Witjes Verzendhuis Recenzje 1597

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik had een vraag voordat ik mijn bestelling wilde plaatsen. Kreeg een aardige dame aan de lijn. Maandag 29 december bestelling geplaatst en woensdag 31 december geleverd. Prachtige solide bench die ni... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Besteld op maandag, maar pas een week later geleverd. Tracking en communicatie zijn slecht. Erg frustrerend, verwacht betere service. Er staat 1-2 dagen maar duurde dus 8 dagen. Werd pad verzonden naa... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik ben zeer teleurgesteld in Witjes Verzendhuis. Rond Dierendag maken ze mooie reclame, maar als je vervolgens iets bestelt voor je huisdier, blijft levering uit. Geen bericht dat het pakket verzonden... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Schneller Versand, doch leider kam die Ware nicht an. Mich hätten die bestellten Artikel am 30.8. erreichen sollen. Irgendetwas auf dem Transportweg oder bei der Auslieferung ging jedoch schief.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Witjes Verzendhuis uw groothandel in dierenbenodigdheden. 20-40% korting op winkelprijzen. Verzending in binnen en buitenland. Groot assortiment, snel en veilig bestellen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Hondenbuggy

Mijn probleem geweldig opgelost.
Bij de hondenbuggy van 1 1/2 jaar oud, was een onderdeel, waar het wiel in draait, afgebroken binnenin.
Na contact en opgestuurde foto's van het onderdeel, kreeg ik een telefoontje, dat er nog een onderdeel beschikbaar is.
Het wordt kosteloos naar mij opgestuurd.
Super opgelost.
Dank Witjes voor de goede service
Jeannette uit Den Haag

7 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Helaas bleek het hondenspeeltje van…

Helaas bleek het hondenspeeltje van Kong na 5 minuten spelen al kapot te zijn. Hierop via de e-mail contact gezocht om dit aan te geven. Heel snel een reactie hierop, en een dag later al telefonisch overleg om dit met elkaar op te lossen. Te woord gestaan door een uiterst vriendelijke medewerker. Met als resultaat een naar volle tevredenheid aangeboden oplossing. Top gedaan wanneer er een keer iets niet gaat zoals je hoopt dat het gaat.

5 października 2022

TOP service

Ging niet helemaal goed met betalen via creditcard, waardoor de bestelling er drie x instond.
Via mail gereageerd, want via telefoon werd ik er ook drie x uitgegooid. Snel reactie en oplossing gekregen. En ondanks dat de bestelling na 5 uur was betaald toch nog dezelfde dag verstuurd. Echt top service!

4 października 2022

Goede dienstverlening

Goede dienstverlening. Mijn vraag was niet helemaal duidelijk. Hiervoor ben ik teruggebeld. Ontbrekende onderdelen zijn direct opgestuurd. Uitstekende klantenservice

3 października 2022
Oceniono na 3 z 5

Klantenservice? Na enige moeite en tijd toch nog op stoom gekomen.

Op 05-08-2022 heb ik per mail een klacht gestuurd naar het info-mailadres van Witjes, over de slechte kwaliteit van de gedroogde runderlong.Ik kreeg omgaand hun reactie: "Bedankt voor uw bericht.
Vervelend om te horen dat de laatste bestellingen niet naar wens waren. Zelf zitten wij momenteel zonder voorraad waardoor wij bij een ander onze long halen.
Wij verwachten een nieuwe levering van onze eigen long in september weer te ontvangen. Het blijft echter een natuurlijk product. Met vriendelijke groet, Vince
Team Witjes Verzendhuis."

Ik reageerde op 05-08-2022 direct met de volgende mail: "Wat bedoelt u met: “waardoor wij de long bij en ander halen” ?? Hebt u mij andere dan de normaal te leveren long toegestuurd? En zo ja, kan daar kwaliteitsverschil door zijn opgetreden?
De uitspraak: “Het blijft een natuurlijk product”, wil niet zeggen dat daarom de geleverde kwaliteit bij de zending die ik ontvangen heb, dramatisch slechter moet zijn dan alle leveringen die ik in de afgelopen 8,5 jaar van diverse leveranciers ontvangen heb.
Ik hoop op een relevantere reactie van u!"

Op deze mail heb ik helaas geen reactie van Witjes meer gehad, een volgende bestelling zal niet meer bij Witjes zijn!

31.08.2022 Inmiddels heeft Ad van Witjes zeer correct gereageerd, het lijkt alsof er een keurige oplossing gaat komen, dan laat ik dat op deze review weten!
09.09.2022 Er is nog steeds geen voorstel of omruilactie van Witjes aangeboden voor de 9 zakken ongeopende runderlong die ik nog heb liggen en waarvan Witjes op de hoogte is... Ik hoopte op een keurige oplossing, maar die is er (nog steeds) niet.

10.09.2022 Ik word gebeld door Lars. Lars beloofd een retourlabel te sturen (heb ik keurig ontvangen) om de ongeopende zakken te retourneren, zodat Witjes me een nieuwe zending van (veel) betere kwaliteit kan sturen. Morgen, 13.09.2022 gaat de retourzending naar Witjes. Update volgt!

