Vinylpladen Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Katastrophe! Doppel-LP kam zwar pünktlich und gut verpackt an! Jedoch hatten wir diese LPs schon einen Tag vorher geschenkt bekommen! Also ungeöffnet wieder akkurat verpackt zur Rücksendung fertigge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ska vara ärlig, var lite orolig innan jag beställde pga andra negativa recensioner, men gjorde det för att skivan jag tänkte ha va billigare där och fick några sleeves för vinyl grattis. Själva skivan... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ich muss leider eine negative Bewertung abgeben. Ich habe meine Bestellung zwar erhalten aber eine Platte war an der Ecke beschädigt und eine Platte war eine komplett andere als bestellt. (Zwei Platte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg fandt en plade hos vinylpladen, som jeg har ledt efter i flere år. Jeg bestilte den og forventede faktisk at de ville skrive at de ikke havde den alligevel. MEN pladen kom til pakkeudleveringssted... Zobacz więcej

1. Sklep muzyczny

Napisane przez firmę

Since 2010, Vinylpladen has been serving vinyl enthusiasts with a vast selection of records and equipment—backed by excellent service and a passion for music. vinylpladen.de vinylpladen.dk vinylpladen.se vinylpladen.no

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

794 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 166

Napisz recenzję

Opdatering hvornår?

Det er nu 18 dage siden jeg bestilte 6 plade, 1 fra fjernlager. Så vidt jeg kan se er den stadig ikke kommet frem, selvom der stod det kunne tage 11 dage maxs. Jeg har ikke fået noget at vide om den er forsinket eller lignende. Jeg har prøvet at skrive til jeres mail support, dog uden svar endnu. Det anden gang jeg bestiller herfra, første gang fik jeg den forkerte vare.

9 października 2025

Hej Magnus

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Den ene plade, du bestilte, var en bestillingsvare med en forventet leveringstid på op til 12 hverdage.

Vi bestræber os altid på at informere om eventuelle forsinkelser så hurtigt som muligt. Jeg beklager meget, at det desværre ikke lykkedes denne gang.

Jeg kan se, at du fik svar på din henvendelse på den tredje hverdag.
Hvis du har brug for et hurtigere svar, er det også altid muligt at ringe til os.

Du nævner også, at du tidligere har modtaget en forkert vare.
Jeg kan desværre ikke finde nogen henvendelse om dette.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os direkte via vores support, så vi kan få rettet op på eventuelle fejl.

Jeg håber, at du trods forsinkelsen er glad for dine plader, og at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang😊

Ej snabba svar

Försökt kontakta företaget för de skickar varan fel 20mil fr där jag bor .mycket långsamma med , fick gå in och ändra försändelsen själv via instabox, hoppas det är rätt varor så de inte är fel med. återkoppling.de återkoppla här före jag fått svar av dem själva först.
Mycket dåligt att de inte kan se rätt på försändelse

9 października 2025

Hej Totte

Tack för din feedback.

Tyvärr kan jag inte hitta din beställning eftersom du inte har angett något ordernummer.
Vi har heller ingen beställning under det namn du skriver från här. Det var därför jag bad dig om mer information, men jag fick aldrig något svar.

Jag hoppas att du har fått din beställning och att skivorna fungerar som de ska.

Om du fortfarande behöver hjälp är du alltid välkommen att kontakta vår support.

Vänliga hälsningar

Oceniono na 1 z 5

At kunden kommer først i fokus

At kunden kommer først i fokus, merker man ingenting til i mitt tilfelle. Dårlig oversikt i ordrebekreftelse som skaper enkel utvei for dem å benekte feilsendt vare. Å behjelpelig eller interesse for å løse problem uavhengig av skyld er dem ikke. Du får en " det er fort gjort å putte feil ting i handlekurven "
Vil ikke anbefale og kommer ikke til å handle fra igjen.

16 września 2025

Hei Daniel

Takk for din anmeldelse – vi setter pris på at du har tatt deg tid til å dele din opplevelse.

Vi streber hver dag etter å tilby den best mulige servicen til alle våre kunder, så jeg er lei meg for å høre at din opplevelse ikke levde opp til forventningene.

Som du nevner, spesifiserer vi ikke detaljer om de spesifikke utgavene av et album i ordrebekreftelsen.
Jeg forstår at dette kan føre til forvirring, og vi tar til oss feedbacken din.

Du er imidlertid alltid velkommen til å kontakte oss hvis du er usikker på hvilken utgave du har bestilt.

Jeg ser også at min kollega har svart raskt på alle dine henvendelser og bekreftet at platen vi leverte er den utgaven som ble bestilt.

Skulle du ønske å handle hos oss igjen, er du alltid velkommen tilbake.

Vennlig hilsen

Oceniono na 1 z 5

Väntade flera veckor innan min…

Väntade flera veckor innan min beställning kom och när jag väl packade upp de så va de helt fel vara, skrev till kundtjänst och har ännu inte fått några svar.

27 sierpnia 2025

Hej Em

Tack för din feedback.

Jag beklagar att du har haft en dålig upplevelse hos oss.

Du har inte angett ditt fullständiga namn eller ordernummer här och har inte svarat när jag bad dig om mer information.
Därför kan jag tyvärr inte hitta din order och dina frågor om din upplevelse här.

Jag hoppas att du, trots väntetiden, hittade en bra lösning med vår kundtjänst.

Vänliga hälsningar

The vinyl is skipping

The shopping was great, tho the vinyl is skipping really badly and it’s impossible to listen to, I’ve tried to contact the company but I’ve got no response :(

19 września 2025

Hi Dora😊

Thank you for sharing your review — it means a lot to us, as we always want our customers to have a pleasant experience.

In this case our response time has been much longer than usual, and I sincerely apologise for this.

