Volkswagen København - en del af Semler Mobility Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Dårlig service, svarer tilbage på telefon om aftenen kl 21 efter lang kø. Havde booket en tid til bil fiks 4 måneder i forvejen og så har de ikke de ting på lager som de skal bruge til at fikse min bi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har i årenes løb købt adskillige nye biler, og hver gang undret mig over det manglende engagement fra sælgernes side. Denne gang har været en undtagelse, hvor jeg ved køb af min nye T-ROC blev... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Fuldkommen latterlig "service". Opkræver betaling udover det aftalte, svarer ikke på mails og ringer ikke tilbage trods lovning herom. Foreslår pr. telefon at man jo evt. kan komme forbi, i stedet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super professionel behandling og service. Det har været en fornøjelse at købe ny bil hos Anders Birk, Volkswagen København. Vi er gennem hele processen blevet behandlet med imødekommenhed og har ny... Zobacz więcej

1. Salon samochodowy

Napisane przez firmę

Hos Volkswagen København er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Du bliver mødt med et smil, humor, personlig kontakt. Vores personale uddannes løbende så vi lever op til de højeste krav i branchen. HUSK at alle er velkomne hos os :)

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

370 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

bedre fås det ikke

Jeg/vi blev betjent af Tobias- og held for os - sjældent har jeg mødt en så dygtig bilsælger, ( jeg har haft mange biler) trods han unge alder - imødekommende, lyttende, og yderst kompetent i rådgivningen.
Planen holdt 100%

Pas godt på ham VW

Id3 tror jeg, bliver en ny æra for VW, og der er meget jeg/vi skal lære, og vi glæder mig.

Et stort Tillykke til Volkswagen København

7 stycznia 2021

Hej Oraklet,

Tusind tak for din super flotte anmeldelse af Tobias Hydeskov & Volkswagen København. Det lyder helt klart som Tobias i alt det du beskriver. Vi er også SUPER glade for at have ham hos os, så vi skal nok passe på ham :)

Endnu engang stort tillykke med jeres nye Volkswagen.

Rigtig god aften og på glædeligt gensyn.

Oceniono na 4 z 5

Fint sted

Meget fint sted

24 grudnia 2020

Hej Marianne,

Mange tak for din anmeldelse :)

Rigtig god dag.

Oceniono na 5 z 5

I forbindelse med besøg på værksted hos Vw

I forbindelse med nyanskaffelse af en polo skulle den forbi værkstedet hos Vw København.
Ved denne lejlighed fik jeg en uovertruffen og nærværende service af Amanda Bonde. På et niveau som jeg ikke har oplevet tidligere på trods af jeg har været jævnlig gæst hos andre autoriserede Vw værksteder i Nordsjælland.
I har derfor fået en ny trofast kunde hos Vw København 🌞
Mikkel

19 grudnia 2020

Hej Mikkel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Amanda & Volkswagen København. Dejlig historie :)

Rigtig godt nytår og på glædeligt gensyn.

Kæmpe fornøjelse!!

Vi har netop hentet 2 biler hos Volkswagen København. Sjældent har vi fået så god behandling i forbindelse med et køb. Sælgerne formåede virkelig at gøre det til en fantastisk oplevelse.

Volkswagen København skal have den bedst mulige anbefaling. Det er uden tvivl der, vi også skal have vores næste bil.

Andreas & Rikke

15 grudnia 2020

Hej Andreas & Rikke,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse, den betyder ALT for os. Tak fordi vi måtte få æren af at levere hele 2 biler til jer på samme dag :)

Vi håber i bliver super glade for bilerne. Endnu engang stort tillykke med dem.

Rigtig god dag og på glædeligt gensyn.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har netop købt en Vw Polo hos…

Jeg har netop købt en Vw Polo hos Volkswagen København

Det har været en stor fornøjelse, at få råd og vejledning
af Christian Andersen ved køb af bil.
Christian har med sjælden omhu og professionel rådgivning, guidet mig igennem processen med hjælp til valg af bil, samt køb.
Jeg er umådelig tilfreds med oplevelsen, Christian er en yderst serviceminded person, som jeg med glæde vil anbefale.
Tina Kastrup

13 grudnia 2020

Hej Tina,

Tusind tak for en flot anmeldelse, vi bliver så glade. Det lyder forresten lige præcis som Christian det du beskriver :)

Stort tillykke endnu en gang med din nye Volkswagen Polo.

Super hurtig service

Super hurtig service, endda færdig før tid. De varmeste anbefalinger fra en yderst tilfreds kunde.

6 grudnia 2020

Hej Maja,

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på :)

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft en fantastisk god oplevelse

Vi har haft en fantastisk god oplevelse i forbindelse med køb af ny T-cross. Vi fik sådan en god behandling og service, da vi første gang kom i butikken med overvejelse om køb. Dialogen var virkelig god. Jeg hentede den nye bil i går og igen var det en virkelig god oplevelse. Et kæmpe stort tak til Nicolai Lindegaard for dit engagement og imødekommenhed. Det gør glæden ved køb af en ny bil endnu større. Vi kan virkelig anbefale VW København.

1 grudnia 2020

Hej Dorte,

Mange gange tak for en super flot anmeldelse, hvor bliver jeg glad :) Kæmpe ros til Nicolai når jeg ser ham..

Stort tillykke endnu engang med jeres nye T-Cross og rigtig god weekend..

Stor tak til Nicolai Lindegaard

Stor tak til Nicolai Lindegaard, der på alle måder gjorde mit nye bilkøb let, hurtigt og smidigt. Som i en Disneyfilm sørgede Nicolai for, at jeg kom trygt igennem processen ... ind kom jeg i min 18 år gamle spand og ud kørte jeg i min nye T-cross. Jeg ELSKER den bil!
Nicolai you’re the man!😁

24 listopada 2020

Hej Helen,

Tak for en mega fed anmeldelse. Når jeg ser Nicolai får han en KÆMPE high five for hans arbejde :)

Stort tillykke endnu engang med din nye sprit nye T-Cross, dejlig bil.

Rigtig god dag og på glædeligt gensyn

KØB DIN VW HER!

Har i langtid gået og kigget efter ny (brugt) bil til at erstatte vores gamle Fiat!

Jeg faldt over en VW Golf som opfyldte mine krav iht km, udstyr osv!

tog kontakt til VW og kom i snak med Andreas Vidø! Manden er seriøst genial! Low key, let at snakke med, forklarer alt så det er til at forstå, og gennemført handel! FIk sågar en gratis P-Skive med, efter klargøringen havde gjort bilen så pæn at den så ud som NY!

JEG ER SÅ TILFREDS MED MIN HANDEL!!!!

20 listopada 2020

Hej Simon,

Tak for en fantastisk anmeldelse, bliver helt glad af at læse den. Der ryger kæmpe ros Andreas' vej :)

Stort tillykke nok engang med din nye Volkswagen.

Rigtig god aften og på gensyn.

Oceniono na 5 z 5

Vi købte for lidt over en måned siden…

Vi købte for lidt over en måned siden en bil af Andreas Vidø ved Volkswagen København. Det var en meget positiv oplevelse og han gav os det lille skub der skulle til 👍🏼 Vi vil helt sikkert anbefale Volkswagen København til andre der drømmer om en ny bil og god service!

19 listopada 2020

Hej Morten,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse af Andreas Vidø & Volkswagen København. Den sætter vi stor pris på.

Stort tillykke endnu engang med jeres nye Volkswagen :)

Rigtig god aften og på gensyn.

Extremely good service

Extremely good service. Very professional, friendly and willing to make an extra effort for the customer.

7 listopada 2020

Hi German,

Thank you very much for your 5 star review, that means alot to us :)

We try everyday to give a little more than expected. I love when that is noticed.

Have a nice day.

Best regards
Sales Manager

Fantastisk service!!!

Fantastisk service!!!! Jeg var egentlig på vej på en længere (dejlig) gåtur 11km til VW Gladsaxe for at hente min bil efter reparation, men kommer tilfældigt forbi VW KBH på halvvejen. Jeg spørger her spontant om det er muligt at oplade min telefon lidt, men da de hører, hvor jeg er på vej hen, insisterer de på at give mig et lift i bil hele vejen ud til Gladsaxe VW, giver kaffe på vejen og sørger for opladning af min telefon. Det kalder jeg god behandling af kunder :-)

20 października 2020

Hej Birgitte,

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores kunde service i København.
Vi går gerne en ekstra meter for kunderne og vi mener det faktisk.
Håber vi kan give kaffen i fremtiden, når du får udført service på din bil.

På gensyn om det er til en kop kaffe eller opladning af mobilen er du altid velkommen.

Oceniono na 5 z 5

Volkswagen københavn jeg kommer igen

Hos volkswagen københavn blev jeg tilbudt at få service cam.en video af min bil neden under. Og her oplever jeg at Mekanikeren der havde fat i min bil var super professionel og fantastisk til at forklare tingene uden at det blev alt for teknisk. Og den indskriver der modtog min bil og udleverede den til mig var meget rar , jeg fik forklaret regningen så der ingen tvivl var om Hva jeg havde fået lavet på min bil.
Jeg vil klart anbefale andre der kører til originalt værksted at tage til volkswagen København

10 października 2020

Hej Martin,
Mange tak for din flotte anmeldelse af vores værksted, Volkswagen København.
Vi er glade for at du synes om vores tiltag med Service cam af din bil.
På gensyn.

Oceniono na 5 z 5

Har for en uge siden hentet en lækker…

Har for en uge siden hentet en lækker bil! Super service hele vejen igennem af Andreas Vidø! Professionel til fingerspidserne, svarede og forklarede alt hvad der kunne tænkes at blive spurgt! 👌🏼

9 października 2020

Hej Troels,
Mange tak for din flotte anmeldelse af Andreas Vidø.
Stort tillykke med din nye Volkswagen Polo.

God efterårsferie, hvis du er så heldig og have det :-)

Suveræn service

Hentede i går min nye Polo hos Volkswagen København. Har fået suveræn service af Andreas Vidø igennem hele forløbet. Han har sikret, at der var styr på det hele og endda holdt mig kørende i den mellemliggende periode (fra jeg afleverede min tidligere VW til jeg fik den nye). Det har været en fornøjelse, og jeg kan varmt anbefale at handle hos Andreas og VW København.

1 października 2020

Hej Olivia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Andreas Vidø, jeg bliver så glad hver gang tingene lykkedes.

Endnu engang stort tillykke med din nye Volkswagen Polo.

Rigtig god dag samt weekend :)

God service!

Har i dag hentet min VW Up købt hos jer, med god service hele vejen fra Andreas Vidø. Servicen har været i top fra start til slut og ikke en finger at sætte på noget. Stort tak for den gode betjening herfra.

30 września 2020

Hej Nadia,

Mange gange tak for din flotte anmeldelse af Andreas Vidø & Volkswagen København. Jeg skal sørge for at rose Andreas når jeg ser ham :)

Stort tillykke nok engang med din nye Volkswagen up!.. Rigtig god weekend når du kommer så langt.

Har netop købt en dejlig VW T Cross

Har netop købt en dejlig VW T Cross. Blev superflot betjent af Christian Andersen, på Banevingen, 2200 Nørrebro. Behagelig og informativ fyr. 👍
Henrik Bengtsson

30 września 2020

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse af Christian Andersen & Volkswagen København. Christian får en high five når jeg ser ham :)

Stort tillykke endnu engang og hav en rigtig god weekend.

Virkelig god behandling

Virkelig god og professional behandling fra Christian Andersen i forbindelse med handel af T-Roc. Rar og altid hjælpsom. Kan kun anbefales til andre at handle bil her

25 września 2020

Hej John,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Christian Andersen & Volkswagen København. Rar og hjælpsom lyder helt sikkert som Christian :)

Stort tillykke endnu engang med jeres nye T-Roc, håber i bliver super glade for den.

Rigtig god dag og på glædeligt gensyn.

Rigtig god service!

Det var sådan en dejlig oplevelse at købe bil hos Volkswagen København.
Jeg blev betjent af Christian Andersen, som var rigtig sød og imødekommende og fandt den helt rigtig model til mig. Endte med at købe en dejlig hvid Passat fra 2016. Er så glad for den og hele processen. Tak for god service! :)

24 września 2020

Hej Heidrun,

Mange gange tak for din flotte anmeldelse af Christian Andersen & Volkswagen København. Christian får kæmpe ros for hans arbejde når jeg ser ham :)

Det er os der takker for at vi måtte få fornøjelsen af at levere din nye bil til dig. Endnu engang stort tillykke med din nye Passat.

Rigtig god weekend og på gensyn.

Kan kun anbefale VW København

Jeg har netop købt en Passat Variant hos VW København, og det var hele vejen igennem en rigtig god oplevelse med Christian A. ved roret.
Fra forløbets start blev jeg sat i forbindelse med Enterprise Rent-a-Car, så jeg kunne mini-lease en bil, indtil vi fik besluttet os hvilken bil, vi gerne ville købe.
Da vi fik lagt os fast på model, fik vi gode råd og vejledning, og kommunikationen var helt i top både på telefon og mail.

24 września 2020

Hej Rune,

Tusind tak for en rigtig flot anmeldelse af Christian Andersen & Volkswagen København. Jeg bliver så glad når der bliver fundet løsninger så vi kan få det hele i mål sammen :)

Stort tillykke nok engang med din nye Volkswagen Passat.

Martin B. Jørgensen

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej