Oceniono na 1 z 5

Først leverede i forkert størrelse og nu venter jeg jeg stadig (+2 uger) på at få leveret den rigtige størrelse. Jeres svartid på mails er for lang og der er ikke andre måder at komme i kontakt... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Meget positiv oplevelse med både webshop og produkter. Bestillingen gik nemt, pakken kom hurtigt, og produkterne levede fuldt ud op til forventningerne. Jeg købte et komplet sæt med jersey og bibs, og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I’ve tried many cycling brands over the years, but TwelveSixteen really stands out. Clean Scandinavian design combined with excellent performance on the bike. The jerseys fit perfectly and stay comf... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

"Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige brands inden for cykeltøj, men kvaliteten hos 12.16 overraskede virkelig positivt. Materialerne føles eksklusive, pasformen sidder perfekt, og især bib s... Zobacz więcej

1. Platforma sprzedażowa online

Napisane przez firmę

About 12Sixteen About former brand – TwelveSixteen 12Sixteen er et dansk cykelbrand grundlagt i 2017 med en klar ambition: ”At skabe cykeltøj, der forener høj performance, tidløst nordisk design og fair prissætning” Siden begyndelsen har brandet været bygget på kærligheden til landevejen, respekten for cykelsportens kultur og ønsket om at gøre premium cykeltøj mere tilgængeligt – uden at gå på kompromis med kvalitet, pasform eller materialer. I dag bygger 12Sixteen videre på det stærke fundament, der blev skabt fra 2017 og frem. Et anerkendt brand, gennemtestede produkter, tusindvis af kunder og et levende community omkring cykling og bevægelse. New chapter – build on a strong foundation 12Sixteen er nu trådt ind i et nyt kapitel. Ikke som et nyt brand – men som en videreudvikling af det, der allerede var stærkt. Design-DNA’et, value-for-money-positioneringen og det tætte forhold til vores kunder. Vi har valgt at samle fokus og forfine retningen, så vi fremover arbejder med færre, men bedre produkter, mere gennemtænkte kollektioner, endnu større fokus på pasform og holdbarhed, og et kompromisløst blik på value-for-money. Målet er det samme som altid: At levere cykeltøj, der performer på landevejen – og føles rigtigt både på og af cyklen. Made for the road. Designed for life around it. 12Sixteen udvikler cykeltøj til ryttere, der stiller krav til både funktion og æstetik. Vores produkter er skabt til lange dage i sadlen, skiftende nordisk vejr og intensiv brug over mange sæsoner. Vi arbejder med tekniske materialer, gennemtænkt pasform og et minimalistisk, nordisk formsprog – så tøjet både yder optimalt på turen og ser godt ud, når turen slutter ved cafébordet. Community first 12Sixteen har altid været mere end bare produkter. Brandet er vokset gennem fællesskab, social rides, events og et tæt samarbejde med både eliteatleter og hverdagscyklister. For os handler cykling ikke kun om watt og segmenter - men om oplevelserne, relationerne og glæden ved landevejen. Følg med i vores cykel community på vores Instagram: 12Sixteen & WomenRideBikes, hvor vi re-poster kvinder med passion for cykling. Forward – Together 12Sixteen bygger videre. På det fundament, der blev skabt i 2017. Med samme værdier. Med skærpet fokus. Og med blikket rettet fremad. Tak fordi du er med på rejsen.

3,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

3,4

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 72

Napisz recenzję

Konkurs

Desværre en meget dårlig oplevelse.

Vi har haft et kundeforhold, hvor flere fakturaer ikke er blevet betalt – på trods af gentagne rykkere og henvendelser via e-mail, telefon og SMS over en periode på mere end 5 måneder.

Sagen er blevet sendt til inkasso, men virksomheden er efterfølgende gået konkurs, og betalingen er derfor tabt.

Jeg kan ikke anbefale at handle med denne virksomhed, da vi som leverandør er blevet efterladt uden betaling og uden reel dialog eller løsning.

2 stycznia 2026

Køb ikke herfra

Jeg har forsøgt at bytte et sæt tøj herfra - de oprindelige varer er sendt retur og modtaget af firmaet, men de svarer ikke på trods af utallige rykkermails, og pengene er bare tabt.

27 grudnia 2025

Ikke eksisterende kundeservice

Jeg har prøvet at fjerne mig fra deres nyhedsbrev i over 1 år, ved at trykke på knappen i nyehdsbrevet, ingen forskel.
Jeg har skrevet til kundeservice flere gange på mail, ingen tilbagemelding i et år.
Jeg har skrevet til jer via facebook flere gange, uden at få et svar. Det er for ringe.

1 grudnia 2025

Hej Hasse du er nu blevet fjernet fra vores kundeliste. Vh Kundeservice

Oceniono na 4 z 5

Fine produkter, men ikke optimal kundeservice.

Dårlig kundeservice.
Jeg har for 14 dage siden bestilt nogle varer, som endnu ikke er modtaget. Jeg har skrevet flere mails til dem, men ikke fået svar. De har intet telefonnummer man kan ringe til og deres "chat/shopping assistent" kan ikke hjælpe. Man kan simpelthen ikke komme i kontakt med dem. Pengene har de selvfølgelig trukket..

Opfølgning:
Jeg nåede at modtage varerne til tiden, da jeg til sidst selv tog fat i fragtfirmaet, som satte eftersøgning i gang. Min frustration gik mest på, at det var umuligt at få kontakt til kundeservice og opfølgning var ikke eksisterende. Produktet levede fuldt ud op til forventningerne, og jeg vil derfor ikke have problemer med at bestille hos dem igen. Af den grund er anmeldelsen rettet fra 1 til 4 stjerner pga. den samlede oplevelse.

1 grudnia 2025

Hej Rene vi kan se du har modtaget din levering den 11.December
Shipment delivered email was sent to René Andersen
vh Kundeservice

Oceniono na 1 z 5

Endnu en skuffende kundeservice…

Endnu en skuffende kundeservice oplevelse.

Efter at de ikke har villet lave en reklamation, har de fortsat ikke sendt mine cykelbukser retur - en sag som har taget ca tre måneder!

Ingen svarer på e-mails fra kundeservice og ingen tlf nr at komme i kontakt med dem på.

“Heldigvis” er bukserne tilpas dyre til at en sag hos Nævnenes hus kan køres.

Men utroligt at Twelve Sixteen forholder sig sådan overfor kunder. Det er dybt skuffende, og jeg har faktisk aldrig oplevet en ringere kundeservice - og egentlig bedrag nu, når varen ikke vil sendes retur til mig igen.

10 października 2025

Odpowiedź od 12Sixteen

Hej Jan som du selv skriver til os på dit svar på mail hvor du er opmærksom på modstand i cykelbuksen under din træning.. (som skyldes skaden på dine bibs)

Jeg fornemmede på et tidspunkt, at biksen gjorde en lille smule modstand mod sadlen. Hvad der er gået galt ved jeg ikke, men jeg ved, at biksen ikke er blevet udsat for noget specifikt, som kan give “skaden”. Muligvis har der været en “belægning” på buksen eller lignende, som har givet lidt slid. Buksen er vasket inden jeg sendte den ind til jer.

Vh Twelvesixteen

Oceniono na 1 z 5

Det føles som et svindel firma, ingen refusion for retur

Desværre som flere andre også skriver sker der ikke rigtigt noget når man sender retur, der er nu mere end 4 uger siden at jeg returneret og intet er sket, har skrevet men pt. ikke et svar, efter yderligere 2 mail. stadigt intet sket. Ikke et sted jeg handler igen, man tænker at de må være på vej i Konkurs !

18 listopada 2025

Odpowiedź od 12Sixteen

Tak fordi du gjorde os opmærksom på dette.
Du er havnet i en af vores travleste perioder på lagerhotel, og derfor har der desværre været lidt længere svartid end normalt. Det beklager vi

Oceniono na 1 z 5

Manglede penge for returvarer - intet svar fra kundeservice

Umuligt at få fat på kundeservice over mail - har sendt en varer retur gennem returportalen (ordre nr. #10806) og kan se gennem tracking-link at den er modtaget hos jer d. 24/10, men jeg har stadig ikke modtaget mine penge retur. Har kontaktet jer over mail d. 11/11 for at høre om status på min returnering og har intet svar modtaget endnu. En skam næste skridt er at skulle kontakte sin bank og det ikke er et sted man vender tilbage til at handle ved igen grundet den utrolig ringe kundeservice

24 października 2025

Odpowiedź od 12Sixteen

Tak fordi du gjorde os opmærksom på dette.
Der er sket en fejl i vores håndtering af din returnering, og det beklager vi virkelig meget. Vi har nu gennemgået sagen, og din refundering er blevet behandlet med det samme.

