Reakcja na opinię
Väldigt dåligt lager. Man beställer produkter, en del finns, annat inte. Det kommer mail om att leveransen är försenad. Till slut mail om att varan är slutsåld. Ange inte på er hemsida att produkt... Zobacz więcej
En extremt dålig köpupplevelse. Efter att jag lagt min beställning fick jag ingen tydlig information om leveransen, trots upprepade försök att få svar. Kundtjänsten var långsam, vag och oprofessio... Zobacz więcej
Odpowiada na 72% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Produkterna finns inte.
Och fraktkostnaden är angiven som "Frakt just nu"
Och leveranstiden "från x dagar"
Väntat snart ett år på min beställning. Så dålig service kommer inte handla på ginza mer. Where is eddie en bok.
Jag beställde två varor 21 februari en cd och en bok, fick mejl att boken fanns på ett lager och skulle komma efter 14 dagar. Då kontaktade jag kundtjänst 2 mars , som berättade att 14 dagar nu blivit 3 veckor, Varor skulle levereras 12 mars, några dagar efter får jag ett mejl daterat 6 mars som berättar att leveransdatum nu är okänt. idag skickar jag ett nytt mejl till kundtjänst .Jag önskar då frånträda köpet med Ginza- som jag inte betraktar som pålitlig beträffande leveranser och lager saldo. En mycket tråkig attityd och upplevelse

Odpowiedź od Ginza.se
Har beställt en massa filmer och det har alltid fungerat klockrent. Bra utbud och snabba leveranser.

Odpowiedź od Ginza.se
Fant endelig en ny nettbutikk som skal selge dvd filmer..
Etter at CDON har blitt så tragisk.
Så denne hadde beck 51-52. Men glad jeg sjekket trustpilot før bestille.
Etter lest omtaler her så blir det overhodet ikke noe kjøp fra ginza.se .
Holder meg til imusic i danmark .
De er proffe og kjempeservice.
Så får man heller vente på at imusic får siste beck i salg
Ginza.se
Anbefales overhodet ikke.
Ginza har seg selv å takke.
Ginza.se er tydligvis
Like useriøse som
Allente norge.
Vi hadde canal digital i norge før.
Canal digital ga kjempegod service.
Så ble canal digital kjøpt opp av svenskene.
Og alt som het service forsvant.
Nå driver allente med telefon terror selv om man har sagt klart i fra at man ikke er intressert.
Så aldri mer noe svenske kjøp.

Odpowiedź od Ginza.se
Ange inte på er hemsida att produkten finns när den inte gör det.
Ginza var definitivt bättre förr, då kunde man få sina beställda saker på ett par tre dagar. Som längst har jag väntat ett halvår på en produkt!!!!
Nu har jag hittat andra sidor att handla musik på.
En extremt dålig köpupplevelse. Efter att jag lagt min beställning fick jag ingen tydlig information om leveransen, trots upprepade försök att få svar. Kundtjänsten var långsam, vag och oprofessionell.
På grund av deras förseningar och brist på kommunikation har produkterna nu blivit slutsålda hos andra återförsäljare. Jag har slösat bort både tid och pengar helt i onödan.
Mycket dålig hantering av kunder och total avsaknad av ansvar. Jag rekommenderar starkt att undvika detta företag.

Odpowiedź od Ginza.se
Har gjort två beställningar nu och båda har kommit snabbt, det som kan vara lite lurigt är att dom har kampanjer på artiklar som ej finns i lager, är man noga och kikar så det finns i lager är dom riktigt snabba.

Odpowiedź od Ginza.se
Mina varor kom aldrig. Stod att leveranstiden var 3 vardagar. Fick avbeställa ordern efter långtid i telefonkö för de svarar inte på mail. Hittade som tir var min vara på annat håll, annars hade min son inte fått sin julklapp.
Mitt råd är att undvika Ginza…
Beställde den 5 december för att vara ute i god tid. Får bekräftelse mail på ordern och sedan dess är det tyst. Kan inte se orderstatus och ordern syns heller inte på orderhistoriken när man väl lyckats logga in. Mailade men har inte fått svar. Med tanke på vad övriga skriver så känns det inte som att ordern kommer hinna fram innan jul :(

Odpowiedź od Ginza.se
Skivorna kom, HeIvetes sent dock. 7 dagar var visst ett skämt då skivorna kom efter 3 veckor, bra skivor dock i gott skick. Tråkigt att leveranstiderna är så kassa.

Odpowiedź od Ginza.se
Blev förvånad att det var så många negativa omdömen, då det enda som stör mig lite är att man kan beställa någon vara och efter en tid få meddelande att dom är slutsålda(utgått ur sortimentet). Hade kunnat kosta en stjärna.
Men dom har varit suveräna då jag meddelat att jag fått någon defekt vara.
Så då kan jag stå ut med att jag inte får alt jag vill ha.
Pelle L.

Odpowiedź od Ginza.se
Beställde lp för en månad sedan som nu visade sig inte finnas i lager. De borde kunna avisera om skivor finns i Ginzas lager eller om det är beställningsvara - så att man kan undvika beställningsvarorna då de ändå inte verkar kunna levereras. Så mycket merjobb som kund att beställa och betala för något som inte finns!

Odpowiedź od Ginza.se
Gjorde en beställning där merparten av artiklarna fanns i lager. En artikel har släpp datum om 3 veckor. Då skickas samtliga artiklar. Dåligt, kommer inte handla på ginza mer.

Odpowiedź od Ginza.se
Ginza har skickat slitet, begagnat album istället för det nya jag beställt och ändå blev fakturerad för. De har också skickat helt annat album än vad jag beställt. Vid varannan beställning strulade de till något som krävde tid och energi att rätta till, och de ryckte bara på axlarna. Jag har nu hittat bättre och mer välsorterade alternativ.

Odpowiedź od Ginza.se
Felfri leverans och super bra support. rekommenderar ginza starkt

Odpowiedź od Ginza.se
Inga problem. Snabb leverans, bra packade skivor. Har handlat i många år utan något att klaga på, inte något den här gången heller.

Odpowiedź od Ginza.se
Mycket bra. Fick hem min beställning på två arbetsdagar. Jag är mycket nöjd och kommer absolut beställa mer prylar från Ginza.se.

Odpowiedź od Ginza.se
Roligt sortiment, bra priser och snabba leveranser, jag har varit kund länge +10 år hos Ginza och aldrigt blivit besviken.
Tyvärr använder de Qliro, så därför drar jag av en stjärna.

Odpowiedź od Ginza.se
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.