Volkswagen København - en del af Semler Mobility Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Dårlig service, svarer tilbage på telefon om aftenen kl 21 efter lang kø. Havde booket en tid til bil fiks 4 måneder i forvejen og så har de ikke de ting på lager som de skal bruge til at fikse min bi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har i årenes løb købt adskillige nye biler, og hver gang undret mig over det manglende engagement fra sælgernes side. Denne gang har været en undtagelse, hvor jeg ved køb af min nye T-ROC blev... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Fuldkommen latterlig "service". Opkræver betaling udover det aftalte, svarer ikke på mails og ringer ikke tilbage trods lovning herom. Foreslår pr. telefon at man jo evt. kan komme forbi, i stedet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super professionel behandling og service. Det har været en fornøjelse at købe ny bil hos Anders Birk, Volkswagen København. Vi er gennem hele processen blevet behandlet med imødekommenhed og har ny... Zobacz więcej

1. Salon samochodowy

Napisane przez firmę

Hos Volkswagen København er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Du bliver mødt med et smil, humor, personlig kontakt. Vores personale uddannes løbende så vi lever op til de højeste krav i branchen. HUSK at alle er velkomne hos os :)

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

370 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

SUPER OPLEVELSE

Hvis jeg kunne give Christian Andersen og hans service 6 stjerner, så gjorde jeg det.
Det har været en fantastisk oplevelse fra han løftede røret til jeg fik nøglerne i hånden!

14 kwietnia 2021

Hej Ida,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Christian Andersen & Volkswagen København. Hvor bliver vi stolte over dine ord, wauw :)

Stort tillykke endnu engang med din nye Volkswagen.

Rigtig god weekend og på glædeligt gensyn.

Kanon oplevelse hos VW København

Vi har netop købt familiens nr. 2 bil og vi har valgt en ID.3. Vor kontakt hos VW Kbh. var Anders Birk, som på en elegant måde fra start til slut, har været fabelagtig. Alle spørgsmål blev tålmodigt besvaret på en positiv måde. Vi kan på det kraftigste anbefale VW Kbh. og Anders Birk. Vi er så glade for den nye elbil. Tak til Anders Birk.

8 kwietnia 2021

Hej Martin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Anders Birk & Volkswagen København. Dejligt når alt lykkedes :)

Stort tillykke med jeres flotte nye ID.3.

Spørg efter Tobias!

Vi skulle skifte vores mindre bil ud med en VW T-Roc, men alle VW sælgere var optaget da vi ankom. Men intet problem for Tobias Hydeskov som egentlig var sælger på Skoda.
Han tog os med hele vejen fra start til slut, og viste kolossal diversitet og omstillingsparathed. Det endte med en rigtig nem overgang og handel, hvor vi både følte at vores ønsker blev hørt, samt han altid kunne svare på, hvorfor nogen ting var mulige samt nogle ikke var. Alt dette uden at føle han trådte vande for at udnytte os som “intetanende købere”.

Vi var vilde med Tobias’ nærvær samt hans evne til ikke, at forsøge at oversælge sit produkt. Derfor kan vi varmt anbefale Tobias til fremtidige købere

Patricia og Jonas

6 kwietnia 2021

Hej Patricia & Jonas,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse af Tobias G. Hydeskov og Volkswagen København. Vi gør meget ud af at kunne flere mærker i huset, for derved at kunne yde en bedre og bredere rådgivning. Fantastisk når det også bliver opfattet af vores kunder :)

Stort tillykke endnu engang med jeres flotte nye T-Roc.

Super service!

Har netop købt en VW Polo, og jeg kan på det varmeste anbefale at handle bil her - især hvis man bliver betjent af Anders Birk! Jeg har haft den bedste oplevelse i forbindelse med købet, og Anders er super rar og dygtig og kompetent i sin vejledning - og tålmodig med alle mine spørgsmål :-) Kun ros herfra!

31 marca 2021

Hej Malene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Anders Birk & Volkswagen København. Vores kunders oplevelse betyder alt for os, dejligt når tingene lykkedes :)

Stort tillykke endnu engang med din nye Polo.

Oceniono na 5 z 5

God stil, god service, god oplevelse…

Hermed en uforbeholden stor tak til Amanda Bonde ved Volkswagen København for ikke mindre end at bidrage stort til at gøre service af vores bil og min dag værdigt til en gentagelse. Og nej, jeg er ikke en robot eller en agent.

18 marca 2021

Hej Thomas,

Mange tak for din flotte anmeldelse af Amanda Bonde og vores værksted. Vores kunders oplevelse betyder alt for os.

Håber du får en dejlig weekend :)

Oceniono na 5 z 5

Tryghed, tillid, og langvarige relationer

Denne anmeldelse er dedikeret til salgsrådgiveren Nicolai Lindegaard hos Volkswagen København, og det betyder at anmeldelsen ikke omfatter de erfaringer vi ikke har gjort os endnu med resten af Volkswagen København. Forhåbentlig kommer vi til at opleve et lige så positivt forløb og samarbejde med resten af organisationen fremadrettet.

