Witjes Verzendhuis Recenzje 1597

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik had een vraag voordat ik mijn bestelling wilde plaatsen. Kreeg een aardige dame aan de lijn. Maandag 29 december bestelling geplaatst en woensdag 31 december geleverd. Prachtige solide bench die ni... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Besteld op maandag, maar pas een week later geleverd. Tracking en communicatie zijn slecht. Erg frustrerend, verwacht betere service. Er staat 1-2 dagen maar duurde dus 8 dagen. Werd pad verzonden naa... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik ben zeer teleurgesteld in Witjes Verzendhuis. Rond Dierendag maken ze mooie reclame, maar als je vervolgens iets bestelt voor je huisdier, blijft levering uit. Geen bericht dat het pakket verzonden... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Schneller Versand, doch leider kam die Ware nicht an. Mich hätten die bestellten Artikel am 30.8. erreichen sollen. Irgendetwas auf dem Transportweg oder bei der Auslieferung ging jedoch schief.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Witjes Verzendhuis uw groothandel in dierenbenodigdheden. 20-40% korting op winkelprijzen. Verzending in binnen en buitenland. Groot assortiment, snel en veilig bestellen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte service m.b.t. aanschaf hondenbech

16 november een bench besteld die de volgende dag werd geleverd. Helaas beschadigd en een bevestigingsdeel ontbreekt. Melding gemaakt, maar reactie bleef uit.
5 dagen later uit nood de bench toch maar in elkaar gezet en een provisorische oplossing voor het ontbrekende deel bedacht.
Pas na een herhaalde klacht komt er eindelijk reactie op 24 november. Blijkbaar kunnen ze geen onderdelen leveren. Ze willen het artikel retour voor verdere controle. Volgens hun voorwaarde moet een artikel ongebruikt in de originele verpakking retour... Telefonisch contact voor een oplossing blijkt niet mogelijk, alleen mailen...
Deze leverancier mijden we voortaan vanwege de belabberde service en beperkte bereikbaarheid.

24 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Na aankoop extra verzendkosten in rekening gebracht

We hebben een hondenbench besteld aan 323.00. Bij het afrekenen werd keurig de procedure gevolgd en het winkelwagentje getoond met 5.00 verzendkosten. Dit hebben we betaald. Daarmee is naar mijn mening een wettelijke overeenkomst tot stand gekomen.
Achteraf kregen we een email dat we nog 35.00 verzendkosten moesten bijbetalen omdat het pakket te groot was. Dit schijnt onderin de beschrijving te staan in de kleine lettertjes.
Ik heb het bedrijf gebeld maar zij weigeren de overeenkomst uit te voeren.

13 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Na afronding bestelling extra verzendkosten in rekeninggebracht

Ik heb het bedrijf gebeld maar zij weigeren de overeenkomst uit te voeren.

13 listopada 2023

Great Customer Journey

Wij danken Ad en zijn collegae voor de mooie vetbedden. Maar nog meer voor de geweldige customer journey, juist op die momenten waar de bestellingen niet helemaal volgens het boekje verliepen. Ga zo door!
HT

8 września 2023

Probleem rammelende hondenbuggy opgelost

Had een hondenbuggy gekocht waar geen gaatjes in de stof zaten om de stang vast te maken gemaild en filmpje erbij en zelf kunnen doen van de week in het park verloor ik het voorwiel en dat rammelde behoorlijk al vanaf begin en dat was losgerammeld gebeld en erna filmpje gemaild en er is iets gemaakt voor in de buis nu rammelt het niet meer zit stevig vast hondje blij baasje blij in 24 uur opgelost dikke 10 voor jullie

14 sierpnia 2023

Fijne en snelle service

Was met spoed op zoek naar een bepaalde hondenmand maar had die wel een dag later nodig, even gebeld met Witjes, gesproken met Lars die er extra prio aan heeft gegeven, netjes nog even een reactie terug, daar wordt je vrolijk van!

27 lipca 2023

Een pluim

Na anderhalve maand bleek er een defect aan de voorkant, de ingang, van de honden bench. Omdat het de ingang betrof, konden wij niet eerst het betreffende deel retourneren. Ik stelde voor een borg te betalen en na ontvangst van het vervangende deel, het kapotte deel te retourneren en de borg terug te ontvangen. Witjes Verzendhuis stelde voor om het defecte deel gewoon te vervangen. Ik vind dat een pluim waard.

20 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Product komt niet overeen met bestelling

2 dure hondenbedden besteld, die niet blijken te voldoen aan de omschrijving en merk. Superdunne kwaliteit schuim en bekleding gebruikt. Na klagen werd ik afgescheept met €5 korting op een ''volgende bestelling''...., voor mij géén Witjes meer!

2 maja 2023

Wat een naar bedrijf

Witjes verstuurd via DPD waar erg veel over geklaagd wordt. Mijn pakket kwam ook niet aan, voor 100,- aan vetbedden. Om een lang verhaal kort te maken: ik werd (als goede klant) gedwongen een verklaring te ondertekenen dat ik geen dief was. Dit terwijl ik de gedupeerde was en het probleem tussen Witjes en DPD zat. Ik heb maanden gemaild, gebeld, vriendelijk en boos geweest. Het maakte niks uit. Het heeft maanden geduurd voordat ik mijn geld terug had. Voor mij nooit meer Witjes, voel mij beschadigd. Wat een rot bedrijf.

12 stycznia 2023
Oceniono na 3 z 5

klantendienst 0,0

Krabpaal besteld. Kwam toe zonder bouten schroeven of vijzen. Al 2x mail gestuurd. kreeg geen reactie!
Na negatieve review zeer snel telefoontje gekregen. Blijkbaar een probleem met mail naar .com of .nl
Dit kan beter.

2 dagen later wel alles correct ontvangen!
Hopelijk wordt probleem met .com of .nl aangepast!

8 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Kwaliteit gedroogde producten zeer slecht …

Kwaliteit van gedroogde producten is zó slecht, dat mijn hondjes het weer uitbraken. De gedroogde long is zwart en stinkt walgelijk.
Gedroogde kophuid besteld, wordt kophuid met haar geleverd dat zodanig stinkt dat ik er met mijn vingers niet aan durf, laat staan mijn hondjes voer.

15 grudnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Goede service, foute bestelling geannuleerd volgende dag geld retour. Vriendelijk en goed te bereiken of via mail snelle reactie. Zeker de moeite waard om vaker te bestellen!

14 stycznia 2023

Geweldige garantieservice!

Een paar dagen nadat de garantieperiode van 2 jaar op onze waterblazer was verlopen, ging deze kapot. Na contact met Witjes konden we deze kosteloos opsturen ter reparatie. Na een week ontvingen we de waterblazer als nieuw retour, zonder enige kosten.
Dit is wat je nu echt SERVICE kunt noemen!
Dank hiervoor.

18 stycznia 2023

Bestelling puppyren

Van onze bestelde puppyren miste een paneel. Via mail werd snel en correct gereageerd. We hadden binnen enkele dagen het paneel binnen.
Erg vriendelijke, snelle en correcte service!

28 grudnia 2022

Aankoop puppy/honden ren

Een mail gestuurd tav de aankoop van een puppyren. Deze was in paar weken behoorlijk in prijs gestegen. Er werd super met mij meegedacht en een net voorstel gedaan. Super fijne en snelle reactie en service! Top!

26 grudnia 2022

Perfecte service!!

We hadden na 10 maanden onze mooie krappaal kappot. Ik kreeg na 1 mail de volgende dag nieuwe onderdelen gestuurd zodat hij nu weer perfect in orde is.

12 grudnia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej