

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej