Ringlaan 5, 8520 Kuurne, BE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

De fiets gisteren aan huis geleverd en perfect klaargemaakt door de technieker van Veloci . De vriendelijke technieker blonk uit door zijn ongeevenaarde technische kennis van zijn produkt . De fi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heel tevreden over veloci, al verschillende fietsen gekocht. Zeer vriendelijke verkoper in Kuurne, goede correcte informatie gekregen. Service na verkoop ook heel vlot, snelle reactie op e-mail. Ze... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De fiets is in goede orde geleverd en deskundig opgezet geweest door de monteur. Heel tevreden over de fiets, zelfs in die mate dat mijn echtgenote, na een testrit met mijn fiets, heeft besloten er... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep rowerowy
  2. Hurtownia rowerów

Napisane przez firmę

Weet je nog hoe het voelde ​om als kind op je fiets te springen? ​Om alle tijd te hebben​ om de wereld te ontdekken?​ Wie zegt dat je je niet opnieuw zo kan voelen? Jij verdient het ​om zorgeloos door het leven te fietsen. Al meer dan 100.000 fietsers gingen je voor. Ook benieuwd?

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Electrische fiets VELOCI

De fiets voldoet 100 % aan mijn verwachtingen .
Echt een aanrader ..
Doe zo voort !

15 kwietnia 2026

Odpowiedź od Veloci - Kuurne

Beste Eddy, bedankt voor deze prachtige review! Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat onze technieker zo’n sterke indruk heeft nagelaten.

Geweldig ook dat de fiets volledig aan je verwachtingen voldoet 😊

Bedankt voor de aanbeveling en veel veilige kilometers gewenst! 🚲

Heel tevreden over veloci

Heel tevreden over veloci, al verschillende fietsen gekocht.
Zeer vriendelijke verkoper in Kuurne, goede correcte informatie gekregen.
Service na verkoop ook heel vlot, snelle reactie op e-mail.
Zeker een aanrader ( en … het is Belgisch😉)

6 kwietnia 2026

Odpowiedź od Veloci - Kuurne

Beste Rita, bedankt voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen dat je al meerdere keren in Veloci hebt gesteld 😊

Fijn om te horen dat je telkens goed geholpen bent in Kuurne en dat zowel de informatie als de service na verkoop vlot en correct verlopen.

We waarderen je aanbeveling enorm! 🚲

Fantastisch.

Merci voor een hele mooie en goeie fiets. En dat voor een mooie prijs .
Ook de service mag er zijn .
En makkelijk om een afspraak te maken voor het jaarlijks onderhoud .

24 marca 2026

Odpowiedź od Veloci - Kuurne

Beste Luc, bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je blij bent met je fiets, de prijs en onze service. We zijn net overgeschakeld naar een nieuw planningssysteem, waardoor het inboeken van afspraken veel eenvoudiger en sneller gaat. We vinden je feedback dan ook erg waardevol. Het is voor ons belangrijk dat het plannen van het jaarlijkse onderhoud vlot verloopt, zodat jij zorgeloos van je fiets kunt genieten. Met vriendelijke groeten, Amina van Team Veloci.

Oceniono na 5 z 5

De fiets is in goede orde geleverd en…

Heel tevreden over de fiets, zelfs in die mate dat mijn echtgenote, na een testrit met mijn fiets, heeft besloten er ook een voor haar aan te schaffen.
Zeer goede fiets, en eveneens topkwaliteit service.

1 maja 2025

Odpowiedź od Veloci - Kuurne

Beste Luc, dankjewel voor je mooie review! Fijn dat je blij bent met je fiets en onze service, en super dat je echtgenote er ook één wenst aan te kopen. Het hele Veloci Team wenst jullie heel veel fietsplezier! Met vriendelijke groeten, Amina van Team Veloci.

Oceniono na 5 z 5

Zopas een fiets aangekocht bij Veloci…

Zopas een fiets aangekocht bij Veloci Kuurne. Ik werd op een aangename rustige manier, en met kennis van zaken, geholpen door Nicolas! Zo moesten er meer van zijn!

26 lutego 2026

Odpowiedź od Veloci - Kuurne

Beste Nico, bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat Nicolas je zo goed kon helpen. We streven ernaar dat elke klant zo’n aangename ervaring heeft. Geniet van je nieuwe fiets!

Oceniono na 5 z 5

Na onze eerdere positieve ervaring met…

Na onze eerdere positieve ervaring met Veloci werden we opnieuw warm onthaald. Nicolas straalt kennis en passie uit en gaf een heldere, complete technische uitleg. Nicolas weet perfect waarover hij spreekt en brengt het met zoveel enthousiasme en gedrevenheid. Service zoals je die zelden nog tegenkomt. Onze nieuwe Veloci is besteld en we kijken al uit naar de ophaling!

25 lutego 2026

Odpowiedź od Veloci - Kuurne

Beste Raf, wat een fantastische woorden, dank je wel om dit te delen! We geven je complimenten met veel plezier door aan Nicolas, hij zal hier ongetwijfeld heel blij mee zijn. Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk en volledig was en dat jullie opnieuw zo’n positieve ervaring hadden.

Alvast bedankt voor het vertrouwen en veel voorpret met jullie nieuwe Veloci. Met vriendelijke groeten, Amina van Team Veloci.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej