Katastrophe! Doppel-LP kam zwar pünktlich und gut verpackt an! Jedoch hatten wir diese LPs schon einen Tag vorher geschenkt bekommen! Also ungeöffnet wieder akkurat verpackt zur Rücksendung fertigge... Zobacz więcej
Ska vara ärlig, var lite orolig innan jag beställde pga andra negativa recensioner, men gjorde det för att skivan jag tänkte ha va billigare där och fick några sleeves för vinyl grattis. Själva skivan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ich muss leider eine negative Bewertung abgeben. Ich habe meine Bestellung zwar erhalten aber eine Platte war an der Ecke beschädigt und eine Platte war eine komplett andere als bestellt. (Zwei Platte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg fandt en plade hos vinylpladen, som jeg har ledt efter i flere år. Jeg bestilte den og forventede faktisk at de ville skrive at de ikke havde den alligevel. MEN pladen kom til pakkeudleveringssted... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Since 2010, Vinylpladen has been serving vinyl enthusiasts with a vast selection of records and equipment—backed by excellent service and a passion for music. vinylpladen.de vinylpladen.dk vinylpladen.se vinylpladen.no
Jens Juuls Vej 28, 8260, Viby J, Dania
- support@vinylpladen.com
- vinylpladen.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Det var rigtig fint og hurtigt alt i…
Det var rigtig fint og hurtigt alt i alt en god oplevelse

Odpowiedź od Vinylpladen
Vinylpladen.com deserves a 5/5 star…
Vinylpladen.com deserves a 5/5 star review I’ve ordered from them 5 times now with no issues at all. Their customer service is amazing and when I send them an email they answered me the same day. I also love that you get a free sleeve for each vinyl you order.

Fantaelse og dejlig hurlig serceve
Fantaelse og dejlig hurlig serceve
😀😀😀

Odpowiedź od Vinylpladen
Har aldrig haft problemer med…
Har aldrig haft problemer med Vinylpladen. Har købt selv, og har også fået i gave derfra, helt uden problemer. Kan anbefales.

Odpowiedź od Vinylpladen
Har fået forkert plade og når man…
Har fået forkert plade og når man skriver til dem er der ikke noget svar de mangler vist nogle ting i den virksomhed hvis man bare sender tilfældige plader

Hej Vinylpladen
Hej Vinylpladen. Nu har jeg for anden gang lagt bestilling på Faithless insomnia, men det er som om at der ikke sker mere end at ordren er lagt. Hvorfor sættes plader til salg, som i ikke allerede har på lager?

Varning innan beställning.
Kan tyvärr inte rekommendera.
Även om köp processen och beställningen gick smidigt till så är företaget under all kritik. En av mina skivor kom skadade och har inte fått något bemötande från Vinylpladen hur jag ska lösa problemet. Inget svar på kundtjänst eller mail. Att betala 400kr för en skiva som inte går att spela och inte få någon hjälp att lösa det. Vilket gör att jag kan inte rekommendera att beställa från detta företaget. Välj ett företag som hjälper dig genom hela processen, inte bara att sälja.

Odpowiedź od Vinylpladen
Købte en plade som var i den fineste…
Købte en plade som var i den fineste stand, jeg skulle bruge den som en fødselsdagsgave og var i tidsnød.
Jeg skrev til Vinylpladen og spurgte om der var mulighed for, at få pladen sendt således, jeg kunne nå at få den til fødselsdagen om fredagen.
Pladen havde jeg købt om mandagen, jeg blev kontaktet samme dag af en mega rar medarbejder der hedder Jesper, som lovede at jeg kunne nå at få pladen tilsendt inden fødselsdagen.
Og det fik jeg, samtidig med en fantastisk service, jeg kan stærkt anbefale at bruge denne forretning.
KÆMPE STORT TAK til Vinylpladen.
Hilsen Hanna Behrend Lynch.

Rigtig go` oplevelse
Rigtig go` oplevelse, hurtig levering og go` information undervejs - handler der gerne igen.

Veldig bra
Veldig bra. Liker at platene kommer med inner/utelommer. Kunne vært litt bedre Sotering system på nettsiden. F.eks når du har på Heavy metal som søkefilter for du også opp ac/dc Guns N’ Roses osv. Det er rock. Ikke metal. Og uansett hvor mye eg renser platene så e det litt static. Men det kan fort være selve platespilleren/stylus problem, men tviler. Utenom det så e det en veldig bra plass. Rask levering og greie priser forhold til and plasser f.eks platekompaniet. Kort forklart. Veldig bra butikk

Odpowiedź od Vinylpladen
Returnering af penge for så at trække dem igen
Jeg aflagde en ordre, og efter en uge returnerede de pengene, og aflyste ordren.
Jeg går så ud og køber pladerne i fysisk butik, fordi min ordre netop var blevet annulleret.
Så får jeg så meddelelse om, at pakken alligevel er blevet leveret, og de trækker så beløbet fra min konto, som nu er i overtræk, fordi jeg er ung og fattig!!! Det er virkelig en uskik. I will be doing my business elsewhere? det er altså under al kritik det der

10 ud af 10
Har efterhånden købet en del gange hos vinylpladen. Et god sted at lede efter det du søger.
Super udvalg. God service. Meget venlig personale at tale med ved personlig kontakt.

Odpowiedź od Vinylpladen
Jeg har efterhånden brugt vinylpladen…
Jeg har efterhånden brugt vinylpladen mange gange og de skuffer aldrig. De har fair priser et godt udvalg og de har næsten altid det man leder efter. Desuden er der virkelig god hurtig levering uden skade på pladerne. Og elsker de også giver indre-ydre beskyttelse til din plade absolut ingen klager herfra

Odpowiedź od Vinylpladen
Bestilte mandag aften, fik leveret torsdag. Pakket godt ind så alt i alt en god oplevelse 😊

Odpowiedź od Vinylpladen
DÅRLIG SERVICE & LANG VENTETID på noget…
DÅRLIG SERVICE & LANG VENTETID på noget som jeg aldrig modtog!
Jeg lavede en bestilling men hørte aldrig fra dem selvom jeg skrev til dem flere gange.
Jeg tjekkede om de havde sendt pladen til mig, men de havde ikke engang fået den hjem.
Det er nu OVER 11 dage siden jeg lavede min bestilling..
Jeg har annulleret ordren og køber ALDRIG fra denne side igen.

Odpowiedź od Vinylpladen
Havde bestilt to vinyler til en gave
Havde bestilt to vinyler til en gave, med forventet leverings d. 25/5, men intet dukker op. D 29/5 tager jeg kontakt til dem og får besked på at den ene plade var beskadiget og de venter på en anden, det er som sådan fair nok, det kan ske, men er temmelig utilfreds med de ikke melder noget ud, og undskylder for problemet, jeg skal selv tage kontakt og find ud af problemet. Nu står jeg så uden gave, med plader jeg ikke aner hvornår dukker op. Dårlig service, er virkelig skuffet

Super service 👍
Super service 👍