Dienstverlening blijft mensenwerk. Dus er kunnen fouten worden gemaakt. Ook bij mijn bestelling ging van alles mis. Contact met de klantenservice alleen maar via mail heb ik als beperkend ervaren, ze... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
2 fietsen besteld. Aan een ervan (nochtans minder dan 5 km op de teller) was een vijsje defect waardoor ik het stuur niet kon manipuleren en ook het batterijslot werkte zeer stroef. Ik vroeg me du... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Niet alle schades waren beschreven, lang wachten voor de levering, fiets was vuil door gebruik regen sporen, duidelijk veel meer mee gereden dan aangegeven. Persoonlijk weet ik niet of ik het nog opni... Zobacz więcej
vlotte aankoop gemakkelijk consulteren van de website. heel duidelijke instructies gekregen ik heb ervoor gekozen om de fiets op de hoofdzetel in Belgie (Mechelen) te gaan halen. Alles is heel so... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
De fiets kwam vlug en was gemakkelijk…
De fiets kwam vlug en was gemakkelijk in elkaar te zeggen, makkelijker dan ik dacht.
De fiets zou "upcycled" zijn maar ziet er gloednieuw uit.
De prijs is meer dan aanvaardbaar.

Odpowiedź od Upway Belgium
verzorgde en snelle levering met…
verzorgde en snelle levering met duidelijke instructies en bovendien een scherpe prijs

un vélo neuf de 2023 pour un bon prix
un vélo neuf mais de 2023 pour un bon prix. livraison bien organisée
Heel tevreden over upway maar transportregeling door externe partner verliep niet foutloos
Heel tevreden en verliefd op de flyer gotour 6 uit 2018 met Bosch active line plus midden motor met maar 700km op de teller die ik bij upway gekocht heb, een zeer nette luxe kwalitatieve fiets voor een heel goede prijs deze is aangedreven met een riem(beltdrive)+ traploos schakelen met 380 enviolo naaf wat ik altijd al wou maar te duur vond nieuw.
Maar door upway is die droom werkelijkheid geworden.
Wat rijdt en schakelt deze fiets zalig en zo stil in vergelijking met een fiets aangedreven door een ketting en andere merken van versnellingsnaven die ik al geprobeerd had. De kwaliteit van de fiets is dus nog beter dan dat ik verwacht had. Upway is een betrouwbare handelaar om een 2dehandsfiets aan te kopen zonder het risico opgelicht te worden tegenover risico aankoop bij particulier. Bij Upway krijg je 1 jaar gratis garantie en een aankoopbewijs.
(Langere garantie mogelijk mits betaling.)
Ook wordt de fiets gecontroleerd voor uitlevering op gebreken.
De fiets was dus tiptop inorde.
Enkel de banden moesten nog opgepompt worden, pedalen monteren en stuur rechtzetten .Gereedschap hiervoor was niet bijgeleverd zoals vermeld op website maar had ik alle goed nog zelf liggen. In de plaats van gereedschap werden 2 paar pedalen van het zelfde model bijgeleverd wat misschien een vergissing was maar helemaal niet zo erg.
Ook makkelijke betaling op de website van Upway daarna volgde vrij snel een goede communicatie dat deze was verzonden naar de transporteur.
Over het transport waar ze mee samenwerkte (Westerman logistcs)was ik minder tevreden. Na enkele weken geduldig wachten en de dag die afgesproken was te leveren hoor of lees ik niets en daarom maar een mailtje gestuurd uit ongerustheid met als antwoord terug verplaats naar andere datum een week later , toen ik mailde dat dit niet ging voor mij geen reactie meer dan maar getelefoneerd naar transportbedrijf Westerman.
Al goed dat ik zelf gemaild en gebeld had of ik zat voor niets heel mijn vrije dag te wachten …
zonder iets te laten weten was de fiets nog een week later ingepland vanwege een fout bij Westerman. op een dag die voor mij onmogelijk was en niemand thuis kon zijn vanwege werksituatie en helemaal zo niet afgesproken was maar door hen zelf gekozen ook al is vermeld op de website dat er wel degelijk een datum moet worden afgesproken tussen transporteur en klant omwille van het hele grote en toch wel dure pakket wat eerst gedaan werd maar zonder iets te laten weten, geen communicatie verplaatst naar een andere datum een week later.
Westerman bleef erbij dat dit de enige mogelijke dag was.
(Wat niet leuk is als je al 2 weken wacht zonder fiets zit en deze nodig had voor vervoer.)
En ze lieten blijken dat ik dan nog wel even kon wachten tot er iets in hun planning paste tot er eens een vrachtwagen naar België ging.
Toen ik naar de verantwoordelijke vroeg van Westerman aan de lijn omdat ik dit niet oké vond wilde ze me zelfs zijn mailadres niet geven van de verantwoordelijke omdat fouten nu eenmaal konden gebeuren vertelde ze me en het niet nodig vond om de contactgegevens van de verantwoordelijke te bezorgen.
Dus heb ik dan maar een mail naar upway gestuurd hoe ze bij Westerman met hun klanten omgingen anders hadden ze dit misschien nooit geweten bij Upway en had ik uit woede de fiets geretourneerd .Maar zo ver is het gelukkig niet moeten komen.
Upway heeft dat onmiddellijk geregeld dezelfde dag nog toen ik ze om hulp vroeg .
Dezelfde dag nog na contact opgenomen te hebben met Upway enkele uren later vroeg Westerman vriendelijk of ze toch nog konden leveren op de dag erna wat voor mij ook nog kon en zijn ze alsnog netjes komen leveren.
Daarna werd er contact opgenomen per mail door een klantvriendelijke professionele dame van Upway genaamd Dieuwke.Ze toonde begrip voor de situatie en zelfs de transportkosten van 49€ werden mij terugbetaald. (zonder dit gevraagd te hebben is dit een zeer mooi klantvriendelijk gebaar /compensatie)terwijl ik al blij was dat ze toch nog gewoon op de afgesproken dag leverde en alles toch nog goed kwam.
Upway nam dus zijn verantwoordelijkheid voor zijn klanten.
Daarom toch nog de maximumscore voor upway omdat ze de fouten van hun onderaannemer transportfirma op deze klantvriendelijke en professionele manier hebben rechtgezet wat zonder tussenkomst van Upway duidelijk niet mogelijk was en zo alsnog de klant tevreden hebben gemaakt.
Mijn complimenten aan Dieuwke en team Upway voor de professionele klantvriendelijke oplossing en de fantastische fiets voor een zeer correcte prijs!👍

Problème vélo électrique
J’ai commandé un vélo électrique et dès le deuxième jour, il y a eu un problème avec l’assistance électrique (a arrêté de fonctionné pendant minimum trajet). Je l’ai donc renvoyer.
Dieven!
Heb een fiets besteld op de website, betaald. Uur later vond ik een betere, mail gestuurd met vraag of de eerste bestelling kon geannuleerd worden zodat ik de andere kon bestellen. Antwoord: dit kon, geen probleem! Dus ik bestel en betaal de tweede.
Nu krijg ik bericht dat de eerste betaling niet bij hen is aangekomen. Na doorsturen van bewijs van transactie van mijn bank, wordt me meteen opnieuw gevraagd om bewijs dat het geld van mijn rekening ging! Ja, dat stuurde ik net door!!! Geld verdwenen! Het gaat om meer dan 1500 euro! Ik heb verdorie een jaar gespaard hiervoor! Andere fiets is zogezegd onderweg, ze mogen hem ook houden en terugbetalen, zo hoeft het niet voor mij. Dieven!
I have received my bike the battery and…
I have received my bike the battery and the screen cannot be unlocked.
The support service is kind but it suggests that I take care of finding a shop that accepts to repair a bike that they haven’t sold for a brand they don’t know probably because the battery key was misplaced and the one that was sent is not the right one. In addition I will have to bring it there once for a quote and again for the fix, probably having to discuss an acceptable price with the support service.
This was not quite the experience I was hoping for. Frankly I am close to asking for a refund.
Meer bijkomende uitleg verwacht
De levering was oké doch weinig of geen bijkomende uitleg van de fiets, iets dat wel gebeurt in een fietswinkel, je moet het zelf maar uitzoeken. Bij zo'n kwaliteitsfiets ( Sblock) verwachte ik wel wat meer uitleg vooral van de specifieke eigenschappen van de fiets.
Geweldige service vanaf de eerste klik op upway.be
Zeer vlot verlopen, ondertussen de fietsen uitvoerig getest (2x Riese en Müller aangekocht). Batterij in topconditie. 125 km ondersteuning in eco, 65km in tour, 53km in sport en 45km in turbo. Andere fiets nagenoeg dezelfde kenmerken.

Odpowiedź od Upway Belgium
Snelle respons als je vragen hebt
Snelle respons als je vragen hebt, goeie levering en mooie fiets. Heel goeie service. Als ik later nog een nieuwe fiets nodig heb kies ik zeker terug voor Upway! Mogelijkheid tot bijboeken van extra diefstalverzekering en verlengde waarborg

Odpowiedź od Upway Belgium
Dikke pluim, aan te raden
Ophaling oude e-bike en dag erna levering van nieuwe,
vriendelijke koeriers, E-bike tiptop in orde
Duidelijke uitleg.
Duidelijke uitleg.
Geen addertjes onder het gras.
1 Ster minder omdat de communicatie over de levering op zich liet wachten.
Heel vlotte afhandeling!
Fuites sur câble de frein

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.