Katastrophe! Doppel-LP kam zwar pünktlich und gut verpackt an! Jedoch hatten wir diese LPs schon einen Tag vorher geschenkt bekommen! Also ungeöffnet wieder akkurat verpackt zur Rücksendung fertigge... Zobacz więcej
Ska vara ärlig, var lite orolig innan jag beställde pga andra negativa recensioner, men gjorde det för att skivan jag tänkte ha va billigare där och fick några sleeves för vinyl grattis. Själva skivan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ich muss leider eine negative Bewertung abgeben. Ich habe meine Bestellung zwar erhalten aber eine Platte war an der Ecke beschädigt und eine Platte war eine komplett andere als bestellt. (Zwei Platte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg fandt en plade hos vinylpladen, som jeg har ledt efter i flere år. Jeg bestilte den og forventede faktisk at de ville skrive at de ikke havde den alligevel. MEN pladen kom til pakkeudleveringssted... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Since 2010, Vinylpladen has been serving vinyl enthusiasts with a vast selection of records and equipment—backed by excellent service and a passion for music. vinylpladen.de vinylpladen.dk vinylpladen.se vinylpladen.no
Jens Juuls Vej 28, 8260, Viby J, Dania
- support@vinylpladen.com
- vinylpladen.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
bestilte en plade den 8/5-26
bestilte en plade den 8/5-26. Leveringstid stod til 1-5 hverdage. Det viste sig at, de ikke havde den på lager, trods, det var det der stod på hjemmesidenm men nu er det ændret og de har stadig ikke fået den på lager, og har nu ændret leveringstiden til 4-12 hverdage uden at informere mig. Har forgævet forsøgt at kontakte dem men efter 3 dage dage har jeg endnu ikke fået svar.

Odpowiedź od Vinylpladen
Jeg bestilte late registration af Kanye…
Jeg bestilte late registration af Kanye west og Den kom efter kun 2 dage. Den her helt perfekt

Odpowiedź od Vinylpladen
levering og lager status holder ikke
Bestilte onsdag, og pakken kom tirsdag i næste uge. Deres store reklamation med 1-2 dages levering holdt, hvis ikke helt. Især når man skulle bruge den hurtigt. Efter et par dage fik jeg så en besked om, at den ene af de to ting, jeg havde bestilt, så ikke alligevel var på lager, mega fedt, når det var en gave. Så ja, ikke en særlig fed oplevelse.

Bestilte 2 vinyler kl
Bestilte 2 vinyler kl. 22- de blev leveret dagen efter kl. 19:15. Det kan vist ikke gøres hurtigere😉 De var tilmed købt til en skarp pris👍🏻
Som vinylsamler har jeg handlet med en…
Som vinylsamler har jeg handlet med en del andre pladebutikker men jeg kan konstatere at når forsendelsen forsinkes er der god respons og da jeg modtog en forsendelse med DAO hvor pladen var knækket bytter de uden problemer. Desuden er det behageligt at møde ligesindede lp nørder hos Vinylpladens personale
💩 BLUFF!
💩 BLUFF!! 💩
Beställning skulle ta HÖGST 12 arbdagar. Nu 24 dagar senare ingen beställning och kundtjänst svarar inte. VARNING!!!!!?
❌❌ VARNING ❌❌
❌❌ VARNING ❌❌
Beställde för 6 veckor sedan! Inte fått leverans och kundtjänst svarar inte! OSERIÖST FÖRETAG!

Odpowiedź od Vinylpladen
De snyder med deres priser.
De snyder med deres priser.
Blev snydt for flere hundrede kroner ved et køb på en vinyl med Sorl Sol.
Har sendt dem en mail uden at få svar.
Vil ikke anbefale andre at købe plader her fra!

Langsamer Versand, schlechte Qualität, keine Reaktion bei Nachfrage
Langsamer Versand und dazu noch schlechte Kommunikation.
Vor dem Erwerb gebrauchter Schallplatten kann ich nur warnen. Das was bei mir geliefert wurde entsprach leider nicht der versprochenen Qualität und Nachfragen diesbezüglich werden nicht beantwortet.
... gerade erreichte mich eine Mail von Vinylpladen, man möchte sich wohl der unpassenden Bewertung der gebrauchten Platte annehmen.
Ob der zeitliche Zusammenhang mit der Veröffentlichung Zufall ist 🤔
Egal, ich bin gespannt was da jetzt noch passiert.

***Ware kommt nicht - aber Geld nimmt man ***
Leider am 27.02. bestellt und wochenlang keinerlei Lieferung erhalten. Erst auf Nachfrage wurde mir mitgeteilt, dass die Platten gar nicht vorrätig sind – obwohl sie weiterhin angeboten wurden. Nach inzwischen fast zwei Monaten ist die Ware immer noch nicht eingetroffen. Ich vergebe nur sehr ungern negative Bewertungen, aber in diesem Fall ist es angesichts des Betrags von über 100 € absolut gerechtfertigt.

Toller online-Shop für Vinyl
Sehr gute Auswahl, sehr faire Preise, sehr zügiger und sicherer Versand. Dazu gibt es noch Gratishüllen pro bestellte Platte. Ich bin echt begeistert.
Forsinket levering og ingen kommunikation/svar fra Support
Bestilte to plader d. 28. marts og fik oplyst leveringsdato d. 3.april, da en af pladerne skulle bestilles hjem. I dag, d. 13.4. er status fortsat uændret: “Varer sendt af leverandør” og jeg får ingen svar på min henvendelse til support vedr. ny estimeret levering. Troede at jeg var i god tid baseret på oplysninger på hjemmesiden ved bestillingen, men det kan man ikke regne med. Det er en gave, som desværre ikke når til tiden. Blot noget at være opmærksom på, hvis din bestilling er tidsfølsom.

Odpowiedź od Vinylpladen
Hej jag gjorde en best på 3 st lp snabb…
Hej jag gjorde en best på 3 st lp snabb leverans bra lp jag är 100% nöjd tack vinylpladen för affären
Vier Platten bestellt und nix bekommen
Vier Platten bestellt und nach 14 Tagen ohne dass was geliefert wurde mal nachgefragt. Zwei Tage später immer noch keine Antwort. Für mich war es das erste und letzte Mal, dass ich dort was bestellt habe.
Min beställning från vinylpladen har inte levererats
Min beställning från vinylpladen har inte skickats i tid. De svarar inte på mail överhuvudtaget.
Enligt deras information skulle skivan levereras senast efter sex dagar.
De besvarar inga förfrågningar om ordern.
Jag har skickat mail de senaste tre dagarna utan någon som helst återkoppling.
Blufföretag?????
3/4 Jag fick till slut återkoppling på min order, återstår nu att se om varan dyker upp inom en snar framtid.
Dock hävdar vinylpladen att det var över två veckors leveranstid på varan, vilket inte stämmer. Skulle jag lägga en order på samma vara nu så hävdar de att den är hos kund på 2-6 dagar. Vad är kruxet?

Odpowiedź od Vinylpladen
One vinyl record was damaged
One vinyl record was damaged and I was ripped off on the shipping cost. 1 star this time.

udmærket hver gang.
som sædvanlig, udmærket og god service, hver gang, det kan i nogle tilfælde tage lidt tid, men fint nok, en LP skal jo komme hjem et sted fra, og LP plejer at ankomme hos mig i god indpakning i fin stand hver gang....Dato mærkning er ikke aktuelt, men jeg beskriver hvordan at det plejer at hverer................
Super service. Altid fuld tilfreds med pladerne jeg modtager.
God og hurtig levering
God og hurtig levering og pladerne spiller som de skal!