17.09.2022 Hoera! Lars heeft woord gehouden! Vandaag, 6 weken na het melden van de klacht, zijn 10 zakken long van veel betere kwaliteit (zie je aan de kleur, ruik je aan de geur!) kosteloos bezorgd. Ter verdediging van Witjes moet gezegd worden dat ze eerder die betere kwaliteit niet hadden kunnen leveren. Lars heeft nogmaals excuus telefonisch aangeboden en ter compensatie dus die tiende zak bijgevoegd. Nog lang geen 5 sterren waard, maar een verbetering van één naar drie.

29 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Pakket niet bezorgd, witjes doet niks

Pakket niet bezorgd, wel voor betaald. Moet DPD verklaren dat ik geen dief ben, daarna gaan ze pas de claim afhandelen. Witjes doet niks, niet restitueren, niet opnieuw zenden. Uiteindelijk weer in tankstation in het dorp bezorgd terwijl ik betaal voor bezorging huisadres! Na 5 weken heen en weer gesteggel nog steeds geld terug of pakket. Nooit meer Witjes! Wat een flapdrollen.

11 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Wat een bizar onprofessioneel bedrijf

Wat een bizar #@#$ bedrijf. Een trimtafel besteld. Akkoord gegaan met hun voorwaarden waarin staat dat vooraf verzendkosten bij beide partijen duidelijk zijn op punt van bestelling, 5 euro dus.
Volgend dag bericht dat verzending 100 euro gaat kosten omdat het een te zwaar pakket is. Dit was op de site nergens terug te vinden.
Na veel gebel dan maar met 50 akkoord gegaan omdat we de tafel ondertussen erg nodig hebben. Dit is na 1,5 week.
Zij gezegd dat ze zouden verzenden, blijkt na paar dagen nog niet gedaan omdat ik de extra 45 euro nog niet betaald heb?!! Klopt wilde pas doen bij levering na al dit gedoe.
Nu toch maar betaald, liggen we bericht dat het nog 6 dagen gaat duren voor het ontvangen word.

Verzendhuis.. laat me niet lachen. Tss

4 sierpnia 2022

bedrijf zonder service

we hadden een kussen besteld voor onze hond en dit bleek echt slechte kwaliteit te zijn. we hebben het kussen retour gestuurd, let op dit moet op eigen kosten wat nergens hoeft behalve bij hen. 9 euro om te versturen en 2 maanden later en behoorlijk wat mailtjes, telefoontjes en bevestiging van PostNL dat het was afgeleverd betalen ze gewoon niks terug omdat het pakket nooit zou zijn aangekomen. Ze wisten ons wel aan de telefoon te vertellen dat het kussen van slechte kwaliteit was dus waarom stuur je zoiets al op naar je trouwe klanten(we hebben er voor een paar duizend euro gekocht gehad). Waarschijnlijk in de hoop dat je het niet terug stuurt. Nou, voor ons NOOIT MEER Witjes verzendhuis. Mensen pas op, het zijn mensen zonder enige service!

1 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

3 Topfast papagaaien kooien gekocht.

3 Topfast papagaaien kooien gekocht.
Na 16 maanden roestvlekken in de lade.
Gebeld, stuur maar foto’s
Dat heb ik gedaan en kreeg toen te horen dat dat wel kon gebeuren, gewoon n blik hammerite kopen en eroverheen smeren.
Toen terug gemaild dat ik dat geen oplossing vond op zo n korte termijn.
Na een paar jaar ok, maar binnen anderhalf jaar??
Zeer ontevreden, raad het niemand aan en zal zelf ook niets meer kopen 🤢 🤬

2 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

Defect product ontvangen, bedrijf onbereikbaar

Helaas een bench lade DEFECT ontvangen, een hoek lag aan diggen en grote scheur. Tig keren geprobeerd te bellen, maar je krijgt niemand aan de lijn en er wordt (automatisch) opgehangen. Geen antwoord op de mail met foto's. Geen geld terug, geen nieuw product, maar zij hebben nu mooi ons geld.
Voor ons de eerste en laatste keer bij Witjes Verzendhuis!

14 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

Wat een slechte klantenservice en…

Wat een slechte klantenservice en slecht bedrijf. Als je contact met hun opneemt over een product word je van kastje naar de muur gestuurd. Een onveilig product, maar toe willen geven, nee hoor het is een veilig product. Bestel hier nooit een puppyren. Het is niet veilig voor als je weggaat. Waar is het dan voor bedoelt. Ik had speciaal een puppyren gekocht omdat mijn pup met geen mogelijkheid in de bench wilde, in de ren was geen probleem. Nu heeft mijn pup vastgezeten, maar volgens hun is het nog steeds een veeg product. Zeer slechte klantenservice, zeer slecht bedrijf.

14 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Had vetbedden gehad waar de antislilaag…

Had vetbedden gehad waar de antislilaag los raakt na het wassen
gemailt na witjes met foto kon ze terug sturen en heb gelijk nieuwe gehad plus 1 extra
Dank je wel witje voor de snelle oplossing en het vervangen
super tevreden

7 stycznia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej