Ik had een vraag voordat ik mijn bestelling wilde plaatsen. Kreeg een aardige dame aan de lijn. Maandag 29 december bestelling geplaatst en woensdag 31 december geleverd. Prachtige solide bench die ni... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Besteld op maandag, maar pas een week later geleverd. Tracking en communicatie zijn slecht. Erg frustrerend, verwacht betere service. Er staat 1-2 dagen maar duurde dus 8 dagen. Werd pad verzonden naa... Zobacz więcej
Ik ben zeer teleurgesteld in Witjes Verzendhuis. Rond Dierendag maken ze mooie reclame, maar als je vervolgens iets bestelt voor je huisdier, blijft levering uit. Geen bericht dat het pakket verzonden... Zobacz więcej
Schneller Versand, doch leider kam die Ware nicht an. Mich hätten die bestellten Artikel am 30.8. erreichen sollen. Irgendetwas auf dem Transportweg oder bei der Auslieferung ging jedoch schief.... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Witjes Verzendhuis uw groothandel in dierenbenodigdheden. 20-40% korting op winkelprijzen. Verzending in binnen en buitenland. Groot assortiment, snel en veilig bestellen.
Dane kontaktowe
Charles Darwinstraat 13, 7825AB, Emmen, Holandia
- info@witjesverzendhuis.nl
- witjesverzendhuis.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Bench voor in de auto gekocht via…
Bench voor in de auto gekocht via Bol.com. Bench paste niet en via bolcom retourverzonden. Retour werd niet geaccepteerd vanwege de beschadigingen. Vervolgens om foto's gevraagd welke beschadigingen dan wel , de bench is nl 1x gepast en binnen 2 weken voor retour aangemeld. Ik krijg foto's van een geheel andere bench en compleet verroest. Klantenservice gebeld, zeer onvriendelijk persoon deze kon mij niet verder helpen. Bol.com gaf ook geen gehoor en kon niks doen. Geld weg, geen bench voel me opgelicht.
Niks bestellen daar en ook niet via Bol.com
Puppyren nooit geleverd
We hebben een puppyren gekocht maar die is nooit geleverd. Er is een onderzoek gestart want terugbetaling of de ren opnieuw versturen was niet mogelijk volgens de zeer onvriendelijke persoon aan de klantenservice. Nu een maand later is er geen contact meer te krijgen en hebben wij nog steeds geen ren, geen geld terug en geen terugkoppeling gehad. Ik zou hier niks bestellen.
Snelle levering, concurrerende prijzen, ruime keuze en goede service.
Zeer tevreden over Witjes Verzendhuis.
Zeer tevreden over Witjes Verzendhuis.
Goede afhandeling van de bestelling en correcte en snelle verzending.
Er ontbrak een klein onderdeel van de bestelling; werd direct en vriendelijk opgelost.
Top !
prima service
prima service. van onze bestelling was 1 product niet voorradig waarover we keurig een mail ontvingen en vervolgens de bestelling binnen enkele dagen thuis ontvingen.
Zeer slechte service van Witjes Verzendhuis
Totaal 3 benches aangeschaft waarvan er 1 een kapotte onderplaat heeft. Witjes is niet van plan dit op te lossen aangezien wij de bench ingebruik hadden genomen. Zeer slechte service, ook de aangeboden korting van 3,50 euro is een lachertje. We raden dan ook iedereen af bij Witjes Verzendhuis een aankoop te doen.
Vervolg deel 1 Topmast all weather…
Vervolg deel 1 Topmast all weather hondenkussen Witjes verzendhuis. Helaas is het tweede kussen ook binnen 3 weken poreus geworden. De leatherlook bladert er gewoon vanaf. Het blijkt wel dat het een zeer slechte kwaliteit is. Deze keer aan de onderkant van het kussen. Best knap als je hond dat zo voor elkaar krijgt! Bij het vorige kussen gaven ze namelijk de hond de schuld.
Uiteraard heb ik ze een mail gestuurd met foto's maar de firma Witjes verzendhuis wil eerst het kussen terug en het beoordelen. Persoonlijk denk ik bij mezelf dan, geef de klant het geld terug. Want een leatherlook hondenkussen binnen 3 weken poreus en stuk krijgen is best knap en dat dan twee keer achter elkaar met 2 verschillende hondenkussens.Voor ons nooit meer Witjes verzendhuis!
Een zeer slechte klantenservice dus!
Totaal geen begrip voor de situatie. Hun werken alleen maar volgens protocol en luisteren dus niet naar de klant. Koop nooit bij Witjes verzendhuis.nl
Zeer slechte klachtenafwikkeling!
Zeer slechte klachtenafwikkeling!
Na levering bleken onze beide puppyrennen vol met roestplekken te zitten.
Het mailcontact hierover verloopt uiterst stroef en klantonvriendelijk.
De aangeboden oplossing is zeer onbevredigend/ niet reëel en op zeer coulante voorstellen van mijn kant wordt helemaal niet gereageerd (ook verwonderlijk te noemen dat ik als klant moet zorgen dat we tot een oplossing komen met niet meewerkend bedrijf welke kapotte spullen verkoopt..)
Dit bedrijf verdient een koude douche!!
Een hondenloopplank bij Witjeshuis…
Een hondenloopplank bij Witjeshuis gekocht, bedoelt voor de hond om de overstap van wal naar boot te maken. De plank zou 90kg kunnen hebben, maar bleek van hardboard gemaakt te zijn waardoor hij scheurde en met een regenbuitje water opzoog. Na veel bellen en mailen wordt telkens de schuld bij ons gelegd, hij had niet met regen gebruikt mogen worden. Ik vind dat het onder de garantie zou moeten vallen. Zij dus niet. Geen cent terug. Zeer slechte service.
Spoedbestelling
Goed meegedacht over hoe zo snel mogelijk verzonden kon worden ivm vakantieDus goede en snelle service
Witjes heeft goede aanbiedingen goede…
Witjes heeft goede aanbiedingen goede prijs kwaliteit verhoudingen. Mijn complimenten voor de heer Ad van de klantenservice, voor hem is niets te veel. Wij hadden een bench besteld maar door een productie fout moest die retour. We hadden hem echt nodig ivm vakantie en hebben toen een bench gekocht bij de dierenzaak gevraagd of ik de bestelling alsnog kon annuleren, geen probleem! Witjes krijgt van ons een dikke 10!!
Waardeloze kwaliteit en service
Waardeloze kwaliteit! Beloven al weken dat ik terug gebeld wordt na retourneren product. Maar reactie/ actie blijft uit. Ik bestel hier NOOIT weer!
Zeer goede service
Zeer goede service! Ik had een bestelling via geplaatst maar er was iets niet goed gegaan met de levering. Dit is heel netjes opgelost en ik werd ontzettend vriendelijk geholpen via de telefoon.
Groot aanbod met goede prijzen
Groot aanbod met goede prijzen. Nu twee keer besteld en pakketjes werden netjes geleverd, binnen enkele werkdagen.
Vooral de vetbedden zijn mooi. Stevig en dik.
GROOT COMPLIMENT
Door foutje van DPD kwam ons pakket op ander adres terecht en daardoor te laat voor moment dat onze pup zou komen. Uit nood ergens anders een bench gekocht met nog wat spullen met als gevolg zaken nu dubbel in huis.
Uiteindelijk is het pakket goed terecht gekomen en iom Witjes is het pakket kosteloos retour gegaan.
Mijn complimenten voor de heer Ad van de klantenservice, hij is het proces vanaf ( het foute) bezorgadres met mij blijven volgen, heeft de wijze van werken van Witjes Verzendhuis en DPD uitgelegd zodat ik mij geen zorgen meer heb gemaakt...... en nu blijkt terecht, want alles is in principe goed gekomen. Nogmaals complimenten voor Ad van WitjesVerzendhuis!!
Samen met de werknemer de afmeting van…
Samen met de werknemer de afmeting van me bench en kleur van het veldbedje uitgekozen.
De prijs was anders dan de actie die ik had gezien, mocht een vrije bestelling plaatsen met de keuzes die ik wou voor de prijs die ik had gezien om vervolgens via een linkje te betalen.
Had de verkeerde afmeting geplaatst en binnen 1 minuut heeft hij het keurig geregeld.
Al met al een super service, daar mogen vele winkels van leren!
Ik heb nog nooit zo waardeloze zaak…
Ik heb nog nooit zo waardeloze zaak gezien en meegemaakt als deze
Had een krappaal besteld stond on de site goede stevige kwaliteit
Ding zwabberd alle kanten op
Dan kan u hem terug sturen
Ja dat kam wel zelf betalen wij doen niks
Fijn zo zaak zou niemand aanraden hier te kopen
Nog een keer gebeld
Ja wij bellen terug
Nee hoor niet doen
Mensen er zijn zat andere bedrijven waar je wel gewoon terug kunt sturen
Koop hier niet niet doen
Trimtafel voor de hond met schade
Ik kocht een trimtafel voor onze hond van 189 euro. De trimtafel was op één hoek behoorlijk beschadigd. Er zat een flinke deuk in.
Tegemoetkoming van Witjes verzendhuis was 15 euro retour, 22,50 euro tegoedbonnen of terugsturen.
Ik vond alle opties erg mager en heb dat gemeld. Daarna bleef het lange tijd stil. De enige mogelijkheid die open bleef was na 4 weken het artikel terugsturen, maar we hebben de tafel al gebruikt en geen doos meer waar 'ie in past. Ondertussen is het een maand geleden en er is nog niets geregeld. Communicatie via de mail verloopt zeer traag. Al met al: slechte service!
Bench retour ná 3 weken wachttijd...nog steeds geen geld niet terug!
WAKKER WORDEN mevrouw en meneer Witjes!!!
Wij hebben hier een bench ongeopend weer retour verzonden.
3 weken later en na 3 keer gebeld te hebben nog steeds geen geld terug gestort. Wel elke keer vrolijk beloven dat het zsm wordt terug wordt overgemaakt.
Nu blijkt dat hier alleen de eigenaar over de retour verzendingen en het terug storten gaat. Dus wanneer deze mensen er niet zijn,of bij vakantie ofzo. Kan je bellen wat je wil en wachten tot je een ons weegt...maar wordt het gewoon niet terug overgemaakt...dit kan echt niet!
Waarom is er geen administratie/personeel die dit netjes afhandelt
voor de klant. Ik bestel hier nooit meer een product ook al is het nog zo goedkoop!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.