Volkswagen København - en del af Semler Mobility Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Dårlig service, svarer tilbage på telefon om aftenen kl 21 efter lang kø. Havde booket en tid til bil fiks 4 måneder i forvejen og så har de ikke de ting på lager som de skal bruge til at fikse min bi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har i årenes løb købt adskillige nye biler, og hver gang undret mig over det manglende engagement fra sælgernes side. Denne gang har været en undtagelse, hvor jeg ved køb af min nye T-ROC blev... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Fuldkommen latterlig "service". Opkræver betaling udover det aftalte, svarer ikke på mails og ringer ikke tilbage trods lovning herom. Foreslår pr. telefon at man jo evt. kan komme forbi, i stedet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super professionel behandling og service. Det har været en fornøjelse at købe ny bil hos Anders Birk, Volkswagen København. Vi er gennem hele processen blevet behandlet med imødekommenhed og har ny... Zobacz więcej

1. Salon samochodowy

Napisane przez firmę

Hos Volkswagen København er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Du bliver mødt med et smil, humor, personlig kontakt. Vores personale uddannes løbende så vi lever op til de højeste krav i branchen. HUSK at alle er velkomne hos os :)

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

370 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Køb af bil over nettet

Købte en bil ubeset og uprøvet af Anders Birk.
Han sørgede for at bilen blev leveret til den nærmeste VW forhandler og alt blev som aftalt.
Professionelt, hurtigt respons og hurtig levering.
Kan varm anbefales

22 września 2020

Hej Heydari,

Mange tak for din fine anmeldelse af Anders Birk & Volkswagen København. Fedt når det hele kan lykkedes lidt på afstand. Specielt i disse tider :)

Stort tillykke endnu engang med din nye Volkswagen.

Rigtig god dag.

Service i top.!!

En sand fornøjelse at have handlet med Volkswagen København.

Jeg har virkelig følt mig i solidt, gode og trykke hænder og føler mig rådgivet og vejledt, særdeles fremragende!
En stor tak til Christian Andersen for hans gode rådgivning, fantastiske personlighed og en rigtig god portion tålmodighed!

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler bil her.

Mvh
En glad Passat ejer

3 września 2020

Hej Christian,

Det lyder 100% som om at du har været i hænderne på din navnebror Christian :) Hvor er det bare dejligt at læse, jeg bliver så stolt.

Kæmpe tillykke med din nye Passat, den skal du nok blive rigtig glad for.

Hav en rigtig god dag og på glædeligt gensyn.

Oceniono na 5 z 5

God oplevelse og fremragende service

Det har været en sand fornøjelse at erhverve os 2 nye biler via VW København.

Yderst professionel rådgivning og service igennem hele forløbet. Stor ros til Tobias Gottorp Hydeskov som hjalp os igennem hele forløbet, og som var til rådigheden for os med stort og småt.

Varmeste anbefalinger fra 2 glade bilejere.

2 września 2020

Hej Stefan,

Først og fremmest tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobias Hydeskov & Volkswagen København. Jeg bliver så glad når jeg læser den, der ryger en kæmpe ros Tobias' vej.

Endnu større tak for at vi må få æren af at levere jer 2 x Volkswagen - Vi håber i bliver super glade for dem :)

Oceniono na 5 z 5

Venligt og hurtig ekspedition.

14 sierpnia 2020

Kære Gurli,
Tak for din flotte anmeldelse.

Oceniono na 1 z 5

2 meget triste erfaringer med VW København

Jeg har 2 meget triste erfaringer med VW København i forbindelse med min leasede Golf der havde service inkluderet:

1. Elektrisk soltag kunne ikke åbne
Det var slut juni og mit soltag kunne ikke åbne. VW værksted afviste at jeg overhovedet kunne komme hen og bare få kigget på det uden at vente 6 uger - hvilket ville være efter sommeren var forbi. Det er bare ikke servicemindet og da jeg prøvede at argumentere for at soltaget var vigtigt om sommeren blev kvinden i mobilen ret ubehøvlet overfor mig. Det er bare ikke OK. Jeg endte med at få en teknisk kyndig ven til at fikse det for mig.

2. Ridse i forruden efter 30.000km servicebesøg
Efter service var jeg på en længere tur hvor den ene visker i regnvejr gik i stykker og mistede noget af gummiet hvilket betød at metal skinnen ridsede ruden let. Det koster mig så nu over kr. 5.000 ved tilbage levering af leasing bilen. Så vi har et 30.000km service hvor man ikke skifter slidte viskere, hvor amatøragtigt er det lige? Eller er det bare mig der synes det er en af de mest oplagte dele at skifte?

Desuden måtte jeg kort efter også fylde kølervæske på så det havde de heller ikke kontrolleret. For VW KBH kan jeg kun sige at sælgerne er enormt service mindede, bilen er fantastisk, men deres værksted er under al kritik. Det skal lige siges at jeg har leaset 2 gange hos VW København, 1. gang blev jeg reddet af min tilbageleverings forsikring så jeg slap med 5.000 i selvrisiko men denne 2. gang har jeg fået nok. Det er slut for mit vedkommende.

13 sierpnia 2020

Kære Ole,
Vi er meget kede af du har haft et par dårlig oplevelser med vores service på værkstedet.
Jeg vil gerne byde dig på en kop kaffe hvor vi kan drøfte din oplevelse, så vi kan gøre det bedre og måske for rettet op på din oplevelse.
Kontakt mig gerne på heso@semlerretail.dk

10 store stjerner her fra

10 store stjerner her fra, fik en hjælp af Amanda bonde som var virkelig fantastisk og overraskede, hun holde mig hele tiden opdateret og fik fuldført min opgave som jeg skulle have hjælp til. Kæmpe ros her fra for dit fantastiske arbejde det kan vi godt lide at se 😊

12 sierpnia 2020

Hej Hussein,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af dit værkstedsbesøg. Den sætter vi kæmpe stor pris på.. Flot arbejde af Amanda :)

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang til en forhåbentlig ligeså god betjening.

Rigtig god sommer og på gensyn.

Hurtige og effektive

Hurtige og effektive. Særligt tak til Amanda Bonde for god service.

29 lipca 2020

Hej Alexander,

Mange tak for din anmeldelse af Volkswagen København og Amanda.
Dejligt med hurtig og effektivt service

Fantastisk service

Fantastisk service - fik lavet rep. på bilen. Dejlig betjening både ved “tjek ind” og “tjek ud”. Man føler sig tryg når man afleverer bilen.

27 lipca 2020

Hej
Mange tak for din fine anmeldelse af vores service i forretningen.

Super betjening hos Christian A. Super bil

Super betjening af Christian A.

27 lipca 2020

Hej Peter,

Mange tak for din pæne anmeldelse af Volkswagen Købehavn og af Christian.
Der er ingen tvivl om at Christian, vil gøre alt for at vores kunder føler sig trygge og godt behandlet.
På gensyn i forretningen og god sommer herfra.

Oceniono na 5 z 5

Fin service som altid i forbindelse med…

Fin service som altid i forbindelse med oliepåfyldning og sprinklervæske - uden tidsbestilling:-).

26 lipca 2020

Hej Claes,
Mange tak for din anmeldelse af vores service i forretningen
På gensyn i vores forretning
God sommer herfra

Oceniono na 5 z 5

Har købt min bil med super god service…

Har købt min bil med super god service lige fra sælger til service medarbejder.

Og har haft service 2 gange uden problemer og med hurtig levering.

Tænker at lease min næste bil og det bliver hos VW-KBH.

17 lipca 2020

Hej Daniel,
Mange tak for din flotte anmeldelse af både salg og service, det sætter vi stor pris på.
På glædelig gensyn til køb eller service i vores forretning.

God sommer herfra

Oceniono na 4 z 5

Fin service

Har haft to Golf via leasing. Generelt altid god service og jeg har været glad for mine biler. Den sidste stjerne mangler fordi batteriet gik i stykker og det tog dem ekstra lang tid at reparere (pga krav fra fabrikken) uden at de kunne stille lånebil til rådighed i hele perioden. De gjorde dog hvad de kunne for at hjælpe.

13 lipca 2020

Hej Rune Alleslev
Tak for din anmeldelse, håber vi kan give dig en 5 stjernet oplevelse næste gang.
På gensyn og god sommer herfra.

Super indtjekning og service

3 lipca 2020

Hej Knud-Erik
Tak for din anmeldelse og på gensyn i fremtiden.
God sommer herfra .

God og troværdig service

Vi købte vores første bil her og fik rigtig god vejledning for alle de mange ting man skal sætte sig ind i.

Bilen blev bestilt få dage før COVID-19 lockdown, så hele processen var forbundet med en del usikkerhedder. Sælgeren, Nicolai, var dog rigtig god til konstant at holde os underettet om
nye leveringsdatoer og besvarede alle mails udførligt samme dag som vi sendte dem.

I de første uger efter vi havde fået bilen, opstod igen mange spørgsmål som han stadig besvarede med et smil på læben selvom overleveringen havde fundet sted.

Vi kan kun anbefale VW København, især til førstegangskøbere.

3 lipca 2020

Hej Rasmus,
Mange tak for din pæne anmeldelse af Volkswagen Købehavn og af Nicolai.
Der er ingen tvivl om at Nicolai, vil gøre alt for at vores kunder føler sig trygge og godt behandlet.
På gensyn i forretningen og god sommer herfra.

Fantastisk service og kundepleje

Jeg har igen fået en fantastisk service hos VW i København. Jeg ringede om morgenen og fik tid om eftermiddagen til at få kigget på kølervæsken. Ingen fejl blev fundet men fik udover påfyldt kølervæske samtidig tjekket olie og sprinklervæske. Alt blev udført med et smil fra Amanda. Jeg kan på det varmeste anbefale at tage et smut forbi VW i København.
/ Casper

1 lipca 2020

Hej Casper,
Mange tak for din anmeldelse af Volkswagen København og Amanda.
Dejligt det kunne lykkes samme dag og tak for din varme anbefaling.

Oceniono na 5 z 5

Her i min bil i trygge hænder og…

Her i min bil i trygge hænder og topprofessionelt serviceteam!
Jeg havde bestilt tid til reparation/rens af mit aircon anlæg. Fik en pris på forhånd og alt gik som det skulle og anlægget fungerer nu igen. Men dagen efter jeg havde betalt regningen, får jeg en kampagne-mail, hvor det så var tilbud på denne reparation, hvor jeg kunne spare 400kr kr. Så skriver jeg til VW København i min anmeldelse, at jeg er ærgerlig over ikke at få denne rabat, og vupti bliver jeg ringet op af den mest servicemindede medarbejder, Amanda, som tilbyder mig rabatten (idet de ikke vidste på forhånd, at denne kampagne skulle træde i kraft).
Desuden blev min bil kvit og frit kørt gennem deres vaskehal - det er bare god service.
Tak - jeg kommer igen!

22 czerwca 2020

Hej Anne,
Mange tak for din anmeldelse af Volkswagen København & Amanda.
Det var godt vi fik den løst, til alles tilfredshed.

Oceniono na 5 z 5

Christian Andersen er en super god…

Christian Andersen er en super god rådgiver, meget seriøs og rigtig god til at forklare alt for mig, jeg følte mig meget tryg, så jeg vil til enhver tid anbefale ham til andre

17 czerwca 2020

Hej Lone,

Mange tak for din flotte anmeldelse af Christian Andersen & Volkswagen København. Det lyder helt sikkert som et besøg hos Christian.

Stort tillykke endnu engang med din nye Volkswagen :)

Oceniono na 5 z 5

Som altid et helt perfekt stykke…

Som altid et helt perfekt stykke arbejde fra Volkswagen København

10 czerwca 2020

Hej Brian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Volkswagen København.

Stort tillykke endnu engang med din flotte Passat :)

Rigtig god dag og på gensyn.

Køb af VW Polo hos Christian

Jeg overvejede at købe en VW Polo, så jeg tog ud til jer og blev mødt af Christian. Mest fantastiske førstehåndsindtryk og behagelige sælger jeg har mødt. Spurgte ind til alt på en god måde og fandt frem til hvad jeg ledte efter og fik en prøve tur. Fik et godt tilbud beregnet, kom tilbage dagen efter og prøvede en tur igen og så havde vi en handel, da jeg simpelthen fik så god en behandling.

Unik gnidningsfri process fra start til slut med salg af min nuværende bil og køb af en ny VW Polo hos jer.

Tusind tak til Christian, han har mine varmeste anbefalinger!

9 czerwca 2020

Hej Lars,

Wow !!! Jeg sidder næsten med tårer i øjnene, hvor er det bare en dejlig anmeldelse af Christian Andersen. Tusind tusind tak :)

Kæmpe tillykke endnu engang med din nye Polo, den skal du nok blive rigtig glad for.

Rigtig god aften og på glædeligt gensyn.

Hermed min anbefaling af VW København

Hermed min anbefaling af VW København, hvor vi købte og solgte bil fornylig. Vi fik en fair pris for den gamle bil, og alt vedrørende den nye (brugte) bil skete gnidningsløst og helt uden problemer - ikke mindst takket være sælgeren, Christian, som er meget kompetent og særdeles venlig og hjælpsom.

9 czerwca 2020

Hej Hans Jørgen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Volkswagen København & Christian Andersen. Det lyder helt sikkert som et besøg hos Christian.

Stort tillykke nok engang med jeres nye Volkswagen :)

Rigtig god aften og på glædeligt gensyn.

Martin B. Jørgensen

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej