Først leverede i forkert størrelse og nu venter jeg jeg stadig (+2 uger) på at få leveret den rigtige størrelse. Jeres svartid på mails er for lang og der er ikke andre måder at komme i kontakt... Zobacz więcej
Meget positiv oplevelse med både webshop og produkter. Bestillingen gik nemt, pakken kom hurtigt, og produkterne levede fuldt ud op til forventningerne. Jeg købte et komplet sæt med jersey og bibs, og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I’ve tried many cycling brands over the years, but TwelveSixteen really stands out. Clean Scandinavian design combined with excellent performance on the bike. The jerseys fit perfectly and stay comf... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
"Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige brands inden for cykeltøj, men kvaliteten hos 12.16 overraskede virkelig positivt. Materialerne føles eksklusive, pasformen sidder perfekt, og især bib s... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
About 12Sixteen About former brand – TwelveSixteen 12Sixteen er et dansk cykelbrand grundlagt i 2017 med en klar ambition: ”At skabe cykeltøj, der forener høj performance, tidløst nordisk design og fair prissætning” Siden begyndelsen har brandet været bygget på kærligheden til landevejen, respekten for cykelsportens kultur og ønsket om at gøre premium cykeltøj mere tilgængeligt – uden at gå på kompromis med kvalitet, pasform eller materialer. I dag bygger 12Sixteen videre på det stærke fundament, der blev skabt fra 2017 og frem. Et anerkendt brand, gennemtestede produkter, tusindvis af kunder og et levende community omkring cykling og bevægelse. New chapter – build on a strong foundation 12Sixteen er nu trådt ind i et nyt kapitel. Ikke som et nyt brand – men som en videreudvikling af det, der allerede var stærkt. Design-DNA’et, value-for-money-positioneringen og det tætte forhold til vores kunder. Vi har valgt at samle fokus og forfine retningen, så vi fremover arbejder med færre, men bedre produkter, mere gennemtænkte kollektioner, endnu større fokus på pasform og holdbarhed, og et kompromisløst blik på value-for-money. Målet er det samme som altid: At levere cykeltøj, der performer på landevejen – og føles rigtigt både på og af cyklen. Made for the road. Designed for life around it. 12Sixteen udvikler cykeltøj til ryttere, der stiller krav til både funktion og æstetik. Vores produkter er skabt til lange dage i sadlen, skiftende nordisk vejr og intensiv brug over mange sæsoner. Vi arbejder med tekniske materialer, gennemtænkt pasform og et minimalistisk, nordisk formsprog – så tøjet både yder optimalt på turen og ser godt ud, når turen slutter ved cafébordet. Community first 12Sixteen har altid været mere end bare produkter. Brandet er vokset gennem fællesskab, social rides, events og et tæt samarbejde med både eliteatleter og hverdagscyklister. For os handler cykling ikke kun om watt og segmenter - men om oplevelserne, relationerne og glæden ved landevejen. Følg med i vores cykel community på vores Instagram: 12Sixteen & WomenRideBikes, hvor vi re-poster kvinder med passion for cykling. Forward – Together 12Sixteen bygger videre. På det fundament, der blev skabt i 2017. Med samme værdier. Med skærpet fokus. Og med blikket rettet fremad. Tak fordi du er med på rejsen.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Kundeservice?
Har forsøgt at få fat i kundeservice både på mail og tlf. Det er ikke muligt, måske findes kundeservice slet ikke.
Konkurs
Desværre en meget dårlig oplevelse.
Vi har haft et kundeforhold, hvor flere fakturaer ikke er blevet betalt – på trods af gentagne rykkere og henvendelser via e-mail, telefon og SMS over en periode på mere end 5 måneder.
Sagen er blevet sendt til inkasso, men virksomheden er efterfølgende gået konkurs, og betalingen er derfor tabt.
Jeg kan ikke anbefale at handle med denne virksomhed, da vi som leverandør er blevet efterladt uden betaling og uden reel dialog eller løsning.
Køb ikke herfra
Jeg har forsøgt at bytte et sæt tøj herfra - de oprindelige varer er sendt retur og modtaget af firmaet, men de svarer ikke på trods af utallige rykkermails, og pengene er bare tabt.
Ikke eksisterende kundeservice
Jeg har prøvet at fjerne mig fra deres nyhedsbrev i over 1 år, ved at trykke på knappen i nyehdsbrevet, ingen forskel.
Jeg har skrevet til kundeservice flere gange på mail, ingen tilbagemelding i et år.
Jeg har skrevet til jer via facebook flere gange, uden at få et svar. Det er for ringe.

Odpowiedź od 12Sixteen
Fine produkter, men ikke optimal kundeservice.
Dårlig kundeservice.
Jeg har for 14 dage siden bestilt nogle varer, som endnu ikke er modtaget. Jeg har skrevet flere mails til dem, men ikke fået svar. De har intet telefonnummer man kan ringe til og deres "chat/shopping assistent" kan ikke hjælpe. Man kan simpelthen ikke komme i kontakt med dem. Pengene har de selvfølgelig trukket..
Opfølgning:
Jeg nåede at modtage varerne til tiden, da jeg til sidst selv tog fat i fragtfirmaet, som satte eftersøgning i gang. Min frustration gik mest på, at det var umuligt at få kontakt til kundeservice og opfølgning var ikke eksisterende. Produktet levede fuldt ud op til forventningerne, og jeg vil derfor ikke have problemer med at bestille hos dem igen. Af den grund er anmeldelsen rettet fra 1 til 4 stjerner pga. den samlede oplevelse.

Odpowiedź od 12Sixteen
Endnu en skuffende kundeservice…
Endnu en skuffende kundeservice oplevelse.
Efter at de ikke har villet lave en reklamation, har de fortsat ikke sendt mine cykelbukser retur - en sag som har taget ca tre måneder!
Ingen svarer på e-mails fra kundeservice og ingen tlf nr at komme i kontakt med dem på.
“Heldigvis” er bukserne tilpas dyre til at en sag hos Nævnenes hus kan køres.
Men utroligt at Twelve Sixteen forholder sig sådan overfor kunder. Det er dybt skuffende, og jeg har faktisk aldrig oplevet en ringere kundeservice - og egentlig bedrag nu, når varen ikke vil sendes retur til mig igen.

Odpowiedź od 12Sixteen
Det føles som et svindel firma, ingen refusion for retur
Desværre som flere andre også skriver sker der ikke rigtigt noget når man sender retur, der er nu mere end 4 uger siden at jeg returneret og intet er sket, har skrevet men pt. ikke et svar, efter yderligere 2 mail. stadigt intet sket. Ikke et sted jeg handler igen, man tænker at de må være på vej i Konkurs !

Odpowiedź od 12Sixteen
Manglede penge for returvarer - intet svar fra kundeservice
Umuligt at få fat på kundeservice over mail - har sendt en varer retur gennem returportalen (ordre nr. #10806) og kan se gennem tracking-link at den er modtaget hos jer d. 24/10, men jeg har stadig ikke modtaget mine penge retur. Har kontaktet jer over mail d. 11/11 for at høre om status på min returnering og har intet svar modtaget endnu. En skam næste skridt er at skulle kontakte sin bank og det ikke er et sted man vender tilbage til at handle ved igen grundet den utrolig ringe kundeservice

Odpowiedź od 12Sixteen
Fik en størrelse der ikke passede, der blev sendt en størrelse der passede hurtigt ,uden omkostninger for mig.

Odpowiedź od 12Sixteen
Jeg har handlet hos twelvesixteen flere…
Jeg har handlet hos twelvesixteen flere gange og alle gange har produkterne levet fuldt op til mine forventninger.
God kvalitet og hurtig levering

Lækkert tøj.
Lækkert tøj.
Priserne er pænt høje, men jeg synes, kvaliteten modsvarer endnu dyrere mærker

Odpowiedź od 12Sixteen
Langsom svar tid, langsom bytning - Ingen bytning?
Jeg fik købt et par Sky Pro Pants, som desværre var for små, lavede en retur label og twelvesixteen modtog pakken d. 20/10. Her 29/10 har jeg intet hørt og, der er åbenbart en svartid på 13 dage når man skriver til dem. (Det tog det dem at svare på min første mail)
Update 4-11 - stadig intet svar fra dem, og heller ikke nogle vare.
7-11-25 , fik jeg refunderet men uden yderligere info
God service og lækkert cykeltøj
God service og lækkert cykeltøj, som har god pasform. Jeg kommer helt sikkert til at handle hos Twelvesixteen igen.

Super fede designs
Super fede designs - en sikker vinder hver gang

Odpowiedź od 12Sixteen
Virkelig pæn og nem hjemmeside
Virkelig pæn og nem hjemmeside!
Super brugervenlig oplevelse at købe hos jer - jeg bruger mine Bibs meget til spinning indendørs, hvor de fungerer super godt!
Køber gerne noget hos jer igen!

Odpowiedź od 12Sixteen
Hurtig levering og fantastisk kvalitet…
Hurtig levering og fantastisk kvalitet af base-layer og cykeltrøjer.

Odpowiedź od 12Sixteen
God kvalitet på både cykeltøj og…
God kvalitet på både cykeltøj og casual wear ...

Odpowiedź od 12Sixteen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.