Witjes Verzendhuis Recenzje 1597

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik had een vraag voordat ik mijn bestelling wilde plaatsen. Kreeg een aardige dame aan de lijn. Maandag 29 december bestelling geplaatst en woensdag 31 december geleverd. Prachtige solide bench die ni... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Besteld op maandag, maar pas een week later geleverd. Tracking en communicatie zijn slecht. Erg frustrerend, verwacht betere service. Er staat 1-2 dagen maar duurde dus 8 dagen. Werd pad verzonden naa... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik ben zeer teleurgesteld in Witjes Verzendhuis. Rond Dierendag maken ze mooie reclame, maar als je vervolgens iets bestelt voor je huisdier, blijft levering uit. Geen bericht dat het pakket verzonden... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Schneller Versand, doch leider kam die Ware nicht an. Mich hätten die bestellten Artikel am 30.8. erreichen sollen. Irgendetwas auf dem Transportweg oder bei der Auslieferung ging jedoch schief.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Witjes Verzendhuis uw groothandel in dierenbenodigdheden. 20-40% korting op winkelprijzen. Verzending in binnen en buitenland. Groot assortiment, snel en veilig bestellen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Slechte klantenservice

Ik heb een interactieve bal van kong bij witjesverzendhuis gekocht voor mijn jonge hond van 9 maanden , en na 10 minuten mee gespeeld te hebben (apporteren)
had ze stukjes van in haar bek.Ik heb dezelfde avond van levering een klacht ingediend maar kreeg als antwoord dat deze bal voor normale gebruik bedoelt is , uit coulance zou ik 10% korting op een volgende bestelling krijgen.😡🤔Ik vond de antwoord echt niet kunnen ik weet niet hoe een hond de bal terug moet brengen maar volgens mij met zijn bek en dan mag ik erwachten dat het met een hondenspeelgoed ook langer dan 10 minuten kan.Ik ga er geen aankopen meer doen en kan het dan ook zeker niet aanbevelen .
Claudia Poelsma

10 listopada 2018
Oceniono na 1 z 5

slechte nazorg, rits stuk van hondenbed Dreambay na 4x gebruik.

In februari een hondenbed van Dreambay aangeschaft. Voor het comfort maar ook voor de rits die het mogelijk maakt om de kussens te verwijderen en de hoes te wassen. Na 7 maanden is de rits helaas stuk gegaan.(ik had de hoes 3 a 4 keer gewassen)

In de veronderstelling dat dit garantie was heb het ik Witjes verzendhuis een email gestuurd. Ze reageerde snel en vriendelijk. Echter er werd mij verteld dat op ritsen de wettelijke garantie 6 maanden is. Misschien dat ik bij een naai atelier een nieuwe rits op eigen kosten erin kon laten zetten of met wat korting een nieuw bed aan kon schaffen bij dit bedrijf.

Ik snap de garantie op ritsen als je een rits elke dag gebruikt, niet na 4x gebruik!! Enige coulance had wel van toepassing geweest denk ik bij dit product.

Conclusie: levering en communicatie prima maar nazorg en klantenbinding een dikke min!

Had ik de andere reviews eerder gelezen is dit iets wat niet vreemd is voor dit bedrijf.

21 października 2018

Super service

Super service. Van onze nylon bench (grootste maat) koppelstuk om 2 buizen te verbinden stuk gegaan. Toen ik belde om na te gaan of diameter van de buizen van kleinste bench hetzelfde waren (die aanschaffen en koppelstuk overzetten naar onze grote bench is goedkoopste oplossing) gingen ze eerst na of ze niet zelf nog ergens een retour bench hadden liggen, dan kon ik daar het koppelstuk van krijgen. Toen ze die niet hadden, hebben ze de kleinste bench opgestuurd en hebben ze de verzendkosten op zich genomen. Oplossing gericht en prettige communicatie via telefoon en mail.

18 października 2018

Klacht vetbedden

We hebben bij Witjes Verzendhuis een tijdje geleden nieuwe vetbedden gekocht (mei) die nu pas gebruikt worden. Altijd een goede kwaliteit vetbedden gehad van hun. Nu hebben we een partij vetbedden van zeer slechte kwaliteit. Ze zijn erg stug (moeilijk in de wasmachine te krijgen 150x100) en de antislip valt er gewoon vanaf als ze uit de wasmachine komen. De pups liggen nat al na een uur, bij het optillen loop de urine er gewoon vanaf, ze nemen geen vocht op. ik heb een klacht bij witjes ingediend over de vetbedden, nu mag ik nieuwe vetbedden bestellen voor de halve prijs. Ik vind dit echt niet kunnen.
Daarbij was volgens hun de declaratie termijn verlopen. Dus je moet bij witjes blijkbaar bestellen en meteen gebruiken.
Ik heb al jaren bij witjes verzendhuis mijn benodigdheden gekocht, maar ik ga nu toch echt op zoek naar nieuwe leverancier.
Volgens witjes hadden ze dit nog nooit meegemaakt, en zij konden er niets aan doen dat de pups niet droog lagen. Ik heb het bericht op facebook geplaatst, het blijkt dat er wel degelijk meerderde klanten tegen deze problemen met de vetbedden hebben gehad. Hoezo dit hebben we nog nooit gehoord??????

15 października 2018
Oceniono na 4 z 5

Omdat er aanvankelijk iets mis was gegaan met het geleverde product krijgen ze vier in plaats van vijf sterren van mij. Wel vier welverdiende sterren want dit probleem werd via de klantenservice meteen netjes en adequaat opgelost door de zending daags erna om te ruilen.

Keurige service dus en ik zal in de toekomst zeker vaker aankopen doen op deze webshop.

17 września 2018

Geweldig

Volgens afspraak de dag erna geleverd. Geweldige service. En de hondenbuggy werkt ook perfect. Bedrijf echt een aanrader.

12 września 2018
Oceniono na 5 z 5

Super goede en snelle service

Super goede en snelle service. Omdat ik het artikel echt heel hard nodig had belde ik even. Gelijk werd geregeld dat ik het de volgende dag had!
De klantenservice is vriendelijk, denkt mee.

Goedkoop en toch goede kwaliteit. Zeker aan te raden.

Claudia

27 lipca 2018

Zeer tevreden

Goede kwaliteit producten tegen een aantrekkelijke prijs. Super snelle levering en netjes verpakt. Telefonisch contact is erg fijn en mijn probleem werd snel en naar wens opgelost. Heel fijn dat het tegenwoordig ook nog zo kan, een tevreden klant erbij voor jullie!

19 czerwca 2018

Snelle Service!

Ik had 'savonds om 21 uur besteld, maar had de Bench 2 dagen later nodig, 1 telefoontje en hij werd toch dezelfde dag verstuurd, TOP:)

17 maja 2018

Goede en snelle levering

We wilden een stretcher voor onze hond en dat is bij dit bedrijf prima gelukt!. Het pakket werd snel geleverd conform de aanduiding op de website en was ook nog eens keurig verzorgd! Over de levering werden we netjes op de hoogte gehouden.
Super!

16 maja 2018

Top bedrijf

Ik heb voor mijn hondje een hondenbuggy besteld. Van tevoren even informatie opgevraagd via de mail. Paar dagen later de bestelling geplaatst. Een dag later al in huis. Wat een fijne organisatie. Snelle reactie via de mail.

15 maja 2018

Fantastische service

Fantastische service.
Mail gestuurd van onderdeel dat niet goed gelast was enige beetje uit de haak.
5min later al antwoord gehad.
Foto's doorgestuurd en half uur later melding gekregen dat ik nieuw onderdeel krijg.
Zonder discussie. Zonder maar....
Ik ben een gelukkige klant!
Grt jessica

9 maja 2018
Oceniono na 5 z 5

Super Service (met een hoofdletter S)

Onlangs een bestelling gedaan voor mijn eerste nestje.
O.a. ook een warmtelamp.
Deze tijdens de geboorte kunnen gebruiken. s'Middags uitgezet omdat het 28 graden was en s'avonds bleek deze defect te zijn.
Ik heb gemaild naar Witjes Verzendhuis en krijg zonder problemen een nieuwe warmtepeer opgestuurd.
Dat noem ik nog eens service! Waarom die stuk is gegaan dat weet ik niet, Witjes Verzendhuis ook niet, maar ik kan nu mijn puppy's warm houden!
Ik ben super tevreden over deze service en zoals Tros Rader zegt; Witjes Verzendhuis geef ik een WARME DOUCHE!

26 kwietnia 2018
Oceniono na 5 z 5

wij zijn over de aankoop en de service…wij zijn over de aankoop en de service van witjes Verzendhuis uitstekend te spreken als je een probleem hebt mail het dan naar hun en dan krijg je de zelfde dag

wij zijn over de aankoop en de service van witjes Verzendhuis uitstekend te spreken als je een probleem hebt mail het dan naar hun en dan krijg je de zelfde dag nog reactie en als het moet versturen ze het ook die dag zodat het dan de volgende dag weer bij je in huis is , en je word vriendelijk te woord gestaan ik raad iedereen hun aan
MVG Fam Kroese

25 kwietnia 2018

Super goede service

Super goede service! Hele snelle levering!
Wij zijn heel tevreden met de zwarte bench en het 'leatherlook' benchkussen!

20 kwietnia 2018

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej