Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mijn echtgenote en ikzelf hebben elk een Veloci fiets en zijn er uitermate tevreden over ! Het is een plezier om mee te rijden ! Onlangs deden wij een beroep op Bizzebike omwille van onderhoud. Pri... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben ondertussen onze Veloci fietsen al 3 jaar en we zijn er nog steeds heel tevreden over. Al heel veel plezier mee beleefd en ze rijden nog steeds soepel en geven de nodige ondersteuning. De... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Doen enkel nog herstellingen en onderhoud aan huis, niet in hun winkels, want het is daar superdruk (geen klant te zien als je er binnenstapt en verkoper zit wat op zijn computer te tokkelen). Hun afs... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heb een plooifiets gekocht en nog geen seconde spijt van gehad! Rijdt zéér soepel.. ook de 2 zijzakken die compact opgeborgen zitten maar gemakkelijk enkele grote broden en andere boodschappen mee te... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep rowerowy
  2. Hurtownia rowerów

Napisane przez firmę

Weet je nog hoe het voelde ​om als kind op je fiets te springen? ​Om alle tijd te hebben​ om de wereld te ontdekken?​ Wie zegt dat je je niet opnieuw zo kan voelen? Jij verdient het ​om zorgeloos door het leven te fietsen. Al meer dan 100.000 fietsers gingen je voor. Ook benieuwd?

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden van mijn aankoop

Zeer tevreden van mijn aankoop! Al meer dan 6000 km op de teller en nog steeds een perfecte batterij.

Beste, bedankt voor je mooie feedback!

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je aankoop en al meer dan 6000 km probleemloos hebt gereden. Nog beter dat de batterij nog steeds perfect presteert.

We wensen je nog veel veilige en zorgeloze kilometers toe! 🚲

Gewoon goed en uistekende service

Gewoon goed en uistekende service
Wij hebben twee fietsen en zijn daar zeer tevreden van

Odpowiedź od Veloci

Beste Roger, bedankt voor je mooie feedback!

Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de fietsen én onze service. Nog beter dat beide fietsen goed bevallen!

We wensen jullie nog veel veilige en zorgeloze kilometers toe! 🚲🚲

Oceniono na 5 z 5

Ik ben SUPER tevreden van de fiets en…

Ik ben SUPER tevreden van de fiets en service.

6 grudnia 2025

Odpowiedź od Veloci

Beste, super om te horen, bedankt voor je enthousiaste feedback!

Fijn dat je zo tevreden bent over zowel de fiets als onze service.
Veel rijplezier en veilige ritten gewenst! 🚲

Oceniono na 4 z 5

Goede kwaliteits fiets voor een…

Goede kwaliteits fiets voor een redelijke prijs

Odpowiedź od Veloci

Beste, bedankt voor je leuke reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding.

Op naar nog heel wat fijne fietsmomenten! !🚲

Oceniono na 5 z 5

Goede kwaliteit hebben de fiets jaar geen problemen…

We hebben de fiets jaar geen problemen en de batterij is super goed voor 468wh goede kwaliteit van de samen stelling we kunnen met de batterij meer dan 80km op de hoogste stand prachtig

Odpowiedź od Veloci

Beste, bedankt om je ervaring te delen!

Fijn om te horen dat je al een jaar probleemloos kan fietsen en tevreden bent over de kwaliteit van de fiets. Ook goed om te lezen dat de batterij zo goed presteert en je op de hoogste ondersteuningsstand nog altijd meer dan 80 km kan rijden, dat is inderdaad mooi bereik!

Geniet van je fiets en de vele ritten die nog volgen!🚲

Oceniono na 5 z 5

Kwaliteit en een faire prijs.

Een fijne fiets gekocht en zelf opgehaald in Utrecht. Hier een uitstekende begeleiding gekregen. Voor onderhoud is de monteur aan huis geweest. Zeer tevreden over zijn klantgerichtheid en deskundigheid.

19 maja 2025

Beste, bedankt voor je mooie feedback!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de faire prijs, en dat je aankoop en ophaling zo vlot zijn verlopen met goede begeleiding.

Ook prettig om te lezen dat het onderhoud aan huis door onze technieker positief is ervaren, zowel op vlak van klantgerichtheid als deskundigheid.

Nog veel rijplezier en veilige ritten gewenst! 🚲

Oceniono na 5 z 5

Heel goede prijs/kwaliteit verhouding!

12 grudnia 2025

Odpowiedź od Veloci

Beste, bedankt voor je positieve feedback!

Fijn om te horen dat je de prijs-kwaliteitverhouding zo goed vindt. Dat is precies waar we naar streven.

Nog vele fijne en zorgeloze ritten gewenst! 🚲

Oceniono na 5 z 5

Goede kwaliteit voor een degelijk…

Goede kwaliteit voor een degelijk prijs. TOP!

Odpowiedź od Veloci

Beste Eddy, bedankt voor je positieve feedback!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding. Top om te lezen dat alles zo goed bevalt.

We wensen je nog veel veilige en plezierige kilometers toe! 🚲

Heel tevreden klant!

Heel tevreden over de bediening en uitleg bij de aankoop van mijn electrische fiets te Aalter.
Ik heb deze nu 1 jaar en zou hem iedereen aanraden qua prijs kwaliteit.
Heel tevreden over deze aankoop.

Beste, bedankt voor je mooie feedback!

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de bediening en uitleg bij je aankoop in Aalter. Nog beter dat je na 1 jaar nog steeds zo tevreden bent over je elektrische fiets en de prijs-kwaliteit zo kan appreciëren.

We wensen je nog veel veilige en plezierige kilometers toe 🚲

Zeer mooie en degelijje fiets

Zeer mooie en degelijje fiets

Odpowiedź od Veloci

Beste Paul, bedankt voor je mooie feedback!

Fijn om te horen dat je de fiets als zeer mooi en degelijk ervaart. We wensen je nog veel veilige en vlotte kilometers toe 🚲

Oceniono na 5 z 5

Super goede fiets, geen opmerkingen Ik heb de fiets aangekocht via de ie…

Ik heb de fiets aangekocht via de actie van gazet van Antwerpen vorige jaar (2025), heb hier nog geen moment spijt van. De service is TOP! Hij rijdt zeer vlot. Schakelt goed. Heb hier geen enkel min punt van. Als ik 1 minpunt mag zeggen... We hadden spijt dat er geen herenmode meer geproduceerd wordt, anders had mijn man er ook 1 gekocht. Hij voelde zich nog ' te' jong voor een vrouwenmodel 😅 dit trouwens geschreven door zen vrouwtje 😁

Odpowiedź od Veloci

Beste Christine, bedankt voor je leuke en warme feedback!

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je fiets en onze service. Nog beter dat hij zo vlot rijdt en schakelt en dat je er geen minpunten aan ervaart.

Je laatste opmerking heeft ons zeker doen glimlachen 😄 We geven dit ook intern graag door.

Leuk weetje: vandaag werken we niet meer met de klassieke “heren- en damesmodellen”, maar spreken we eerder over lage instapfietsen (vroegere damesmodellen) en hoge instapfietsen (vroegere herenmodellen). Als dat je echtgenoot zou kunnen overtuigen, is dat misschien nog een extra argument 😉

Daarnaast hebben we van het vorige modeljaar nog een beperkt aantal modellen met hoge instap 😉 beschikbaar. Dus als je je echtgenoot ooit nog kan overtuigen, is dat zeker nog een optie om te bekijken. Dit model kan je hier alvast bekijken: https://shop.nieuwsblad.be/elektrische-fiets-veloci-vivid-plus-2025.html

Nog veel fietsplezier gewenst en bedankt om de tijd te nemen om feedback te bezorgen 🚲

Met vriendelijke groeten,
Amina van Team Veloci.

Oceniono na 4 z 5

Directe oplossing

Directe oplossing

Odpowiedź od Veloci

Beste Mia, bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat we je snel en met een directe oplossing hebben kunnen helpen. Dat is precies waar we naar streven.

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we uiteraard opnieuw voor je klaar. Met vriendelijke groeten, Amina van Team Veloci.

Oceniono na 5 z 5

Zeer vriendelijk en bereid het nodige…

Zeer vriendelijk en bereid het nodige te doen.

Odpowiedź od Veloci

Beste Rita, bedankt voor je mooie feedback!
We vinden het fijn om te horen dat je onze service als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. We doen ons best om steeds mee te denken en het nodige te doen om klanten zo goed mogelijk verder te helpen.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard opnieuw voor je klaar. Met vriendelijke groeten, Amina van Team Veloci.

Oceniono na 5 z 5

Zéér tevreden van service en levering.

Zéér tevreden van service en levering.

9 maja 2026

Odpowiedź od Veloci

Beste, bedankt voor de waardering! Fijn om te horen dat je zeer tevreden bent over onze service en levering. We wensen je alvast veel fietsplezier toe! 🚴 Met vriendelijke groeten, Amina van Team Veloci.

Fantastische service

Fantastische telefonische service gehad van Anas van Veloci! Hij hielp me ontzettend vriendelijk en dacht echt met me mee. Zo zie je ze niet vaak meer. Bedankt, Anas!"

Odpowiedź od Veloci

Beste Miriam, bedankt voor de prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de telefonische service van Anas. We geven je complimenten zeker aan hem door, zulke woorden betekenen veel voor ons team. Bedankt voor het vertrouwen en alvast veel fietsplezier gewenst! 🚴

Bedankt voor de hulp

Rustig, correct en met kennis werd het probleem opgelost

Odpowiedź od Veloci

Beste Jef, bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen. Fijn om te horen dat het probleem rustig, correct en met de nodige kennis werd opgelost. Daar doen we het voor! Veel veilige kilometers gewenst 🚴Met vriendelijke groeten, Amina van Team Veloci.

Oceniono na 5 z 5

de correspondent was behulpzaam en zeer…

de correspondent was behulpzaam en zeer vriendelijk en heeft me na verschillende keren te bellen naar deze dienst, heel goed geholpen. Pluim voor zijn nederlands.

Odpowiedź od Veloci

Beste Mark, bedankt voor je fijne woorden! Goed om te horen dat je zo goed en vriendelijk bent geholpen. We geven het compliment zeker door 😊.
Nog veel veilige en plezierige kilometers gewenst!

Met vriendelijke groeten,
Amina van Team Veloci.

top service!

ik had een probleem met mijn fiets en heb onmiddellijk de klantendienst gecontacteerd waarop zij me meteen geholpen hebben. De persoon in kwestie was super vriendelijk en heeft meteen het nodige gedaan.

Top service met vriendelijk personeel die probleemoplossend denkt zonder de verantwoordelijkheden van zich af te schuiven!

16 kwietnia 2026

Odpowiedź od Veloci

Beste Laurien, bedankt om je positieve ervaring met ons te delen, dat waarderen we enorm.

Fijn om te horen dat je probleem met de fiets meteen correct en snel werd opgevolgd door onze klantendienst en dat je goed geholpen bent door onze collega. We geven je feedback zeker ook intern door aan het team.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in onze service en veel veilige kilometers gewenst!
Met vriendelijke groeten, Amina Team Veloci.

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijke bediening en goede uitleg…

Vriendelijke bediening en goede uitleg en zonder afspraak testrit kunnen maken, heb er direct eene besteld en gisteren gaan afhalen.
Met vriendelijke groeten
Michel

6 maja 2026

Odpowiedź od Veloci

Beste Michel, bedankt voor je fijne review en je vertrouwen in ons.

Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent over de uitleg en dat je meteen een goede ervaring had met de testrit. Nog leuker is natuurlijk dat je meteen je keuze hebt gemaakt en intussen al met je fiets op pad bent.

We wensen je heel veel veilige en plezierige kilometers toe! 🚲
Met vriendelijke groeten, Amina van team Veloci.

Oceniono na 5 z 5

Mij goed geholpen- geluisterd naar het…

Mij goed geholpen- geluisterd naar het probleem- het probleem opgelost - zeer vriendelijk aan telefoon- technieker ook zeer vriendelijk en behulpzaam

6 maja 2026

Odpowiedź od Veloci

Beste Agnes, bedankt voor je mooie feedback!

Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat zowel onze telefonische ondersteuning als onze technieker vriendelijk en behulpzaam waren. We geven je complimenten zeker door aan het team.

We wensen je nog veel veilige en zorgeloze kilometers! Met vriendelijke groeten, Amina van Team Veloci.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej