Bij de aflevering van mijn C klasse 300e was door een mis communicatie de beschadigde velg niet volgens afspraak hersteld en na 3 weken bleek de inruil auto niet van mijn naam was afgeschreven. Na ee... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Het probleem waarvoor ik ben geweest is niet volledig verholpen. Ik ben een ochtend kwijt geweest zonder positief resultaat, dat was mijn 2e keer en nu is er een vervolgafspraak gemaakt. Op hoop van z... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wir waren in Gouda im Parkhaus und hatten einen platten Reifen. Van Mossel hat alle Möglichkeiten ausgeschöpft, um uns eine Reparatur noch am gleichen Nachmittag zu realisieren. Vielen lieben Dank... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zeer vriendelijk en vlot geholpen door Raqeem bij het uitzoeken van onze nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse! Tussentijds netjes op de hoogte gehouden van de levering en ook de levering zelf was top. De ben... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Grote Esch 50, 2841 MJ, Moordrecht, Nederland, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Goede service. Een luisterend oor voor de wensen van klant. En Tosca de gastvrouw is uitmuntend, attent en helpt waar mogelijk. Top.
Met vriendelijke groet Rokus Groenewoud.

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Kwaliteit prima! Vriendelijk en hulpvaardig. Kijken verder dan hun neus lang is: alles wordt doorgelopen.
Precies volgens planning klaar.

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Snel en vakkundig geholpen.
Relatief korte wachttijd met goede koffie

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Bij een tweede hands auto waarbij een gebrek optrad de gehele reparatie alsmede vervangend vervoer kosteloos herstelt. Geweldig
Goede service en zij denken met de klant mee. Vriendelijk personeel.
Deze Van Mossel Dealer:
1. Is telefonisch bereikbaar
2. Heeft alle problemen vakkundig in één keer opgelost
3. Zorgt voor een gelijkwaardige vervangende auto.
4. Levert een schone auto af
Bij mijn vorige dealer (Autostrada) gebeurde dit de afgelopen 2 jaar allemaal niet. Ik had veel eerder over moeten stappen naar Gouda.
Gisteren onze auto afgeleverd🤙🏾
Silvio kenapa De verkoper !
Eerlijk gelijk vertrouwd ! Enthousiast , humor ! En zakelijk maar reeél !! Zeer fijn !!
Ook de behandeling van colega S super !
Trots mag je zijn Mercedes voor hun vertegenwoordiging 👌👌
Hartelijke groet tot weer Daan en Elize. ( gouda) 🥂

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Zeer vriendelijke medewerkers. Warm ontvangst. Aflevering van onze auto door Raqeem, die de tijd nam om alles uit te leggen en nog een leuke attentie voor mij en mijn vrouw.

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Erg blij met onze auto, goede service, vriendelijk personeel.TOPPERS…

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Zowel de bestelling, een "last minute" verandering aan de configuratie en de aflevering zijn snel en op een prettige manier afgewikkeld.

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Snelle en deskundig afhandeling en niet onbelangrijk een vriendelijke ontvangst met koffie van de receptioniste.
Verkoper was snel, vriendelijk en heel flexibel. Hielp met het versnellen van levering en overdracht. De introductie van de nieuwe auto was met veel aandacht en een goede start van het gebruik van de auto.

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Super goed geholpen van a tot z
Ook de aflevering auto zag er als nieuw uit
Vriendelijke mensen

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Aardige mensen en ze komen na wat ze beloven.

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Super gehopen zeer tevreden een echte aanrader!!!

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Een Mercedes rijdt je voor de premium beleving die een Mercedes biedt.
Als je dan ook nog premium geholpen wordt is het plaatje compleet.
Dit is wat je wilt en wat in mijn geval Raqeem leverde en levert. Want ook de aftersales is namelijk een Mercedes-ster meer dan waardig!

Odpowiedź od Van Mossel Mercedes-Benz - Gouda
Mijn nieuwe auto, via Arval, werd geleverd door een dealer op 2 à 3 uur rijden van mijn woonplaats, ondanks mijn uitdrukkelijke verzoek om een lokale dealer. Hoewel dit buiten de verantwoordelijkheid van de dealer viel, was het geen ideale start van de ervaring.
Bij aflevering bleek de auto een deuk in het dak en een beschadigde achterspoiler te hebben. Ik werd pas gebeld om het afhaalmoment te verzetten toen ik al bijna ter plaatse was, na een rit van twee uur. De schade is achteraf netjes hersteld en er werd een dinerbon aangeboden ter compensatie. Toch had ik liever een auto in perfecte staat ontvangen bij levering.
Het bestelde bagagescheidingsnet bleek niet overeen te komen met wat in de brochure stond, en is niet geschikt voor het doel waarvoor ik het had besteld. Toen ik hiervoor belde werd er geen oplossing geboden.