Zobacz, co mówią recenzenci
Besteld op maandag, maar pas een week later geleverd. Tracking en communicatie zijn slecht. Erg frustrerend, verwacht betere service. Er staat 1-2 dagen maar duurde dus 8 dagen. Werd pad verzonden naa... Zobacz więcej
Schneller Versand, doch leider kam die Ware nicht an. Mich hätten die bestellten Artikel am 30.8. erreichen sollen. Irgendetwas auf dem Transportweg oder bei der Auslieferung ging jedoch schief.... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Witjes Verzendhuis uw groothandel in dierenbenodigdheden. 20-40% korting op winkelprijzen. Verzending in binnen en buitenland. Groot assortiment, snel en veilig bestellen.
Dane kontaktowe
Charles Darwinstraat 13, 7825AB, Emmen, Holandia
- info@witjesverzendhuis.nl
- witjesverzendhuis.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Hondenbench
Ik had een vraag voordat ik mijn bestelling wilde plaatsen. Kreeg een aardige dame aan de lijn. Maandag 29 december bestelling geplaatst en woensdag 31 december geleverd. Prachtige solide bench die niet misstaat in mijn interieur.
Veel te lange levertijd
Besteld op maandag, maar pas een week later geleverd. Tracking en communicatie zijn slecht. Erg frustrerend, verwacht betere service. Er staat 1-2 dagen maar duurde dus 8 dagen. Werd pad verzonden naar DPD na 4 dagen.
Niet bestellen
Niet bestellen, blijven zich verschuilen achter postnl of dpd. Drama.
Mooie beloftes rond Dierendag, maar geen levering en veel teleurstelling
Ik ben zeer teleurgesteld in Witjes Verzendhuis. Rond Dierendag maken ze mooie reclame, maar als je vervolgens iets bestelt voor je huisdier, blijft levering uit. Geen bericht dat het pakket verzonden is, niets. Mijn huisdier zat op Dierendag teleurgesteld te wachten op zijn cadeau, terwijl ik in de reclame van Witjes Verzendhuis ben getrapt. Ze maken niet waar wat ze beloven. Ik raad anderen daarom af om hier te bestellen.
Geweldige service…
Ik ben door de medewerkers van Witjes verzendhuis, super goed en met heel veel geduld geholpen met het uitkiezen van een honden fietskar/buggy.
De service is geweldig!
Bedankt!
ballentent
ballentent, tot 2 keer toe op verschillend producten die leverbaar zouden moeten zijn te horen gekregen dat ze niet beschikbaar waren. Toen zou de laaste bestelling uiterlijk de volgende dag binnenkomen. Dat werd mij verzekerd....niets niet eens fatsoenlijke communicatie om te melden dat het niet is gelukt. Ik geef het op deze toko is niet te redden. Dingen kunnen fout gaan maar dan kan je nog blijven communiceren en zelfs dat lukt niet.
Slecht product, slecht service
In Mei een bench besteld, koste +-€150.
1e keer kreeg ik een kapotte bench, op vertrouwen nog 1 besteld.
Zodat ik hem kon ‘omruilen’, t hek van de bench was iets gebogen, ik dacht kan geen kwaad.
Nog geen half jaar later, is het helemaal krom, ik een mail gestuurd ; valt niet onder garantie’
U hond heeft dit zelf gedaan? Door eraan te trekken, over heen te plassen etc.
Uitgelegd, dat dit mijn heel sterk lijkt.
Vervolgens kreeg ik dat de bench er ernstig gebruikt uitziet.. zit geen kras op of in de gehele bench.
Wordt totaal niet mee gedacht in een oplossings.
Ja onvriendelijkheid kan je krijgen, en een ‘€20’ tegoed bon wat je bij hunzelf kan besteden.. wat een giller
Betrouwbaar, klantvriendelijk en zeer goede service
Mijn keuze om bij dit bedrijf te bestellen kwam omdat zij geen lange levertijd hebben. Vrijdag een puppyren besteld en na 1 telefoontje met een vriendelijke medewerkster ook nog dezelfde dag verzonden en de volgende dag in huis. SUPER service en zeker een aanrader!
Goede service en klantvriendelijk
Stretchers besteld voor mijn honden maar deze scheurden na een maand, was geen enkel probleem toen ik dit gemeld had kreeg ik direct een antwoord en nieuwe stretchers van betere kwaliteit opgestuurd. Petje af voor de goede en snelle service. Zeer klantvriendelijk bedankt
Klantonvriendelijk bedrijf!
Een bedrijf wat zeer slecht bereikbaar is, zowel telefonisch als per mail. Website niet op orde, en medewerkers die nauwelijks affiniteit hebben met hetgeen waarvoor ze zijn ingehuurd! Het bedrijf is laatste jaren qua klantenservice enorm achteruit gegaan, ook veel verloop van personeel!!
Iets retour gestuurd
Iets retour gestuurd. In de bevestiging wordt aangegeven dat ik mijn geld binnen enkele werkdagen terug heb. Nee dus. E-mail gestuurd… het zou echt snel komen…
Niet fijn!!!
Helaas zilvervisjes in de verpakking
Helaas zilvervisjes in de verpakking.
De producten en prijzen zijn goed.
Maar ik hoop dat ik nu geen zilvervisjes in huis heb.
heel goede buggy hele goede service de…
heel goede buggy hele goede service de buggy is van kwaliteit. vriendelijke mensen ik wou een zwarte de zwarte was op ik mocht een andere kleur kiezen ondanks dat de prijs anders was op de site van bol. com. en zeer rap antwoord. echt als ik nog een buggy nodig heb voor mijn chihuahuatjes dan ben ik zeker dat ik het terug daar zal bestellen. dus heel erg bedankt voor jullie uitstekende service en de snelle levering van de buggy met perfecte handleiding. mvg
10 meter rol vetbed
Wij hebben een 10 meter rol vetbed besteld .. Was van zeer slechte kwaliteit , echt heel veel pluisjes en heel erg dun .
Wij zijn er zelfs bijna een pup door verloren die had een hele grote pluis in zijn mondje , het blijft vast zitten aan hun kleine nageltjes tijdens het schuiven, dus het is geen aanrader !!
Wij contact opgenomen , daarna foto's verstuurd , en krijgen als antwoord een wasbeschrijving en uitleg hoe zo'n vetbed werkte .. Dat wisten wij zelf ook wel al meerdere keren gebruikt .. Wij weer een mail terug gestuurd en dan word je genegeerd... sorry maar ik raad dit bedrijf niet aan ..
Ware war verschimmelt und hatte Löcher
Ware war verschimmelt und hatte Löcher. Bei Schmutzfangmatten ein NoGo! Keine Erstattung oder Umtausch möglich! Als Antwort bekommt man immer automatisierte Emails. Finger weg!
Goede klantenservice
Snel in huis. Klein foutje bij met het leveren van het product (verkeerd kussen bij een hondenmand). Na contact keurig opgelost
waardeloze service
Een plastic hondenmand besteld, de hond heeft er twee weken in gelegen en er zat een scheur in de bodem van 20 centimeter. Ik stuur netjes met foto's de klacht en ik krijg als reactie dat dat niet onder de fabrieksgarantie valt. Echt waardeloos! Nog nooit mee gemaakt, gewoon geen service..
Product bleek niet leverbaar door hun leverancier. Ze hebben mij een goed alternatief aangeboden zonder extra kosten. De volgende dag had ik het al in huis 👍
exact hetzelfde op de foto, de helft minder in het echt
Had een nieuwe krabpaal nodig na 3 jaar, exact dezelfde foto, leuke aanbieding. Bij het in elkaar zetten, bleek exact dezelfde paal ineens veel kleinere palen, zithoeken en zitplanken te hebben, hier kunnen kleine katjes niet eens op. Palen naast elkaar identiek, alleen de nieuwe paal is de helft dunner, waardeloze kwaliteit, na een week gaan de palen al los staan.
Top service en leuke koopjes
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.