Please return to us on our support mail, and we will find a solution that suits you at once.

Of course, your record is not supposed to skip, and we will make sure to correct this.

We are looking forward to helping you towards the enjoyable expererience you had expected.

Best regards

Oceniono na 1 z 5

Delivery time 1-2 days? Don't trust it...

Delivery time 1-2 days? DO NOT TRUST THAT.

...bought more than a week ago and nothing. The support don't even reply on my mails.

9 września 2025

Hi Rafael 😊

Thank you so much for sharing your review — it means a lot to us, as we always want our customers to have a pleasant experience.

First of all, I would like to apologise that our response time to your enquiry has been much longer than usual.

We received your order in the evening (9 September) and shipped it the next morning, where it was handed over to our shipping partner.

When you contacted us, we could see that our shipping partner unfortunately had not scanned the package, which normally happens on the same day.

We therefore contacted them and asked them to investigate the shipment.
They allow up to 10 working days for this, because they need the opportunity and time to find the package.

However, of course we do not accept such a delay for you. That is why we have already sent a new package to you.

I am truly sorry that you have had this experience with us, and I very much hope that this solution will help make things right again.

Best regards

Oceniono na 1 z 5

Køber en håndfuld plader der beskrives…

Køber en håndfuld plader der beskrives til at være vg+gad vide om i selv ved hvad det betyder det er ikke nok at lave en regning og pudsning af en plade og så kalde den vg+ ikke en af pladerne kunne spilles færdig uden masser af knas og ridser så vg+er en lodret løgn hører i selv pladerne inden eller nøjes i med en rensning og så syntes at så kan man tage omkring 170 kr pr. Brugte plade svindel. Har fået en besked om at jeg skal uddybe ellers kan min anmeldelse blive fjernet fordi man tror det er svindel så vidt jeg kan se som jeg allerede har skrevet er det svindel at sælge plader som burde være vg+ i så dårlig stand som de her plader var hvis det er mere uddybede så var der blandt.tale om wether report billy cobham Stanley Clark osv. HENRIK.ps hvis i tror det er svindel kan i jo finde min odre bla ved at slå min e-mail adresse op eller mit tlf nr som anmeldelsen er sendt fra

19 września 2025

Hej Henrik😊

Tak for at gøre os opmærksomme på, at du ikke har en god oplevelse. Det er utroligt vigtigt for os altid at yde den bedst mulige service for vores kunder.

For at finde den bedst mulige løsning for dig, håber jeg, at du vil sende en mail med en kort video af afspilningsproblemet til den følgende mail: support@vinylpladen.dk

Din reklamationsret gælder også på vores brugte plader. Så hvis pladerne ikke lever op til standvurderingen, skal vi selvfølgelig have sat en reklamation i gang.

Jeg håber på at høre fra dig på supporten.

I gør det super godt 👍🏻🙏🏻

I gør det super godt 👍🏻🙏🏻

Gode kvalitets produkter til en god pris
Ikke noget at sætte en finger på 💁‍♀️
Helt klart en anbefaling herfra og ja , vi kommer til at handle hos jer i fremtiden .
Super online hjemmeside , hvor alt er overskuelig , tak 👍🏻

26 sierpnia 2025

10 stjerner service!

Kunne jeg gitt 10 stjerner, hadde Vinylpladen fått dem – uten tvil! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har handlet en del plater her og vært i kontakt med dem mange ganger – ofte med både spørsmål og litt mas fra min side. Hver eneste gang har jeg blitt møtt med seriøse, grundige og hyggelige svar. Det er sjelden man opplever en kundeservice som både tar deg på alvor og samtidig får deg til å føle deg som en verdifull kunde.

Jeg har opplevd et par småting som plater med warp eller produksjonsfeil, men hos Vinylpladen er det null stress.. Ting ordnes opp på sekundet. De viser gang på gang at kundene kommer først, og det gir en trygghet som betyr alt når jeg handler vinyl.

For meg er det enkelt.. Så lenge Vinylpladen har eller kan skaffe platen jeg ønsker meg, er det her jeg handler. Ingen over, ingen ved siden av!!

20 sierpnia 2025

Hei Erik

Mange takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av oss.

Vi er veldig glade for å høre at du setter pris på våre produkter og service.

For oss er det også enkelt: Tusen takk fra hele teamet!🙏

Vennlig hilsen

Fragt

39 kr. for at få sendt en plade, og 49 kr. for at returnere + ny forsendelsesemballage for en plade som koster 179,-... "men så kan du jo aflevere den i butikken i stedet.. ja, tager selvfølgelig til Aarhus fra København for at returnere den.. jeg kan få et par sokker sendt fra Kina fragtfrit, men skal betale en dummebøde for at sende noget retur jeg har gidet at købe i en butik i Aarhus.. slut med det fremover..

13 sierpnia 2025

Hej Peter

Når du har fortrudt dit køb, og sender ordren retur, skal du selv betale for returfragten til netbutikken.
Returfragtsprisen til 49 kr. er et tilbud til dig for at gøre det billigt, nemt og bekvemt at returnere, men hvis du kender en mulighed for noget bedre eller billigere, står det dig frit for - så længe vi får varerne retur.

Du får de oprindelige fragtomkostninger refunderet, og vores emballage er designet til, at du let og sikkert kan genanvende den til retur. Derfor er din eneste omkostning returfragten, hvis du ikke selv indleverer returpakken til os.

Det mener vi er nogle fordelagtige forhold, hvor vi dækker langt størstedelen af omkostningerne for din fortrydelse.
Dette gør vi for at yde en bedre service, og vi er derfor kede af, at du ikke deler vores syn på returmulighederne.

Hvis du har spørgsmål, så står vi til rådighed på mail og telefon.

Lene, Vinylpladen

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej