Niet meer de service die we gewend zijn. We zijn gewend dat we worden gebeld als er tijdens jaarlijks onderhoud dingen worden ontdekt, om te overleggen hoe en wat. Nu zelf richting einde van de dag... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Heel klantvriendelijk en behulpzaam! Uitgebreide uitleg van de bediening! Snelle reacties op onze vragen. Behulpzame verkoper, voor ons geen enkel minpunt.
Een zeer positieve Opelervaring erbij! Heel goed, vriendelijk en kundig te woord gestaan door Nick van de Wiel! Hij is erg gemotiveerd, meedenkend en heeft een goed luisterend oor. De auto werd keu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
het verleden heb ik niet zo'n goede ervaring gehad met Van Mossel Den Bosch. Toch besloot ik ze nog een kans te geven en liep ik opnieuw de showroom binnen. Daar werd ik vriendelijk aangesprok... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Dane kontaktowe
Afrikalaan 2, 5232BD, 's-Hertogenbosch, Nederland, Holandia
- 073 646 3463

Profiteer nu van topdeals!
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Klant tevredenheid hoort zeker niet bij…
Klant tevredenheid hoort zeker niet bij dit bedrijf. Ongelofelijk hoeveel er fout gaat en nog veel erger er word niets aan gedaan om de klant tegemoet te komen of te compenseren. De verkoper van de bus is inmiddels vertrokken bij van mossel omdat hij er niet achterstaat hoe er met de klanten om word gegaan. Echt diep triest ik zal hier nooit meer naar toe gaan.
Zeer slechte communicatie
Zeer slechte communicatie. Herhaaldelijk monteur aan de lijn die alles moest navragen en de auto was aan het einde van de dag niet beschikbaar ondanks de mededeling dat dit wel zou zijn. Eigenaar moest maar zien hoe zij thuis kwam.
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Om 10:00 de auto gebracht voor een…
Om 10:00 de auto gebracht voor een servicebeurt , maar zelf om 17:00 moeten bellen hoe laat de auto klaar was.
rond 18:00 de auto opgehaald alles was al donker de verkoper heeft de sleutels gegeven verder geen uitleg wat er uitgevoerd is.
Update weer niet uitgevoerd !!
Na contact met servicemanager de update uitgevoerd een vervangende auto meegekregen. Nazorg zoals het hoort 👍🏻

alles toppie
alles nagekomen volgens afspraak binnen de afgesproken tijd en afgesproken prijs, super

Odpowiedź od Van Mossel Opel - Den Bosch
Opc van mossel den bosch
We hebben Bij van mossel een nieuwe Opel mokka gekocht
fantastische services en goed geholpen
Van mossel is een prima dealer om je nieuwe auto te bestellen

Odpowiedź od Van Mossel Opel - Den Bosch
heb een auto die koud inhoudt en heb…
heb een auto die koud inhoudt en heb deze daar in de middag neergezet en de monteur kon helaas niets vinden en toen van Geldrop naar Den Bosch gereden (40 km) met de monteur meegereden en laten voelen wat ik bedoelde en deze zei mij dat ik te vlug schakelde maar de auto geeft zelf aan wanneer het beste schakelmoment is op het dashboard en heb de auto mogen ophalen van 8 maanden oud en heb een factuur van ruim €200 gekregen! GFJ-76-K

Odpowiedź od Van Mossel Opel - Den Bosch
Goede service. Fijne medewerkers. Je wordt op de hoogte gehouden van het proces en ontvangt leuke filmpjes

Odpowiedź od Van Mossel Opel - Den Bosch
Een goede ervaring zoals het hoort
Een goede ervaring, betekent voor mij als leek, dat ik netjes word behandeld en een overzicht (van tevoren) krijg wat de kosten betreft. Inzicht in de kwaliteit van de monteurs is voor mij niet te bepalen als leek, maar gezien de goede naam van "van Mossel" en Opel heb ik een goed gevoel na de werkzaamheden, dus 5 sterren waard.

Kennelijk geen afleverbeurt
Na aflevering, bleek dat de richtingaanwijzers aan de voorzijde niet functioneerde door loszittende stekker. Tevens bleek dat ruitensproeier te hoog was afgesteld en alleen het dak nat maakte. Kortom er was kennelijk geen afleveringsbeurt gegeven.

Prima onderhoud
Vriendelijke desk, e-bike als leenfiets, duidelijke communicatie over onderhoudsbeurt.

Goede sfeer op receptie.
goede ontvangst en ik ben goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden.

Odpowiedź od Van Mossel Opel - Den Bosch
Ik vond het dit jaar minder dan andere…zie boven
Ik vond het dit jaar minder dan andere jaren.
Moest lang wachten op de nieuwe ruitenwissers waren niet op voorraad. alles bij elkaar 4 uur en voor de achter ruitenwisser moest ik terugkomen.
De auto werd altijd netjes van binnen van buiten gewassen dit jaar niet dat viel me erg tegen
Heb een opmerking gemaakt en kreeg een bon van ANAC CARWASH Dat is fijn maar moet ik weer speciaal naar Den Bosch komen
Ik heb de auto nu 13 jaar en ben altijd heel tevreden geweest, maar vond dat ik dit even mocht zeggen

Verschrikkelijke service
Voor een half jaar geleden een auto gekocht bij van Mossel in den bosch. Deze werd afgeleverd met een grote kras van 25 cm, na 2 maanden en 5 telefoontjes van mijzelf verder werd het eindelijk opgepakt. Nu nog geen half jaar later zijn mijn hele banden versleten. Wat een verschrikkelijke service, een en al drama geweest tot nu toe! Geen goed woord voor over!

Odpowiedź od Van Mossel Opel - Den Bosch
De verkoper deed zijn uiterste best
De verkoper deed zijn uiterste best, om de opties op door ons gekozen auto, uit te leggen.

VERKEERDE WERK PLANNING.
VERKEERDE WERK PLANNING
LANG WACHTEN TERWIJL ER EEN .
AFSPRAAK IS GEMAAKT.2MAANDEN GELEDEN.
WORD GEZEGT PERSONEEL TEKORT.

Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, goed geholpen. Aanrader!

Doświadczenie Trustpilot