Oceniono na 1 z 5

Først leverede i forkert størrelse og nu venter jeg jeg stadig (+2 uger) på at få leveret den rigtige størrelse. Jeres svartid på mails er for lang og der er ikke andre måder at komme i kontakt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig lækkert cykeltøj. Jeg købte et par bibshorts fra 12Sixteen og de sidder helt perfekt. Puden er utrolig komfortabel – man kan virkelig mærke “Extreme Comfort”, især på længere ture. Designet e... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kvalitet, bibs er gennemsigtig bag på og syningen holder heller ikke i bibs- gik i stykker ved første prøvning. Returnering og ombytning er op ad bakke, måtte rykke 2 gange før ombytning blev... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Med mange hundrede timer på landevejen hvert år, har jeg prøvet et utal af forskellige cykelmærker. Dog er der kun et mærke, jeg syntes har skillet sig ud fra mængden. 12.16 laver kompromiløs cykeltøj... Zobacz więcej

1. Platforma sprzedażowa online

Napisane przez firmę

About 12Sixteen About former brand – TwelveSixteen 12Sixteen er et dansk cykelbrand grundlagt i 2017 med en klar ambition: ”At skabe cykeltøj, der forener høj performance, tidløst nordisk design og fair prissætning” Siden begyndelsen har brandet været bygget på kærligheden til landevejen, respekten for cykelsportens kultur og ønsket om at gøre premium cykeltøj mere tilgængeligt – uden at gå på kompromis med kvalitet, pasform eller materialer. I dag bygger 12Sixteen videre på det stærke fundament, der blev skabt fra 2017 og frem. Et anerkendt brand, gennemtestede produkter, tusindvis af kunder og et levende community omkring cykling og bevægelse. New chapter – build on a strong foundation 12Sixteen er nu trådt ind i et nyt kapitel. Ikke som et nyt brand – men som en videreudvikling af det, der allerede var stærkt. Design-DNA’et, value-for-money-positioneringen og det tætte forhold til vores kunder. Vi har valgt at samle fokus og forfine retningen, så vi fremover arbejder med færre, men bedre produkter, mere gennemtænkte kollektioner, endnu større fokus på pasform og holdbarhed, og et kompromisløst blik på value-for-money. Målet er det samme som altid: At levere cykeltøj, der performer på landevejen – og føles rigtigt både på og af cyklen. Made for the road. Designed for life around it. 12Sixteen udvikler cykeltøj til ryttere, der stiller krav til både funktion og æstetik. Vores produkter er skabt til lange dage i sadlen, skiftende nordisk vejr og intensiv brug over mange sæsoner. Vi arbejder med tekniske materialer, gennemtænkt pasform og et minimalistisk, nordisk formsprog – så tøjet både yder optimalt på turen og ser godt ud, når turen slutter ved cafébordet. Community first 12Sixteen har altid været mere end bare produkter. Brandet er vokset gennem fællesskab, social rides, events og et tæt samarbejde med både eliteatleter og hverdagscyklister. For os handler cykling ikke kun om watt og segmenter - men om oplevelserne, relationerne og glæden ved landevejen. Følg med i vores cykel community på vores Instagram: 12Sixteen & WomenRideBikes, hvor vi re-poster kvinder med passion for cykling. Forward – Together 12Sixteen bygger videre. På det fundament, der blev skabt i 2017. Med samme værdier. Med skærpet fokus. Og med blikket rettet fremad. Tak fordi du er med på rejsen.

3,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

3,3

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 66

Napisz recenzję

Elendig kundeservice …

Elendig kundeservice og “du er altid velkommen til at kontakte os på mail”. Hvis du er heldig får du et svar - overhovedet….

Svar nu jeres kunder. I skriver i skal bruge 14 dage en reklamation. Min er på vej ind i uge 4 nu
Hvor jeg er dog bare træt af dårlig service

19 października 2025

Odpowiedź od 12Sixteen

Det er vi virkelig kede af at høre. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have. Jeg beklager ventetiden og forløbet –

Bedste hilsner,
TwelveSixteen

Oceniono na 5 z 5

Har lige modtaget lang cykeltøj

Har lige modtaget lang cykeltøj, efter jeg fik en forkert størrelse. Tak for hjælpen med ombygning

16 października 2025

Hej Svend

Hvor er det fedt at høre, at du har fået dit lange cykeltøj i den rigtige størrelse denne gang 🙌
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive til os – og for din tålmodighed undervejs. Vi ved, det kan være lidt frustrerende, når størrelsen ikke lige rammer første gang, så vi er virkelig glade for, at vi hurtigt kunne få det løst for dig.

Vi håber, du bliver lige så glad for det nye sæt, som vi er for at lave det – og at det følger dig ud på mange gode og kolde kilometer her i efterårssæsonen 🚴‍♂️🍂
Tak fordi du handler hos os og støtter et dansk cykelbrand 💙

Banger

Dygtige mennesker og sindssygt gode produkter til prisen sammenlignet med andre mærker

30 września 2025

Kære Banger

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det betyder meget for hele teamet hos TwelveSixteen at få feedback som din – særligt fordi vi lægger så stor vægt på både kvalitet, funktionalitet og den samlede oplevelse omkring vores produkter og brand.

Vi er stolte af at kunne tilbyde produkter, der kombinerer høj performance med et skarpt design og en pris, som gør premium cykeltøj mere tilgængeligt for flere. Vi arbejder tæt sammen med vores fabrikker i Europa og benytter materialer fra nogle af de bedste leverandører i branchen for at sikre netop den balance mellem kvalitet, komfort og pris, du nævner.

Det glæder os derfor enormt at høre, at du oplever vores produkter som værende sindssygt gode til prisen sammenlignet med andre mærker. Det er præcis den reaktion, vi håber at skabe – at cykelryttere som dig kan mærke forskellen i pasform, kvalitet og detaljer, uden at det kræver at betale det dobbelte hos de større internationale brands.
Vi sætter også stor pris på dine ord om vores team. Hos TwelveSixteen er vi et lille, dedikeret hold, der brænder for både cykling, design og kundeoplevelse. Vi gør os umage med alt fra produktudvikling og test til kundeservice og afsendelse, og derfor er det ekstra motiverende, når vores indsats bliver bemærket.
Endnu en gang tak for din ros og for at du vælger TwelveSixteen.
Vi håber, du får mange gode kilometer i dit 12.16-gear – og vi ser frem til at sende dig ud på endnu flere ture i fremtiden.

Mvh Twelvesixteen Kundeservice

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en dejlig aften til deres…

Vi havde en dejlig aften til deres event. Fed stemning og en rigtig cool butik. Fik også en god samtale med ejeren og hele familien bag. Tak for en dejlig aften

26 września 2025

Kære Andreas

Tusind tak for din skønne anmeldelse – det gør os virkelig glade at høre, at du havde en dejlig aften til vores event. Vi lægger meget vægt på at skabe en stemning, hvor man både føler sig velkommen og kan mærke energien omkring fællesskabet, så det betyder rigtig meget, at du netop fremhæver det.

Det var en fornøjelse at have dig med, og vi er glade for, at du nød både butikken og den hyggelige atmosfære. For os handler det ikke kun om cykeltøj, men også om at skabe et univers, hvor man kan mødes, dele passionen for cykling og få nogle gode samtaler – derfor er vi ekstra glade for, at du også fik en god snak med både ejeren og familien bag TwelveSixteen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen hos os, og vi glæder os allerede til næste gang, vi kan byde dig indenfor – hvad enten det er til et event, en butikssnak eller ude på landevejen 🚴‍♂️💛

Oceniono na 1 z 5

Fupfirma - kan ikke få kontakt

Jeg købte cyklebukser til min mand i gave og han var i starten begejstret. Men så gik de i stykker ved puden udvendig efter 3 måneder.

Vi kontakter kundeservice på mail, da vi ikke kan komme i kontakt med firmaet på telefon. Der er ingen svar på mail, selvom der bliver sendt 2 mails. Mails bliver gensendt med leveringsbekræftelse, så vi kan se mails er leveret.

Bukserne sendes retur med GLS ( 24-09-2025), hvor vi følger firmaets hjemmesides instruktion for retur, men har stadig intet hørt fra firmaet (01-10-2025).

Det er dyrt købte cyklebukser, når de kun holder i 3 måneder, og når man ikke kan komme i kontakt med firmaet, må jeg konkluderer at jeg er blevet fupper og mistet de dkk 999,- cyklebukserne kostede.

Opdatering på denne tråd.
Stadig manglende kommunikation (10.11.2025) og ingen svar omkring cykelbukser, på trods at gentagende mails på den nye mail-adresse. Bukserne er sendt ind.

1 października 2025

Odpowiedź od 12Sixteen

Hej Laura, cykelbukserne er sendt til vores fabrik da vi meget sjældent oplever fejl på vores produkter. Den proces tager altid lidt tid. Vi vil sikre at vi give den rette tilbagemeldning på produkterne inden vores afdeling der håndtere dette melder tilbage.. I mellemtiden har vi skiftet mail til Kundeservice@twelvesixteen.dk, da jeg ikke tror du har set det.
Vh Twelvesixteen

Oceniono na 5 z 5

I had such a great experience at the…

I had such a great experience at the TWELVESIXTEEN event! The atmosphere, energy, and attention to detail made the evening really stand out. It’s clear the brand puts a lot of thought into creating memorable moments, and I left feeling inspired and connected. Excited to see what TWELVESIXTEEN does next—I’ll definitely be back for future events!

26 września 2025

Hi Aleksandra 🌸
Thank you so much for taking the time to share your experience – your kind words truly touch us. We can plan, design, and prepare every detail of a TWELVESIXTEEN event, but in the end it’s the people who join us that bring it all to life. That’s why it means so much to hear your feedback – because you weren’t just attending, you were part of creating the unique atmosphere yourself.
Your presence, energy, and openness helped shape the evening into something unforgettable. It’s the way each person adds their own personality, vibe, and warmth that transforms a gathering into a real community moment – and you brought exactly that. We could feel it in the room, and it made all the difference.
When we look back at the event we will remember the people who filled the space with life and connection – and you are definitely one of them. You helped turn an evening into a memory, and for that we’re deeply grateful.
We’re so excited to continue this journey with you and to create even more experiences where style, performance, and community come together. Knowing you’ll be with us in the future makes us even more motivated to keep raising the bar 🚴‍♀️✨
Thank you again, Aleksandra – for your words, your support, and for being part of what makes TWELVESIXTEEN truly special.
With love,

Fuldt tilfredsstillende

Pænt, god kvalitet, god kundeoplevelse😊

28 września 2025

Kære Emma 🌸

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os virkelig meget at høre, at du er fuldt tilfreds – både med kvaliteten af vores produkter og med din oplevelse som kunde hos os. Vi lægger stor vægt på netop de ting, så det betyder meget at få den bekræftet af dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og fordi du er en del af TWELVESIXTEEN-familien. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang 🚴‍♀️✨

Oceniono na 5 z 5

Jeg synes det var super nemt at…

Jeg synes det var super nemt at bestille samt hurtig levering og god kvalitet af tøjet så kan ikke andet end give 12.16 top point 👍

24 września 2025

Kære Karoline 🙏✨

Tusind tak for din skønne anmeldelse – vi bliver virkelig glade, når vi læser, at du synes hele oplevelsen har været super nem fra start til slut. Vi lægger meget energi i at gøre bestillingsprocessen enkel og overskuelig, så det føles let at handle hos os, og det betyder derfor meget at høre, at det lykkes.

At du samtidig fremhæver den hurtige levering og kvaliteten af tøjet gør os ekstra stolte – for netop kombinationen af funktion, design og en god kundeoplevelse er kernen i alt, vi laver hos TWELVESIXTEEN. Din feedback er en bekræftelse på, at vi er på rette vej, og det giver os masser af motivation til at blive endnu bedre.

At få "top point" af dig er den største ros, vi kan få – så tusind tak for både dine ord og din støtte. Vi håber, du får masser af gode kilometer og oplevelser i dit nye cykeltøj, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang 🚴‍♂️🌟

Oceniono na 5 z 5

Mega lækkert cykeltøj i top kvalitet og…

Mega lækkert cykeltøj i top kvalitet og priserne er altid halvdelen af andre mærker - jeg er stor fan!

24 września 2025

Odpowiedź od 12Sixteen

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – vi bliver både stolte og motiverede af at læse din feedback!

Hos TwelveSixteen er vores ambition netop at skabe cykeltøj i absolut topkvalitet, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken materialer, funktionalitet eller design – men samtidig til en pris, som gør, at flere kan få adgang til udstyr på højeste niveau. Vi ved, hvor afgørende det rigtige gear er for en seriøs cykeloplevelse, og derfor arbejder vi hele tiden tæt sammen med vores producenter og testere for at optimere alt ned til de mindste detaljer.

At du som kunde oplever både kvaliteten og prisniveauet som noget særligt, er en bekræftelse af, at vi er på rette vej. Det betyder meget for os, især fordi vi ønsker at være et brand for alle, der tager deres cykling seriøst – uanset om det er på landevejen, i skoven eller på hometraineren.
Vi sætter enormt stor pris på, at du deler din begejstring, og vi glæder os til at fortsætte med at levere produkter, der kan være med til at løfte din træning og dine oplevelser på cyklen.

TwelveSixteen Kundeservice

Dårlig kvalitet

Returnering og ombytning er op ad bakke, måtte rykke 2 gange før ombytning blev sendt- vel og mærke 1,5 uge efter de havde modtaget pakken.
Der er ingen chat som ellers anvist på hjemmesiden og der bliver ikke svaret på mails.

11 września 2025

Hej Anja Tak for din anmeldelse
Vi forstår din frustration. Når vi modtager en reklamation, er vores reklamationsafdeling nødt til at gennemgå det returnerede produkt grundigt. Det gør vi for at kunne identificere den konkrete fejl og samtidig forbedre vores produkter i samarbejde med vores producenter. Denne proces kan desværre tage lidt tid, netop fordi vi ønsker at sikre høj kvalitet fremadrettet.
Du er velkommen til at kontakte os direkte på kundeservice@twelvesixteen.dk

Med venlig hilsen Twelvesixteen kundeservice

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og topkvalitet på…

Hurtig levering og topkvalitet på cykeltøj

23 września 2025

Hej Poul,
Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for den måde, du igen og igen er med til at støtte op om TwelveSixteen. Vi sætter virkelig stor pris på både dine ord og på den ambassadørrolle, du spiller for vores brand og produkter.
Vi ved, at hurtig levering kan være afgørende, når man står og mangler udstyr til træning eller løb, og derfor gør vi en stor indsats for, at logistikken spiller fra start til slut. Det glæder os, at du oplever, at det fungerer.
At du samtidig fremhæver kvaliteten af vores cykeltøj betyder meget for os. Hele idéen bag TwelveSixteen er at levere topkvalitet på niveau med de største internationale brands – men med vores eget nordiske design-DNA og til en pris, hvor flere kan være med. Din feedback er en bekræftelse af, at vi lykkes med det, og det motiverer os til at fortsætte arbejdet med at forfine materialer, pasform og detaljer.
T
ak fordi du deler din oplevelse, og fordi du er med til at inspirere andre ryttere til at vælge TwelveSixteen. Vi er stolte af at have dig med på holdet, og vi glæder os til at levere endnu flere produkter, der kan gøre en forskel for dine ture på cyklen.

TwelveSixteen Kundeservice

Selskabet modtager ikke returpakken og snyder med 14 dages fristen

Umuligt at få fat på kundeservice. Jeg har for 18 dage siden sendt retur noget tøj med selskabets egen Post Nord returlabel. Selskapet siger de fortsat ikke har fået pakken, at det ikke er deres problem, at jeg selv må ha sendt den til forkert lagerhotel (jeg er ikke postbud..?), og at 14 dages fristen for at sende retur betyder det skal være tilbage på deres lager indenfor 14 dage, så når de modtager pakken får jeg ikke mine penge retur! Jeg har forsøgt at forklare at man bare skal sende pakken retur indenfor 14
dage efter man har modtaget den men de fastholder. Virker som et fupfirma. Må tage fat i banken nu så de kan hjælpe med at jeg får mine penge tilbage

17 września 2025

Odpowiedź od 12Sixteen

Tak for din anmeldelse. Som vi også har skrevet på mail, har vi bedt vores lagerhotel undersøge din forsendelse. Det er derfor ikke korrekt, at vi skulle have nægtet at modtage din pakke – vi modtager naturligvis alle returpakker, der bliver sendt korrekt til vores lagerhotel via vores returportal.
Vi er i dialog med lagerhotellet og PostNord for at få opklaret, hvor pakken befinder sig. Så snart vi får en afklaring fra postnord, med det kræver lidt tålmodig

Fupfirma - ingen kundeservice

Jeg har modtaget et gavekort til twelvesixteen, men på grund af en fejl på deres hjemmeside er det umuligt at bruge.
Første gang jeg kontaktede kundeservice, fik jeg blot beskeden om, at fejlen var rettet, og at jeg nu kunne anvende gavekortet – men det virkede stadig ikke. Siden da har jeg henvendt mig adskillige gange uden at få nogen form for hjælp eller svar.
Resultatet er, at jeg står tilbage med et værdiløst gavekort, der er spildt. Jeg kommer aldrig til at handle hos dem igen – det virker ærligt talt som et fupfirma…

1 sierpnia 2025

Odpowiedź od 12Sixteen

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med dit gavekort. Det er naturligvis ikke meningen, at der skal opstå tekniske fejl, og vi forstår godt din frustration.
Vi kan dog se, at vi har haft dialog med din kæreste Camilla den 12. september, hvor problemet blev løst. Hvis der fortsat er udfordringer, vil vi meget gerne hjælpe dig videre – skriv endelig til os på kundeservice@twelvesixteen.dk, så vi kan følge op med det samme.
Vi håber, du vil give os en ny chance for at vise, at vi normalt leverer både gode produkter og god service.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har nu i 3 uger forsøgt at købe en…

Jeg har nu i 3 uger forsøgt at købe en cykelbluse. En ombytning er strandet et eller andet sted...Jeg får ingen besked og jeg kan ikke kontakte firmaet på tlf. Mail besvares ikke, kun når jeg udtrykkeligt beder om svar. Jeg får forkerte besked "du har jo modtaget pakken", selvom den blev sendt retur pga ombytning. Firmaet har lovet, at den nye bluse afsendes fredag/mandag. Nu er det tirsdag og jeg er stadig uden besked, om hvad der sker.

9 września 2025

Odpowiedź od 12Sixteen

Vi beklager forløbet med din ombytning. For at sikre en hurtig løsning har vi krediteret dit køb, og beløbet er refunderet. Vi tager din feedback til os og arbejder på at forbedre processen fremadrettet.

Ingen svar på reklamation i 14 dage

Jeg bestilte cykeltøj hos Twelve Sixteen d. 31/7/2025.
Det er super fedt cykeltøj som sidder rigtigt godt.

Efter få ganges brug opstod der dog problemer med syninger og indvendigt slid på puden.

Da de selv fremhæver kvalitet og god holdbarhed på produkterne, valgte jeg at sende en reklamationsmail med billeder for snart 14 dage
siden.
Specielt eftersom at tøjet er blevet passet godt på, samt kun havde været brugt på 5 ture.
Jeg har endnu ikke modtaget hverken svar eller en bekræftelse på, at min henvendelse er modtaget.

Når man læser andre anmeldelser i den lavere ende herinde, virker det desværre som om, der først bliver reageret, når kunder lægger en negativ anmeldelse.

Det er ærgerligt, for jeg er som nævnt meget glad for pasform og design af tøjet – men kundeservice og håndteringen af reklamationer bør være langt bedre.

Hvis man er lagt ned af sommerpres eller lignende, kunne det være en mulighed at informere kunder der henvender sig om, at de forventer længere svartid grundet det ene eller andet. Så har man i hvert fald noget at forholde sig til.

Opdateret:

Modtog svar fra Twelvesixteen efter min truspilot anmeldelse. Det lød på at de ikke vidste hvad det begyndende slid skyldes og vurderer derfor at det ikke er noget de kan gøre noget ved. I min verden er det ikke et ret serviceminded svar.
Trøjen kunne jeg sende retur til reklamation, så de kunne kigge det igennem.

Jeg synes det er ærgeligt, at man brander sig på høj kvalitet, når man kan se tydelig slid på bibs efter så kort tids brug. Hvad der er endnu mere ærgeligt er, at der ikke bliver taget ansvar.

Havde håbet jeg kunne blive fast kunde af Twelvesixteen, da det har et super fit, prisvenligt og oftest er fede kollektioner, men jeg må lede videre.

19 sierpnia 2025

Odpowiedź od 12Sixteen

Tak fordi du deler din oplevelse – og for de pæne ord om pasform, design og kollektionerne.
Vi har modtaget din reklamation og billeder, og vi skrev svar til dig i den 2. september.
Vi bestræber os altid på at levere produkter i høj kvalitet og med lang holdbarhed, og vi tager din feedback med videre til vores produktteam, så vi kan blive bedre fremadrettet.
Vi beklager, at du ikke føler, du har fået den service, du forventede – det tager vi til os.

Oceniono na 2 z 5

Dårlig kundeservice

Dejligt cykeltøj i god kvalitet! MEN, det er umuligt at komme i kontakt med deres kundeservice. Jeg havde spørgsmål angående en eventuel returnering, og har skrevet til deres mail op til flere gange uden svar. Nu må jeg beholde tøjet, men kommer ikke til at handle der igen. Rigtig dårlig service til prisen, på trods af hurtig levering.

13/10-25
Jeg har nu gentagne gange forsøgt at skrive til jer på mail, efter I er blevet opmærksomme på min anmeldelse herinde. I svarer stadig ikke. Hvordan kan det være I er SÅ umulige at få fat på?

1 września 2025

Hej Mai

Først og fremmest tak fordi du deler din oplevelse – og for de pæne ord om kvaliteten af vores cykeltøj. Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft svært ved at komme i kontakt med os. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen af vores kunder skal stå tilbage med.

Vi bestræber os på at svare alle henvendelser hurtigt, men her må vi erkende, at vi har svigtet, og det beklager vi oprigtigt. Din feedback tager vi til os, så vi kan sikre bedre og mere stabile svartider fremadrettet.
Selv om du nævner, at du nu beholder tøjet, vil vi meget gerne hjælpe dig videre, hvis du stadig ønsker at returnere eller ombytte. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på kundeservice@twelvesixteen.dk, og vi vil prioritere at få løst sagen med det samme.
Vi håber, du vil give os muligheden for at rette op på indtrykket – både fordi vi sætter pris på hver eneste kunde, og fordi vi ønsker, at oplevelsen af vores brand matcher kvaliteten af produkterne.

Der er super service

Der er super service. Skriver og de ringer tilbage og løser mit problem med det samme. Hurtig levering og super retur service⭐️ Hilsen Lone W

1 sierpnia 2025

Hej Lone 🌟
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at læse! 🙏
Vi lægger en stor ære i at give personlig service, og derfor gør det os rigtig glade at høre, at du både har oplevet hurtig respons, levering og nem retur.
Hos TwelveSixteen arbejder vi for, at det skal føles trygt og enkelt at handle hos os – både når man bestiller første gang, og hvis man efterfølgende får brug for hjælp eller en ombytning. Derfor er vi super glade for, at du fremhæver netop det i din oplevelse.
Vi håber, du bliver glad for dit nye cykeltøj, og at det kan være med til at give mange gode timer på cyklen 🚴‍♀️✨
Endnu engang tak fordi du tog dig tid til at dele dine erfaringer – vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

Oceniono na 1 z 5

Skuffende oplevelse med dårlig kundeservice

Min kæreste købte en gave til mig (ordrenr. 10212). Da gaven kom hjem, besluttede hun, at den skulle være i en anden farve, og vi ønskede derfor en ombytning. Hun har skrevet adskillige mails med jeres support, men oplevede en gennemgående mangel på forståelse af situationen. Hun fik blot besked på at bruge jeres returportal flere gange– men den kunne ikke anvendes, da hun allerede havde bestilt en anden trøje (ordrenr. 10246).

I jeres returpolitik står der tydeligt, at I dækker returfragten ved ombytning. Alligevel måtte vi igennem mange forvirrende mails, uden at sagen blev løst. Til sidst blev pakken sendt retur uden returportal, men vi har stadig ikke modtaget bekræftelse på, om I har fået den.

Alt i alt en skuffende oplevelse – især på grund af den mangelfulde kundeservice. Vi kommer desværre ikke til at handle hos 12.16 igen. (Jeg skriver sjældent anmeldelser, men det her er simpelthen ikke okay)

Update (Nu har de refunderet penge for den gamle trøje, men taget pengene fra fragten, selvom de har skrevet i de utallige mails at de ville hæfte for det…)

24 sierpnia 2025

Odpowiedź od 12Sixteen

Tak fordi du deler din oplevelse – og først og fremmest beklager vi, at I har haft en skuffende oplevelse med vores kundeservice. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal føle det.
Vi forstår godt, at situationen med gavekøb og ombytning ikke blev håndteret optimalt, og vi kunne have gjort mere for at hjælpe jer hurtigt og smidigt. Den feedback tager vi til os, så vi kan sikre en bedre proces fremover.

Du/I er meget velkomne til at kontakte os direkte på kundeservice@twelvesixteen.dk, så vi kan få løst det med det samme.
Tak igen for din ærlige feedback – det hjælper os til at blive bedre.

Umuligt at afmelde nyhedsbrev

Jeg handlede hos jer for et par år siden, og har siden da modtaget det ene nyhedsbrev efter det andet – til trods for, at jeg afmelder mig HVER GANG. Dette har stået på i flere år.

Jeg har sågar skrevet til jeres kundeservice, hvor jeg udtrykkeligt har bedt jer om at fjerne mig fra alle jeres mailinglister. Det har dog ikke hjulpet, eftersom jeg fortsat modtager jeres nyhedsbrev.

Modtager jeg endnu et nyhedsbrev fra jer, ser jeg mig nødsaget til at kontakte Forbrugerombudsmanden.

___

UPDATE:
Har nu modtaget mit 2. nyhedsbrev alene i denne uge, selvom jeg igen har frameldt mig. Nu skriver jeg til Forbrugerombudsmanden.

24 lipca 2025

Odpowiedź od 12Sixteen

Hej Mette, Kan du sende lidt flere informationer så vi kan være sikker på du er slettet i vores system. Eller sende en mail på vores kundeservice mail. twelvesixteen.kundeservice@gmail.com

Mvh Twelvesixteen sk

Gode 12/16 cykel strømper og

Gode 12/16 cykel strømper og cykelbukser, jeg kan klart anbefale deres produkter...Hilsen Hanne

2 lipca 2025

Kære Hanne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder virkelig meget for hele teamet hos TwelveSixteen.

Vi er så glade for at høre, at både vores cykelstrømper og cykelbukser lever op til dine forventninger. Vi arbejder målrettet på at designe produkter, der kombinerer høj kvalitet, komfort og funktionalitet – og det gør os stolte, når det bliver bemærket og værdsat.

Din anbefaling er noget af det fineste, vi kan få – det er netop den slags feedback, der giver os lyst til at blive ved med at udvikle og forbedre vores kollektioner.

Vi håber, du får mange gode og komfortable kilometer på cyklen – og du er altid velkommen tilbage hos os, hvis du får brug for nyt udstyr til turene.

SK / TwelveSixteen 🚴‍♀️

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej