Vi købte en ID.3 Neo (nyeste model) via Mathias hos Semler i Valby og det var en meget professionel service, vi oplevede: Vi fik lovet, at bilen vil være klar i slutningen af juli, og det blev den ogs... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
For 6 uger siden bookede jeg tid hos VW Valby til dækskifte. Dækskifte var aftalt til den 10/4, men på dagen var mine dæk ikke ankommet fra dækhotellet. Der er nu gået yderligere 24 dage uden at mine... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg er overrasket over den ekstraordinære service og personlighed, som jeg oplevede ved at besøge dem. I mit virke som håndværker, så har jeg igennem anden forhandler købt en Volkswagen, hvortil g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Stor ros til Kasper Skovgaard! Vi havde i en længere periode været på udkig efter ny bil, og i den forbindelse overvejet om vi skulle skifte den ene dieselbil ud med elbil. Efter lang tids kiggeri... Zobacz więcej
Volkswagen Valby er autoriseret Volkswagen forhandler- og servicepartner. Vi sælger og servicere Volkswagen til en lang række kunder i København. Vi er 19 engagerede medarbejdere, som hver dag yder vores bedste indsats for, at vores kunder skal være yderst tilfredse - vi ved godt hvad god kundeservice betyder og vi vil gøre alt for at du også oplever dette.
Spontinisvej 5, 2450, Valby, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Vi er blevet de nye ejere af en ID7, og det er gået helt glat med købet. Både Mathias og muligvis en, der hed Simon, tog imod os, ved vores booking om en prøvekørsel. De var venlig og nemme at kommunikere med. Mathias gav kompetent vejledning om muligheder for finansiering og var let tilgængelig for os i beslutningsprocessen og fleksibel omkring vores valg og ønsker.
Ligeledes fik vi grundig og kompetent vejledning, da vi kom og hentede bilen i dag. Det er en oplevelse, jeg kun kan anbefale.

Vejledning i topklasse.
I forbindelse med anskaffelse af ny bil, gik vi efter anbefaling til Mathias Blauenfeldt Bülow ved VW Valby. Mathias blev sat ind i vores behov for en ny bil. Vi havde allerede udset os to modeller ved VW, som vi skulle nærstudere i forbindelse med, at vi skulle privatlease.
Mathias førte og vejledte os sikkert og professionelt igennem hele processen vedr. forskellene mellem modellerne samt udstyrsvarianterne og forskellene på de tekniske opsætninger på bilerne.
Mathias vejledte os godt igennem de økonomiske tal, der var forbundet med modellerne, Mathias var super til at opsætte tilbud med forskellige tilvalg, såsom vinterhjul - helårs dæk / opbevaring / hjulskifte samt ekstra tilvalg på andre fælge og ydelser. Overkørte og underkørte kilometer i henhold til afslutningen af leasingperioden, var Mathias også skrap på at informere om.
Mathias var nærværende ved vores to besøg, Mathias var hurtigt på mailen, når vi spurgte til råds om forhold vi ikke havde fået uddybet tidligere i vores forløb.
Vi kan kun varmt anbefale Mathias Blauenfeldt Bülow & VW Valby, når man er på udkig efter en ny bil.
Med venlig hilsen, og tak for en god oplevelse.
Camilla & Uffe
6 stjerner hvis det var muligt

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Selv når man prøver at komme igennem til forhandleren for at snakke med reservedel, så venter man i 20 min og er nummer 1 i køen i alle de 20 min. Er der andre der os er nummer 1 eller hvordan?
Lagde på da jeg også har et arbejde at tage mig af og ikke kan vente 100 år på, at medarbejderne gider at tage telefonen.

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Simon skaffede den ønskede bil
Vi blev hele tiden holdt ajour med leveringsdatoen
Vi er yderst tilfredse med salgsforløbet

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Simon (og VW) er bare verdensklasse. Altid super god service, smil på læben, og godt humør. Kan kun anbefales ❤️

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Vi fik den bestilte bil til tiden. Ved udleveringen fik vi den allerbedste behandling med venlig, afstemt, rolig og hjælpsom instruktion.

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
I just bought my first ever electic car from Volskswagen Valby and the experience was good throughout the whole process! from the initial contact to the day I picked up my car. I had great help from both Simon and Mathias. They were very patient and explained all the details. Thanks again and will definitely come back for my next car.

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Terrible service from workshop. Took my car in over 2 weeks ago, they said they would have time to look at it. I call every day, but no-one answers and I get put through to a help desk who say they will follow up but nothing happens. I would have taken my car elsewhere if they had said they were busy. Still no car, it is coming up to Christmas and complete silence from them. Am so cross about this and will not buy another VW/Skoda again because of this.

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Fin service og proaktiv salgsmedarbejder

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Super god service. Det hele gik som det skulle, og hurtigere end det burde! Ikke sidste gang vi handler her.

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Meget god service, så vi er meget tilfredse bilejere!

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Vi har lige købt ny elbil hos VW Semler Valby og har oplevet virkelig god service gennem hele forløbet - lige fra første henvendelse med prøvekørsel til selve købet og instruktioner mv under afhentning af bilen. Alt dialog og alle møder har været håndteret så professionelt. Og vi er meget glade for vores nye bil, som kører som en drøm :-) Tak for hjælpen med det hele Simon Moreau Mortensen.

Hej
Har haft hvor bil på værksted
Den kunne starte men ikke så godt.
De sagde at det var dyser, de rense dem.
Virkede en dag så to det 5 min at startede.
Jeg klaget, de to tester på.
Og nu skulle der skiftes noget helt andet.
Bruger 5500kr på ingen ting.
De er ikke dygtige nok plat firma
To bilen hjem skiftet dyser til nye alt køre perfekt nu.
De lytter ikke til kunden. Dårlig service

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Min mand og jeg har haft en super god oplevelse med vores første køb af elbil. Simon har rådgivet og svaret på alverdens spørgsmål fra vores side af.
Tak til Simon og teamet, og tak for kaffen.

Hej
Jeg havde en dårlig oplevelse sidst jeg var hos VW Valby. Jeg lavet også en anmeldelse på det. Bagefter jeg har tænkt alle de andre gange jeg har været der har jeg altid fået en meget hjælpsom og god behandling. Og det har jeg så ikke lavet anmeldelse på. Så det synes jeg i ikke skal snydes for. Det var en dame ved fronten der var meget hjælpsom smilende en anden gang var der en Herre også smilende og hjælpsom, så stor ros herfra. Trods den ene dårlig oplevelse, så kommer jeg igen.🙂

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Venlig og imødekommende service, hurtig klargøring af bil til overdragelse da den kom hjem.

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Holder hvad de lover . Tager sig god tid til at forklare.

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Min bil var til service (19. marts) mhp syn, hvorefter bilen kom fra værkstedet med bremser der var rustne og skulle skiftes (ikke påtalt), irregulært indstillede lygter (ikke påtalt).
Først har jeg adskillige gange forsøgt at ringe til VW Valby -uden held.
Ved min efterfølgende henvendelse til kundeservice (21. maj) kunne I ikke hjælpe mig, men rådede mig til at skrive direkte til VW Valbys mail. Det har jeg gjort d. 26. maj.
Min henvendelse var ikke anklagende på nogen måde, men jeg bade dem specificere emner på min regning, samt redegøre for hvad 5+ service består af.
Jeg har efterfølgende måtte kontake kundeservice igen pga manglende respons fra VW.
Jeg har først nu hørt fra VW Valby, og jeg føler mig godt og grundigt ignoreret og meget lidt anerkendt som kunde. Det er simpelthen den dårligste service jeg længe har oplevet.
Og nej, jeg kommer ikke igen.

Odpowiedź od Volkswagen Valby - en del af Semler Mobility
Jeg har altid fået en god service hos VW Valby. De virker kompetente, og har ingen problemer haft de sidste 3 år.