Da jeg, i går aftes, trillede en tur langs vandet i vores nyindkøbte bil, spurgte jeg gemalinden ved siden af, hvorfor det var at vi havde haft så god en oplevelse med Nicolai. Hun funderede kort under sin krøllede manke og sagde så: "Det er måden han møder folk på. Han er lyttende. Han taler ind i de ting vi siger. Han deler ud af sine erfaringer, og han er ærlig. Men de to vigtigste egenskaber er at han aldrig får en til at føle at man har stillet et spørgsmål for meget, og at han hjælper med at give os ro i maven".

Ro i maven. Hvorfor er det så, så vigtigt. Det er sgu vigtigt når man ikke har været en del af privatbilismen i et årti, og pludselig bevæger sig ind i en verden hvor biløkonomien bliver en stor del af ens budget. Det er vigtigt fordi de ubekendte faktorer skaber usikkerhed og dermed frastøder mere end det tiltrækker. Og så er det bare rigtigt rart at have den følelse af at alle parter har lavet en god aftale. Det er vores fortjeneste og det er Nicolais fortjeneste.

Så til dig Nicolai, tusind tak for al din ildhu, og vi håber at vi må bruge dig som kontaktperson fremadrettet når vi skal købe en service eller et produkt hos Volkswagen København. Den relation er skabt gennem dig. Du har slået sælgere og salgschefer fra Via Biler, Krogsgaard-Jensen og Andersen og Martini af pinden med din væremåde, og selvom salget af denne ene bil kun giver en enkelt opmærksomhed på de salgstal alle sælgere konstant måles på, så har Volkswagen København sikret sig at vi til enhver tid først vil henvende os til dem når vi skal købe en service eller et produkt. Det kan I ikke læse på Jeres umiddelbare salgstal, men jeg håber I bliver krediteret for det, for det kan Semler Gruppen mærke på deres årlige bundlinje. Igen, og igen og igen.

11 marca 2021

Hej Jesper,

Jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte eller slutte, så tror bare jeg vil gøre det kort. Wauw for en flot anmeldelse. Jeg bliver MEGA stolt af Nicolais indsats og endnu mere glad for at læse om jeres oplevelse. Hvis man måtte give en kæmpe krammere i denne tid, så havde Nicolai fået det :)

Stort tillykke endnu engang med jeres nye Volkswagen.

Rigtig god weekend og på glædelig gensyn.

Pitstop dæktryk

Tak til personalet indskrivning/værksted via VW appen for hurtig tjek af bilen og som sædvanligt Amanda Bonde som tog sig tid til behandle mine tekniske spørgsmål. Super service!

25 lutego 2021

Hej Andreas,

Mange tak for den flotte anmeldelse af Amanda Bonde & Volkswagen København, den sætter vi stor pris på :)

Oceniono na 5 z 5

Service langt over det forventede

Havde bilen til service og havde benyttet mig af VW prismatch uden sure miner af nogen art fra deres side. Havde bedt om klargøring til MinVW da jeg checkede bilen ind på nettet om morgenen, men det var blevet overset. Straks tilbød de af fikse det mens jeg ventede, og udover en uforbeholden undskyldning som sådan set havde været rigeligt, stak de mig en flaske rødvin som kompensation for ventetiden - det var slet ikke forventet fra min side.
Benjamin ringede senere for at kontrollere at link til installation af appen var kommet rigtigt frem - også langt over forventet.
Her kommer jeg gerne igen - også når bilen engang skal byttes ud med en yngre model

24 lutego 2021

Hej Jørgen,

Tusind tak for en flot anmeldelse som vi sætter stor pris på. Fejl sker, også hos os. Fedt du bedømmer os på hvordan vi har løst det. Dejligt når tingene ender godt :)

Fornøjelse!

Det har under hele forløbet, været en fornøjelse, at handle med Tobias Hydeskov fra VW Kbh. Kæmpe anbefaling herfra! Mon ikke vi også kigger den vej, næste gang vi skal have ny bil

19 lutego 2021

Hej Steven,

Hvor bliver jeg glad når jeg læser din anmeldelse :) Mange gange tak skal der lyde fra Volkswagen København og Tobias.

Stort tillykke endnu engang med jeres nye Volkswagen.

Rigtig god aften og på glædeligt gensyn.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og super kompetent…

Fantastisk service og super kompetent salgsarbejde. Hvis det er VW man skal have så tag fat i Andreas Vidø !

12 lutego 2021

Hej "Consumer",

Mange tak for de flotte ord, dem sætter vi stor pris på. Andreas gør et super stykke arbejde, dejligt når det bliver bemærket :)

Stort tillykke med den nye Volkswagen endnu engang.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse!
Fantastisk service!
Fantastisk bil!

12 lutego 2021

Hej William,

Fantastisk anmeldelse! :)

Stort tillykke med din nye Volkswagen og på glædeligt gensyn.

Rigtig god weekend.

Køb af T-ROC

Denne gang har været en undtagelse, hvor jeg ved køb af min nye T-ROC blev betjent af Christian Andersen. Hele vejen igennem var han meget opfølgende, og ved afleveringen fik jeg en særdeles grundig instruktion i bilens betjening. Fem stjerner til Volkswagen i København.

Erling CHRISTENSEN

11 lutego 2021

Hej Erling,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Christian Andersen & Volkswagen København. Dine ord betyder utrolig meget for os alle sammen, da vi rigtig gerne vil væk fra den "gængse" opfattelse af en bilsælger :) Dejligt når det hele lykkedes.

Stort tillykke endnu engang med din nye T-Roc.

Rigtig god weekend og på glædeligt gensyn.

God og effektiv service

Jeg fik den hjælp, jeg havde brug for i forbindelse med leasing af min bil. Jeg blev guidet godt igennem processen, som jeg ellers er uvant med, og jeg fik den fineste service af Andreas, som hjalp mig med at få lige den bil, jeg skulle bruge. Det var en hurtig og effektiv proces.

3 lutego 2021

Hej Kristine,

Hvor lyder det bare dejligt :) Tusind tak for din flotte anmeldelse af Andreas Vidø & Volkswagen København.

Sort tillykke med din nye Volkswagen endnu en gang.

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem en god service vi takker…

Helt igennem en god service vi takker Tobias gottorp Hydeskov mange gange for en god behandling

Hilsen maiken og rene

1 lutego 2021

Hej Maiken & Rene,

Stort tak for den flotte anmeldelse af Tobias G. Hydeskov & Volkswagen København. Hvor er jeg glad for at alt er forløbet som det skulle :)

Stort tillykke med jeres nye Volkswagen.

Rigtig god dag & på gensyn.

Oceniono na 5 z 5

Hos Christian fik man god service og en stækt dedikeret indsats til at finde den rigtige bil til en. Jeg var på udkig efter en polo med specifikke krav og det lykkedes ham at skaffe en bil til mig på en måneds tid som levede op til alle mine forventninger. Man føler sig i gode hænder og godt behandlet. Stort tak til Christian!

1 lutego 2021

Hej Daniel,

Tak for den super flotte anmeldelse af Christian Andersen & Volkswagen København. Dejligt når alt går op i en højere enhed.

Stort tillykke endnu engang med din nye Polo :)

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk og sublim service fra…

Fantastisk og sublim service fra Christian helt fra første kontant!

Jeg kan kun anbefale Christian fra Volkswagen Nørrebro og skal klart handle den næste bil igennem ham også 💪🏻

24 stycznia 2021

Hej Kristopher,

Rigtig mange tak for din flotte anmeldelse af Christian Andersen & Volkswagen København. Vores kunders oplevelse betyder alt for os :)

Stort tillykke endnu engang med din nye Volkswagen.

Dygtig og hurtig!

Vi havde en utrolig professionel handel, Tobias var hurtig og effektiv og vi fik en virkelig god behandling.

19 stycznia 2021

Hej Stephanie,

Hvor bliver jeg glad for at læse din anmeldelse, mange tak :) Tobias får stor ros når jeg ser ham.

Stort tillykke nok engang med jeres nye Volkswagen.

Snarrådige Amanda.

Stor ros til jeres Amanda.
Jeg har aftalt et batteriskift til min nøgle og har en fjederklap til det lille handskerum foran DSG´gearet der har sat sig fast fordi en opladerledning har sat sig i klemme. Da jeg ankommer skifter Amanda straks batteriet og finder resolut en brødkniv (!) for at se om en lang smal genstand kan løse problemet der ellers vil udløse en aftale med værkstedet, så problemet kan løses uden skader.
Brødkniven viser sig at være overflødig (selv om det var godt fundet på) idet Amanda giver den genstridige klap et lynhurtigt puf hvorefter klappen, trods mange tidligere forgæves forsøg af undertegnede, springer op og efter ialt ca. 5 minutter kan jeg køre videre.
Endnu engang tak for hurtig service lige når den behøvedes.

16 stycznia 2021

Hej Jens,

Mange tak for din flotte anmeldelse af dit værkstedsbesøg hos Amanda Bonde. Nogle gange skal der bare et par friske øjne på opgaven :) Dejligt at udfordringerne blev løst.

Perfekt

Det bedste samarbejde og service nogensinde! Er så glad for mit køb!

15 stycznia 2021

Hej Beyza.

Tusind gange tak for din flotte anmeldelse, jeg bliver så glad og stolt :)

Endnu engang stort tillykke med din nye Volkswagen.

Oceniono na 5 z 5

Føler mig specielt meget fint og…

Føler mig specielt meget fint og forstående behandlet af Amanda Bonde

14 stycznia 2021

Hej Lone,

Mange gange tak for din flotte anmeldelse af Amanda Bonde og dit besøg på vores værksted.

Rigtig god dag og på glædeligt gensyn :)

Martin Bäcklund Schumacher

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej