Vinylpladen Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Katastrophe! Doppel-LP kam zwar pünktlich und gut verpackt an! Jedoch hatten wir diese LPs schon einen Tag vorher geschenkt bekommen! Also ungeöffnet wieder akkurat verpackt zur Rücksendung fertigge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ska vara ärlig, var lite orolig innan jag beställde pga andra negativa recensioner, men gjorde det för att skivan jag tänkte ha va billigare där och fick några sleeves för vinyl grattis. Själva skivan... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ich muss leider eine negative Bewertung abgeben. Ich habe meine Bestellung zwar erhalten aber eine Platte war an der Ecke beschädigt und eine Platte war eine komplett andere als bestellt. (Zwei Platte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg fandt en plade hos vinylpladen, som jeg har ledt efter i flere år. Jeg bestilte den og forventede faktisk at de ville skrive at de ikke havde den alligevel. MEN pladen kom til pakkeudleveringssted... Zobacz więcej

1. Sklep muzyczny

Napisane przez firmę

Since 2010, Vinylpladen has been serving vinyl enthusiasts with a vast selection of records and equipment—backed by excellent service and a passion for music. vinylpladen.de vinylpladen.dk vinylpladen.se vinylpladen.no

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

794 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 166

Napisz recenzję

Det holder…

Alle plader kommer med sleeve og ekstra inner sleeve - god stil.
Ved evt. reklamation er der ingen slinger og ombytning sker uden omkostninger.
Varieret sortiment - alt i alt en god oplevelse hver gang👍🏼

24 września 2025
Oceniono na 2 z 5

Normalt gør I et rigtig godt stykke arbejde

Normalt gør I et rigtig godt stykke arbejde, men det halter for tiden.

Jeg har efterhånden bestilt en del forskellige plader og vinyltilbehør hos jer, og jeg har tidligere også været glad for den service, som I tilbyder. Men de sidste mange bestillinger hos jer, har ændret min oplevelse til det værre.

Jeg sætter pris på, at der kan bestilles forskellige varianter af plader hos jer, og det er helt forståeligt, at dette betyder længere leveringstid. Dog synes jeg på ingen måde, at det er okay, at jeg som kunde gang på gang ikke bliver informeret, når den allerede længere leveringstid bliver forlænget. Det er først, når man som kunde kontakter jer, at man kan få nogen opdatering på længere leveringstid. Det er ikke okay, og det hjælper heller ikke på det, at der ikke bliver tilbudt nogen kompensation herfor. Jeg tænker ikke, at gratis fragt til næste bestilling eller en lille rabat kan gøre jer skidt, men det eneste, som man får er en skriftlig undskyldning. Dette kunne jeg nok godt leve med, hvis det kun var en enkeltstående oplevelse, men det sker for tit.

Jeg vil prøve at finde en anden leverandør af plader nu, og så må jeg se, om jeg kan finde lige så godt et udvalg andetsteds.

24 listopada 2025

Hej Caroline :-)

Tak for din anmeldelse - vi sætter pris på din ærlige feedback.

Vi er kede af, at vi på det seneste ikke har levet op til dén gode service, som vi ellers tidligere har tilbudt dig. Op til jul har vi haft ekstraordinært travlt, men vi gør, hvad vi kan for at forbedre servicen og leveringstiderne, så I kan forvente en god oplevelse hos os hele året.

Du er altid velkommen igen. Rigtig god dag til dig

Marie fra Vinylpladen

Exzellenter Service

Habe in den letzten Wochen einige Male bei Vinylpladen bestellt - die Versanddauer ist überragend, wenn die bestellten Platten auf Lager sind. Sobald sie nicht auf Lager sind, was bei der Bestellung immer angezeigt wird, dauert es halt ein paar Tage länger, aber das ist verständlich.
Der Service ist unfassbar gut, habe bei meinen bisherigen zwei Anliegen direkt am nächsten Werktag eine Antwort bekommen
Alles ist top und sicher verpackt - bisher nur positive Erfahrungen gemacht und ich bin mir sicher, dass es so bleibt.

24 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

lotteri med Deres levering ??

Det er et cirkus eller hvad ? Bestiller en vare, Men I bestemmer en anden leverandør til at levere ?? Også står der leveres til Privat adresse ??? Men leveres 4 - 5 km væk - RINGE - når man er dårlig gående RINGE af Vinylpladen og Bring - HVAD TÆNKER I PÅ ?? RINGE AF JER

21 listopada 2025

Hej Jørgen

Jeg er ked af at høre, at leveringen ikke har levet op til dine forventninger.

Din pakke blev sendt med omdeling, hvilket du havde bestilt.
Ifølge trackingen har Bring forsøgt at levere pakken hjemme hos dig, men uden at kunne træffe dig.
I sådanne tilfælde er det helt almindelig praksis, at pakken bliver omdirigeret til den nærmeste pakkeshop, da fragtfirmaet ikke må efterlade en pakke uden for døren uden forudgående tilladelse.

Jeg håber, at du på trods af udfordringerne med leveringen, er tilfreds med den vare, du har modtaget.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 2 z 5

Venter fortsat på de plader jeg har…

Venter fortsat på de plader jeg har bestilt for 1 måned siden !
Jeg giver 1 point for venlig kommunikation og 1 point for at man tidligere har leveret indenfor kort tid.

21 listopada 2025

Hej Lars :-)

Jeg beklager, at du har oplevet ekstra ventetid på din bestilling.

Forhåbentlig har du modtaget dine plader nu og fået en positiv oplevelse.

Du ønskes en god dag

Marie fra Vinylpladen

Oceniono na 3 z 5

God fin side

God fin side, men det kun bring og intabox. Der afsender pakker fra siden og man ved aldrig hvor de ender. Jeg skulle ha en bil til køre mig ud hente pakke 😮‍💨

14 listopada 2025

Hej Maja

Tak for din anmeldelse og de rosende ord om vores hjemmeside😊

Jeg kan desværre ikke finde din ordre, da der ikke er oplyst et ordrenummer her.

Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med vores leveringsmuligheder. Det er altid muligt at vælge en specifik pakkeshop, når du afslutter din ordre hos os, og afhængigt af din adresse tilbyder vi også levering med Burd.

Hvis du oplever problemer med leveringsvalget, er vores support altid klar til at hjælpe.

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte pakken for snart en måned…

Jeg bestilte pakken for snart en måned siden og den er stadig ikke ankommet

23 października 2025

Hej Katrine

Jeg beklager, at din pakke ikke blev leveret inden for den forventede leveringstid, og at du ikke blev informeret om forsinkelsen.

Vi forsøger altid at sende opdateringer om større forsinkelser så hurtigt som muligt, men vi har bestemt ikke levet op til vores sædvanlige standard her.

Hvis du har spørgsmål eller brug for en opdatering omkring din ordre, er du altid meget velkommen til at kontakte vores support, så hjælper vi gerne.

Vi håber, at du på trods af ventetiden er glad for dine plader, og vi sætter pris på din tålmodighed.

Oceniono na 3 z 5

Find another alternative

Ordered two vinyl’s for my girlfriend’s birthday. It says 4-12 days on the website. It has been 18. Customer support doesn’t answer, they don’t answer on Facebook. Find another alternative because these people leave you in the dark.

Just spoke to the store over phone and reassured me they will order it from another provider which seems promising!

4 października 2025

Hi Sam

Thank you for your review.

We always do our best to inform our customers about any delays, and I’m sorry that we didn’t manage to do so here.

I completely agree that our response time was too long this time, and I fully understand that you were not satisfied with our service at first.

We really appreciate that you reached out to us by phone so we could help you with a split shipment.

I can see that packages have been delivered – I hope your girlfriend likes the birthday gifts😊

We apologise for any inconvenience this may have caused.

Best regards

Oceniono na 2 z 5

Køb ikke limited editions fra Vinylpladen

På grund af manglende billeder på hjemmesiden fik jeg anskaffet mig en forkert udgave af den vinyl, jeg gik efter. Dette kunne jeg først finde ud af da jeg brød emballagen og tog selve vinylen ud, hvilket gør at fortrydelsesretten frafalder.
Virkelig træls oplevelse at have spildt penge på en plade, som man ellers havde glædet sig til i de 20 dage som leveringen tog.
Derudover passer det gratis sleeve de reklamerer med ikke til produktet, da det er gatefold, så det giver sådan set ingenting.

Skal du have specialudgaver af vinyler, vil jeg ikke anbefale Vinylpladen.dk.

18 października 2025

Hej Tobias

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Den plade, du bestilte, var en bestillingsvare med en forventet leveringstid på op til 12 hverdage.
Jeg beklager, at leveringen blev forsinket, og at vi desværre ikke nåede at informere dig om dette.

På vores hjemmeside viser vi kun billeder af selve coveret på de plader, vi har til salg.
I beskrivelsen vil det altid fremgå, hvis der er tale om en særlig udgave, farvet vinyl eller andre detaljer.

Er du i tvivl om en bestemt udgave, er du meget velkommen til at kontakte os — vi hjælper altid gerne med at sikre, at du får præcis det, du ønsker.

Hvis den vare, du har modtaget, ikke stemmer overens med beskrivelsen, skal vi naturligvis finde en løsning og oprette en reklamation.
Jeg kan dog ikke se, at vi har modtaget nogen henvendelse fra dig omkring dette, så du må meget gerne kontakte os direkte via vores kundeservice, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Vores gratis ydersleeves passer til både standard og gatefold covers, og pladen blev leveret i et af disse, så det skulle gerne fortsat passe.

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte min vare mandag formiddag og havde den i hænderne allerede tirsdag eftermiddag. Fantastisk hurtig levering og fejlfri service 👍🏻
Kan varmt anbefales.

6 października 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej