Reakcja na opinię
Jeg er overrasket over den ekstraordinære service og personlighed, som jeg oplevede ved at besøge dem. I mit virke som håndværker, så har jeg igennem anden forhandler købt en Volkswagen, hvortil g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Stor ros til Kasper Skovgaard! Vi havde i en længere periode været på udkig efter ny bil, og i den forbindelse overvejet om vi skulle skifte den ene dieselbil ud med elbil. Efter lang tids kiggeri... Zobacz więcej
Volkswagen Valby er autoriseret Volkswagen forhandler- og servicepartner. Vi sælger og servicere Volkswagen til en lang række kunder i København. Vi er 19 engagerede medarbejdere, som hver dag yder vores bedste indsats for, at vores kunder skal være yderst tilfredse - vi ved godt hvad god kundeservice betyder og vi vil gøre alt for at du også oplever dette.
Spontinisvej 5, 2450, Valby, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Vi har købt en bil hos VW. Super god service og meget venlig personale.

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Købte i 2022 en ID3 i Valby og har efterfølgende, samme sted, fået servicetjek og løbende udskiftning til henholdsvis sommer- og vinterdæk - alt med den bedste service indtil i år.
I maj 2026 skal jeg have sommerdæk på igen og tiden er bestilt flere måneder i forvejen. Da bilen er afleveret går jeg en tur i nærområdet. Der går tre kvarter før nogen ringer til mig og siger, at mine sommerdæk ikke er kommet fra dækhotellet. En spildt arbejdsdag og må derfor bruge endnu en arbejdsdag ugen efter for at få skiftet dæk. Beklageligt, men det er hvad der kan ske, tænker jeg!
I onsdags afleverer jeg så bilen, da den skal have et servicetjek og software skal opdateres. Torsdag morgen modtager jeg en lille video og en oversigt over, hvad jeg skal betale og hvad værkstedet mener, at der skal laves på bilen, så hvis jeg vil tilkøbe dækskum og vinduesvisker på bagruden, så skal jeg betale små 9.000 kr. Regningen indbefatter også, at de har skiftet til vinterdæk.
Jeg ringer undrende til dem og gør opmærksom på at jeg har en serviceaftale og derudover synes jeg, at det er lige lovlig tidligt at få vinterdæk på. Fejlen rettes og de putter mine sommerdæk på igen.
I dag afventer jeg så en besked om at min bil er færdig, men da jeg lidt før kl. 15 endnu intet har hørt og ved at kontoret lukker kl. 15 om fredagen ringer jeg. Jeg er, som alle andre, nr. 1 i køen, men intet sker før jeg pludselig viderestilles til en central enhed. Den venlige medarbejder undersøger sagen og siger, at han kan se, at min bil ER færdig. Jeg forklarer ham, at jeg ikke kan hente min bil uden en kode til deres selvbetjeningsterminal, da kontoret nu har lukket. Medarbejderen forsøger kontakt til Valby, men det lykkes heller ikke for ham at komme igennem, så han vil kontakte mig, når han har klaret problemet. Det gør han kort efter og jeg modtager nu en sms og et opkald fra Valby og kan hente min bil. ALT godt.
Det som frustrerer mig er, at Valby kontoret er gået fra at være et trygt og godt sted at få serviceret sin bil til at være et sted, hvor man ikke kan være sikker på, at nogen har overblikket og at man får den service, som man har aftalt. Det er utrygt og en rodebutik!

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Vi købte en ID.3 Neo (nyeste model) via Mathias hos Semler i Valby og det var en meget professionel service, vi oplevede: Vi fik lovet, at bilen vil være klar i slutningen af juli, og det blev den også. Da vi hentede den var bilen opladt, vinterdæk var pakket, alt gik som planlagt. Super oplevelse!

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Vores oplevelse med bilkøbet har været meget positivt. Imødekommende og professionel service af vores sælger.

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Bliver desværre nød til kun at give 1 stjerne pga mit dæk sprang i går og jeg valgte så at vejhjælpen skulle køre min ID4 til det nærmeste værksted som var Valby. Jeg har arbejdet i værkstedsbranchen i rigtig mange år og ved at man kan bestille dæk hos fx NDI og få leveret det samme dag og de har ofte levering flere gange om dagen men dette kunne de ikke oplyste de og så har de fri i morgen så jeg ville kunne få min bil mandag efter middag. Har aldrig prøvet eller kendt et værksted som ikke kan have et dæk hjemme samme dag. Tænker nu mere at de ønsker sig at gå tidligt så de kunne holde lang weekend. Godt for dem men øv for kunden og ens oplevelse. Det bliver nok ikke mit fortrukne værksted alligevel. Personalet var flinke at tale med, det skal dog siges.
At undvære bilen i 4 dage for et dæk skifte er lidt vildt

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Jeg købte en ID4 Pro performens, hvor jeg fik en super god service. Jeg købte bilen uden at se selve bilen, dog fik jeg mulighed for at se bilen via FaceTime. Bilen blev leveret godt og sikkert til hjemmeadresse. En klar anbefaling her fra!
Tak for hjælpen Mathias Bülow

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Gennemført elendig service. Først booker jeg tid til værksted. Kan få en tid 2 måneder senere. Ok, så kommer den på værksted efter 2 måneder - bliver behandlet som den sidste på dagen, og de kan ikke nå at lave den. Jeg får en ny tid ugen efter. Den kommer på værksted, men de har bestilt den forkerte reservedel hjem, så jeg får igen ikke lavet min bil. De siger, de vil kontakte mig hurtigt, når reservedelen er kommet hjem. Det er nu en måned siden - har intet hørt. Har ringet til dem flere gange, og får hver gang at vide, at jeg vil blive kontaktet senere samme dag. Det er jeg så ikke blevet. Hold jer væk fra dette sted.

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
For 6 uger siden bookede jeg tid hos VW Valby til dækskifte. Dækskifte var aftalt til den 10/4, men på dagen var mine dæk ikke ankommet fra dækhotellet. Der er nu gået yderligere 24 dage uden at mine dæk er dukket op. Alle kan begå fejl, men 24 dage er væsentlig udover hvad der kan anses som rimeligt. Aftalen om at opbevare dæk må derfor betragtes som misligholdt. Det er desuden ærgerligt at opleve, at alle henvendelser direkte til VW Valby enten bliver mødt af 1) tager ikke telefonen, 2) ringer ikke tilbage, når man lægger besked eller 3) vender ikke tilbage, som lovet, hvis man får fat i Semler Mobility centralt eller møder op fysisk på værkstedet.

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Skulle her til morgen kl. 07:45 ind med min firmabil til service, og kom lidt for tidligt — faktisk før de åbnede.
Alligevel blev jeg mødt af Kevin, som var super professionel og imødekommende, og de tog min bil ind hele 45 minutter før tid.
Det kalder jeg god service — og en perfekt start på fredagen. Tak for det!

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Har annulleret skift af sommerdæk 12 timer før de skulle skiftes, da dækkene ikke var kommet fra deres dækhotel. Min tid var bestilt 5 uger i forvejen, så de har haft rigeligt tid.
Det er nu 4 dage siden den blev annulleret og de ringer ikke, tager ikke telefonen og svarer ikke på beskeder.
Hvis du kan finde et uafhængigt dækcenter, så brug dem, da VW åbenbart giver elendig service.
Opdatering 5/5: Jeg har fået aflyst endnu en tid efter lovning på, at mine sommerdæk var ankommet til værkstedet.

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Jeg gider ikke bruge tid på at skrive et langt indlæg her efter at have brugt 4 timer her i eftermiddag på at forsøge at komme igennem til VW Valby.
Jeg vil bare sige at jeg har prøvet dårlig service før men det her slår alt!! Tænker at det er nemmere at komme i kontakt med dem her via Trustpilot end det er at komme igennem på tlf.
Jeg var næsten sikker på at der måtte være nedbrud på deres tlf system, men nu kan jeg se herinde at jeg ikke er den eneste der har problemer med at komme igennem hos dem.
Det lykkedes ikke at komme igennem hverken i salgsafdelingen, værksted eller reservedelsafd.
Mail blev der heller ikke svaret tilbage på.

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Har købt id5 hos VW i Fåborg, dejlig bil MEN ! intet var klargjort mht indstillinger til nye ejere, Tyske ejere var stadig på og derfor får jeg ikke besked om div. OTA opdateringer. Det har så indtil videre kostet 3 værksteds besøg for at rette op på dette. Jeg har intet betalt for at de har rettet deres fejl, kun min egen arbejdsløn. SUPER SERVICE, Morten (tekniker) har virkelig ydet en fantastisk service og været tålmodig mht. at gennemgå bilens funktioner. Til forhandleren i Fåborg kan jeg kun sige, KOM IND I KAMPEN 🤔
Mange tak for hjælpen.
John Larsen

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
After more than nine months with our VW ID. Buzz, “Felix”, we can honestly say this has been a five-star experience from start to finish.
From the very beginning, the entire process with Semler Mobility was smooth, professional, and truly enjoyable. The planning, guidance, and support we received made everything feel easy and well-organized.
A special thank you to Mathias — a truly exceptional advisor and one of a kind. His approach, knowledge, and genuine care made a big difference in our journey.
Also, a big shoutout to the whole team at Semler Mobility in Valby. No matter what we needed — from wheel changes to even the smallest (and sometimes silly!) questions — they were always there with a smile, ready to help and support us.
This has been more than just a leasing experience — it’s been a partnership built on trust and great service.
Without a doubt, a more-than-five-stars experience ⭐⭐⭐⭐⭐

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Jeg fik en fejlmeddelse på airbag via bilsystemet - kom for at få en fejlsøgning - værkstedet åbnede airbagen og ødelagde den - og ville have at jeg skulle betale 14000kr for udskiftning - de kunne ikke sætte airbaggen i efter de havde ødelagt den og tvang mig til skrive under på erklæring selvom de ikke havde ekspertise til at returnere en bil som ikke havde en løs airbag da jeg indleverede den - der var også fejl på deres faktura med priser som jeg bad om at få rettet - jeg skulle stadig betale for fejlsøgningen selvom jeg fik en bil med hul i rattet. Jeg er skuffet. Sød nok personale men desværre ikke særlige gode med værkstedet

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
God service og Simon stod klar til at hjælpe med alle spørgsmål på vejen. Vi er meget tilfredse med vores køb af id buzz for Volkswagen Valby :)

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Det gode ved Patrick, uagtet hans stilling som salgschef, er han ikke sælger. Han guider dig. Det satte vi pris på.

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Tillykke. Det kræver alligevel noget særligt at levere så gennemført dårlig service.
At tage 1.000 kr. for en opgave, I påstår, I kan løse og bagefter indrømme, at I alligevel ikke kan er imponerende. Imponerende uprofessionelt. Endnu mere imponerende er det, at man som kunde samtidig skal finde sig i at blive talt ned til og råbt ad. Josephine og en anden kvindelig medarbejder som jeg tror hedder birgitte mente åbenbart, at hævet stemme og arrogance var den rette måde at håndtere en kunde på. Det er interessant kundeservice-strategi.Jeg var personligt til stede under telefonsamtalen og hørte alt, hvad der blev sagt. Det efterlader ingen tvivl om den uprofessionelle tone og manglende respekt, der blev udvist. Forklaringerne ændrede sig undervejs, og der blev fremsat påstande, som ikke hang sammen med det, vi tidligere havde fået oplyst. Da vi bad om konkrete svar, var der ingen reelle argumenter, kun tomme udsagn. Det er svært ikke at opfatte det som et forsøg på at tjene penge på en kunde, der kom for at få hjælp.
Og chefen, Kevin, der beder min bror kontakte kundeservice, men udleverer nummeret til vejhjælp? Det ville være komisk, hvis ikke det var så useriøst.
Man skulle tro, at en autoriseret forhandler havde styr på basal kommunikation og ansvar. I stedet fremstår det som kaos, bortforklaringer og en bemærkelsesværdig evne til at opkræve penge uden at levere varen. Det handler ikke om 1.000 kr. Det handler om troværdighed, noget I tydeligvis bør arbejde på.
Vi forventer, at I tager ansvar og retter op på jeres fejl. Alt andet vil blot bekræfte det indtryk, I allerede har skabt.

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Vi købte en ID.7 via Simon hos Semler i Valby og det var en meget professionel og tryg service vi oplevede. Simon var nemt tilgængelig og besvarede hurtigt alle vores spørgsmål og krav til bilen.
Eneste minus var, at da vi skulle prøvekøre bilen (forudbestilt), skulle vi vente 45 min. på at bilen fik vinterdæk på.

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Min nøgle til ID Buzz løb tør for batteri. Fik hjælp i salgsafdelingen (kort før lukketid). Med nyt batteri i nøglen kunne jeg gå retur til min bil og låse op.
Super dejlig service på en kold vinter dag❄️⛄️ Tak