HOLD DERE UNNA TUI!!! Svindel å bedrag!!! Ai-genererte bilder av hoteller slik at de fremstår mye mer atraktive en de faktisk er. TUI har tydeligvis helt andre retningslinjer for hva et 4-stjerner... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Tui har egen rangering av hotell. Alcudia Pins. Vi booked et 4 stjerners hotell, som viste seg å være et 3 stjerners hotell. Hotellet var ikke som forventet. Dårlig rengjøring, maten var ikke god og d... Zobacz więcej
Hotellet var dårlig selv om det var 4-stjerners. Manglende informasjon, mye støy, ødelagt vask som lekket mye slik at alt på badet ble vår, mygg, ingen romservice, ingen vask og kakerlakker på rommet.... Zobacz więcej
Kontaktet TUI under oppholdet, var flere ting jeg ikke var fornøyd med, en av tingene var blant annet at brannalarmen på hotellet gikk hver natt! Jeg snakket selvsagt først med de i resepsjonen også!... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Reiser til sol og bad på verdens fineste strender! Besøk TUI for inspirasjon til din neste sydentur, eller bestill nå om du allerede har bestemt deg.
Dane kontaktowe
Stabekk, Szwecja
- tui.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Lang ventetid på tlf
Lang ventetid på tlf. La på før jeg fikk svar.
Lei av å høre at din samtale er viktig for oss.
Da kunne det være en ide å besvare henvendeslen
Ferie til tyrkia ble ødelagt
Reiste til tyrkia og bestilte hotell med all-inclusive. Det viste seg derimot at når man bestiller all-inclusive på nettsiden til tui er man ikke garantert at man får det når man ankommer hotellet. Etter flere timer over to dager med spørsmål til guidene og kundeservice på telefon viser det seg at bestillingen endret seg av seg selv ifra bestillingsvinduet og til selve betalingen gikk gjennom, og selv om vi huket av for all-inclusive, og det sto all-inclusive inkludert på bestillingsskjermen så måtte vi til slutte punge ut 12 000 kroner ekstra for at hele reisefølge skulle få all-inclusive...
Kundeservicen er helt ubegripelig dårlig, har faktisk ikke ord for hvor irriterende og lite hjelpsomme de menneskene på kundeservice var. Jeg anbefaler ingen å noen sinne bestille reise med tui!
En bra og to svært dårlige forhold-
Selve reisen er bra, men det er to ting som trekker ned: Tuis app reklamerer med "spør guidene på stedet" men disse guidene har tydeligvis aldri vært der. Svarene de gir er helt i tåka og henviser til slutt til Tuis kundeservise på telefon. Det er det andre ankepunktet: Svartiden på telefonen ligger mellom 45 og 60 minutter. Det må da gå an å bemanne opp en smule mer? Evt, installere en callback-funksjon slik at man slipper å vente.
Satt opp prisen med 10 % dagen etter at…
Satt opp prisen med 10 % dagen etter at vi bestilte, obs, kaller det "endringsbekreftelse" i håp om at ingen skal legge merke til det.
Turen var dyr, så 10 % er mye uten noe form for beskjed i mailen om at de hadde satt opp prisene. Ringte kundeservice og lurte på om det var riktig, fikk beskjed om at de kunne avbestille turen hvis vi ville det, men at prisøkningen fra 31 mars til 1 april var riktig.
KATASTROFE! Generasjons reise avlyst av TUI
Familjereise Trondheim-Tenerfie med 3 generasjoner som skulle feire 70 års dag på Tenerife for 11 personer fra 3 familjer, hvorav 2 fra DK og 1 fra NO. Bestillt i mai 2022. TUI sender mail medio august, at de avlyser pga. manglende etterspørsel i NO. Kan få pengene tilbake eller annen destinasjon til samme pris. Hvis dyrere må vi selv betale mellomlegget. Prisene er eksplodert gjennom sommeren 2022. De som har bestillt fra KBH er ikke avlyst. Har reist jorden rundt de siste 20 år, alltid arrangert fly og hotell selv. Aldring opplevet noe lignende. Katastrofalt. 100 procent avlyst pga. manglende profitt. Aldrig mer TUI.
Holde dere langt unna dette selskapet
Holde dere langt unna dette selskapet. Ikke Finn på å bestille billetter her. Forferdelig kundeservice! De prøver ikke å hjelpe og skyver ansvaret som opplagt er deres over på noen andre. For å få hjelp måtte jeg betale 25 kr i minuttet. Kommer aldri til å reise med disse igjen og kommer til å fortelle alle jeg kjenner og ikke kjenner om min opplevelse av TUI.
Forsinkelser og elendig service!
Forsinket 2 timer ved avgang, forsinket 2 timer ankomst (retur) Fikk aldri noen info som tui lover på sine bestillingsider. Elendig kundeservice ved innsjekk hvor reiseoperatør klager over at hun ikke har fått noen pause når hun blir konfrontert over dårlig service!
Fantastisk service
Super fornøyd med kundeservice.Takk for hjelpen! :-) Vi reiser med dere igjenn :-)
Dette reiseselskapet er fader noe av…
Dette reiseselskapet er fader noe av det værste jeg har vært med på .å den forsikringen de også selger .får aldri tak i disse .et så forkastelig selskap .mitt råd ..ikke bruk disse.
Beste kundeservicen jeg har opplevd!
Beste kundeservicen jeg har opplevd!
Ser det er flere dårlige anmeldelser, men det er oftere folk orker å kommentere slikt med mindre det oppsto problemer.
Disse trenger mer skryt! I hvert fall i forhold til min opplevelse.
Fikk raske svar via melding på tui-appen og de fikk ordna et stort problem jeg hadde på hotellet, selv når jeg fikk beskjed at det ikke var mulig å ordne av hotellets resepsjon. De ringte dem og sørget for at det ble ordna likevel, og det ble det! Utrolig fornøyd!
De har sjekket opp under reisen og på meg etter de fikk ordnet problemet.
Anbefaler dette selskapet sterkt og skal bestille herfra neste gang også!
TUI-appen er oversiktlig og har mange funksjoner ift. Transport, opplevelser i området, chatboks til kommunikasjon med TUI, reisedokumenter, fakta om hotellet, huskeliste til reisen osv. Anbefaler å bruke appen hvis du bestiller derifra.
Elendig kundeservice
Ikke mulig å komme i kontakt med kundeservice da vi hadde spørsmål ifm bestilling av reise.
Forsøkt å kontakte Tui både pr tlf, chat, mail og messenger uten å oppnå kontakt.
Tui må tidenes dårligste kundeservice
Tui må tidenes dårligste kundeservice. Skulle gjøre en enkel endring av en bestilling og forsøkte først chat og ble henvist til telefonsupport som igjen ikke kunne hjelpe og fikk oppgitt en e-post adresse. Mail ble sendt og fikk svar fra mottager at dette hadde de ingenting med og ikke kunne hjelpe. Nok engang ble kundeservice kontaktet på chat med spørsmål om riktig adresse og fikk da svar at de ikke hadde noen e-postadresse?
Er dette ett multinasjonal reiseselskap eller en pølsekiosk!
Fryktelig dårlig service 😂 Bestilte…
Fryktelig dårlig service 😂 Bestilte tur til kona og meg samt mine to døtre m partnere/ektefelle og 5 barnebarn 7 reisende fra Trondheim 4 fra Stavanger. Fikk melding om at turen fra Trondheim i Mai var kansellert. Den fra Stavanger kunne gå. Jeg som hadde bestilt reisen for min familie ringte TUI for å høre hvorfor kansellert? Fikk til svar at De ikke hadde fly? Jeg sa at Flyselskapet hadde direktefly til Mallorca samme dag!!! Vi ønsket da at de booket om slik at alle skulle dra fra Stavanger, men det var det ingen vilje til. Fikk snakke med en leder som sa at det måtte vi ordne selv! Det var litt av en service!!! Så kom denne uttalelsen fra en utidig leder i TUI: vi kunne bare klage og velge et annet Reiseselskap!!!! Vi tok de på ordet og har nå bestilt familieferie reise hos Ving fra Trondheim og Oslo for kr 130.000,- Aldri mer Tui 😰
Håpløst selskap. Finnes ingen kundeservice.
Prøver å få tak i dem for å stille et enkelt spørsmål før vi bestiller en reise til mangfoldige titusener, men er helt håpløst. Får ikke tak i dem på telefon, og chatten fungerer bare ikke. Finnes ingen mail å sende til. Virker egentlig ikke som at de har lyst på pengene mine i det hele tatt.
Derfor ingen overraskelse at mange har opplevd ræva kundeservice fra TUI. Ikke fann om jeg bestiller en dyr ferie av et selskap som det her. Er ikke litt av poenget med et reiseselskap at det skal gi en ekstra sikkerhet fremfor å bestille fly og hotell separat? Orker ikke utsette meg for det pisset her. Når jeg ikke får tak i dem FØR jeg har bestilt reisen, så får jeg sikkert aldri tak i dem dersom noe skulle oppstå på reisen heller.
Helt elendig kundeservice
Helt elendig kundeservice. Både på chat og telefon. Blir kastet ut av chaten uten å få svar og når jeg fikk svar på tredje forsøket så kastet de meg ut uansett. Jeg stilte et kort spørsmål med et lite oppfølgingsspørsmål etterpå. Jeg fikk ikke svar. Har ved flere ulike anledninger bestilt tur fra tui og oppleve den samme dårlige kundeservicen hver gang. Skuffende, kommer ikke til å bestille fra tui igjen.
Helt värdelöst företag
Helt värdelöst företag. bokade en resa igenom TUI men 0% kundservice. Betalde för det bästa, fick det sämsta. boka hellre genom flygbolag + hotel..
Cancelation without consent and refund
My travel was canceled without my consent on conditions and not refunded.
I was supposed to travel for Dubai. Wife got sick of covid 18 days before departure. There was some probability that she will test positive even though small. I was told by kundeservice that I can have a refund and I will loose the deposit of the amount of 1900 euro. Weighting the possibilities I decided to accept the refund. 10 minutes later I recieved a cancelation notice for the complete sum. I ringed back I said I have never consentet to these conditions and I was told that there has been a mistake, but nothing can be done so I have to take the bill although I have never accepted these conditions. I requested the bestilling to be renewed because I would take my chance instead of paying 6k euro. I was refused. I must say I was impressed at how fast they have issued a cancelation that would charge me 6000 euro under changed conditions without my acceptance. I would say this is very close to a scam. My family is very dissapointed by this unfair service. 6000 euro for TUI is nothing. 6000 euro for my family is a big amount of money we need to work more than one month. There have been 10 minutes between my phone call and the avbestilling under the changed conditions. I find it amazing how such decision can be taken in less than 10 minutes without attempting to contact the person that would be charged.
Helt elendig kundeservice
Helt elendig kundeservice. Bestilte en reise som ble avbestilt. Iløpet av perioden før det har vi hatt flere opplevelser med dårlig kundeservice. Siste gjelder tilbakebetaling. Noe av reisen ble betalt med et Paygoo gavekort som er brukt opp og kastet for lengst. Så fort reisen ble avlyst ringte jeg for å forsikre meg om at de rakk å ordne å overføre denne summen til mitt personlige bankkort (som jeg også har betalt med) eller direkte til konto nummer. Da fikk jeg beskjed om at det var helt umulig å gjennomføre, så sånn sett er min innbetaling via paygoo tapt. Kundeservicen viste ingen forståelse og gadd ikke å løfte en lillefinger for å løse problemet. Jeg vet at dette kun er en bagatell å løse om de hadde hatt lyst. Dette er kun en av flere utfordringer jeg har hatt med deres kundeservice før reisen. Kommer helt klart til å unngå TUI i fremtiden.
Kansellerer turene uten å kontakte
Turen vår ble kansellert, fikk ikke noe varsel på tlf om dette og de nekter refundere hele total summen jeg betalte for turen (24.000+avgifter) nekter også å kompensere noe for tapt ferie. Holdt på med de i over en mnd over mail, tlf osv men lite hjelp å få.
Også er de stengt i helgene, så ikke bruk dette selskapet dersom du ønsker å komme i kontakt med kundeservice i feks. helg.
Bestilte tur til Gran Canari
Bestilte tur til Gran Canari. Turen skulle gå med Norwegian. TUI endret dato og tid for avreise/hjemreise og de endret flyselskap. E-post og chat stengt. Ringte 19 ganger før jeg kom i en kø, som nummer 7. Ventet i 45 min før svar av en som ikke kunne hjelpe meg. Når vl (3 par) skulle sjekke inn, var vi ikke på passasjerlistene. Bestilte turen 6 mnd før. Ingen kunne hjelpe for å sjekke inn, før vi fikk hjelp fra ansatte i Tromsø. Lederen for flyplassen gav beskjed at flyet ikke fikk ta av uten oss. Da plutselig ble det fart i selskapet. Under flyturen var det fritt for det meste. Ikke kunne man kjøpe vann på flaske. Fikk en betydelig forringet reise ut fra det vi hadde betalt for. Ingen tilbud om kompensasjon. Møkkaselskap. Aldri TUI mer på oss🤮. Styr unna🤬
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.