TUI Norge Recenzje

1,5

HOLD DERE UNNA TUI!!! Svindel å bedrag!!! Ai-genererte bilder av hoteller slik at de fremstår mye mer atraktive en de faktisk er. TUI har tydeligvis helt andre retningslinjer for hva et 4-stjerner... Zobacz więcej

Tui har egen rangering av hotell. Alcudia Pins. Vi booked et 4 stjerners hotell, som viste seg å være et 3 stjerners hotell. Hotellet var ikke som forventet. Dårlig rengjøring, maten var ikke god og d... Zobacz więcej

Hotellet var dårlig selv om det var 4-stjerners. Manglende informasjon, mye støy, ødelagt vask som lekket mye slik at alt på badet ble vår, mygg, ingen romservice, ingen vask og kakerlakker på rommet.... Zobacz więcej

Kontaktet TUI under oppholdet, var flere ting jeg ikke var fornøyd med, en av tingene var blant annet at brannalarmen på hotellet gikk hver natt! Jeg snakket selvsagt først med de i resepsjonen også!... Zobacz więcej

1. Finanse i ubezpieczenia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Reiser til sol og bad på verdens fineste strender! Besøk TUI for inspirasjon til din neste sydentur, eller bestill nå om du allerede har bestemt deg.

Bardzo słaba

Bestilte tur til Gran Canari

Bestilte tur til Gran Canari. Turen skulle gå med Norwegian. TUI endret dato for avreise og de endret flyselskap. Vi kunne ikke reise på nytt tidspunkt, men får ikke kontakt med selskapet. Ringte 32 ganger over 2 dager. Ikke mulig å sende e-post. Rett og slett useriøs og burde vært stoppet. Depositumet tapt...styr unna !!

1 listopada 2021

Stay away this company!

Stay away this company.
They have next to no costumer service, they won't answer on difficult questions, and they might change your flight and hotel, or even cancel the entire trip!
If you want to reserve a seat on the plane, they won't help, you have to do it directly with the airplane company.
That's not always so easy, when the airplane company is Czech (Smartwings).

27 października 2021

Bestiller tur over 6 måneder i forkant…

Bestiller tur over 6 måneder i forkant og utsetter egen ferie for å ta den på senhøsten. Så avbestiller TUI uten forklaring tre uker før uten noe mulighet for å erstatte turen da de fremdeles selger turer og blir utsolgt. Kommer aldri til å bruke TUI noe mer igjen.

18 października 2021

TUI -catastrophe flights & cancellations, Baltic Air

We have been to Greece- TUI uses a flight agent BALTIC AIR/ GOLDSTAR.
Problem is when your plane is cancelled - TUI refer to the AGENT - and wont take any action to help you with any re- booking on further flight.
We lost our flight in Oslo - and they did nothing to help.
New tickets and extra hotel costs us over 1000 Euro.
TUI says its not their problem - and refer us to BALTIC AIR for a refund.
My point is - use a travel company which uses stabil and know. Airline companies / agents - not ex. BALTIC AIR / Goldstar.

14 października 2018