Dienstverlening blijft mensenwerk. Dus er kunnen fouten worden gemaakt. Ook bij mijn bestelling ging van alles mis. Contact met de klantenservice alleen maar via mail heb ik als beperkend ervaren, ze... Zobacz więcej
Niet alle schades waren beschreven, lang wachten voor de levering, fiets was vuil door gebruik regen sporen, duidelijk veel meer mee gereden dan aangegeven. Persoonlijk weet ik niet of ik het nog opni... Zobacz więcej
Le vélo correspond parfaitement à la description et était très bien emballé. J’ai juste dut attendre 2semaines pour le recevoir car les clés avaient été perdue. J’ai finalement reçu le vélo avec un no... Zobacz więcej
2 fietsen besteld. Aan een ervan (nochtans minder dan 5 km op de teller) was een vijsje defect waardoor ik het stuur niet kon manipuleren en ook het batterijslot werkte zeer stroef. Ik vroeg me du... Zobacz więcej
Heel vlotte afhandeling!
Fuites sur câble de frein
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej

Odpowiedź od Upway Belgium
Selling bikes from another country…
Selling bikes from another country without fulfilling the customs documents. Bycicle is worthless now.
Top service 👌
De fiets is uitstekend professioneel…
De fiets is uitstekend professioneel geleverd zoals aangeduid op de website. Zeer fijn!

Odpowiedź od Upway Belgium
Online is heel veel informatie terug te…
Online is heel veel informatie terug te vinden, zo kun je een zeer goede en onderbouwde keuze maken. Betalen in 3 keer via Alma is top! De bestelling was dan ook een makkie. De levering, al enkele dagen later, verliep vlot. Slechts 1 puntje van kritiek: de doos waarin de fiets geleverd werd kon niet terug meegenomen worden door de leverancier. Dat is wel lastig als je op een klein appartementje woont.
Respect des délais annoncés pour la…
Respect des délais annoncés pour la livraison du vélo.
Vélo parfaitement reconditionné et emballé comme un objet précieux pour le transport.
Rapport qualité/ prix
Waar voor je geld
In feite is alles heel goed verlopen. Maar dat er slechts 80km op de teller staat vind ik beetje onderschat aan de hand van enkele lichte schadeplekken
Great !!!!!
Voldeed 100% aan de beschrijving
De aankoop voldeed aan de beschrijving. Levering is vlekkeloos verlopen. Goede fiets tegen een voordelige prijs.

Super tevreden.
Bij Upway een 2de hands Gazelle e-bike gekocht voor een geweldige prijs. Snelle levering en goede communicatie. Ook de dienst naverkoop was perfect en ik werd onmiddelijk geholpen. Zeker en vast een aanrader!