Oceniono na 5 z 5

Fik en størrelse der ikke passede, der blev sendt en størrelse der passede hurtigt ,uden omkostninger for mig.

17 października 2025

Kære Frede

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – og at ombytningen af størrelse gik hurtigt og uden besvær. Vi ved, hvor vigtigt det er, at cykeltøjet sidder helt rigtigt, så man får den bedste oplevelse på cyklen. Derfor gør vi altid vores bedste for at sikre, at processen med bytte eller retur er så enkel og hurtig som muligt – og naturligvis uden ekstra omkostninger for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og fordi du valgte TwelveSixteen. Din feedback betyder meget for os og er med til at bekræfte, at vores fokus på kvalitet, service og kundetilfredshed gør en forskel.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit nye sæt – og at vi snart ser dig igen på webshoppen eller ude på landevejen 🚴‍♂️

De bedste hilsner,

Oceniono na 5 z 5

Jeg har handlet hos twelvesixteen flere…

Jeg har handlet hos twelvesixteen flere gange og alle gange har produkterne levet fuldt op til mine forventninger.
God kvalitet og hurtig levering

29 października 2025

Hej Morten

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at du vælger at handle hos os igen og igen 🙏
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft gode oplevelser hver gang, og at vores produkter lever op til dine forventninger. Vi arbejder målrettet på at levere samme høje standard hver gang – både når det gælder kvalitet, komfort og service.

Det glæder os også, at du fremhæver den hurtige levering. Vi ved, hvor vigtigt det er at modtage sit gear hurtigt, når man glæder sig til at komme ud og køre – derfor har vi gjort meget ud af at optimere vores logistik, så alt forløber så gnidningsfrit som muligt. 🚴‍♂️💨

Tusind tak for din tillid og loyalitet – det betyder alverden for et dansk brand som os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage på shoppen, og du er selvfølgelig altid velkommen til at følge med på vores sociale medier for nyheder, inspiration og community rides.

Lækkert tøj.

Lækkert tøj.
Priserne er pænt høje, men jeg synes, kvaliteten modsvarer endnu dyrere mærker

12 września 2025

Hej Kim

Tusind tak for din ærlige og positive anmeldelse – og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse 🙏
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever vores kvalitet som på niveau med – eller endda bedre end – dyrere mærker. Det er netop det, vi stræber efter med TwelveSixteen: at skabe cykeltøj i topklasse, hvor man får kompromisløs komfort, performance og design – men stadig til en pris, der giver reel værdi for pengene.

Vi bruger kun tekniske premium-materialer fra nogle af Europas bedste leverandører og samarbejder med specialiserede producenter, som også laver for nogle af de største brands i branchen. Samtidig designer vi alt i Danmark med fokus på nordisk minimalisme og funktionel æstetik, så udtrykket bliver stilrent og tidløst.
Det glæder os også meget, at du er tilfreds med tøjet – for os handler det om, at man både føler sig godt tilpas og ser godt ud, når man kører. 🚴‍♂️💨

Tak igen for din tillid og de fine ord – feedback som din betyder utrolig meget for os som dansk brand i vækst.

Vi håber, du får mange gode kilometer i dit TwelveSixteen-tøj, og du er altid velkommen tilbage på shoppen eller til at følge med på vores sociale medier for nyheder, inspiration og community rides.

Oceniono na 3 z 5

Langsom svar tid, langsom bytning - Ingen bytning?

Jeg fik købt et par Sky Pro Pants, som desværre var for små, lavede en retur label og twelvesixteen modtog pakken d. 20/10. Her 29/10 har jeg intet hørt og, der er åbenbart en svartid på 13 dage når man skriver til dem. (Det tog det dem at svare på min første mail)
Update 4-11 - stadig intet svar fra dem, og heller ikke nogle vare.
7-11-25 , fik jeg refunderet men uden yderligere info

20 października 2025
Oceniono na 5 z 5

God service og lækkert cykeltøj

God service og lækkert cykeltøj, som har god pasform. Jeg kommer helt sikkert til at handle hos Twelvesixteen igen.

5 sierpnia 2025

Kære Dorthe

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 🙏

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at du er glad for cykeltøjets kvalitet og pasform. Vi gør os umage for at skabe produkter, der ikke bare ser godt ud, men også føles helt rigtige, når man sidder på cyklen – uanset om det er lange ture, træning eller hverdagskørsel.

Hos TwelveSixteen er vores mål at kombinere funktion, komfort og dansk design – så du får tøj, der både performer og ser skarpt ud. Hver kollektion bliver udviklet med fokus på tekniske materialer, god bevægelsesfrihed og en pasform, der følger kroppen naturligt i bevægelse.

Tusind tak fordi du også nævner, at du vil handle hos os igen – det er den største anbefaling, vi kan få! 🚴‍♂️💨
Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage, og du er altid velkommen til at følge med på vores sociale medier for nyheder, inspiration og community rides.

Fantastisk kvalitet.

Fantastisk kvalitet.

8 stycznia 2025

Hej Ole

Tusind tak for din anmeldelse – og for de flotte ord! 🙏
Det betyder enormt meget for os at høre, at du fremhæver kvaliteten. Hos TwelveSixteen er netop kvaliteten hjørnestenen i alt, hvad vi laver – fra valg af materialer til pasform, detaljer og produktion. Vi arbejder tæt sammen med nogle af Europas førende producenter og bruger tekniske, ofte genanvendte materialer, for at sikre, at vores tøj både føles og performer fantastisk – sæson efter sæson.
Vi tror på, at cykeltøj skal være mere end bare funktionelt; det skal føles godt at have på, se skarpt ud og kunne holde til mange timers brug – uanset om man kører lange ture, pendler eller træner indendørs.
Tusind tak fordi du deler din oplevelse – det giver stor motivation til hele teamet 🚴‍♂️💨

Vi håber, du får mange gode kilometer i dit TwelveSixteen-tøj, og du er altid velkommen tilbage på shoppen eller til at følge med på vores sociale medier for inspiration, nyheder og community rides.

God oplevelse

God oplevelse, fine produkter

9 września 2025

Kære Kasper

Tusind tak for din anmeldelse – og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er tilfreds med produkterne. Vi gør os umage med at sikre, at både kvalitet, komfort og design spiller sammen – så man får tøj, der føles godt at køre i og holder til mange sæsoner.
Hos TwelveSixteen handler det for os ikke kun om cykeltøj, men om hele oplevelsen – fra det øjeblik du besøger webshoppen, til du står med tøjet i hånden og tager det på første gang. Derfor betyder din feedback ekstra meget for os 💪🚴‍♂️

Tak fordi du støtter et dansk brand – og vi håber, du får mange gode kilometer i dit nye gear.

Du er selvfølgelig altid velkommen tilbage på shoppen eller til at følge med på vores sociale medier for nyheder, inspiration og community rides.

Super fede designs

Super fede designs - en sikker vinder hver gang

Hej Victor

Tusind tak for din anmeldelse – og for de fede ord! 🙌
Det glæder os virkelig meget at høre, at du synes om vores designs – vi lægger enormt meget energi i at skabe cykeltøj, der skiller sig ud med et rent, sporty og nordisk udtryk, uden at gå på kompromis med funktion og kvalitet.

Hos TwelveSixteen handler det netop om at forene performance og stil – så man kan føle sig lige så godt tilpas, som man ser ud på cyklen. Vi designer alt i Danmark og bruger kun tekniske materialer fra Europas bedste producenter, så hvert produkt bliver en sikker vinder – både på landevejen og til hverdagsbrug.

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – det betyder virkelig meget for os, og motiverer hele teamet til at blive endnu bedre. 🚴‍♂️💨

Vi håber, du får mange gode ture i dit gear, og du er selvfølgelig altid velkommen tilbage på shoppen eller til at følge med på vores sociale medier for nyheder, drops og community rides.

Oceniono na 5 z 5

Virkelig pæn og nem hjemmeside

Virkelig pæn og nem hjemmeside!
Super brugervenlig oplevelse at købe hos jer - jeg bruger mine Bibs meget til spinning indendørs, hvor de fungerer super godt!
Køber gerne noget hos jer igen!

Kære Emma

Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor er det dejligt at høre! 🙏💛
Vi bliver virkelig glade for, at du fremhæver både vores hjemmeside og din oplevelse med at handle hos os. Vi arbejder hele tiden på at gøre shoppen så enkel, inspirerende og brugervenlig som muligt, så det føles let og overskueligt at finde det rigtige cykeltøj – uanset om man handler for første gang eller allerede kender vores produkter.

Og hvor er det fedt at høre, at du bruger dine TwelveSixteen Bibs til spinning og er glad for dem! De er netop udviklet med fokus på komfort, støtte og åndbarhed – så de fungerer både perfekt på landevejen og til indendørs træning. Det betyder meget for os at vide, at de gør en forskel i din hverdag 💪🚴‍♀️

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – og for at du allerede nu tænker på at handle hos os igen.
Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage – og du er altid velkommen til at følge med på vores sociale medier for nyheder, inspiration og community rides for kvinder.

Oceniono na 5 z 5

Sporty design og behageligt at have på

Kære Jakob

Svar fra TwelveSixteen:
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det fedt at høre, at du er glad for både designet og komforten! 🙏

Hos TwelveSixteen stræber vi efter netop den balance: sporty, moderne design kombineret med høj komfort og teknisk performance.

Vores produkter bliver udviklet med fokus på både funktion og æstetik, så du får tøj, der føles let og behageligt at have på – uanset om du kører lange træningsture, pendler eller bare nyder cykellivet.
Det sporty udtryk er en vigtig del af vores DNA. Vi designer alt i Danmark med inspiration fra nordisk minimalisme – rene linjer, afdæmpede farver og en pasform, der følger kroppen naturligt i bevægelse. Samtidig bruger vi udelukkende materialer fra nogle af Europas førende producenter for at sikre den bedst mulige kvalitet og holdbarhed.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – den slags feedback betyder meget for os som dansk brand i vækst 💪
Vi håber, du får mange gode kilometer i dit nye gear, og du er selvfølgelig altid velkommen tilbage hos os – både på shoppen og på vores sociale medier, hvor vi løbende deler nyheder, inspiration og community rides.

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering og fantastisk kvalitet…

Hurtig levering og fantastisk kvalitet af base-layer og cykeltrøjer.

22 października 2025

Odpowiedź od 12Sixteen

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at få så positiv feedback 🙏

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse både med levering og kvaliteten af vores produkter. Hurtig levering og høj service er noget, vi prioriterer meget højt – for vi ved, hvor vigtigt det er, at man får sit nye gear hurtigt, når man glæder sig til at komme ud at køre. 🚴‍♂️💨

Det glæder os især, at du fremhæver kvaliteten af vores base layers og cykeltrøjer – det er to produktkategorier, vi har lagt ekstra meget kærlighed i.
Vores base layers er udviklet til at give maksimal åndbarhed og komfort året rundt, mens vores jerseys kombinerer lette, tekniske materialer med et rent nordisk designudtryk. Det er netop den balance mellem performance og stil, der er kernen i TwelveSixteen.

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – det giver både motivation og energi til hele teamet!
Vi håber, du får mange gode kilometer i dit nye tøj, og du er altid velkommen tilbage hos os – både på shoppen og på vores sociale medier, hvor vi løbende deler nyheder, community rides og inspiration fra vores fantastiske cykelfællesskab.

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet på både cykeltøj og…

God kvalitet på både cykeltøj og casual wear ...

21 marca 2025

Kære Steen

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de pæne ord – det sætter vi virkelig stor pris på 🙏

Vi bliver altid glade, når vores kunder fremhæver kvaliteten – både på cykeltøjet og vores casual wear.

Hele idéen bag TwelveSixteen er netop at forene funktion, komfort og design, så man får produkter, der fungerer optimalt på cyklen – men samtidig har et rent og stilfuldt udtryk, som også fungerer før og efter turen.

Alt vores tøj bliver designet i Danmark og produceret i Europa i genanvendte, tekniske materialer, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Det gælder lige fra vores bibs og jerseys til de mere afslappede produkter som fleece, gilets og off-bike styles – vi vil gerne skabe tøj, der holder længe og føles rigtigt, uanset om man kører race, pendler til arbejde eller bare elsker cykellivet.

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – det er præcis den slags feedback, der motiverer os til at blive endnu bedre. 🚴‍♂️💨

Vi håber, du får masser af gode kilometer og hyggelige stunder i dit TwelveSixteen-gear – og du er selvfølgelig altid velkommen tilbage på shoppen eller på vores sociale medier, hvor vi løbende deler nyheder, inspiration og community rides.

Team TwelveSixteen

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej