Vinylpladen Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Katastrophe! Doppel-LP kam zwar pünktlich und gut verpackt an! Jedoch hatten wir diese LPs schon einen Tag vorher geschenkt bekommen! Also ungeöffnet wieder akkurat verpackt zur Rücksendung fertigge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ska vara ärlig, var lite orolig innan jag beställde pga andra negativa recensioner, men gjorde det för att skivan jag tänkte ha va billigare där och fick några sleeves för vinyl grattis. Själva skivan... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ich muss leider eine negative Bewertung abgeben. Ich habe meine Bestellung zwar erhalten aber eine Platte war an der Ecke beschädigt und eine Platte war eine komplett andere als bestellt. (Zwei Platte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg fandt en plade hos vinylpladen, som jeg har ledt efter i flere år. Jeg bestilte den og forventede faktisk at de ville skrive at de ikke havde den alligevel. MEN pladen kom til pakkeudleveringssted... Zobacz więcej

1. Sklep muzyczny

Napisane przez firmę

Since 2010, Vinylpladen has been serving vinyl enthusiasts with a vast selection of records and equipment—backed by excellent service and a passion for music. vinylpladen.de vinylpladen.dk vinylpladen.se vinylpladen.no

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

794 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 166

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Preissteigerungen da kann man gleich in…

Preissteigerungen da kann man gleich in Deutschland kaufen.

18 marca 2026

Hallo Tom

Vielen Dank für die Bewertung.

Ich habe dich bereits um weitere Informationen gebeten, damit ich eine mögliche Bestellung von dir überprüfen und eventuelle Anfragen finden kann, habe jedoch leider keine Rückmeldung erhalten.

Sollte eine Bestellung aufgegeben worden sein, wird diese selbstverständlich zu dem Preis ausgeführt, der zum Zeitpunkt der Bestellung gültig war.
Wir erhöhen niemals den Preis einer bereits aufgegebenen Bestellung, daher kann ich die Kritik bezüglich einer Preissteigerung nicht nachvollziehen.

Wenn du Fragen zu unseren Preisen oder einer konkreten Bestellung hast, kannst du dich gerne an unseren Kundensupport wenden: service@vinylpladen.de

Mit freundlichen Grüßen

Længere svar tid end ventet

Længere svar tid end ventet
Forudbestille en vare der i følge deres hjemmeside havde release den 6. Februar.
Opdateret: der kommer så et svar fra selvskabet som forklarer situationen, fornuftigt svar med god information, den ros skal de have

16 marca 2026

Hej Tobias

Jeg beklager den manglende kommunikation fra vores side i forbindelse med din ordre.

Du skulle selvfølgelig have modtaget en opdatering fra os meget tidligere, og at du samtidig oplevede lang svartid, da du kontaktede os, beklager jeg meget.

Det er dog godt at høre, at du efterfølgende har været tilfreds med den hjælp, du har modtaget😊

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har yderligere spørgsmål.

Oceniono na 3 z 5

Opdatering/ Dårlig kundeservice

Jeg har dd. modtaget pengene tilbage, måske pga. dårlig anmeldelse, ingen ved det.

Jeg modtog min LP den 27. Februar. Konstaterer at den hopper i rillerne, umulig at afspille. Returnerer ifølge forskrifterne, og har derefter intet hørt. Returpakken er udleveret til Vinylpladen. Sender info og anmoder igen om pengene retur. Her 13. Marts er der stadig ingen reaktion fra firmaet, til trods for flere rykkere. Elendig service

27 lutego 2026

Hej Mariann

Jeg er ked af at høre, at du har oplevet ventetid i forbindelse med din returnering til os.

Vores procedurer for returneringer varierer afhængigt af, om det drejer sig om en fortrydelse eller en reklamation.

Vi modtog desværre ingen henvendelser fra dig, før du sendte pladen retur til os.

Hvis du modtager en plade med hørbare eller synlige fejl, skal du altid kontakte os via supporten, så vi kan hjælpe dig og indlede en reklamation.

På den måde har vi mulighed for at se og høre fejlen og kan udelukke mulige fejlkilder – da et afspilningsproblem, vi ofte modtager henvendelser omkring, kan skyldes indstillingerne på pladeafspilleren.
Desuden dækker vi naturligvis fragten, hvis det viser sig, at pladen skal returneres.

Selvom reklamationsproceduren ikke blev fulgt, og min kollega ikke kunne genskabe fejlen, har vi alligevel forsøgt at imødekomme dig med en løsning.

Jeg håber derfor, at du på trods af din feedback her har været tilfreds med den service, du modtog i denne forbindelse😊

Oceniono na 1 z 5

3 veckor sedan lagd beställning och…

3 veckor sedan lagd beställning och fortfarande inte skickad. Kundservice svarar inte när man skriver till dem.
Opålitligt företag.

11 marca 2026

Hej Christian

Tack för din feedback.

Jag beklagar att vi inte har kunnat leverera din order inom den förväntade leveranstiden.

Jag kan se att min kollega besvarade din förfrågan efter tre dagar och att en lösning hittades.

Jag hoppas att du är nöjd med de skivor du har mottagit.
Om inte är du alltid välkommen att kontakta oss igen.

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kundeservice, leveringstid svare ikke til website

Dårlig kundeservice. Lover levering 1-2 hverdage. Trods kontakt til kundeservice blev pakken ikke sendt, og jeg måtte ud et andet sted af skaffe pladen, da det var en gave.

4 marca 2026

Hej Karin

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores levering og kundeservice – især når det drejer sig om en gave.

Jeg har forsøgt at finde din ordre for at kunne undersøge sagen nærmere, men jeg har desværre ikke modtaget ordrenummer eller yderligere oplysninger fra dig.

Derfor kan jeg desværre ikke finde din bestilling og eventuelle henvendelser fra dig.

Vores leveringstider varierer fra plade til plade, da nogle plader er lagervarer, mens andre er bestillingsvarer, og det kan derfor påvirke leveringstiden fra ordre til ordre.

Jeg håber, at sagen sidenhen er blevet afsluttet, og at du har fået den nødvendige hjælp.

Dåligt med uppdateringar

Gjorde en förbeställning på ett boxset i början av Januari. Skivan skulle originellt släppas i början av februari, sedan uppdaterades detta till den 20:e. När jag inte fick mitt boxset så skrev jag till supporten, men har inte fått något svar. Detta är över en vecka sedan. Jag kan förstå att saker händer som kan försena en leverans, men avsaknad av information eller möjlighet till kontakt gör detta extremt frustrerande. Otroligt besviken med denna upplevelse.

Edit: Har fått kontakt efter en månad med information och lyckats annulera min order.

5 marca 2026

Hej Kenneth

Tack för din feedback.

Jag förstår att du inte har varit nöjd med din upplevelse hos oss i samband med din beställning.

Du borde självklart ha fått en uppdatering tidigare, och att du dessutom har upplevt lång svarstid när du kontaktade oss kan jag bara beklaga.

Det är bra att höra att ärendet till slut har blivit löst.

Jag hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse en annan gång.

Ingen återkoppling / usel kundsupport

Inget svar från kundsupport, de bryr sig inte. Order 951178, fick skivan som är ganska skev, lyft på 2mm på skivans kant. Vi skicakde mejl från 2 olika adresser men inget svar. Har köpt från vinylpladen ett par gånger men detta blir den sista, det finns andra företag som i alla fall svarar på frågor och reklamationer.

19 lutego 2026

Hej Dmitry

Tack för din feedback.

Jag beklagar den långa svarstiden som ni upplevde i samband med er beställning.

Jag kan se att min kollega från supporten har skickat dig en länk med gratis returfrakt, så att vi kan påbörja en reklamation.
Det verkar dock som att länken ännu inte har använts. Jag vill därför uppmuntra er att använda den, så att vi så snart som möjligt kan hitta en bra lösning.

Om ni ändrar er är ni självklart alltid välkomna att återkomma till oss.

Sehr tolle Erfahrung

Ich habe das Album meiner Lieblingsband dort bestellt, dies ging schnell und einfach und wurde auch innerhalb weniger Tage verschickt und kam sehr schnell bei mir an.

Die Verpackung war ein schön robuster Karton, sodass der Platte nichts passieren konnte. Zu meinem erstaunen kam in dem Paket allerdings nicht nur das Album selbst an sondern diese in einer Umhülle sowie zwei Schutzhüllen für die Platten selbst, was mich sehr erfreut hat!

Vielen Dank an das Vinylpladen Team, ich werde bald wieder etwas bei euch bestellen!

3 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Dårlig service i forbindelse med reklamation.

Jeg købte en LP plade som skulle være god kvalitet.
Men den ene side havde meget dybe ridser og kan ikke afspilles.
Det er hvad der kan ske.
Men efter at have kontaktet Vinylpladen 2 gange med reklamation, har jeg stadig intet hørt fra dem.

2 lutego 2026

Hej Anders

Jeg kan godt forstå, at det ikke er en god oplevelse at modtage en plade, der ikke lever op til standvurderingen, og jeg beklager, at det har været tilfældet denne gang.

Derudover er jeg helt enig i, at vores svartid i forbindelse med dine to henvendelser har været for lang.
Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende.

Jeg kan se, at du har modtaget svar og et link til at indsende reklamationen. Sagen er derfor sat i gang.
Det ser dog ud til, at linket endnu ikke er brugt, så jeg vil opfordre dig til at benytte det, så vi kan behandle reklamationen og finde en god løsning.

Tak for tålmodigheden og din feedback.

Oceniono na 1 z 5

Utrolig lang svartid.Dårlig service.

23 lutego 2026

Hej Morten

Jeg er ked af at høre, at du har oplevet lang svartid, da du kontaktede os.

Jeg har tidligere bedt dig om yderligere oplysninger, men jeg har desværre ikke modtaget svar.
Uden disse oplysninger har jeg ikke mulighed for at finde din ordre eller se tidligere henvendelser.

Jeg håber, at du i mellemtiden har fået den hjælp, du havde brug for.
Hvis ikke, er du meget velkommen til at kontakte vores support igen.

Oceniono na 1 z 5

Inget svar efter flertalet försök att nå de

Jag har nu flertalet gånger försökt komma i kontakt med kundtjänsten om att mina skivor är försenade då jag nu väntat i 2 månader och snart ska flytta till en annan stad långt bort. Trots 3 försök att komma i kontakt med de har jag inte fått något svar efter snart 2 veckor sedan första kontaktförsöket. Riktigt urusel kundtjänst och hoppas att jag får den hjälp jag behöver snarast!

20 lutego 2026

Hej Anton

Tack för din feedback.

Jag är ledsen att du har upplevt försening och uteblivet svar från vår sida.

Jag kan se att du senare har fått hjälp från vår support och att situationen verkar vara löst.

Tack för att du delar din upplevelse – den hjälper oss att förbättra vår kundservice😊

Lene, Vinylpladen

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej